Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
2009-2010-es QB class kiválóságai szárnyalnak😀
eaglesmcnabb
5-6 év alatt beértek végre 😀

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
2009-2010-es QB class kiválóságai szárnyalnak😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Sokat lesz fent Sproles?

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
thing of beauty

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Bradford a kulcs ha végigbírja és nem lesz sok sérült akkor egész jók leszünk.Sb még idén én nem várok de ami most elkezdődött és jövőre is folytatva lesz akkor lehet jók leszünk a végső győzelemre.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Azért egy Hundley ne passzoljon már kétszáz yardot egy félidő alatt...
mustaine
Szerintem nem volt vészes. A kezdő Defense elég jó volt szerintem. Sajnálom , hogy Rodgers nem dobált ellenünk.

Egyébként gondolkodtam az erőviszonyokon a ligán belül, és szerintem NFC-n belül top 3 csapat vagyunk. Persze ott a sérülés faktor, ami ezt még alaposan megboríthatja , de jelenleg úgy érzem a Green Bay / Seattle / Philly a 3 legerősebb csapat a konferenciánkban. A South szerintem a liga talán leggyengébb divizója , Carolinatól is reálisan 9-7/8-8 ami elvárható. North-on belül talán a Vikings a csapat amelytől én feljavulást várok , mondjuk egy wildcard helyre . West-en pedig Rams / Cardinals között 1 wildcard hely lesz szerintem elosztva (vagy akár mindkettő bejut).

Ezzel szemben viszont az AFC-t sokkal erősebbnek érzem , az ottani top 3 csapat előre várhatólag nálam a Colts / Patriots / Broncos . De itt jóval több az erős csapat mint mondjuk az NFC-ben.

Mivel szerintem az NFC viszonylag gyenge idén és a sorsolásunk is eléggé könnyű , szerintem nagyon könnyen elképzelhető egy wildcard pihenőhét a playoffban. És egész jó esélyeink vannak egy Superbowl meccsre .

Tisztában vagyok , hogy ez még csak az előszezon és Bradford bármikor robbanhat. De ebben a pillanatban úgy érzem , hogy SuperBowl Contenderek vagyunk ! Muhahah

Szóval Bold Prediciton time ! Első seed leszünk idén.
Érdekelne mások véleménye is , ki , hogy érzi , mit vártok el a csapattól idén?

több mint 10 éve
Csere cseréi elég gyengén muzsikálnak!Barkley 0 Tebow is sajnos keret mélységével lehet lesz gond ezek alapján.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Azért egy Hundley ne passzoljon már kétszáz yardot egy félidő alatt...

több mint 10 éve
Eddig jó csak az alapszakaszban is tartson ki ez a lendület és azért ott végig az 1. Csapat lesz a pályán,de sokkal rosszabbra számítottam.És ami jó hogy a meccsek elején jók vagyunk amikor az első csapat játékosai vannak fent itt is ott is.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
huh

Passing CP/AT YDS TD INT
S. Bradford 10/10 121 3 0

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Mára van egy csere pletyka is a meccs előttre:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/29/9224697/eagles-trade-andy-levitre-titans-rumors-release-bills-guard-andrew-gardner-offensive-line
Shawn84
némi kárpótlás lehetne MM után 😊
nyugodtabb lennék egy hasonló G-vel az O falban + Gardnernek is lenne érdemben vetélytársa
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mára van egy csere pletyka is a meccs előttre:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/29/9224697/eagles-trade-andy-levitre-titans-rumors-release-bills-guard-andrew-gardner-offensive-line
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-waive-injured-lb-emmanuel-acho
közben acho is el lett engedve sérülés miatt...az ő esetében is igaz, ha nem viszi el más csapat mehet IR majd
mondjuk az ILB poszt így is fullon van + skinner sem volt rossz a ravens ellen
zsojti
Pár nap és amúgy is keretszűkítés van. Szerencsére a posztján jól meg vagyunk.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-waive-injured-lb-emmanuel-acho
közben acho is el lett engedve sérülés miatt...az ő esetében is igaz, ha nem viszi el más csapat mehet IR majd
mondjuk az ILB poszt így is fullon van + skinner sem volt rossz a ravens ellen
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Huff "kereszttesója" (nem tudom hogy forditsam le jobban) meghalt, eléggé megviselte,úgy néz ki a packers ellen nem játszik.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Maguk a módszerek különlegesek, ha nem lesz eredményes, még nem változtat ezen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Valahogy úgy Gordon.😊

