NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
16
5
New Orleans Saints - New York Jets
13
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
8
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
az egyelőre még az adminoknál se működik... 😊Oké, értem, de attól még a törlés gomb hiányzik.Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.nem a script-et kell bemásolnod, elég csak a linket (képnél se kell már semmilyen img tag), idézésnél pedig automatikusan már csak a linket fogja mutatni
Shawn84
baggio
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........www.bleedinggreennation.com/2015/8/17/9164173/sam-bradford-eagles-injury-badminton-acl-rehab-recovery-quarterback-ping-pong
twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
dande
Egy tollas oldalon linkelték ezt a cikket. Ha volt már bocsánat. (igazándiból a tollaslabda miatt raktam be 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Oké, értem, de attól még a törlés gomb hiányzik.Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.nem a script-et kell bemásolnod, elég csak a linket (képnél se kell már semmilyen img tag), idézésnél pedig automatikusan már csak a linket fogja mutatni
Shawn84
baggio
több mint 10 éve
Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.nem a script-et kell bemásolnod, elég csak a linket (képnél se kell már semmilyen img tag), idézésnél pedig automatikusan már csak a linket fogja mutatni
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én ilyenről nem tudok, de ha te igen, akkor inkább elhatárolódok tőled 😛Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊A "hokis" fotó alatt,ugye nem arról van szó,hogy a srácok a félidőben le lettek kapva,ahogy elverik az örmestereiket,közösen. 😀😀 ?
Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".
twitter.com/Brookie425/status/634400831673081856?ref_src=twsrc%5Etfw
Shawn84
greaze
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊A "hokis" fotó alatt,ugye nem arról van szó,hogy a srácok a félidőben le lettek kapva,ahogy elverik az örmestereiket,közösen. 😀😀 ?
Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".
Shawn84
több mint 10 éve
Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.
több mint 10 éve
Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".
több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊OFF
baggio
na most már tényleg lehet tweetet, facebook-, instagram-bejegyzést, minden mást beágyazni:

---
több mint 10 éve
Nem szép látvány egy qb-t így szopatva látni:www.sbnation.com/nfl/2015/8/20/9185611/robert-griffin-iii-washington-jay-gruden-preseason-injury-offensive-line
Griffin sajnos agyrázkódást is szenvedett. Mi lesz itt ha Cox, Logan, Barwin, Graham, Curry és társaik gyakorolják a nyomást?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
mindig jó ilyenkor olvasni a jobbnál jobb híreket, csak super bowlig tartson ki a lendület 😀
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/8/20/9182361/eagles-training-camp-practice-notes-jordan-matthews-ravens-defense-sam-bradford-eric-rowe-flaccojó hírek is vannak benne (Matthews, Parkey, stb..)
több mint 10 éve
Egyébként én sem olvastam semmi erre utaló tweetet,de mint tudjuk,vele aztán tényleg bármi megtörténhet.!😀
több mint 10 éve
Egyelőre úgy néz ki hamstring sérülése van Smithnek, holnap megy MRI-re. Meglátjuk mennyire komoly,

több mint 10 éve
Jól van akkor, valami én értettem félre, mert most nézve edzett rendesen. Maradjon is így. Szerencsétlen Marcus Simth.... reméljük nem vészes, és kap még esélyt a bizonyításra. Ha súlyosabb akkor bust.... és pápá
több mint 10 éve
Marcus Smith-t kocsival vitték le a pályáról. Kickoff drillnél sérült meg.
több mint 10 éve
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........Semmi erre utaló tweet nincs. Vagy lehet átsiklottam felette.
twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
dande
több mint 10 éve
Az már megszokott. ACL mester a Bradfordunk.Egyébként:
Chip says that he isn't frustrated by Earl Wolff's injury struggles. He's frustrated for Earl Wolff.. #Eagles
wow....
több mint 10 éve
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
több mint 10 éve
Ja igen,volt is olyan edzésük ahol a tengerészgyalogság is jelen volt.:: HIBÁS KÉP ::Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Ha valakinek kellene használja egészséggel 😊
Rataxes
orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
greaze
Rataxes

több mint 10 éve
Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
greaze
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
Rataxes
több mint 10 éve
Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊

---