NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Hype videó vasárnapra:
 www.youtube.com/watch?v=8_jUJIlKFrw

Utolsó meccs előtti injury report:

OUT

LB Kiko Alonso (knee)
DE Cedric Thornton (hand)
DE Taylor Hart (shoulder)
LB Mychal Kendricks (hamstring)

Questionable

RB DeMarco Murray (hamstring)

Probable

S Chris Maragos (hip)
WR Seyi Ajirotutu (elbow, concussion)
TE Trey Burton (shoulder)
DE Fletcher Cox (groin)

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Tök jó előérzetem van a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban! Végre mindenki leírta a csapatot, és szinte minden előjel ellenünk szól! Viszont én azt érzem, hogy nagyon jó játékkal behúzzuk a W-t, és lassan láthatóvá válik, az elvégzett munka!
tûzoltó
Valahogy nekem is. Úgy érzem nem lehetünk ilyen rosszak 3 meccsen egymás után. Majd elválik. De jó lenne végre 100 yardot futni ...

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Tök jó előérzetem van a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban! Végre mindenki leírta a csapatot, és szinte minden előjel ellenünk szól! Viszont én azt érzem, hogy nagyon jó játékkal behúzzuk a W-t, és lassan láthatóvá válik, az elvégzett munka!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Mi baj Murray-el? Legalább rajta láttam, hogy érdekli a dolog, és nem magába roskad, hanem idegből szájbarugdos pár védőt (vagy épp átugorja). Kifejezetten Ő volt a pozitívum a támadósorban nekem most.

Kelce is a sisakot dobálta mint hogy tüzelte volna a többieket vagy valami.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Ian Rapoport reported Friday that Murray -- who has been nursing a hamstring injury -- is expected to play against the Jets in Week 3
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azt tegyük hozzá, hogy az NFL és NCAA között védelmekben nagyobb a minőségi különbség mint a támadóknál. NCAA-ben rengeteg 240 fontos DE meg 220as LB játszik kezdőként amúgy jó védelmekben. Én azért ebben is találok némi okot az eddigi kevésbé jó eredményekre. Más ugyanazt a rendszert NFL védelmek ellen előadni.
Shawn84
Tegyük hozzá, de nem egészen erről volt szó. Az alaptétel az volt, hogy azért nem működik a rendszer, mert nincsenek olyan tehetségek, mint Oregonban voltak, akik így gyenge csapatokat vertek meg, nagyon. Védelmekről nem volt szó. Ahogy írtam szükséges lenne egy-két klasszis a támadó sorba. Lehetőleg irányító. De erre szerintem nem ahhoz van szükség, hogy first downokat tudjunk elérni, vagy 10 yardnál többet tudjunk futni egy meccsen, amikkel újabban vannak gondok. Annyira tehetségtelen lenne az offense, hogy hirtelen már ezek sem mennek ebben a sémában? Ahhoz kellenének még klasszisok, hogy tartósan rájátszásra érdemes legyen a csapat, netán SB esélyes. Ahogy az Oregonnak is kellettek volna még klasszisok ahhoz, hogy nemzeti bajnok legyen.
BleedingGreen
Az egyértelmű, hogy jelenleg sokkal jobb OL munkára, palyhívásokra és sokkal-sokkal kevesebb dropra lenne szükség. Az nem lehet, hogy a D# még egyszer 85 snapet legyen pályán. Hosszabb távon én egyébként az OL komoly erősítését és Murray helyett egy újonc futó draftolását szorgalmaznám. Nem állhatom eagles mezben ezt a ... (ide gondolja mindenki azt a csúnya szót amelyiket akarja) QB ugyan nincs igazán kiemelkedő és NFL kész az egyetemen, de futó annyi van, hogy sorolni is fárasztó. Lehet, hogy Shady nem ért annyit amennyit kapott, de Murray 8 millióját én tudnám jobban elkölteni OL-re. Gyanítom Peters is 1-2 éven belül leteszi a lantot.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Azt tegyük hozzá, hogy az NFL és NCAA között védelmekben nagyobb a minőségi különbség mint a támadóknál. NCAA-ben rengeteg 240 fontos DE meg 220as LB játszik kezdőként amúgy jó védelmekben. Én azért ebben is találok némi okot az eddigi kevésbé jó eredményekre. Más ugyanazt a rendszert NFL védelmek ellen előadni.
Shawn84
Tegyük hozzá, de nem egészen erről volt szó. Az alaptétel az volt, hogy azért nem működik a rendszer, mert nincsenek olyan tehetségek, mint Oregonban voltak, akik így gyenge csapatokat vertek meg, nagyon. Védelmekről nem volt szó. Ahogy írtam szükséges lenne egy-két klasszis a támadó sorba. Lehetőleg irányító. De erre szerintem nem ahhoz van szükség, hogy first downokat tudjunk elérni, vagy 10 yardnál többet tudjunk futni egy meccsen, amikkel újabban vannak gondok. Annyira tehetségtelen lenne az offense, hogy hirtelen már ezek sem mennek ebben a sémában? Ahhoz kellenének még klasszisok, hogy tartósan rájátszásra érdemes legyen a csapat, netán SB esélyes. Ahogy az Oregonnak is kellettek volna még klasszisok ahhoz, hogy nemzeti bajnok legyen.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mármint a nyáron elfelejtette?
Egyetemen ha a védők gyengék akkor a támadók is...
NFL védők jobbak akkor a támadók is....

