Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem nagyon vágom hogy miért gondolta, hogy majd többet kap máshol. Vagy a managere van bene ilyenkor a meggyőzésben? Új szerződésből többet tud fölözni?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Mondhatni azt is nem jött be neki a teszt.Azt is ,hogy bajnokeselyeshez ment inkabb olcsón.
Ki mit valaszt kinek szurkol...
több mint 10 éve
Evan Mathis a Broncostól kapott egy éves, 4 millió dollásros szerződést.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Igen utána láttam már hogy bónuszokkal mehet fel 4re.Mathis Vadpaci lett......... 4 milláértSpotrac.com szerint 2,5 az.
dande
Shawn84
Ő tudja mit akart.....
több mint 10 éve
Mathis Vadpaci lett......... 4 milláértSpotrac.com szerint 2,5 az.
dande
több mint 10 éve
Mathis Vadpaci lett......... 4 milláérthányadik gólt is írhatjuk be Chipnek?
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezek olyan témák hogy jajj....miért kéne nemzetihez is lojálisnak lenni? Egy földdarabhoz ragaszkodni, mert véletlen pont odaszülettél? Kit érdekel.EazzyEz hosszú válasz lenne... De röviden: az az én értékrendem, ez meg a tiéd.Ez az egész vita úgyis csak erről szól: Ki, hogyan éli meg, a csapat körüli változásokat. SZUBJEKTÍV!
FLY EAGLES!
Szerkesztette: r.baggio
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
mert polamalu is olyan volt, hogy draftolták és már tudták, hogy legenda lesz és onnan vonul vissza 😀 azért ezzel ne kekeckedjünk már legalább 😀 Lehet Matthews lesz ilyen 15 év múlva.
több mint 10 éve
Voltak aggodalmaim hogy elmentek a nagy nevek de a 2 előszezoni meccs után tetszik a csapat és lehet hogy többre viszik mint a nagyobb nevekkel teletűzdelt csapat. Így is van kiket szeretni és idén őket kell buzdítani akár mi lesz.Egy a lényeg bárki húzza magára a mezt: Fly Eagles Fly
több mint 10 éve
Gríz (ne haragudj az átírásért 😉), nyilván szerintem a legtöbben értjük mire gondolsz. De sajnos ez itt elég kivételes dolog. S nagyon nem is lehet várni sem a játékosoktól sem a csapatoktól, hogy érzelgősködjenek. A játékosoknak viszonylag rövid a karrierje komoly kockázati tényezőkkel a későbbi életükre nézve is, muszáj megkeresniük a pénzt (persze ésszerű határok között de amennyit lehet) a csapatoknak viszont gondolni kell a fenntarthatóságra is, ami az anyagiakat illeti.Nem probléma😊 Egyébként,hamár szóba jött a Steelers,etéren pont hogy ilyen játékosoknak örülnék,mint Polamalu,hűség,és gyönyörű,hogy a szeretett csapatától vonult vissza.Itt ki lesz ehhez hasonló??😊
Lám Dawk is, aki aztán igazi Eagle még elment a Denverbe, és le is nyomott ott két jó évet, és senki nem haragudott meg rá érte. S őt pl nem Chip engedte el. Azóta is keressük az utódját.
Nehéz megszokni de ez egy ilyen liga lassan 10x év alatt megtanulom én is elfogadni. Ezért is nem nagyon akarok a McCoy mez után beruházni másik mezre mert a következő szezontól már nem lesz itt az a játékos és kevés az esély, hogy innen vonul vissza
Még a Steelersnél ahol aztán igazán kultúrája van az összetartásnak sem egyszerű ez a kérdés. Big Dick is lám elment még a Titansbe edzősködni.
Ez van így kell szeretni azokat akik éppen itt vannak és drukkolni, hogy a legjobbat nyújtsák.
Egyébként most sokkal inkább kezd egy arculata kirajzolódni a csapatnak, mint Reid utolsó éveiben, ami valahol természetes is .
