NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.
Shawn84
nem a script-et kell bemásolnod, elég csak a linket (képnél se kell már semmilyen img tag), idézésnél pedig automatikusan már csak a linket fogja mutatni
baggio
Oké, értem, de attól még a törlés gomb hiányzik.
Shawn84
az egyelőre még az adminoknál se működik... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........

twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
dande
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/17/9164173/sam-bradford-eagles-injury-badminton-acl-rehab-recovery-quarterback-ping-pong
Egy tollas oldalon linkelték ezt a cikket. Ha volt már bocsánat. (igazándiból a tollaslabda miatt raktam be 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.
Shawn84
nem a script-et kell bemásolnod, elég csak a linket (képnél se kell már semmilyen img tag), idézésnél pedig automatikusan már csak a linket fogja mutatni
baggio
Oké, értem, de attól még a törlés gomb hiányzik.
több mint 10 éve
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊
Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".

twitter.com/Brookie425/status/634400831673081856?ref_src=twsrc%5Etfw
Shawn84
A "hokis" fotó alatt,ugye nem arról van szó,hogy a srácok a félidőben le lettek kapva,ahogy elverik az örmestereiket,közösen. 😀😀 ?
greaze
Én ilyenről nem tudok, de ha te igen, akkor inkább elhatárolódok tőled 😛

Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".

Shawn84
A "hokis" fotó alatt,ugye nem arról van szó,hogy a srácok a félidőben le lettek kapva,ahogy elverik az örmestereiket,közösen. 😀😀 ?

több mint 10 éve
több mint 10 éve

több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊
baggio
OFF
na most már tényleg lehet tweetet, facebook-, instagram-bejegyzést, minden mást beágyazni:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
A fórummal kapcsolatos észrevételek - Oldalszerviz | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Nem szép látvány egy qb-t így szopatva látni:

www.sbnation.com/nfl/2015/8/20/9185611/robert-griffin-iii-washington-jay-gruden-preseason-injury-offensive-line

Griffin sajnos agyrázkódást is szenvedett. Mi lesz itt ha Cox, Logan, Barwin, Graham, Curry és társaik gyakorolják a nyomást?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
mindig jó ilyenkor olvasni a jobbnál jobb híreket, csak super bowlig tartson ki a lendület 😀

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 espn.go.com/nfl/story/_/id/13476702/chip-kelly-philadelphia-eagles-excited-tim-tebow-growth-quarterback !!
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/20/9182361/eagles-training-camp-practice-notes-jordan-matthews-ravens-defense-sam-bradford-eric-rowe-flacco

jó hírek is vannak benne (Matthews, Parkey, stb..)
több mint 10 éve
Egyébként én sem olvastam semmi erre utaló tweetet,de mint tudjuk,vele aztán tényleg bármi megtörténhet.!😀

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Egyelőre úgy néz ki hamstring sérülése van Smithnek, holnap megy MRI-re. Meglátjuk mennyire komoly,

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 164 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van akkor, valami én értettem félre, mert most nézve edzett rendesen. Maradjon is így.

Szerencsétlen Marcus Simth.... reméljük nem vészes, és kap még esélyt a bizonyításra. Ha súlyosabb akkor bust.... és pápá
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Marcus Smith-t kocsival vitték le a pályáról. Kickoff drillnél sérült meg.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

dande
Semmi erre utaló tweet nincs. Vagy lehet átsiklottam felette.

több mint 10 éve
Az már megszokott. ACL mester a Bradfordunk.
Egyébként:
Chip says that he isn't frustrated by Earl Wolff's injury struggles. He's frustrated for Earl Wolff.. #Eagles
wow....

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 164 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 10 éve
Maszatoltam egy ilyet.

Ha valakinek kellene használja egészséggel 😊
Rataxes
És akkor már csináltam egy ilyet is:
 orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
Szép munka! Az alap kép edzésről van?
greaze
Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.
Rataxes
Ja igen,volt is olyan edzésük ahol a tengerészgyalogság is jelen volt.:: HIBÁS KÉP ::

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Maszatoltam egy ilyet.

Rataxes
 orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
greaze
Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Maszatoltam egy ilyet.

Rataxes
Rataxes

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Maszatoltam egy ilyet.

Rataxes

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊

---