Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 987
Amúgy Terrell Edmunds NFL hasonmása Deone Bucannon (Cardinals S/LB). Úgyhogy hasonló szerepben használhatjuk, mert voltak anno tweetek, hogy Bucannon tetszett Tomlinéknak.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
A draft stratégiánkat egyelőre nem látom, nem tudom, hogy mi volt a pickben a koncepció.

Arra szerintem sokan számítottak, hogy R. Smith és Tremaine Edmunds magasan kimennek. Azt nem vártam, hogy a Dallas bejön LvdE-ért, de oda nem tudtunk volna normális ellenértékkel felmenni, úgyhogy elfogadom, hogy őt elvitték előlünk, számítottam is rá.

A 22. pick és a Titans beelőzése lett volna fontos, mondjuk hat helyes felmozgás egy ILB-ért nem lett volna a világ.

Lehet, hogy az FO-t elrettentette Evand pocsék combine-ja, mert azért Tomlin a fizikai felmérőkre és paraméterekre mindig ügyelt (kivéve Jarvis Jones).

Lényegében én 28.-on Justin Reidet, Harold Landry-t, Will Hernandezt és Isaiah Olivert vártam volna.

Lehetséges magyarázatom, hogy miért nem ők:
- Reid helyett egy más típusú safety jött.
- Landry nálunk DE lett volna, mert OLB-nek lassú, viszont Tuittékat nyilván nem cseréled le, mögöttük van Alualu, mint normális backup.
- Hernandez egy dömper, mindenkit felborít, de egy TOP3 összeszokott és jól működő egységet nem bolygatsz meg, backupnak meg luxus egy első körös guard.
- Oliver press-ben jó, viszont mi sokat zónázunk, amiben meg elveszett. Gondolom nem akartak Burns túloldalára egy hasonlót, mert Haden shutdown még mindig tud játszani, ami jelenleg nekünk nagyobb érték. Plusz van egy kipróbálatlan Brian Allenünk, aki magas és erős, ezért pressre jó lehet.
- Taven Bryan inkább 4-3ban hasznos, 2-3 emberes DL-ben elveszett volna, mert NT/UT-nek kicsi.

Akit bánok, az talán Josh Jackson és Ronnie Harrison. Akit egyáltalán nem bánok, hogy nem húztunk, az Guice.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Semmi más nem történt ma, mint az, hogy nem oldottuk meg a problémákat az első körben. Jött egy jó játékos, aki jöhetett volna egy körrel később is és akkor mindenki elégedett lenne. Szereztünk egy extra 3. kört, ma este pedig jöhet 3 jó srác...csak pozitívan...
A Penguins is győzelemmel kezdett!!!
Klaci79
És a Lengyeleket is megvertük tegnap 😀
polamalu
..és Batman se halt meg a Végtelen háborúban! 😀
több mint 7 éve
Statok:  www.sports-reference.com/cfb/players/terrell-edmunds-1.html

Combine eredményei:  www.nfl.com/prospects/terrell-edmunds?id=32462018-0002-5601-25af-a59d7c8988a5

www.rotoworld.com/player/cfb/138729/terrell-edmunds

Videók, tapek:  www.youtube.com/watch?v=af8nHC2x_7M

docs.google.com/document/d/1eX0el0mSnH1iBguFOryYI-4w1gyHT75HOnyQM6ZNmoQ/edit
több mint 7 éve
Szóval Mókusok. Ezt szerintem még az insiderek sem látták jönni. Terrell Edmunds mentalitásra és felépítésre a Tomlin-mánia prototípus playere.

iszonyat erős, nagyon üt, atletikus, nagy radarral játszik, de nem túl okos, viszont az összevágott videókon - ami ugye lehet csalóka - elég jól helyezkedik. Hoztunk egy halálosztót, aki simán lehet Shamarko Thomas 2.0.

Alig találtam róla videókat, majd egy következő hsz-ben megosztom, még a prospect ismertetője is szegényes (az oldalon nincsen is).

Három évben volt valid kezdő, játszott single high safety-t, boxban, LB-t, de még UT-t is. Összesen 35 meccsen volt 196 tackle-je, 8.5 TFL-je, 1.5 sackje és 6 INT-je.

