NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
348
28
23:00, MATCH4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Mennyire érdekes az is, hogy a draft idején Hicks tűnt luxuspicknek, erre a harmadik meccsen már kezdő...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eagles inactives: Thad Lewis, Josh Huff, DeMarco Murray, Kiko Alonso, Cedric Thornton, Mychal Kendricks, Taylor Hart.Jordan Hicks starts for Kendricks Ryan Mathews starts for Murray
Eagles say Brandon Bair, not Vinny Curry, will start for Thornton.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 11 mp11 másodperccel ezelőttDeMarco Murray is inactive.
több mint 10 éve
Újabb jelentés szerint mégsem fog játszani Murray, és Huff is out.twitter.com/howardeskin/status/648153095827005441

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Mark Whalberg a Pápa előtt: twitter.com/JeffSkversky/status/647939904136159232
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/648110839472369666twitter.com/RapSheet/status/648111150186364929
ahogy a PFF-es cikkben is írták
ha még amiatt égne Chip, mert minden második játéknál double reverse flea flickert hív és/vagy a fél franchise-t odaadta Mariotaért, kevésbé lenne talán fájó, de így...
a mai meccsen kiderül, hogy képes-e gyorsan megújulni és későbbre tartogatott dolgokat előhúzni a tarsolyából
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazából, ami a legfőbb esélyetek lehet az, hogy Cromartie-t sokszor megégetitek és külső futásokkal operálhattok, mert lábon az LB sorunk mocsok lassú.Csak hogy mekkora szarban lehetünk: scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0de legalább a colts és a hawks is.
Shawn84
szerintem a védelmünkön nem fog múlni, viszont ha az offense nem talál ki valamit, akkor hamar lefő a mokacsínó
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Csak hogy mekkora szarban lehetünk: scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0de legalább a colts és a hawks is.
Shawn84
szerintem a védelmünkön nem fog múlni, viszont ha az offense nem talál ki valamit, akkor hamar lefő a mokacsínó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Revis játszik. Nem vagyok boldog.... Bár mi bárkiből tudunk elit Sec-t csinálni. Remélem a futást megfogjuk s ha többet kell Fitznek passzolnia esetleg zavarba.hozható lesz. Esetleg.....
több mint 10 éve
Csak hogy mekkora szarban lehetünk: scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0Mindegy is , csak a Cowboyst oda vissza ..... ja nem.
Shawn84
több mint 10 éve
Csak hogy mekkora szarban lehetünk: scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
According to Eagles spokesman Derek Boyko:WR Josh Huff was added to the Eagles injury report on Saturday with a hamstring injury. He will be listed as questionable for tomorrow’s game.
twitter.com/SportsCenter/status/647396835141808128

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Game és reméljük most már Eagles W DAY 😀Fly Eagles!!!!
több mint 10 éve
és akkor jön most ez 😊Érdekes, hogy Urban Meyer is pont ugyanazzal a 2 típusú zone futással operált elsősorban, mint amit mi is próbáltunk idén: inside power run és sweep. Csak hát ugye a blokkolás ...Az Urban és Chip közötti barátság jól dokumentált, Meyer nyilatkozott olyat is korábban, hogy "ők akarnak lenni a college football Philadelphiája", Kelly meg szerintem egyértelműen az OSU nagy sikere után döntött úgy, hogy neki egy north-south futó kell Shady helyett. Arról is beszélt Meyer, hogy már az egyetemi szinten se elég "simán" a zone read vagy bármilyen gimmick, ha alapvetően nem egy kemény, erőfutásokra alapozó csapat alkalmazza, és nyilván Kelly is tudja ezt jól, mert az NFL-ben meg hatványozottan igaz.
BleedingGreen
Ami még érdekesebb, hogy az Ohio State támadósora is igencsak szenved az elmúlt hetekben, holott ők tényleg papíron sokkal gyengébb ellenfelekkel játszottak...
baggio
twitter.com/SIPeteThamel/status/647857477946605568