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Szerintem pedig tök egyszerű, minden HC-t az eredményei minősítenek , ha konf döntő lesz akkor "különleges" ha PO se akkor "szétverte" Ennyi.
több mint 10 éve
A szétverte a csapatot úgy értettem , hogy a sokak által kedvelt játékosokat/sztárokat lassan , egyesével elküldözgette . A különlegessége pedig eléggé sok mindenben megnyilvánul , gondolok itt az Up tempo offensre , Sport science-re , maga a kultúra amit Chip teremt , csak High Profile játékosokat tart meg , draftol , igazol. Szerintem ez eléggé különleges a maga nemében. Pozitívan az. A lényeg , hogy féltem a változástól amit Kelly hozhatott és hozott is , de mostanra megértettem és megszerettem azt amit csinál és hiszek Kellyben , a Front Office-ban illetve a Coaching Staff-ban. Nem tudom , hogy ez a válasz elegendő-e , lehet picit keszekusza a gondolkodásmenetem .

több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/26/9208091/mychal-kendricks-contract-extension-best-pass-rushing-inside-linebacker-nfl-bill-davis-chip-kelly

Kendricksnek rövid távon az a célja ,hogy ő akar lenni a legjobb pass rusher ILB a ligában. Szerintem , ez reális kitűzés , nagyon középső linbackerek hatalmas sack számokkal nem jutnak eszembe , én Lavonte David-et szeretem a Bucaneersből , neki sok sackje szokott lenni , bár ő meg 4-3as OLB szóval nem jó viszonyítási alap.

Ezenkívül Bill Davis szerint Kendricks paraméterei/tulajdonságai , optimálisak/ közel vannak az ő szemében felállított Linebacker "prototípus" tulajdonságaihoz. Azt nyilatkozta , hogy (manapság) a gyorsaság / atletikusság sokkal fontosabb a szemében mint a méret , visszautalt a régi 3-4 ILB-kre ahol inkább a robusztus szörnyek voltak az általánosak középen.

Kendricks azt mondta , hogy ő hisz abban amit az Eagles csinál és különösen azt szereti az egészben , hogy amit mi csinálnak az különleges az NFL-ben a többi csapatához viszonyítva. És ő örül , hogy ennek a különleges csapatnak a tagja lehet , úgy érzi hogy a "nagyság útján vannak" (talán ezt szebben is le lehetne fordítani).

Én speciel amikor idejött Kelly , nem tudtam róla csak annyit amennyit olvastam és féltem tőle hogy szétveri majd az Eaglest. Szét is verte! De közben megszerettem a szétvert Eaglest amit csinált és mostanra én is ezt imádom a legjobban az egészben , hogy különleges csapat lettünk az NFL-ben.
Petikievak01
Egészen pontosan mit értesz azon ,illetve milyen tényezők miatt gondolod különlegesnek csapatunkat? Nem egészen szűrtem le,hogy most azért különleges-e mert szétvert,vagy amit csinált?

több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/26/9208091/mychal-kendricks-contract-extension-best-pass-rushing-inside-linebacker-nfl-bill-davis-chip-kelly

Kendricksnek rövid távon az a célja ,hogy ő akar lenni a legjobb pass rusher ILB a ligában. Szerintem , ez reális kitűzés , nagyon középső linbackerek hatalmas sack számokkal nem jutnak eszembe , én Lavonte David-et szeretem a Bucaneersből , neki sok sackje szokott lenni , bár ő meg 4-3as OLB szóval nem jó viszonyítási alap.

