Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000521865/article/super-bowl-50-predictions-packers-colts-among-picks Ketten is azt mondják hogy az Eagles Superbowlt játszik idén (azt jósolják) és mind ketten azt mondják meg is nyerjük . Szóval nem értem én miért ne lehetnék optimista 😀
Petikievak01
Maxwell már 2 hónapja megmondta (:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wr0lktss6diipw44b91q
Byron Maxwell guarantees Eagles make Super Bowl 50
New Eagles cornerback Byron Maxwell is confident he'll make a third straight Super Bowl, saying, "You can take that as a guarantee." Then again, what's he supposed to say?
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cpaonjmhuydwzxucvg1d
Super Bowl 50 predictions: Packers, Colts among picks
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
Ketten is azt mondják hogy az Eagles Superbowlt játszik idén (azt jósolják) és mind ketten azt mondják meg is nyerjük . Szóval nem értem én miért ne lehetnék optimista 😀

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Nem hivatalos cut:

DE Brian Mihalik

OG John Moffitt

P Kip Smith

WR Rasheed Bailey

OG Julian Vandervelde

WR Quron Pratt

TE Andrew Gleichert

LB Deontae Skinner

OL Brett Boyko

DL Travis Raciti

OL Malcolm Bunche

S Chris Prosinski

CB Randall Evans

RB Raheem Mostert

TE Eric Tomlinson

S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Bár ugye még semmi nem hivatalos, de azt lehet olvasni watkins-t is áruljuk, ill ha nem jön össze akkor cut..
Érdekes szitu lenne ..és nem túl bíztató a biggers es az udafa rice cseresor..
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
sajnos Mostert is ment, szerintem waiverről elviszi más csapat.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yes Yes Yes!!!!!!!!!!!!!!! Azért Kelly még messze van Reidtől, hol van az a 2. kör 😛 😀

Szuper nagyon tetszik Tebow in the House (remélem)
dande
RGIII 😛
Shawn84
Ja persze Kelly rasszista, nem tudtad 😀 esélytelen 😀
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Yes Yes Yes!!!!!!!!!!!!!!! Azért Kelly még messze van Reidtől, hol van az a 2. kör 😛 😀

dande
RGIII 😛
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mindegy jegy elkelt közben a holnapi Penn State @ Temple meccsre (kickoff 21:30), amit ugye a Lincoln Financial Fielden rendeznek
baggio
Na és persze nem nélkülem. Csak sajnos nem a helyszínen.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Mindegy jegy elkelt közben a holnapi Penn State @ Temple meccsre (kickoff 21:30), amit ugye a Lincoln Financial Fielden rendeznek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért Kelly nagy zseni, hogy sorra adogatja el azokat a játékosokat, akikről egyértelmű, hogy nem tervez.
Általában a csapatok az ilyeneknél kivárják, hogy kivágja őket az FO, de Kelly mindig talál egy gárdát, ahová elpasszolhatja a fölösleget.

több mint 10 éve
Cardinals agreed to trade conditional 7th-rd pick to Eagles for Matt Barkley, per source. Eagles get pick if Barkley on roster for 6 games.
több mint 10 éve
Az Arizona érdeklődik Barkley iránt
baggio
Hoho el is vitték!!!!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
El is vitte

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Az Arizona érdeklődik Barkley iránt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Állítólag Kelly érdeklődik RGIII után😊
greaze
Ja, végülis 3.2 misit a hülyének is megér... vagy csak annak. (:
gyeek
Ha jön, 2 en már biztos örülünk neki a topicban,bár én személy szerint csak annak hogy dreadlocks nigga lesz a QB rosteren. 😀

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Állítólag Kelly érdeklődik RGIII után😊
greaze
Ja, végülis 3.2 misit a hülyének is megér... vagy csak annak. (:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Boyko és Bunche is ment ... fogy az a remek OL depthünk
prosinki out hmm pedig nem volt rossz TC-je ...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben mindnyájunk (legfőképpen Iktriad) kedvence, Chris Prosinski is repült.
mustaine
Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
több mint 10 éve
Prosinskit sajnálom st ben nagyon jól nyomta Barner meg mit gürizett nehogy már elengejük..
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Közben mindnyájunk (legfőképpen Iktriad) kedvence, Chris Prosinski is repült.

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem inkább benne látják azt hogy kapnánk is érte valamit... Amennyire én laikus szemmel meg tudom ítélni Sproles-hoz hasonló skillsettel rendelkezik, gondolom fölöslegesnek tartják hogy mindketten rosteren legyenek.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Najee Goodeot és Kenjon Barnert is szívesen tradelnénk a jelentések szerint. Ezek szerint Mostert helye biztosabb, mint Barneré?

több mint 10 éve
eddig cut:

wr pratt, wr bailey, ol vandervelde, ol moffit, p smith, dl mihalik