NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Mennyire érdekes az is, hogy a draft idején Hicks tűnt luxuspicknek, erre a harmadik meccsen már kezdő...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Eagles inactives: Thad Lewis, Josh Huff, DeMarco Murray, Kiko Alonso, Cedric Thornton, Mychal Kendricks, Taylor Hart.

Jordan Hicks starts for Kendricks Ryan Mathews starts for Murray
Eagles say Brandon Bair, not Vinny Curry, will start for Thornton.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 11 mp11 másodperccel ezelőtt

DeMarco Murray is inactive.
több mint 10 éve
Újabb jelentés szerint mégsem fog játszani Murray, és Huff is out.
 twitter.com/howardeskin/status/648153095827005441

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mark Whalberg a Pápa előtt:  twitter.com/JeffSkversky/status/647939904136159232
több mint 10 éve
 twitter.com/RapSheet/status/648110839472369666

twitter.com/RapSheet/status/648111150186364929

ahogy a PFF-es cikkben is írták
ha még amiatt égne Chip, mert minden második játéknál double reverse flea flickert hív és/vagy a fél franchise-t odaadta Mariotaért, kevésbé lenne talán fájó, de így...

a mai meccsen kiderül, hogy képes-e gyorsan megújulni és későbbre tartogatott dolgokat előhúzni a tarsolyából

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak hogy mekkora szarban lehetünk:  scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0
Shawn84
de legalább a colts és a hawks is.
szerintem a védelmünkön nem fog múlni, viszont ha az offense nem talál ki valamit, akkor hamar lefő a mokacsínó
eaglesmcnabb
Igazából, ami a legfőbb esélyetek lehet az, hogy Cromartie-t sokszor megégetitek és külső futásokkal operálhattok, mert lábon az LB sorunk mocsok lassú.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Csak hogy mekkora szarban lehetünk:  scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0
Shawn84
de legalább a colts és a hawks is.
szerintem a védelmünkön nem fog múlni, viszont ha az offense nem talál ki valamit, akkor hamar lefő a mokacsínó

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Revis játszik. Nem vagyok boldog.... Bár mi bárkiből tudunk elit Sec-t csinálni. Remélem a futást megfogjuk s ha többet kell Fitznek passzolnia esetleg zavarba.hozható lesz. Esetleg.....
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Shawn84
Mindegy is , csak a Cowboyst oda vissza ..... ja nem.

több mint 10 éve

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
According to Eagles spokesman Derek Boyko:

WR Josh Huff was added to the Eagles injury report on Saturday with a hamstring injury. He will be listed as questionable for tomorrow’s game.
 twitter.com/SportsCenter/status/647396835141808128

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Game és reméljük most már Eagles W DAY 😀

Fly Eagles!!!!
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Urban Meyer is pont ugyanazzal a 2 típusú zone futással operált elsősorban, mint amit mi is próbáltunk idén: inside power run és sweep. Csak hát ugye a blokkolás ...
BleedingGreen
Az Urban és Chip közötti barátság jól dokumentált, Meyer nyilatkozott olyat is korábban, hogy "ők akarnak lenni a college football Philadelphiája", Kelly meg szerintem egyértelműen az OSU nagy sikere után döntött úgy, hogy neki egy north-south futó kell Shady helyett. Arról is beszélt Meyer, hogy már az egyetemi szinten se elég "simán" a zone read vagy bármilyen gimmick, ha alapvetően nem egy kemény, erőfutásokra alapozó csapat alkalmazza, és nyilván Kelly is tudja ezt jól, mert az NFL-ben meg hatványozottan igaz.

Ami még érdekesebb, hogy az Ohio State támadósora is igencsak szenved az elmúlt hetekben, holott ők tényleg papíron sokkal gyengébb ellenfelekkel játszottak...
baggio
és akkor jön most ez 😊

twitter.com/SIPeteThamel/status/647857477946605568

---
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967
Rataxes
Rata én eltaláltam 2. héten a Cowboys 20 pontját , és csak 1 pontot kaptam összesen.

több mint 10 éve
Valahogy jó játékot és W érzek a levegőben, csak sajnos pont nem fogom látni.Valaki legyen szíves adni egy oldal címet, ahonnan akár már vasárnap este le tudnám szedni, anélkül hogy megtudnám az eredményt.Előre is köszi!
Invincible
ncore

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Valahogy jó játékot és W érzek a levegőben, csak sajnos pont nem fogom látni.Valaki legyen szíves adni egy oldal címet, ahonnan akár már vasárnap este le tudnám szedni, anélkül hogy megtudnám az eredményt.Előre is köszi!

