NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
49
12
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 560
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyébként most érdeklődve fogom figyelni, hogy Kelly hogyan tudja majd motiválni, felrázni a társaságot. Állítólag ő ebben nagyon jó.
több mint 10 éve
Na és az egyszerű min a faék az miért pont az, hogy szélre fut Murray? Nem azért hoztuk őt Shady helyett, mert nekünk downhill futó jobban illik az elképzelésekbe?Az inside zone az alapjátékunk azt próbáltuk tegnap is, sőt még a center alól is, de Murraynek sokszor egyáltalán nem volt helye, ilyenkor valamennyire természetes hogy az oldalvonal felé keresi a helyet. A zone futásnál nincs előre kijelölt gap, a futónak kell a rést meglátnia, csak ha nincs semmi, akkor meg van lőve. Szóval, ha nincsenek blokkok, tökmindegy, hogy inside vagy outside, McCoy vagy Murray.
Eazzy
chipwagon.typepad.com/eagles/2015/09/the-eagles-run-game-is-a-hot-mess.html#more
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
arról ő tehet, de ellene már nem sokat, sokkal jobbat honnan hoz és kit? : Dnem csak idént írtam, és ezek szerint nincs is semmi keresnivalónk...bár.. bár arról ő tehet, hogy ezek a kezdők 😀
Nagyon remélem, hogy jövőre már nem chip kellyvel kell balfaszkodnunk, vagy valamit kitalál, bár az ellen hogy egy az egyben 10-ből 8szor elnyomják a guardot nem tudom mit lehet. ezek a szarok máshol 53-ba se kerülnének, nemhogy kezdőbe.
eaglesmcnabb
ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Akkor ahogy te szoktad mondani egy egy újabb gól Chip Kellynek ...csak ez most a rossz kapuba 😊Nem azért mert papíron a legjobb elérhető opció volt? Amúgy nem emlékszem, volt külön indoklás a szerződtetése után, hogy konkrétan miért is lesz ő sokkal jobb opció nekünk? Stábból valaki nyilatkozott erről?egy LoS-on tökölő játékost akartak lecserélni a tipikus north-south futóra, amiben jelenleg az az irónia, hogy McCoy-ra most így nagyobb szükség lenne, mint valaha, Murray-nek meg abszolút nem fekszik a séma
Shawn84
baggio
több mint 10 éve
Nem azért mert papíron a legjobb elérhető opció volt? Amúgy nem emlékszem, volt külön indoklás a szerződtetése után, hogy konkrétan miért is lesz ő sokkal jobb opció nekünk? Stábból valaki nyilatkozott erről?egy LoS-on tökölő játékost akartak lecserélni a tipikus north-south futóra, amiben jelenleg az az irónia, hogy McCoy-ra most így nagyobb szükség lenne, mint valaha, Murray-nek meg abszolút nem fekszik a séma
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem csak idént írtam, és ezek szerint nincs is semmi keresnivalónk...bár.. bár arról ő tehet, hogy ezek a kezdők 😀
Nagyon remélem, hogy jövőre már nem chip kellyvel kell balfaszkodnunk, vagy valamit kitalál, bár az ellen hogy egy az egyben 10-ből 8szor elnyomják a guardot nem tudom mit lehet. ezek a szarok máshol 53-ba se kerülnének, nemhogy kezdőbe.