Ezenkívül Bill Davis szerint Kendricks paraméterei/tulajdonságai , optimálisak/ közel vannak az ő szemében felállított Linebacker "prototípus" tulajdonságaihoz. Azt nyilatkozta , hogy (manapság) a gyorsaság / atletikusság sokkal fontosabb a szemében mint a méret , visszautalt a régi 3-4 ILB-kre ahol inkább a robusztus szörnyek voltak az általánosak középen.

Kendricks azt mondta , hogy ő hisz abban amit az Eagles csinál és különösen azt szereti az egészben , hogy amit mi csinálnak az különleges az NFL-ben a többi csapatához viszonyítva. És ő örül , hogy ennek a különleges csapatnak a tagja lehet , úgy érzi hogy a "nagyság útján vannak" (talán ezt szebben is le lehetne fordítani).

Én speciel amikor idejött Kelly , nem tudtam róla csak annyit amennyit olvastam és féltem tőle hogy szétveri majd az Eaglest. Szét is verte! De közben megszerettem a szétvert Eaglest amit csinált és mostanra én is ezt imádom a legjobban az egészben , hogy különleges csapat lettünk az NFL-ben.

Szerkesztette: r.baggio

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Egy valaki jár ezzel igazán jól (a Denveren kívül), az ügynöke, aki most az új szerződés aláírása után megkapja a sápot, viszont ha Mathis kijátszotta volna a két éves szerződését, akkor Rosenhaus már lófaszt sem kapott volna.
BleedingGreen
Gyakorlatilag ezt mondtam én is. Biztos az ügynök befolyása segített ebben.

Rácseszett rendesen, azért itt komoly milliókról van szó....

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Vick aláirt állítólag egy 1 éves szerződést a Steelershez,a Backupjuk kidőlt,Big Ben mögé pont jó lesz,bár én szívesen látnám őt játékban állandóan😊.

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/2015/8/25/9200287/tim-tebow-philadelphia-eagles-roster-cuts-nfl-preseason !!
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
He turned a $5.5mil deal down from another team because he wanted to play for a contender. De átlátszó terelő szöveg ... 😀 Vajon ki lehetett az a rejtélyes 5,5 milliós csapat? Az utóbbi időben 2 komolyabb érdeklődőről lehetett hallani, de a Dolphins esetében pont arról volt szó, hogy 5,5-et nem akarnak adni neki, a Seahawks pedig nem hiszen, hogy ennyit ajánlott volna, de ha igen, akkor ezek szerint ők nem contender csapat. 😀 Szóval, valószínűleg nem volt semmilyen 5,5-ös ajánlat, csak valahogy meg kell próbálni megőrizni a reputáció maradékát. Az igazság szerintem az, hogy megszopták, a Denveré volt a legjobb ajánlat, amit el tudtak érni, és már el kellett fogadni valamit, mert lassan itt a szezon. (A többi csapat szerintem a 3 milliós tartományban ajánlhatott valamit). Nehezen tudom elhinni, hogy akit eddig a pénz érdekelt és itt 8 millió/éves szerződést kért, most lemegy a 2,5-ös alapfizetésre, miközben volt 5,5-es ajánlata is ...
Pár hónapja írtam, hogy milyen kimenetelei lehetnek a Mathis ügynek, sajna a legrosszabb jött be. Mi elvesztettünk egy jó guardot, ő pedig a legoptimistább számítás szerint is idén 1,5 milliót bukik, és akkor a jövőre esedékes 6 milliós alapfizetéséről még nem is beszéltünk, aminek szintén nem fog a közelébe sem érni 2016-ban, ha kap egyáltalán szerződést. És azt még nem is számolom, hogy közben visszadobtak egy 2 milliós emelési ajánatot is. Szép volt.
Egy valaki jár ezzel igazán jól (a Denveren kívül), az ügynöke, aki most az új szerződés aláírása után megkapja a sápot, viszont ha Mathis kijátszotta volna a két éves szerződését, akkor Rosenhaus már lófaszt sem kapott volna.