.
szerk: nem is kell túl messzire menni az aktuális példáért: a Colts ikon Reggie, aki a Patsbe ment, de szerintem túl fogja élni mindenki. Ilyen ez a popszakma.
dande
több mint 10 éve
mondjuk engem pont nem érdekel, hogy ki szimpatikus vagy sem... a versenysportot nem igazán szól sajnos erről + nekem például Trent Cole volt az örök kedvencem, sajnálom, hogy elment, de örülök, hogy egy normális csapatba került, és azon kevesek közé tartozik, akiket figyelemmel is fogok kísérniazok akik bekerülnek az 53-as keretbe, ők lesznek erre az évre a "kedvencek" vagy éppen nem, ha úgy alakul az adott hét 😊 nyilván vannak, akik közelebb állnak az emberhez, de hogy emiatt ne szurkoljak az Eagles-nek, hát ez nagyon messze áll tőlem...
több mint 10 éve
Ugyanezt a vitát az elmúlt fél évben már vagy 3x lefolytattuk. Én sokkal fontosabbnak tartom,hogy most nincs olyan egységünk végre a csapatban amire azt mondhatjuk "gyenge pont" vagy "komoly hiányosságok vannak".A secondary az elmúlt években,előtte meg az LB sor volt borzasztó. Az OLB poszt nem túl mély de van 2 szuper kezdőnk és Bradford egészsége a kérdés,de amúgy összeállni látszik a puzzle.Ha nem történik baj,bármi lehet és ezt kevés csapat mondhatja el magáról. Ki szimpatikus? Kb leszarom egy jó playre bárkit meg tudok szeretni,csak hasítson a csapat. Aki meg paraszt és nem sportszerű elítélem akárhol játszik,de szerencsére Kelly gyerekei nem azok a fajták.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
...És nekem sajnos egy csapat akkor szerethető,ha szerethető emberek játszanak benne...Itt egy történet arról, hogy azért még maradtak szerethető emberek a 90-es rosteren (asszem itt a fórumon még nem linkelte senki):
greaze
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/06/eagles_nelson_agholor_just_wants_to_be_a_good_pers.html
Szerintem csak a csalódottság szól belőled. Fel a fejjel, a java még most jön!
több mint 10 éve
Ezek olyan témák hogy jajj....miért kéne nemzetihez is lojálisnak lenni? Egy földdarabhoz ragaszkodni, mert véletlen pont odaszülettél? Kit érdekel.Nem azért lojális az ember a hazájához, mert oda született arra a fold darabra. Szerintem inkább azért, mert ott nőtt fel, azt a nyelvet beszéli mint azon a fold darabon, abba a kultúrába született ami azon a fold darabon van (és itt nem az ősmagyar oltozkodés meg hasonlókról beszélek, nem csak az lehet kultúra). Én speciel ezért vagyok lojális a magyar válogatottakhoz, magyar sportolókhoz.
Eazzy
Minek szurkoljak pl. portugál sportolóknak vagy válogatottnak a saját hazámban élőkkel szemben? Amikor semmi kozom a portugálokhoz, nem beszélem a nyelvet és a kultúrához sincs semmi kozom.
több mint 10 éve
Ezen vitázni, hogy ki kinek szimpatikus meg miért ez tök felesleges. Mindenki egyénileg eldönti. Meg, hogy ki kit tart igazi eaglenek és kit nem. Itt a legtöbbször nem a játékosok döntenek a saját sorsuk felől, és kénytelenek beletörődni. Aztán van aki jól fogadja van aki kevésbé. Jelenleg nekem is nagyítóval kell néznem a rostert, hogy igazán nekem szimpatikus arcokat keressek mert nagyrészt Kelly eltakarított kb mindenkit. Kendricks még olyan, ezért különösen örvendek neki, hogy hosszabbított.