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
A jelekre, kártyákra gondolsz?A "kiismerték a futójátékot" érvet is lehet hallani, de nekem ez is túl egyszerű magyarázatnak tűnik. Valóban a zone futásaink sokszor egyszerűek, mint a faék, ugyanazt a 3-4 játékot kombináljuk, de ennek épp ez a lényege, meg az, hogy a falemberek legalább tartsák fel a zónájukba eső ellenfeleket. Ezt csináltuk tavaly és az előtt is, szóval erről sem idén szerzett senki tudomást. Ha viszont az OL van, hogy 2-3 embert enged át blokkolatlanul, akkor eléggé mindegy a séma.Én már azt is pedzegetném, hogy kiismerték az ellenfelek Kelly játékhívási szisztémáját (még rosszabb esetben magát a playcall-t tudják előre)
BleedingGreen
baggio
több mint 10 éve
A "kiismerték a futójátékot" érvet is lehet hallani, de nekem ez is túl egyszerű magyarázatnak tűnik. Valóban a zone futásaink sokszor egyszerűek, mint a faék, ugyanazt a 3-4 játékot kombináljuk, de ennek épp ez a lényege, meg az, hogy a falemberek legalább tartsák fel a zónájukba eső ellenfeleket. Ezt csináltuk tavaly és az előtt is, szóval erről sem idén szerzett senki tudomást. Ha viszont az OL van, hogy 2-3 embert enged át blokkolatlanul, akkor eléggé mindegy a séma.Én már azt is pedzegetném, hogy kiismerték az ellenfelek Kelly játékhívási szisztémáját (még rosszabb esetben magát a playcall-t tudják előre)
BleedingGreen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bizony egy jo edző az a kozepesből us kihozza a legjobbat.A kötődésre nem lehet szerintem hivatkozni hiszen Maclin is elment a több pénzért es Mathis is.
Graham meg maradt megis ekézik a játékat.
Abban lehet valami,hogy rajottek hogy kell megfogni ezt az O jatekot,regen Vick is csoda volt aztan par meccs alatt rajöttek a DC-k mit kell jatszani.
Meglatjuk mi lesz a Jets ellen...
Remeljuk Kiko es MK rendben lesznek hamar
több mint 10 éve
nem csak idént írtam, és ezek szerint nincs is semmi keresnivalónk...nem lenézve az ellenfelet, de szezon eleji forma ide vagy oda, ha nem tudunk otthon elpicsázni egy Dez nélküli cowboyst akkor semmi keresnivalónk idén.eaglesmcnabba próféta szóljon... és ha hozzátesszük, hogy részben Romo nélküli is, akkor jövőre se legyen keresnivalótok? : P
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Nem azért mert papíron a legjobb elérhető opció volt? Amúgy nem emlékszem, volt külön indoklás a szerződtetése után, hogy konkrétan miért is lesz ő sokkal jobb opció nekünk? Stábból valaki nyilatkozott erről?A probléma, hogy nem csak a "leamortizált" poszt (G) teljesít rosszul a falban. Szóval, szerintem sajnos nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy elment Mathis és Herremans és azért nem működik ilyen szinten az OL. Ez a két játékos tavaly is sokat hiányzott, és mégsem volt ilyen szintű összeomlás. Gardner tavaly 8 meccsen kezdett, Tobin 7-en, Dennis Kelly 3-szor, és bár voltak gondok, de össze sem hasonlítható azzal, ami az elmúlt 2 hétben volt tapasztalható, főleg a futások terén. Barbre tavaly az első meccsen megsérült, de a korábbi évekből az ő képességei is ismertek voltak.Na és az egyszerű min a faék az miért pont az, hogy szélre fut Murray? Nem azért hoztuk őt Shady helyett, mert nekünk downhill futó jobban illik az elképzelésekbe?
Pont ez a gond, hogy nem az égből pottyantak ide játékosok a falba, hanem olyan emberek csinálják ezt, akikről elvileg tudni lehetett mi várható, és az nem ez a szint volt. Az várható volt, hogy a 2013-as Mathis és Herremans szintjét nem hozzák Gardnerék, lesz valamilyen visszaesés, de amit látunk az szerintem mélyen az ő tudásuk alatt is van. És ez továbbra sem igazán magyarázat arra, hogy mit csinált a másik három, jobb képességű veterán, akiknek elvileg húzniuk kellene az egységet.
Ha már a jó teljesítmények esetén említettük, most is hozzuk elő Jeff Stoutlandet, ő pl. mi a csöcsöt csinált az offseasonban ezekkel az emberekkel?