Elsőre lerí róla a mérete, a videókon azért "megvan a jelenléte a pályán", mindig labdaközelben van, ami jó, de Burnett mellé nem tudom minek kellett még egy ilyen. Hosszú passzokat azért levédte, az INT-jeinél jól helyezkedett, de inkább a kezébe dobta a QB, mint bravúrelkapások lettek volna. TE-n nem nagyon láttam, de arra jó Davis, viszont gyengeségeként hozzák fel, hogy sokat hibázik szerelésnél. Na ez utóbbira pont nem volt szükségünk, mert hagyományosan nem tudunk megtanítani senkit jól szerelni (J. Jones, Shazier, Davis, Burns. etc).

Ami viszont másodszorra tetszik benne, hogy jól blitzel, ezért nem elvetendő, hogy rushra küldjük, lehet, hogy ezt látták meg benne.

Összességében érdekes koncepció - ha volt koncepció és nem pánikhúzás volt - de BPA-nak semmiképp nem mondanám. Justin Reidnek jobban örültem volna, mert az ő ösztönei, játékintelligenciája és radarja sokkal nagyobb, mint Edmundsé és labdaszerzésre alkalmasabb is, nekünk meg hátra az kellett volna inkább, mint egy büntető S.

A S húzás nekem amúgy posztra indokolt volt, így, hogy az elsőkörös ILB-k elfogytak, de aa Martavis trade miatt felmozoghattunk volna azért. A Titans - mint éreztem - a boardunkról nézelődött, és behúzta Evans-t, aki a prototípus Steel Mike lett volna, de Tennessee-ben éppen ugyancsak hiánycikk volt. Ez van.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 760
Edmunds. Nem értek egyet Lacival abban, hogy nem oldottunk meg semmit. Ez nem igaz. Ő egy tipikus Steeler. Ahogy írtam itt pár héttel ezelőtt a gyémánt csomagunk építése láthatóan cél és ő (és egyébként Burnett is) tökéletesen beleillik ebbe. Nekem tetszik az a vonal, hogy ne Sacit keressünk, hanem rugalmasan használható, jól kommunikáló embert, aki TE-ket is tud követni, deha kell hátul is teljesít, és ha kell fel tud jönni a boxba.
Klemó
Sztem pont nem ilyen játékos kellett volna nektek, atletikus, parádés felépítés, fizikai paraméterek, de az ösztönök, a footbal IQ azért nem 10-es, hogy finoman fogalmazzak. Ezzel pont nem lesz előrébb a védelmetek a meglátásom szerint, olyan aki ostoba és nagyot üt volt eddig is.

Viszont Shazier 😕 Én azt hittem ennél azért jobb állapotban van, szívszorító volt látni.
gabokocka
Ezek szerint nem láttad mostanában! Ez volt az első alkalom, hogy nem volt mellette mögötte tolókocsi, hanem nyilvánosság előtt saját lábán lépkedett.

Amit viszont a pickel kapcsolatban mondasz, tökéletesen igaz. Egy okosabb playára lenne szükségünk, ILB poszton. Nem baj, hogy jött Edmunds, de rühellem az ilyen Colbert féle f@szságokat, hogy család így meg úgy. Tudjon focizni az a lényeg és Edmunds azért ebben elmarad az elvárásoktól. Illetve csak annyiban, hogy az első körben érkezett és csak ez nem tetszik.
Így olyan játékosokról maradunk le, mint Reid, Landry, Joshua Jackson(amilyen CB nem fog kerülni hozzánk jó ideig és korábban se nagyon volt), akikért azért kár volt kihagyni.
Egyébként én rohadtul nem csodálkozom pl Penny első körös besorolásán, az meg pusztán marhaság, hogy Edmunds a 4. körben is elérhető lett volna....ez kb CBS szintű feltételezés....ugyanakkor az is igaz, elég valószínű, hogy nem kelt volna el még a 2. körben sem. Nem tudom, hogy Colbert mi a f@szt látott benne, ezt nem győzöm hangsúlyozni, de kurvára örülök, hogy leül a családjával vacsorázn, aztán azt nézi, hogy mit eszik a gyerek és így draftol...kezd a puttonyom tele lenni vele 😕
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 781
...Kicsit pánikolós húzás tehát ez nekem. Nem tudom, hogy akartunk-e trade-t lefelé, de ha nem, akkor az nagy hiba. Edmunds simán bent lehetett volna 4. kör tetején.

Persze ha látok egy Jaire Alexander picket 18. húzásra, vagy egy Pennyt előttünk, akkor ez a biztos bent lett volna vélemény azért árnyalódik.