több mint 10 éve
Már ne haragudj, de egy profi ligában mindenki zsoldos, maximum az nem az, akit annak gondolsz. Ennyi erővel meggyőzhetnéd magadat arról, hogy az összes jelenlegi játékos él-hal az Eagles mezért, nézegesd pl. a Philadelphia media guide-ot, olyan szépen fest benne mindenki.Kelce hatalmas
media.philadelphiaeagles.com/player-bios.aspx
baggio
Pregame ritual: Listen to Christmas music and comb my beard
lelz
több mint 10 éve
Az Agholor-Matthews kettősnél mondjuk messzebb szerintem nem nagyon kell tekinteni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem tudom, megvan-e még valakinek, amikor Brandon Graham inkább az Eaglest választotta kevesebb pénzért a Giantsszel szemben.Ebben a ligában mindenki zsoldos, pont ahogy pl soccerben Dzsudzsi is az, amiért annak idején elköltözött a ruszkikhoz vagy most a törökökhöz. A játékosoknak természetesen kell a pénz (fuj zsoldos), amelyik franchise teljesíti az igényeit, annál a csapatnál fog aláírni. Aki több helyet szán a sapiból egy adott játékosra, azé lesz a játékjoga az esetek 90%-ában (ellenpélda Graham vagy mittudomén Brady, mert ő sem kap elit fizetést a Patsnél).
Jelenleg én is azzal a problémával küzdök, hogy nem igazán van kedvencem a játékosok között, de senki nem várhatta azt, hogy Shady meg DJax Vickkel vagy DMac-kel 20 év múlva is az Eaglesben fogják nyomni, mert milyen lojálisak.
Kendricks hosszabbításának örüljünk, nagyjából egy szinten vannak Wagnerrel, utóbbi mégis jóval többért írt alá.
több mint 10 éve
Ezek olyan témák hogy jajj....miért kéne nemzetihez is lojálisnak lenni? Egy földdarabhoz ragaszkodni, mert véletlen pont odaszülettél? Kit érdekel. Na de ON:
Maradtak még szerethető játékosok, és majd amikor jól játszanak a zsoldosok, azok is szerethetőek lesznek hirtelen...márpedig jól fognak játszani, Murray - Matthews nagyon jó lesz, és nagyon ígéretes a WR corp is. Lesz min örülni majd.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
tényleg! mekkora elkötelezett Eagle volt Djax! Az első adandó alkalommal kigúnyolta a volt kenyér adóját!Ergo beleköpött a tányérba ahonnan addig evett. (www.youtube.com/watch?v=LhbtZ9mVhwk) Pedig nálunk lett az aki, csak hálával tartozna.Valószínű senki nem kéri majd hogy Eagle-ként vonuljon vissza. Szerintem, csak a nemzeti válogatotthoz kell örökre lojálisnak lenni, itt meg olyan nincs!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Az égvilágon senkit nem hülyéztem le, a téma hülyeség, de ezt szerintem elég egyszerűen ki lehet venni, mert szó szerint oda van írva. És ha visszaolvasod, láthatod, hogy mindenki ugyanezt írta. Semmi bajom greaze-zel, az érvrendszer hibádzik több helyen.Téged honnan szalajtottak, hogy ilyen hangot engedsz meg magadnak??!!greazeLátszik, hogy elkezdődött a szezon, már jönnek a baromságok, mondjuk ezt nehéz lesz túlszárnyalni.
Nem akarok nagyon belemenni a témába, mert az egész hülyeség, de azért pár dolgot hadd emeljek ki:
Hulkeinstein
Attól nem lesz elfogadhatóbb a véleményed, nem fogsz okosabbnak tűnni, hogy a másikat lebarmozod és/vagy lehülyézed. (Külön gratulálok, hogy neked egyszerre sikerült a kettőt lehoznod.)
tomi-tomi
több mint 10 éve
Azthiszem az off szó. Tomi-tomi idenyogesenel kezdodik. Hsznek semmi koze az eagleshez, csupán gyűlölet árad belőle. Arra meg van masik topik.