A "kiismerték a futójátékot" érvet is lehet hallani, de nekem ez is túl egyszerű magyarázatnak tűnik. Valóban a zone futásaink sokszor egyszerűek, mint a faék, ugyanazt a 3-4 játékot kombináljuk, de ennek épp ez a lényege, meg az, hogy a falemberek legalább tartsák fel a zónájukba eső ellenfeleket. Ezt csináltuk tavaly és az előtt is, szóval erről sem idén szerzett senki tudomást. Ha viszont az OL van, hogy 2-3 embert enged át blokkolatlanul, akkor eléggé mindegy a séma.
BleedingGreen
Eazzy
több mint 10 éve
A probléma, hogy nem csak a "leamortizált" poszt (G) teljesít rosszul a falban. Szóval, szerintem sajnos nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy elment Mathis és Herremans és azért nem működik ilyen szinten az OL. Ez a két játékos tavaly is sokat hiányzott, és mégsem volt ilyen szintű összeomlás. Gardner tavaly 8 meccsen kezdett, Tobin 7-en, Dennis Kelly 3-szor, és bár voltak gondok, de össze sem hasonlítható azzal, ami az elmúlt 2 hétben volt tapasztalható, főleg a futások terén. Barbre tavaly az első meccsen megsérült, de a korábbi évekből az ő képességei is ismertek voltak.Na és az egyszerű min a faék az miért pont az, hogy szélre fut Murray? Nem azért hoztuk őt Shady helyett, mert nekünk downhill futó jobban illik az elképzelésekbe?
Pont ez a gond, hogy nem az égből pottyantak ide játékosok a falba, hanem olyan emberek csinálják ezt, akikről elvileg tudni lehetett mi várható, és az nem ez a szint volt. Az várható volt, hogy a 2013-as Mathis és Herremans szintjét nem hozzák Gardnerék, lesz valamilyen visszaesés, de amit látunk az szerintem mélyen az ő tudásuk alatt is van. És ez továbbra sem igazán magyarázat arra, hogy mit csinált a másik három, jobb képességű veterán, akiknek elvileg húzniuk kellene az egységet.
Ha már a jó teljesítmények esetén említettük, most is hozzuk elő Jeff Stoutlandet, ő pl. mi a csöcsöt csinált az offseasonban ezekkel az emberekkel?
A "kiismerték a futójátékot" érvet is lehet hallani, de nekem ez is túl egyszerű magyarázatnak tűnik. Valóban a zone futásaink sokszor egyszerűek, mint a faék, ugyanazt a 3-4 játékot kombináljuk, de ennek épp ez a lényege, meg az, hogy a falemberek legalább tartsák fel a zónájukba eső ellenfeleket. Ezt csináltuk tavaly és az előtt is, szóval erről sem idén szerzett senki tudomást. Ha viszont az OL van, hogy 2-3 embert enged át blokkolatlanul, akkor eléggé mindegy a séma.
BleedingGreen
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
A probléma, hogy nem csak a "leamortizált" poszt (G) teljesít rosszul a falban. Szóval, szerintem sajnos nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy elment Mathis és Herremans és azért nem működik ilyen szinten az OL. Ez a két játékos tavaly is sokat hiányzott, és mégsem volt ilyen szintű összeomlás. Gardner tavaly 8 meccsen kezdett, Tobin 7-en, Dennis Kelly 3-szor, és bár voltak gondok, de össze sem hasonlítható azzal, ami az elmúlt 2 hétben volt tapasztalható, főleg a futások terén. Barbre tavaly az első meccsen megsérült, de a korábbi évekből az ő képességei is ismertek voltak.Frissen twitterről:
BleedingGreen
twitter.com/BrandonGowton/status/646000173144010753
