Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
TT elég jól nyomhatta (csak NFL.com highlightsot láttam). A dobómozdulata még mindig nem a legszebb + a végén a futásból elengedett passza elég gyengusz volt, de emberhez ment, mi több, TD lett. Soha nem fog olyan spirált dobni mint Matt Ryan vagy épp Stafford, viszont (ahogy Sobri szokta volt mondani), tud nyerni. Szvsz Tebow clutch, és nagyon nagyon örülök neki, hogy nálatok kapott/kaphat egy esélyt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Akik leginkább segítettek magukon: Tebow, Mostert, Bailey, Goode, Hicks, Braman. Persze utóbbi kettőnek biztos a helye, a többieknek nem tudni elég lesz-e. Tebow esélyes, mert Barkley megint teljesen fogalmatlan volt. Barner keveset játszott, szóval neki lehet megvan az 53, ami nem jó hír Mosternak. Bailey a PS-be fog menni, szerintem nem fogják elvinni, annyira azért még nem jó. Goodenak akár meglehet Acho sérülése miatt.A többiek kb. azt a jót/rosszat hozták, amit eddig is. Talán a csere DL volt csalódás, jóval gyengébbek voltak, mimnt eddig. Rowe-t még ne temessük, két jobb meccs után most volt két rosszabb meccse. Attól, hogy 2. kör volt, még nem elvárás az azonnali kezdő szintű játék tőle. Ő a jó adottságok miatt került ilyen magasra, és mindössze 1 évet játszott cornerként, szóval várható volt, hogy nem lesz egyből NFL-kész. Azt szerintem megmutatta a TC-ben és az előszezonban, hogy bőven megvan benne a fejlődési lehetőség, amiért draftoltuk. Most kb. úgy játszik cornert, ahogy egy safety játszana cornert. De Cory Undlinnál jó kezekben lesz, meg fogja tanulni a megfelelő technikákat. Arra számítok, hogy az elején a speciális csapatban lesz szerepre, aztán ideális esetben majd egyre több szerept kaphat dime és nickel felállásokban, és igazából jövőre jöhet el inkább az ő ideje.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
Tebow szokásosan hektikus volt bár szerintem nem játszott roszul. Az int sem teljesen az övé volt, inkább az elkapó ügyetlensége és a védő bravúrja miatt alakult úgy a játék 4. és 15-nél (azzal együtt, hogy nyilván választhatott volna mást, mint odadobja). . Összességében szép dolgokat csinált. Voltak nagy menekülései. Barkley intje csúnyább volt. Igaz utána lehozott egy driveot, de naná, hogy még így is Tebowt választanám 😛 Vagy egyiket se.Ami engem jobban aggaszt, az valóban Rowe gyengélkedése, de a többi védelmi csere játékos sem mutatta, hogy miért nem kezdő. Kikonak is volt csúnya lecsúszott szerelési kísérlete. Stacy úgy etette a védelmet ahogy csak tudta. Van itt még mit fejlődni, főleg a cseréknek, reméljük az idényre összeállnak és az ami jó volt tavaly, legalább az nem esik szét.
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Na ennek is vege van...Pár dolog ami aggaszt némileg a szezon előtt:
1 sajnos Rowe teljesítménye a kezdő O-k ellen még kevés lesz;
azaz Caroll megy ki a szélre, de akkor meg a slot kérdéses, Watkins meg Biggers olyan up and down PS-t tudhatnak le...
2 az O line mélysége,haaaat..
Moffit nem az igazi, Tobin se volt vmi meggyőző, a csere centerek meg főleg(renheteg rossz snap jön tőlük) szerintem ide kell hozni valakit,aki rögtön első számú csere lehet
3 Olb poszt oka kezdők jók;nyilván rengeteg playnél ők lesznek fenn, Curry képes lehet pass rushra, de Jones és Braman már véleményes( mondjuk utóbbi a PS-ben állat volt) Smith meg örök rejtély még mindig
4 Remelélem Parkeynak nincs komoly baja, de aggaszt h két hete out ő is, főleg hogy előtte se volt a toppon
több mint 10 éve
Jah egyébként Gameday 😀 péntek éjjel 1.00
A kezdők közül nem tudom ki játszik, az irányítók közül valószínű csak Barkley és Tebow játszik, és vív vérre menő küzdelmet a keretben maradásért, bár lehet ez a meccs már nem oszt nem szoroz ebből a szempontból.