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Még a "miért nem működik a támadójáték?" témához kapcsolódóan - a PFF-t alapvetően nem komálom, de ez a cikk szerintem telitalálat:
 www.profootballfocus.com/blog/2015/09/24/why-the-eagles-are-failing-on-offense/
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Urban Meyer is pont ugyanazzal a 2 típusú zone futással operált elsősorban, mint amit mi is próbáltunk idén: inside power run és sweep. Csak hát ugye a blokkolás ...
BleedingGreen
Az Urban és Chip közötti barátság jól dokumentált, Meyer nyilatkozott olyat is korábban, hogy "ők akarnak lenni a college football Philadelphiája", Kelly meg szerintem egyértelműen az OSU nagy sikere után döntött úgy, hogy neki egy north-south futó kell Shady helyett. Arról is beszélt Meyer, hogy már az egyetemi szinten se elég "simán" a zone read vagy bármilyen gimmick, ha alapvetően nem egy kemény, erőfutásokra alapozó csapat alkalmazza, és nyilván Kelly is tudja ezt jól, mert az NFL-ben meg hatványozottan igaz.

Ami még érdekesebb, hogy az Ohio State támadósora is igencsak szenved az elmúlt hetekben, holott ők tényleg papíron sokkal gyengébb ellenfelekkel játszottak...

---
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Mi baj Murray-el? Legalább rajta láttam, hogy érdekli a dolog, és nem magába roskad, hanem idegből szájbarugdos pár védőt (vagy épp átugorja). Kifejezetten Ő volt a pozitívum a támadósorban nekem most.

Kelce is a sisakot dobálta mint hogy tüzelte volna a többieket vagy valami.
Eazzy
Én megutáltam Dallasban egy másik mez nem segít rajta. Hogy a Major League filmből idézzek " Ebben is egy fasz". Lehet, hogy küzd, hajt stb. de ettől még nem lesz nekem szimpibb. Meg én ezeket a downhill futókat nem kedvelem. Nem véletlenül Shady a kedvencem, és nem véletlen az sem, hogy egyetemen Ezekiel Elliot a kedvencem. Alig várom hogy végre egy jó újonc futhasson.

Az ahogy nézett Bradfordra múltkor, mondjuk az szimpatikusabbá tette kissé.
Shawn84
Nem akarok megint én lenni aki kötekedik 😉 de nekem Zeke Elliot jobban hasonlít Murrayre, mint Shadyre. Persze mindenki láthatja másként. Nekem one-cut zone futónak látszik, aki sok erőt visz a futásaiba, csak neki megvan az átlag feletti sebessége is.
 i0.wp.com/espngrantland.files.wordpress.com/2015/01/osu-inside-zone-read.gif?quality=100&strip=all
The success that they had last year was running north and south with a strong, power running back in Ezekiel Elliott,” said former Ohio State running back Beanie Wells, an analyst with WBNS-FM. “He isn’t a slasher. He’s a one-cut, put-the-foot-in-the-ground-and-go kind of back, and that’s what they should be running with him.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
ha öszeállna a fal egyből feljavulna, nem lett szarabb játékos fél év alatt
de no para, thaddeus-szal SB. végre kelly megtalálta az utolsó puzzle-t!!

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Hype videó vasárnapra:
 www.youtube.com/watch?v=8_jUJIlKFrw

Utolsó meccs előtti injury report:

OUT

LB Kiko Alonso (knee)
DE Cedric Thornton (hand)
DE Taylor Hart (shoulder)
LB Mychal Kendricks (hamstring)

evergreen
Akkor lehet tippelni, hogy Bair vagy Curry lesz-e a LDE.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én se bírom Murrayt, de cap szempontból orülnék ha végre meccsenként 200 yardot hozna. Nem csak kidobott pénz lenne 😀

több mint 10 éve
Mi baj Murray-el? Legalább rajta láttam, hogy érdekli a dolog, és nem magába roskad, hanem idegből szájbarugdos pár védőt (vagy épp átugorja). Kifejezetten Ő volt a pozitívum a támadósorban nekem most.

Kelce is a sisakot dobálta mint hogy tüzelte volna a többieket vagy valami.
Eazzy
Én megutáltam Dallasban egy másik mez nem segít rajta. Hogy a Major League filmből idézzek " Ebben is egy fasz". Lehet, hogy küzd, hajt stb. de ettől még nem lesz nekem szimpibb. Meg én ezeket a downhill futókat nem kedvelem. Nem véletlenül Shady a kedvencem, és nem véletlen az sem, hogy egyetemen Ezekiel Elliot a kedvencem. Alig várom hogy végre egy jó újonc futhasson.

Az ahogy nézett Bradfordra múltkor, mondjuk az szimpatikusabbá tette kissé.

Szerkesztette: Shawn84