Chip Kelly said on WIP he's not making any OL changes. Why would he? There's nobody on the bench that's better.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Van itt még egy dolog ami az egyik oka lehet a sikertelenségnek. Mégpedig, hogy az elküldött játékosok nemcsak, hogy elit tudásúak, és hihetetlenül tapasztaltak voltak, de ezer szállal kötődtek a városhoz, a csapathoz. Tudtak egymásért küzdeni. Akik követnek néhány régebbi játékost azok megerősíthetik, hogy ezek a srácok nagyon jó barátságban vannak a mai napig. Miközben akik a helyükre jöttek szabad ügynökök róluk mit tudunk? Mindenki más - más csapatból érkezett, egyiknek sincs kötődése az Eagleshöz vagy Philadelphiához. Ellenben a pénzhez igen komoly. Maxwell bárhova aláírt volna ezért a pénzért, nem azért lett eagle mert itt akart játszani. DeMarco Murray sem zsebpénzért jött szaladgálni, hanem mert a Dallas nem kínált neki annyit amennyit ő elvárt. Ez persze nem róható fel egyik játékosnak sem, hiszen profi sportolók akik a későbbi életüket szeretnék anyagilag megalapozni ez alatt a néhány ligában töltött év alatt. de az is látszik ebből, hogy a pénz iránt elhivatottabbak mint a csapat iránt. Brandon Graham pl. tökéletes példa arra, hogy milyen az ha valaki kötődik ehhez a gárdához. De Evan Mathist is ide lehet sorolni, mert ugyan idén kicsit játszotta az eszét, de azért pár éve csak aláírt kevesebbért az Eaglesbe és nem ment Baltimoreba. Nem látom én most ebben a keretben azt az összetartást, azt az egymásért való küzdést, amit még Reid szar szezonjaiban is észre lehetett venni. Tán az utolsó volt kivétel ez alól.
több mint 10 éve
A probléma, hogy nem csak a "leamortizált" poszt (G) teljesít rosszul a falban. Szóval, szerintem sajnos nem lehet arra leegyszerűsíteni, hogy elment Mathis és Herremans és azért nem működik ilyen szinten az OL. Ez a két játékos tavaly is sokat hiányzott, és mégsem volt ilyen szintű összeomlás. Gardner tavaly 8 meccsen kezdett, Tobin 7-en, Dennis Kelly 3-szor, és bár voltak gondok, de össze sem hasonlítható azzal, ami az elmúlt 2 hétben volt tapasztalható, főleg a futások terén. Barbre tavaly az első meccsen megsérült, de a korábbi évekből az ő képességei is ismertek voltak. Pont ez a gond, hogy nem az égből pottyantak ide játékosok a falba, hanem olyan emberek csinálják ezt, akikről elvileg tudni lehetett mi várható, és az nem ez a szint volt. Az várható volt, hogy a 2013-as Mathis és Herremans szintjét nem hozzák Gardnerék, lesz valamilyen visszaesés, de amit látunk az szerintem mélyen az ő tudásuk alatt is van. És ez továbbra sem igazán magyarázat arra, hogy mit csinált a másik három, jobb képességű veterán, akiknek elvileg húzniuk kellene az egységet.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
az még benne van hogy több győzelme lesz idén mint RomonakEzt pedig nem a ti arcotokba akarom dörgölni, de tudja csak meg ország-világ Howard Eskin milyen ostoba egy barom:nem ostoba, csak túl erős volt az anyag, amit tolt. én valahova a PCP-n túlra helyezném el.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-Eastgyeek
slowmotion
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Szerintem egy negatív mérleg esetén Kelly repülhet. Elmondtuk itt is és leírták 100x kint is "komoly nagy szakértők", hogy ilyen felfordulás után egyértelmű a make or break.Azt sehogy sem bírom megfejteni, hogy az O valahogy elmegy közepes elkapógárdával, középszar irányítóval, ha jó az O-line. Ez Kellynél így van, megszokhattuk. Tavaly voltak a sérülések meg Lane Johnson eltiltása, volt is belőle gáz. Erre sikerül azt is leamortizálni és nem hozunk senkit, ilyen Mofittokkal próbálkozunk ugyan már. Mélység semmi. Ezek után lehet azt csinálja Kelly, mint a DB-k esetében, 3 év alatt elb*szunk 7 picket OL-re, meg FA-n hozunk még 3-at aztán azok közül talán egy beválik (de nem 😊 😊 😊 ).