A 2. kör viszont érdekes lehet, mivel ILB, WR is jöhet akár. Én kifejezetten WR picket szagolok.
Klemó
Nincs mit tenni, ordas nagy reach... állítólag lettek volna csapatok, akikkel lehetett volna bizniszelni, hogy a Steelers tudjon lefelé menni. Ez nekem azt jelenti, hogy egy plusz cetlit biztos kihagytunk. Plusz Colbert nyilatkozza a Bryant csere okán, hogy nagyon sok jó játékos van arrafelé.

Jobb lett volna talán a trade lefelé, zsebre vágni egy plusz cetlit, (Martavisért meg még többet kérni, mert hogy nekünk egy pick nem olyan fontos most, van bőven) 😀
marescha
...Kicsit pánikolós húzás tehát ez nekem. Nem tudom, hogy akartunk-e trade-t lefelé, de ha nem, akkor az nagy hiba. Edmunds simán bent lehetett volna 4. kör tetején.

Persze ha látok egy Jaire Alexander picket 18. húzásra, vagy egy Pennyt előttünk, akkor ez a biztos bent lett volna vélemény azért árnyalódik.

A 2. kör viszont érdekes lehet, mivel ILB, WR is jöhet akár. Én kifejezetten WR picket szagolok.
Klemó
Nincs mit tenni, ordas nagy reach... állítólag lettek volna csapatok, akikkel lehetett volna bizniszelni, hogy a Steelers tudjon lefelé menni. Ez nekem azt jelenti, hogy egy plusz cetlit biztos kihagytunk. Plusz Colbert nyilatkozza a Bryant csere okán, hogy nagyon sok jó játékos van arrafelé.

Jobb lett volna talán a trade lefelé, zsebre vágni egy plusz cetlit, (Martavisért meg még többet kérni, mert hogy nekünk egy pick nem olyan fontos most, van bőven) 😀
marescha
2. körért ment el egy olyan QB, akiben simán frencsi potenciál van. Az, hogy egy balhés WR-ért, akit egy rookie simán 3. WR-nek szorított 3. kör közepét kapunk azt el kell fogadni ez nem kérdés. Amúgy is kevés esély volt arra, hogy hosszabbítsunk vele, de JuJu érkeztével ez nullára csökkent. Jó deal ez.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 626 — Keep pounding
Edmunds. Nem értek egyet Lacival abban, hogy nem oldottunk meg semmit. Ez nem igaz. Ő egy tipikus Steeler. Ahogy írtam itt pár héttel ezelőtt a gyémánt csomagunk építése láthatóan cél és ő (és egyébként Burnett is) tökéletesen beleillik ebbe. Nekem tetszik az a vonal, hogy ne Sacit keressünk, hanem rugalmasan használható, jól kommunikáló embert, aki TE-ket is tud követni, deha kell hátul is teljesít, és ha kell fel tud jönni a boxba.
Klemó
Sztem pont nem ilyen játékos kellett volna nektek, atletikus, parádés felépítés, fizikai paraméterek, de az ösztönök, a footbal IQ azért nem 10-es, hogy finoman fogalmazzak. Ezzel pont nem lesz előrébb a védelmetek a meglátásom szerint, olyan aki ostoba és nagyot üt volt eddig is.

Viszont Shazier 😕 Én azt hittem ennél azért jobb állapotban van, szívszorító volt látni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121

Klemó

több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
3. kör közepe Bryantért tökéletes. Egy évvel a szerződés lejárta előtt nekem ez a nap híre. Úgy is hoztunk volna WR-t szinte biztosan 1-3. körben pont miatta és így tudjuk a D-t is tölteni.

Abban nincs vita viszont, hogy ordas nagy reach. Mivel a 16-ban ment ki az első ILB, szerintem első körben azt gondoltuk vagy Evans, vagy Esch lecsúszik. Kicsit pánikolós húzás tehát ez nekem. Nem tudom, hogy akartunk-e trade-t lefelé, de ha nem, akkor az nagy hiba. Edmunds simán bent lehetett volna 4. kör tetején.

Klemó
Wr kell, mert Juju asszem az 5. héten zsákmányállattá avanzsálhat ... mondjuk remélem nem 😊
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 781
3. kör közepe Bryantért tökéletes. Egy évvel a szerződés lejárta előtt nekem ez a nap híre. Úgy is hoztunk volna WR-t szinte biztosan 1-3. körben pont miatta és így tudjuk a D-t is tölteni.