Igen vannak könnyebb NCAA meccsek de nem ez az első idénye hanem a 3. ez most itt elég érdekes felvetés lenne,hiszen az első két évben is ment az O
Janek
ment. de akkor más emberekből állt. Hiába nyomja a rendszerét ha a játékosállomány nem elég jó rá.
Az a baj hogy egyetemen millió csapat van és a legtöbbje az oregonnál jóval gyengébb csapat. egy jóval gyengébb csapat ellen nyilván megy a dolog. Elég megnézni hogy az oregonnal milyen ellenfelek ellen játszott milyen eredményeket a csapata. Most az ilyen 72-0- és 69-0 eredményeket nem tudom komolyan venni.
eaglesmcnabb
az idézett videóban az SEC-s Tennessee, az épp hatodik kiemelt California és az ötödik USC elleni meccsekről voltak többek között felvételek, szóval ez kissé mellé
baggio
Hát igen a szokásos "az Oregonban sokkal nagyobb volt a talent level mint más csapatokban ezért ment olyan jól" érv, ami egyszerűen nem fedi a valóságot. Nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy Kelly főedzői évei alatt az Oregon játékosállománya olyan kiemelkedő volt és ezt használták ki a vetélytársak ellen. Az Oregon játékosállománya még a PAC12-ből sem emelkedett ki tehetségben, nemhogy a ligából. Jeff Maehl és Huff évekig voltak a csapat legjobb elkapói úgy, hogy még a konferenciában sem számítottak különösebben jó elkapónak. Az egy db De'Anthony Thomas számított extra tehetségnek, akit emlékezetes módon sikerült ellopni az USC orra elől 2011-ben. Mégis olyan közepes képességűnek számító futók vezették a csapatot, mint LeMichael James vagy Kenjon Barner. Az ő óriási tehetségüket is jól mutatja, mire jutottak a profi karrierjükben. És ott van ugye Mariota, akit Hawaiiról ásott elő Kelly, és akit a legtöbb csapat figyelmen kívül hagyott akkoriban. Ugyanakkor a nála gyengébb D.Thomassal és Masolival is működött az offense.
Olyan sokkal nevesebb csapatoknak, mint pl. a USC-nek vagy az UCLA-nek rendszeresen jobb nevekből és jobb atlétákból álló kerete volt, mégis rendszeresen elporolták őket. Volt még legalább 3-4 csapat a konfban, ami hasonló kerettel rendelkezett, és őket is rendszeresen legyőzték. Nézzük akkor, hogy milyen csapatok ellen milyen eredmények: a kiemelkedő játékosállománnyal rendelkező USC ellen: 47,53,35,62 pont egymást követő években, közben a kiemelkedő védelemmel bíró Standordnak 2-szer hintettek 50+, 1-szer 40+ pontot, és még lehetne sorolni.
Könyörgöm, 2011-ig a Penn Statenek rendszeresen jobb recruiting class-a volt, mint az Oregonnak, aztán meg lehet nézni a játékban a különbséget, és nem a PSU javára. Szóval szerintem a rendszer tette igazán eredményessé ezeket a játékosokat (kivéve az említett 1-2 extra tehetséget az évek alatt), és nem fordítva. Szóval nem ebben keresném a mostani eredménytelenség fő okát. Arról lehet beszélni, hogy még jobb elkapó állománnyal, fallal jobb lenne a támadósor (ez nyilvánvaló), amire szükség lenne az NFL-ben, de az egyetemen sem egyszerűen a kiemelkedő tehetség tette jobbá a csapatát, csak ezt gondoltam tisztába tenni.
BleedingGreen
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Limitált:
Murray (hamstring)
Kendricks (hamstring)
Taylor Hart (váll)
Maragos (csípő)
mustaine
Elvileg Murray és Kendricks is kihagyta az edzést.

