NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Az a szomorú, hogy márpedig itt csak és kizárólag a fejben van a hiba. Annak ellenére megvolt a lehetőség, hogy gyalázatosak voltunk - ezt a védelemnek köszönhetjük, amit azért nem gondoltam volna előzetesen. Persze nem volt Dez, az sokat segített.

A támadók meg láttuk az Atlanta elleni meccsen a második félidőben, hogy mire képesek. Az ott tény, hogy azt tudják. Innentől csak is fejben van a probléma. Amikor már Kelce egy rakás szar akkor tényleg óriási gondok vannak az öltözőben.

Két utat látok - vagy most ettől nagyon összeborul mindenki, és összekaparják magukat, vagy elkezd széthúzni a teljes brigád, bedurciznak az emberek, egymást hibáztatják, és elszáll az egész lufi. A probléma az, hogy nem látom azt a személyiséget, aki összerántja a brigádot. Kellyhez nem kötődik senki érzelmileg, nem tud rájuk ott hatni, olyan embere meg nincs, mint Dawk pl, akinek lenne hangja. Bradford erre alkalmatlan. A védelemben sincs senki igazán karakteres.

Remélem valahogy mégis az első út lesz, és a mélypontról visszaszedjük magunkat. Most még egy tépázott Philly is esélyes a csoportgyőzelemre Romo sajnálatos sérülésével.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
rva 4 514 — Me for President!
borzasztó meccs volt, és nem biztos, hogy mi jöttünk ki jobban belőle a W ellenére sem.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 394 — The only discipline that lasts, is self discipline
A probléma gyökere ott van, hogy túl jók voltatok a preseasonban. Óriási taktikai hiba. Többet kellett volna játszatni Murrayt - ő futni úgyse tud -, meg Bradfordot - ő meg passzolni -, aztán négyszer kikapni, és most gyaláznátok a ligát Tebow-al meg Matthewsal. Már a futóval. Bár az elkapó is azért elmegy Agholor mellett.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tavaly legalább azt el tudtam mondani, hogy sz.rok vagyunk, de hatalmas szívünk van.

Hát eddig ez idén csak a szív veszett el.... a D-ben egyébként még csak-csak, igazából rájuk egy szavunk nem lehet, még Maxwell is el-el karistolt a meglévő hibák ellenére, de a többi.....
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
sose láttam ilyan szar sas o line-t. olcsóbb lett, de mint kiderült, nem mindegy, hogy ki áll ott. mathis-szel sikerült belemenni egy lose-lose szituba. tavasszal, még shady kivágása után írtam valami olyasmit, hogy ez már kelly csapata, ezért már ő vállalja a felelősséget. hát, nem jött be. amit meg lehet csinálni egyetemen, hogy a bulizós srácok először padoznak, aztán keretbe sem kerülnek, az már itt nem működik, itt nem kivágni, hanem kezelni kell a necces elemeket. hát legalább most már tudjuk.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kíváncsi vagyok ezek után ki mit tudott értelmeset mondani.... Bár lényegtelen úgyis az számít amina pályán történik.... Na attól sok jót úgy tűnik ne várjunk.
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Nagyon sok Eagles meccset lattam már,de most szégyenérzetem volt ami eddig elkerült.
Voltam már boldog,dühös,kínosan nevető,álmos...de ez szégyen volt.
Teljes csőd O oldalon,OC,HC betli,sérülések,flagek,rossz snap,TO...
Janek
Kb. ugyanezt érzem én is, vajon lesz ennél lejjebb is?
Ugye nem, mondjátok, hogy nem!
greenboy
Az szó szerint...szégyenérzet. A teljesítményünk alapján olyan top5 helyen draftolhatunk, ha ezzel a játékkal hozzuk le a szezont.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
greenboy Philadelphia Eagles 279
Nagyon sok Eagles meccset lattam már,de most szégyenérzetem volt ami eddig elkerült.
Janek
Kb. ugyanezt érzem én is, vajon lesz ennél lejjebb is?
Ugye nem, mondjátok, hogy nem!
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa
Nembaj, Ti majd megmutatjátok,ja nem 😊
sztaking
Talán sikerült ?
sztaking
Megmutatni nem sikerült, sőt...Az örömöd és elégedettséged mellett gondolom az nem aggaszt, hogy Romo majd csak a 10. hét körül játszik ismét legkorábban.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ez Reid legrosszabb pillanatainál is sokkal rosszabb volt.... Sebaj Tóbiás majd jövőre.....
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az a szép, hogy kapott Chip egy csapatot akikkel bejutott PO ba. Elkezdte Jacksonnal a cut áradatot, és így 3. évre nem, hogy jobb a csapat, de sokkal szarabb mint a nagy arcú retkekkel volt. Lehet a jelenlegi tudása a csapat egyes játékosainak nulla de potentialban 2-3 év múlva liga elitek lennének, csak a faszomat már. Akkor addig ne zavarjuk el a fal felét pl. Lehet velük sem lennénk előrébb, de legalább tudom mire fogni...