---
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967Rata én eltaláltam 2. héten a Cowboys 20 pontját , és csak 1 pontot kaptam összesen.
Rataxes
több mint 10 éve
Valahogy jó játékot és W érzek a levegőben, csak sajnos pont nem fogom látni.Valaki legyen szíves adni egy oldal címet, ahonnan akár már vasárnap este le tudnám szedni, anélkül hogy megtudnám az eredményt.Előre is köszi!ncore
Invincible
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Valahogy jó játékot és W érzek a levegőben, csak sajnos pont nem fogom látni.Valaki legyen szíves adni egy oldal címet, ahonnan akár már vasárnap este le tudnám szedni, anélkül hogy megtudnám az eredményt.Előre is köszi!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Még a "miért nem működik a támadójáték?" témához kapcsolódóan - a PFF-t alapvetően nem komálom, de ez a cikk szerintem telitalálat:www.profootballfocus.com/blog/2015/09/24/why-the-eagles-are-failing-on-offense/
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Urban Meyer is pont ugyanazzal a 2 típusú zone futással operált elsősorban, mint amit mi is próbáltunk idén: inside power run és sweep. Csak hát ugye a blokkolás ...Az Urban és Chip közötti barátság jól dokumentált, Meyer nyilatkozott olyat is korábban, hogy "ők akarnak lenni a college football Philadelphiája", Kelly meg szerintem egyértelműen az OSU nagy sikere után döntött úgy, hogy neki egy north-south futó kell Shady helyett. Arról is beszélt Meyer, hogy már az egyetemi szinten se elég "simán" a zone read vagy bármilyen gimmick, ha alapvetően nem egy kemény, erőfutásokra alapozó csapat alkalmazza, és nyilván Kelly is tudja ezt jól, mert az NFL-ben meg hatványozottan igaz.
BleedingGreen
Ami még érdekesebb, hogy az Ohio State támadósora is igencsak szenved az elmúlt hetekben, holott ők tényleg papíron sokkal gyengébb ellenfelekkel játszottak...

---
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Nem akarok megint én lenni aki kötekedik 😉 de nekem Zeke Elliot jobban hasonlít Murrayre, mint Shadyre. Persze mindenki láthatja másként. Nekem one-cut zone futónak látszik, aki sok erőt visz a futásaiba, csak neki megvan az átlag feletti sebessége is.Mi baj Murray-el? Legalább rajta láttam, hogy érdekli a dolog, és nem magába roskad, hanem idegből szájbarugdos pár védőt (vagy épp átugorja). Kifejezetten Ő volt a pozitívum a támadósorban nekem most.Én megutáltam Dallasban egy másik mez nem segít rajta. Hogy a Major League filmből idézzek " Ebben is egy fasz". Lehet, hogy küzd, hajt stb. de ettől még nem lesz nekem szimpibb. Meg én ezeket a downhill futókat nem kedvelem. Nem véletlenül Shady a kedvencem, és nem véletlen az sem, hogy egyetemen Ezekiel Elliot a kedvencem. Alig várom hogy végre egy jó újonc futhasson.
Kelce is a sisakot dobálta mint hogy tüzelte volna a többieket vagy valami.
Eazzy
Az ahogy nézett Bradfordra múltkor, mondjuk az szimpatikusabbá tette kissé.
Shawn84
i0.wp.com/espngrantland.files.wordpress.com/2015/01/osu-inside-zone-read.gif?quality=100&strip=all
“The success that they had last year was running north and south with a strong, power running back in Ezekiel Elliott,” said former Ohio State running back Beanie Wells, an analyst with WBNS-FM. “He isn’t a slasher. He’s a one-cut, put-the-foot-in-the-ground-and-go kind of back, and that’s what they should be running with him.”
Érdekes, hogy Urban Meyer is pont ugyanazzal a 2 típusú zone futással operált elsősorban, mint amit mi is próbáltunk idén: inside power run és sweep. Csak hát ugye a blokkolás ...
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
ha öszeállna a fal egyből feljavulna, nem lett szarabb játékos fél év alattde no para, thaddeus-szal SB. végre kelly megtalálta az utolsó puzzle-t!!
több mint 10 éve
Hype videó vasárnapra:Akkor lehet tippelni, hogy Bair vagy Curry lesz-e a LDE.
www.youtube.com/watch?v=8_jUJIlKFrw
Utolsó meccs előtti injury report:
OUT
LB Kiko Alonso (knee)
DE Cedric Thornton (hand)
DE Taylor Hart (shoulder)
LB Mychal Kendricks (hamstring)
evergreen
több mint 10 éve
Én se bírom Murrayt, de cap szempontból orülnék ha végre meccsenként 200 yardot hozna. Nem csak kidobott pénz lenne 😀
több mint 10 éve
Mi baj Murray-el? Legalább rajta láttam, hogy érdekli a dolog, és nem magába roskad, hanem idegből szájbarugdos pár védőt (vagy épp átugorja). Kifejezetten Ő volt a pozitívum a támadósorban nekem most.Én megutáltam Dallasban egy másik mez nem segít rajta. Hogy a Major League filmből idézzek " Ebben is egy fasz". Lehet, hogy küzd, hajt stb. de ettől még nem lesz nekem szimpibb. Meg én ezeket a downhill futókat nem kedvelem. Nem véletlenül Shady a kedvencem, és nem véletlen az sem, hogy egyetemen Ezekiel Elliot a kedvencem. Alig várom hogy végre egy jó újonc futhasson.
Kelce is a sisakot dobálta mint hogy tüzelte volna a többieket vagy valami.
Eazzy
Az ahogy nézett Bradfordra múltkor, mondjuk az szimpatikusabbá tette kissé.
Szerkesztette: Shawn84