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!

Igen vannak könnyebb NCAA meccsek de nem ez az első idénye hanem a 3. ez most itt elég érdekes felvetés lenne,hiszen az első két évben is ment az O
Janek
ment. de akkor más emberekből állt. Hiába nyomja a rendszerét ha a játékosállomány nem elég jó rá.
Az a baj hogy egyetemen millió csapat van és a legtöbbje az oregonnál jóval gyengébb csapat. egy jóval gyengébb csapat ellen nyilván megy a dolog. Elég megnézni hogy az oregonnal milyen ellenfelek ellen játszott milyen eredményeket a csapata. Most az ilyen 72-0- és 69-0 eredményeket nem tudom komolyan venni.
eaglesmcnabb
az idézett videóban az SEC-s Tennessee, az épp hatodik kiemelt California és az ötödik USC elleni meccsekről voltak többek között felvételek, szóval ez kissé mellé
baggio
Hát igen a szokásos "az Oregonban sokkal nagyobb volt a talent level mint más csapatokban ezért ment olyan jól" érv, ami egyszerűen nem fedi a valóságot. Nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy Kelly főedzői évei alatt az Oregon játékosállománya olyan kiemelkedő volt és ezt használták ki a vetélytársak ellen. Az Oregon játékosállománya még a PAC12-ből sem emelkedett ki tehetségben, nemhogy a ligából. Jeff Maehl és Huff évekig voltak a csapat legjobb elkapói úgy, hogy még a konferenciában sem számítottak különösebben jó elkapónak. Az egy db De'Anthony Thomas számított extra tehetségnek, akit emlékezetes módon sikerült ellopni az USC orra elől 2011-ben. Mégis olyan közepes képességűnek számító futók vezették a csapatot, mint LeMichael James vagy Kenjon Barner. Az ő óriási tehetségüket is jól mutatja, mire jutottak a profi karrierjükben. És ott van ugye Mariota, akit Hawaiiról ásott elő Kelly, és akit a legtöbb csapat figyelmen kívül hagyott akkoriban. Ugyanakkor a nála gyengébb D.Thomassal és Masolival is működött az offense.
Olyan sokkal nevesebb csapatoknak, mint pl. a USC-nek vagy az UCLA-nek rendszeresen jobb nevekből és jobb atlétákból álló kerete volt, mégis rendszeresen elporolták őket. Volt még legalább 3-4 csapat a konfban, ami hasonló kerettel rendelkezett, és őket is rendszeresen legyőzték. Nézzük akkor, hogy milyen csapatok ellen milyen eredmények: a kiemelkedő játékosállománnyal rendelkező USC ellen: 47,53,35,62 pont egymást követő években, közben a kiemelkedő védelemmel bíró Standordnak 2-szer hintettek 50+, 1-szer 40+ pontot, és még lehetne sorolni.
Könyörgöm, 2011-ig a Penn Statenek rendszeresen jobb recruiting class-a volt, mint az Oregonnak, aztán meg lehet nézni a játékban a különbséget, és nem a PSU javára. Szóval szerintem a rendszer tette igazán eredményessé ezeket a játékosokat (kivéve az említett 1-2 extra tehetséget az évek alatt), és nem fordítva. Szóval nem ebben keresném a mostani eredménytelenség fő okát. Arról lehet beszélni, hogy még jobb elkapó állománnyal, fallal jobb lenne a támadósor (ez nyilvánvaló), amire szükség lenne az NFL-ben, de az egyetemen sem egyszerűen a kiemelkedő tehetség tette jobbá a csapatát, csak ezt gondoltam tisztába tenni.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
baggio
nem az idézett videora reagáltam, csak úgy általánosan mondtam.
De ha már itt tartunk: többek között veled ellentétben azért nem nyűgözött le eddig engem az NCAA az NFLel szemben, mert túl nagyok a különbségek a csapatok között, túl sok az előre lefutott meccs. De persze a megítélésem még változhat.
eaglesmcnabb
Azért írunk minden héten ajánlót, hogy a jóval bővebb kínálatból kiemeljük, mely mérkőzések azok az adott héten, melyeknél ez nincs így. A múlt heti előzetesben beharangozott 12 meccsből pl. kettőnél volt hosszabbítás, további kettőnél egy pont döntött, további négynél pedig 10 ponton belül zártak a csapatok. A "túl nagyok a különbségek" meg simán mítosz, pusztán a top32-t nézve semmivel sem különb az NFL, mint az NCAA. Minden program leköt évente 2-3 non-konf meccset gyengébb ellenféllel, melyet előszezonként/bye weekként kezelnek, de konferencián belül minden csoportban legalább olyan kiegyenlített a mezőny, mint bármelyik NFL-es divízióban.

off vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ma nem edzett:
Alonso (nem játszik vasárnap)
Thornton (1-2 hétig out, eltört a keze a Cowboys ellen)

Limitált:
Murray (hamstring)
Kendricks (hamstring)
Taylor Hart (váll)
Maragos (csípő)

Edzett:
Burton (váll)
Ajirotutu (agyrázkódás)
Fletcher Cox (ágyék)

Ha Hart és Thornton sem játszhat, mert gondolom Bair lenne a kezdő LDE, amitől eléggé tartok.
Maragos hiányozhat a nickel csomagokból.
Az ILB hiánytól nem félek, Ryans még elkaristol, Hicks pedig nagyon jó volt a Cowboys ellen.
Amíg ilyen "sikeres" a támadófal, olyan mindegy, hogy Murray, Mathews vagy az Úrjézus | (c) eaglesmcnabb | fut, szóval attól sem félek, hogy Murray esetleg nem játszhat.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
baggio
nem az idézett videora reagáltam, csak úgy általánosan mondtam.
De ha már itt tartunk: többek között veled ellentétben azért nem nyűgözött le eddig engem az NCAA az NFLel szemben, mert túl nagyok a különbségek a csapatok között, túl sok az előre lefutott meccs. De persze a megítélésem még változhat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
...szóval lassan kezd kiakadni a Shurmur-mérőm
baggio
run, run, pass, punt?
mi imádtuk.
DiamondsHead44
ismerős a motívum...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
...szóval lassan kezd kiakadni a Shurmur-mérőm
baggio
run, run, pass, punt?
mi imádtuk.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Na ha már rájött,hogy itt nem éppen úgy mennek a dolgok ahogy a kis egyetemen a kacsáknál,akkor akár válthatna taktikát is. Ideje volt észrevenni,hogy itt nem szarral gurigázó Idaho az ellenfél,hanem kő keményen vastag Cowboys,Giants,Redskins...ha csak a csoportot nézzük,bár jobban is járunk. De csak egy tipp ez a taktikaváltás,én mint tudatlan szurkoló nem tudhatom,mi folyik most Kelly Sasfészkében,lehet dörzsöli épp a tenyerét,mert tud valamit amit mi nem.😀
greaze
hozott 2 pozitív mérlegű szezont (kettőből), valószínű, hogy jól tudja
karmïgran
Mint itt mindannyian,és is azt kívánom,hogy 3/3 pozitív szezonja legyen.A playoff és az SB csak hab lenne a tortán😊