2 meccs ment el eddig. Tudom, hogy szánalmas,de 14-2 még lehet 😀

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nem nezem vissza hol ment el a meccs mert tudom fejből kb a kezdőrugasnál.
Ha igy marad minden Kelly nem éli meg a karácsonyt sem a csapatnál.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kedvenc (általában morci) Eagles fanom elég ideges.
 www.facebook.com/BlackAdamSchefter/videos/873275099435539/
Mondjuk ha ennyire nem szeret vesztes lenni, miért van egy Donovan McNabb mezben? LOL (bocsi)
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Szeretem olvasni a hozzászólásaid, még ilyen borús kilátások közepette is megnevettetnek.
gyeek
Köszönöm , végre valaki szeret.
Petikievak01
Take what you can get...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szeretem olvasni a hozzászólásaid, még ilyen borús kilátások közepette is megnevettetnek.
gyeek
Köszönöm , végre valaki szeret.

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Király meccs volt ! Mit is mondott Bencsics Márk a Saintsel kapcsolatban ? Ja igen , szerintem idén mi is csak "építkezünk" (a nagy sz*rt). Igazság szerint ha lenne olyan hogy minkét csapatnak L betűt írnának be , na az ebben az esetben megkérdőjelezhetetlen lenne. Az egész meccset ahhoz tudnám hasonlítani , mintha kettő szardarabot egymásnak dobnának slow motionben és fogadni lehetne arra hogy melyik vágja félbe hosszabban a másikat. 3 és fél negyed alatt 1 Punt Block Ret Td volt egész meccsen és a 18 penatlys borzalmasan játszó Dallas így elvert minket. Na de nem baj, 14-2 !
Petikievak01

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Király meccs volt ! Mit is mondott Bencsics Márk a Saintsel kapcsolatban ? Ja igen , szerintem idén mi is csak "építkezünk" (a nagy sz*rt). Igazság szerint ha lenne olyan hogy minkét csapatnak L betűt írnának be , na az ebben az esetben megkérdőjelezhetetlen lenne. Az egész meccset ahhoz tudnám hasonlítani , mintha kettő szardarabot egymásnak dobnának slow motionben és fogadni lehetne arra hogy melyik vágja félbe hosszabban a másikat. 3 és fél negyed alatt 1 Punt Block Ret Td volt egész meccsen és a 18 penatlys borzalmasan játszó Dallas így elvert minket. Na de nem baj, 14-2 !

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Meg szerencse, hogy mindenki ki van akadva Bradford miatt, amikor X eve pontosan ugyanezt hozza, csak neha meg meg is spekeli azzal, hogy padozik a szezonok kozott serules miatt.

Soha eleteben nem volt leader sem a palyan, sem azon kivul. Technikailag mindig is el lehetett mondani rola, amiert Kellyek nyalaztak ra, mert kepzett, ugyes gyerek, es nagyon oda tudja tenni a labdakat, jo keze van.