Sokszor mondtuk, hogy "nem így meg úgy csinálnánk de nem tudhatjuk mi van a háttérben, Kelly jobban tudja" ésatöbbi. Hát úgy néz ki a józan paraszti ész mostanában nem faktor Philadelphiában.
Remélem a játékosok nem vesztik hitüket Kellyben, mert nagy offense guru létére jól felsült. Kellene valami vén rutinos róka aki jól tarkónb*ssza néha az oldalvonal mellett vagy legalább ad pár jó tanácsot, hogy "öcsi ezt ne erőltesd", meg "ne szarozz menj neki negyedikre" vagy "kérj időt" vagy "ne ezt az ócskafos futást hívd mert az elmúlt 8 alkalommal sem sikerült".
Megtanulhatunk még nyerni, csak az agyonajnározott bandát most jól földhöz verte ez a két pofon. Itt most elsősorban az Offensre gondolok. Én is meglepődtem, nem vártam ezt.
Hogy valami pozitívat is mondjak, Jordan Hicks játékára már kíváncsi voltam nagyon és ahhoz képest, hogy első NFL meccse elég jól játszott, megerősített abban a meggyőződésemben, hogy a legjobb pickünk a 2015-ös draftról. Remélem azért nem gyötri annyira a lelkiismeret furdalás.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ezt pedig nem a ti arcotokba akarom dörgölni, de tudja csak meg ország-világ Howard Eskin milyen ostoba egy barom:nem ostoba, csak túl erős volt az anyag, amit tolt. én valahova a PCP-n túlra helyezném el.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-Eastgyeek
több mint 10 éve
ha már draft és csapatépítés: csak pár név akikre elszórtuk a pick-eket az elmúlt pár évben2013: barkley, kruger, wolf, poyer, david king
2014: watkins, reynolds +smith
plusz a keretben lévők közül se mindenki hozza az elvárásokat
tekintélyes névsor...
több mint 10 éve
Miről beszélt Barwin?Sajnos csak a végét kaptam el az utolsó 2 mondatot. Talán twitteren vagy valahol lesz kiemelve pár mondat. de gondolom azt mondta hogy szezon eleje van nem álltunk még össze lesz jobb is szokásos.
dande
több mint 10 éve
Miről beszélt Barwin?
több mint 10 éve
De ha a draftokból akar csapatot építeni, akkor hogyan lehet, hogy Lane Johnson óta nem húzott játékost az OL-be?Megfogtad a lényeget!
baggio
Erről Greengoval is sokat beszélgettem az utóbbi években, hogy fokozatosan kellett volna fiatalítani. Az várható volt ,hogy Todd hamarosan távozik vagy legalább háttérbe szorul, de idn is és tavaly is vártunk OL játékost és nem jött. Helyette idén jött 3 CB akik közül 1 van rosteren 1 IR 1 meg PS. És szegény Rowe se meggyőző sajnos.
több mint 10 éve
De ha a draftokból akar csapatot építeni, akkor hogyan lehet, hogy Lane Johnson óta nem húzott játékost az OL-be? A fenti gondolatfoszlányra céloztam ezzel, nekem addig tetszett a holtszezoni munka, míg az oregoni (és alabamai!) elveket követte, majd mintha letért volna az útról és nem tudott ellenállni az épp szabadon beszerezhető skill playerek csábításának és elcsábításának.nagyon rossz irányba indult el alapból Kelly a csapatépítéssel és a game plannel, ami számomra egyrészről érthetetlen, másrészről igencsak érthető (mert akart egy újabb csavart vinni az elképzelésekbe), de hogy ez így nem fog működni, az biztosEzt kifejtenéd kérlek bővebben?
baggio
ervinator
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
Barwin élőben a rádióban: player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip
több mint 10 éve
Elég nehéz úgy a draftról építkezni, hogy tavaly Marcus Smithre pazaroltuk az első kört, idén a class fele nem élte meg a rostert, jövőre pedig nincs második kör Bradford miatt.Ha így folytatjuk, kíváncsian várom, milyen második napra jósolt prospectet viszünk majd el top10-ben.