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Na ha már rájött,hogy itt nem éppen úgy mennek a dolgok ahogy a kis egyetemen a kacsáknál,akkor akár válthatna taktikát is. Ideje volt észrevenni,hogy itt nem szarral gurigázó Idaho az ellenfél,hanem kő keményen vastag Cowboys,Giants,Redskins...ha csak a csoportot nézzük,bár jobban is járunk. De csak egy tipp ez a taktikaváltás,én mint tudatlan szurkoló nem tudhatom,mi folyik most Kelly Sasfészkében,lehet dörzsöli épp a tenyerét,mert tud valamit amit mi nem.😀
greaze
hozott 2 pozitív mérlegű szezont (kettőből), valószínű, hogy jól tudja
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ne gondolja senki,hogy Kelly két meccs alatt szellemi toprongy lett,aki semmit sem tud a fociról.
Janek
Egyáltalán nem erre gondoltam... Nem is feltételezem

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Egyszerűen csak szarul blokkoltak a falban, köztük ezúttal Celekkel. Ezen kiismerni sokat nem kell. Pont ez a lényeg, hogy nem számít, hogy mit csinál a védelem, ha jó a blokk, 5 yardra akkor is jók vagyunk ha a védelem tudja h mi jön.

Vagy rosszul látom baggio?
Eazzy
a nyolcadik fordulóban már jön is a Dallas elleni visszavágó, ott végképp eldől a dolog, hogy tényleg a megvalósítás-e csak a probléma, ahogy Kelly állítja, vagy ennyire kiismerhető a rendszere

engem az bosszant nagyon, hogy az Oregonon ennél változatosabban hívta a játékokat, szóval lassan kezd kiakadni a Shurmur-mérőm

Janek
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

Janek

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
sztem kelly elfelejtette, hogy míg egyetemen többnyire jóval gyengébb ellenfelek, védelmek ellen kellett játszani, itt kurvára nem. itt kurvára nincs az a klassziskülönbség ami ott legtöbbször megvolt az oregoniak javára.
eaglesmcnabb

több mint 10 éve
sztem kelly elfelejtette, hogy míg egyetemen többnyire jóval gyengébb ellenfelek, védelmek ellen kellett játszani, itt kurvára nem. itt kurvára nincs az a klassziskülönbség ami ott legtöbbször megvolt az oregoniak javára.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
nemtudom, elnéznék egy fasza elemzést a dalals d# ről. Nem buták a védők sem, ha az o tud ilyeneket, akkor valami univerzálisat a d# is ki tud találni. Nézik a guardot és ha az visszalép blokkolni a futást másik irányba, akkor egy d# játékos lekoveti?

Mint pl amikor kitalálták a QB spyt? Ha jól tudom ezt az ilyen Vick elsővirágzásában vezették be? (Ezt nem tudom, lehet hallottam sport tvben, vagy csak az én fantáziám kreálta.)

Ez az egyetlen indok, így hirtelen a fejemben, hogy miért ilyen szar a támadóegység "saját" játékosokkal.

Lehet elcsépelt, de ha kiismerték és nem tud újítani akkor süllyesztő lesz Kelly. (ez mondjuk szerintem nyilvánvaló)
ano92
Azért az egyetemi DC-k,HC-k sem nyeretlen kétévesek és Kelly azért sokáig sikeres volt...

Minden valamire való edző folyamatosan fejleszt,ötletet keveri a kártyákat,de ugye a playeket meg is kell tanítani és végrehajtatni a játékosokkal,ezért ez egy kicsit lassabb folyamat.
De az NFL-ben ugye jól képzett játékosok vannak hamarabb tanulhatnak meg bizonyos dolgokat,főleg ami egyéni dolog,a falak munkája már összetettebb plusz még ugye a RB és a TE is kell egy egy jó futáshoz....

Ne gondolja senki,hogy Kelly két meccs alatt szellemi toprongy lett,aki semmit sem tud a fociról.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Egyszerűen csak szarul blokkoltak a falban, köztük ezúttal Celekkel. Ezen kiismerni sokat nem kell. Pont ez a lényeg, hogy nem számít, hogy mit csinál a védelem, ha jó a blokk, 5 yardra akkor is jók vagyunk ha a védelem tudja h mi jön.

Vagy rosszul látom biaggio?

Don't talk the walk, Walk the talk!