Csak eppenseggel az NFL egy ideje mar nem csak errol szol, es ez ide nem eleg ahhoz, hogy gyozelemre vezesd a csapatod. Tudni kell kezelni a nyomast, ami az ellenfel vedelmetol erkezik, es azt is, ami az edzoktol, a szurkoloktol jon, de Bradford ezt nem tudja megtenni. Egyaltalan nincsen meg benne a mentalitas, ami QB-t is kiemel a QB-k kozul, ami a tarsakat a palyan es a palyan kivul is feltuzeli, amiert Bradfordert harcolni akarnanak a tobbiek. Amikor ot latom jatszani, ugy erzem, olyan semmilyen, semleges. Van, elvan, csinalja, hol osszejonnek a dolgok, hol nagyon nem, de barmi tortenik, elfogadja. Az a baj, hogy neki nem a kepzettsege nincs meg ahhoz, hogy a hatara vegyen egy csapatot, hanem a mentalis ereje. Ha aggodnia kell, hogy neki kell megcsinalni, nincs mellette futojatek, brutalis vedelem, akkor pillanatok alatt csodot mond fejben.

Pont azt a semmit erzem az egesz csapaton, mint amit Bradfordnal azota, hogy 1/1.eskent elvitte. Es ez a Ramsben is vegig kovette, ez nem Kelly hibaja. Kelly persze eddig tudott hatni a csapatra, de most o sem tud. Es ami engem illet, inkabb neznem azt, hogy DeSean Jackson odaszol egy rivalisnak, mert o pont amiatt volt ilyen balhes, mert nyerni akart, es azert rendesen odatette magat.

Murrayt nem szeretem, es nem tartom elit futonak egyaltalan, de amikor odaszolt a volt csapattarsainak, az volt az egyetlen ertekelheto jelenet a meccsen az Eagles szempontjabol. Csak elegge eselyes, hogy ez nem szolt masnak, mint a regi csapatanak, akinek oda akart bokni, megmutatni, hogy hiba volt elengedni.

Hol vannak a vezerek ebbol az Eaglesbol? Kendricks nem az, es Jenkins sem igazan. Peterstol varnam alapesetben, de o meg nem az a szemelyiseg… Talan szukseg lenne egy Dawkinsra, mint a regi szep idokben, amikor a csavo mar azzal felrobbantotta az egesz egyseget, hogy a palyan volt.

Szerkesztette: Stez

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
1 first down egy félidő alatt az nem semmi. Szerencsétlen szurkolókat sajnálom, hogy már jóformán a következő szezonra kell készülni. Mondjuk sose lehet tudni lehet, hogy a jövő héten lesz valami csoda, ebben a fordulóban volt pár, itt is lehet. Bradfordot kár volt idehozni, szerintem a drafton kellene hozni egy irányítót, lehetőleg az első körben.
Béczkó
Jared Goffot akarom!

több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa
Nembaj, Ti majd megmutatjátok,ja nem 😊
sztaking
Talán sikerült ?

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
1 first down egy félidő alatt az nem semmi. Szerencsétlen szurkolókat sajnálom, hogy már jóformán a következő szezonra kell készülni. Mondjuk sose lehet tudni lehet, hogy a jövő héten lesz valami csoda, ebben a fordulóban volt pár, itt is lehet. Bradfordot kár volt idehozni, szerintem a drafton kellene hozni egy irányítót, lehetőleg az első körben.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Most sorolhatnám itt a negatívumokat naphosszat, ezért inkább leírom mi az ami pozitív a csapatnál : SEMMI.
Greengo
Talán az, hogy ennél szarabb már nemigen lehet...

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Én tradelnék Vickért 😀

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
örültem hogy el lett cseszve az ol, a kezdő guardok máshol rosterre se kerülnének. sebaj, Majd murray blokkol magának. De azért remélem meg lesz neki a 100 yardos szezon!!
murray és a front seven pedig jo volt, dehát ez csak akkor érdekes ha a támadókat 1-től 10-es skálán lehet értelmezni, dehát a nullával való osztást nem értelmezzük.

többi info mustaine aláírásában.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Ezt fájt nézni ilyen bénák nem lehetünk azért D nem volt olyan rossz ilyen O mellett elfáradtak meg kedvüket is vesztették szerintem.