Én csak érdekesképp valószínű belenézek. Meglátjuk meddig.
több mint 10 éve
Nincs semmi csodálkozni való rajta, hasonló korú vagyok és én sem vagyok a csapat tagja, mi a probléma 😛Egyébként Isten éltesse!!!!!
több mint 10 éve
feketeNala sincs csapathuseg 😀nem Kelly embere
ano92
karmïgran
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Nala sincs csapathuseg 😀nem Kelly embere
ano92
több mint 10 éve
Ma lett 36 éves a legendás 36-os!!és már ő se a keret tagja, gondolom egyeseket ez még mindig zavar (:
Brian Westbrook
nfldotcom.files.wordpress.com/2010/08/b_westbrook_100815_blog.jpg
Shawn84
több mint 10 éve
Ma lett 36 éves a legendás 36-os!!Brian Westbrook
nfldotcom.files.wordpress.com/2010/08/b_westbrook_100815_blog.jpg
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Ha csak egy szezont bír Bradford és azzal elvezet miket a végsőkig már megérte 😀 Reméljük ennél azért több lesz belőle.
több mint 10 éve
grantland.com/the-triangle/sam-bradford-eagles-chip-kelly/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Itt jó fal van megvédenék.Samu miatt ugy is gyakorolni kell a fokozott qb védelmet
több mint 10 éve
Na ha a srác elmegy a Skinsből és pont csoportriválishoz, akkor az első rangadót nem élné túl 😀 (így se szeretik a csapattársai, csak azért legálisan nem csaphatják agyon, edzésen meg nem nézne ki jól)
Borbinho
több mint 10 éve
Na ha a srác elmegy a Skinsből és pont csoportriválishoz, akkor az első rangadót nem élné túl 😀 (így se szeretik a csapattársai, csak azért legálisan nem csaphatják agyon, edzésen meg nem nézne ki jól)
több mint 10 éve
Neki barhol jobb lehet a skinsnél már palyara sem kerül ha meg igen akkor kinyiratja a saját OLine mert utalják őt.Ha megvaltozik es teljesen ep lesz akkor talan ad neki meg valaki esélyt .
Jets,Bills pl
több mint 10 éve
2 porcelánbaba qb nem kell!!!!meg van baj agyban is mint ahogy írták előttem,ő már sose lesz az aki első évében volt,több esélyt látok arra hogy Bradford maradandót alkot velünk mint Rg III.Meg bagóért tuti nem jön sok pénzt nem ér meg.
több mint 10 éve
Én akartam őt, meg úgy gondolom, hogy Kelly kezei alatt nagyot ugrana a játéka. De ezzel a mentalitással teljesen kizárt, hogy Kelly egyáltalán elgondolkozzon rajta.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Engem. Ja nem 😀Nem kéne...... ha Shadyt, D-Jaxt részben mentalitása miatt engedtük el akkor, pont őt...
több mint 10 éve
Érdeklődünk RGIII után. Na ez kit lep meg? www.bleedinggreennation.com/2015/9/1/9242417/eagles-robert-griffin-iii-washington-redskins-quarterback-rumors-kirk-cousins
több mint 10 éve
köszi 😀sziasztok!Fantasy? 😀
Agholorral kezdőként számol majd Chip?
peyton4president
Ő kapta a legtöbb snapet az összes WR közül, bár sokat nem ért el most vele. Matthews biztosan kezdő, de nagyon nagy lesz a rotáció, Cooper jól blokkol, szóval őt is fogjuk látni sokat, főleg ha run heavy lesz az O. Nem áldoznék korai pickeket egyik WR-rünkre sem, de én Matthewsnak jósolok jobb szezont.
Eazzy
igen behúztam Nelsont, talán az upside miatt.
több mint 10 éve
Az NFL szabályzata szerint, a lehetséges játékosokat soroltam fel, nem az "esélyeseket"!PS-be mehet(elvileg)Agholor ilyen szarul teljesít?
Quarterbacks: Matt Barkley, GJ Kinne
Running Backs: Kenjon Barner, Raheem Mostert
Wide Receivers: Quron Pratt, Nelson Agholor, Rasheed Bailey, John Harris, Michael Johnson
Tight Ends: Justin Tukes, Eric Tomlinson, Andrew Gleichert
Offensive Line: Jared Wheeler, Brett Boyko, Malcolm Bunche, Kevin Graf, Mike Coccia
Defensive Line: Frank Mays, Brian Mihalik, Wade Keliikipi, BJ McBryde, Travis Raciti, Taylor Hart
Linebackers: Jordan DeWalt-Ondijo, Brandon Hepburn, Jordan Hicks
Cornerbacks: Eric Rowe, Denzel Rice,JaCory Shepherd,Jaylin Watkins, Randall Evans
Safeties: Jerome Couplin, Ed Reynolds
Special Teams: Kip Smith
tûzoltó
Coolearie
több mint 10 éve
PS-be mehet(elvileg)Agholor ilyen szarul teljesít?
Quarterbacks: Matt Barkley, GJ Kinne
Running Backs: Kenjon Barner, Raheem Mostert
Wide Receivers: Quron Pratt, Nelson Agholor, Rasheed Bailey, John Harris, Michael Johnson
Tight Ends: Justin Tukes, Eric Tomlinson, Andrew Gleichert
Offensive Line: Jared Wheeler, Brett Boyko, Malcolm Bunche, Kevin Graf, Mike Coccia
Defensive Line: Frank Mays, Brian Mihalik, Wade Keliikipi, BJ McBryde, Travis Raciti, Taylor Hart
Linebackers: Jordan DeWalt-Ondijo, Brandon Hepburn, Jordan Hicks
Cornerbacks: Eric Rowe, Denzel Rice,JaCory Shepherd,Jaylin Watkins, Randall Evans
Safeties: Jerome Couplin, Ed Reynolds
Special Teams: Kip Smith
tûzoltó