Abban nincs vita viszont, hogy ordas nagy reach. Mivel a 16-ban ment ki az első ILB, szerintem első körben azt gondoltuk vagy Evans, vagy Esch lecsúszik. Kicsit pánikolós húzás tehát ez nekem. Nem tudom, hogy akartunk-e trade-t lefelé, de ha nem, akkor az nagy hiba. Edmunds simán bent lehetett volna 4. kör tetején.

több mint 7 éve
Nem lett se punter, se LS.
Hol itt a baj?
kittli
pszt....nehogy meghallják...lehet arra kellett a Bryant extra pick, hogy feltradeljünk egy punterért

de tessék...végre egy pozitív szemlélet 😀
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 802 — Steelers fan
Nem lett se punter, se LS.
Hol itt a baj?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 903 — Steelers fan
Bryant trade megtörtént.
Blitzburgh
Meglep.
Hogyan lett semmivé az a potenciál, amivel rommá alázta az ellent.
3rd mondjuk magas, bár szerintem lófaszra fogjk használni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Passz. Én most Landryben látok nagy potenciált, Reidnek is örülnék, de simán lehet hogy valami teljes agyfasz lesz 😀
tenorx
Azlett
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 236 — 毎日何かを学ぶ
Semmi más nem történt ma, mint az, hogy nem oldottuk meg a problémákat az első körben. Jött egy jó játékos, aki jöhetett volna egy körrel később is és akkor mindenki elégedett lenne. Szereztünk egy extra 3. kört, ma este pedig jöhet 3 jó srác...csak pozitívan...
Klaci79
És a Lengyeleket is megvertük tegnap 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Bryant trade megtörtént.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 903 — Steelers fan
Ki az aki tervezi nezni a draftot? Ki az aki itt van? Es ki hol koveti? Tv net stb. En forumot nezem. Meg valszeg vagy espn vagy nfl network meg nem tudom. Ti?
gabistar
Mink es nézzük nfl.comon. Dupree fasza lesz csak siettetnie kell, nem zónázni. Megcserélik Wattal oszt fasza. Bocs, hogy egybe írtam
Spy
Dupré fasza lesz. Egy üveglabirintusban. Ottis ugyanolyan lathatatlan lesz, mint a pályán.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Kozora 3 körös mockjában a 2. körben elhoztuk, tehát a pick nem meglepetés...olyan Burns feelingem van, nem akartuk elbukni esetleg még ha lehet csak 2/20 körül húzták volna...kicsit úgy tűnik most, hogy Colbert erőltette most ezt a picket, ami nem tűnik szerencsés dolognak...bár lehet Tomlin csak Saci miatt volt lefagyva...(bár ezt persze kétlem)

Amúgy Sacinak hatalmas akaratereje van...vissza fog térni a pályára...a felépülése megy a maga útján...én nem féltem...

Visszatérve Edmundsra....4 downosnak tartja Colbert, aki képes játszani hátul szabadon, vagy a boxban is, így főleg erre a sokoldalúságra támaszkodhatunk.
több mint 7 éve
elég fejvakarósra sikerült ez...remek sparq eredménye van, tapasztalatot is szerzett bőven a Virginia Tech-ben, jó focista...biztos nagyon boldog az Edmunds család ma este

De hogy Colbert örül az tuti:
"Colbert said that he felt Edmunds was the best player available"
Klaci79
Bízzunk benne, hogy nem téved.
több mint 7 éve
elég fejvakarósra sikerült ez...remek sparq eredménye van, tapasztalatot is szerzett bőven a Virginia Tech-ben, jó focista...biztos nagyon boldog az Edmunds család ma este

De hogy Colbert örül az tuti:
"Colbert said that he felt Edmunds was the best player available"

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Kb. kiment mindenki. De edmunds kb 3. kör
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Meg mindig bizzunk az fo ban? Hatha jo lesz a mai nap is. Aztan holnap, meg utana meg abban hogy a mai dolgok utan hirtelen megint jokat huzunk. Nem tudom ki latta a steelers war roomot. Ajanlom mindenkinek, amikor saci bemondta a picket es utana tomlint nezzetek. Abban minden benne van.

Godorben vannak ok is. Es meg is lehet erteni. Mint eddzo, fonok, orvos benne vagy abban, hogy egy ilyen srac mint saci most ujra tanul jarni. Ez taccsra tett minket. Jol irtad korabban. Es ovon aluli utessel. Jo ejszakat. Reggelt. Es sacinak jobbulast.

Hatha kialudjak magukat. Es jobb labbal kelnek fel.

Szerkesztette: gabor25