Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
no
7 304
En a megoldasra koncentralnek. Ez nem kemeny foci hanem aljassag vb. Kb. balkani mentalitas jon le, a bosszu a legfontosabb. A ket csapat edzoinek, kapitanyoknak talalkozni kellene, tabula rata meghuzasa es uj tiszta laprol inditasrol. A kovetkezo aljas mozdulatokat ezen a parharcon a csapatok hazon beluli eltiltassal, jelentos penzbuntetessel sujtsak. A jatekosok egyezzenek bele es zarjak ezt le. A liga ezt nem tudja kulon szankcionalni, hogy itt vadaszat folyik csak buntetik siman
több mint 6 éve
Mikey
18 754
JuJu szabálytalansága folyamatos beszédtéma, de például Ilokaéval senki nem foglalkozik. Ezt nem igazán értem, mert legalább annyira durva volt.Nézz be a Bengals topikba, ugyanúgy elítéljük Ilokát mint Smith-Schustert.
Klaci79
Mielőbbi gyógyulást Shaziernek, remélem teljesen felépül.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
Ian Rapoport✔
@RapSheet
#Steelers LB Ryan Shazier has shown promising signs this morning. I’m told he has some movement in his lower extremities after last night’s back injury, but the next 24-48 hours are key for increased improvement.
3:22 PM - Dec 5, 2017
több mint 6 éve
Colbert szerint ma Shazier hazatérhet Pittsburghbe és folytatódik a felépülése.Kitaláltad mit akartam kérdezni 😊
Egyébként az amerikai sajtó elég furcsán kezeli ezt a szükségtelen durvaság ügyet. JuJu szabálytalansága folyamatos beszédtéma, de például Ilokaéval senki nem foglalkozik. Ezt nem igazán értem, mert legalább annyira durva volt. Talán az a mázli AB szempontjából, hogy AB elrepült az ütéstől, Bőrfikt pedig beleállt.
Klaci79
több mint 6 éve
Na végigolvastam a mai áradatot. Van valami friss Shazier-ről?
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Colbert szerint ma Shazier hazatérhet Pittsburghbe és folytatódik a felépülése.Egyébként az amerikai sajtó elég furcsán kezeli ezt a szükségtelen durvaság ügyet. JuJu szabálytalansága folyamatos beszédtéma, de például Ilokaéval senki nem foglalkozik. Ezt nem igazán értem, mert legalább annyira durva volt. Talán az a mázli AB szempontjából, hogy AB elrepült az ütéstől, Bőrfikt pedig beleállt.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Lehet h megköveztek, természetes nem szeretnék semmi sérülést VB-nek, de megérdemelte már ezt az ütést JJSS-tól!"A kutya kutyát ellik, a bosszú bosszút szül."
steelwolf
Annyit értünk el, hogy további 2 évig vadászat lesz ez a párharc. Ennek volt értelme szerinted?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Lehet h megköveztek, természetes nem szeretnék semmi sérülést VB-nek, de megérdemelte már ezt az ütést JJSS-tól!Shaziernek mielőbbi gyógyulást várunk vissza a Konferencia döntőben!
Brown&Bell hihetetlenek!
..és végre Sutton is pályára lépet, Green ellen! 😊
több mint 6 éve
xtaki
3 443
egyebirant nagyon reg lattam akar 1 snapre is Harrison-t a palyan. most hogy megfogyatkoztunk LB-ben, talan at lehetne varialni az LB sort, hogy beferjen. Dupree nem tett le akkora teljesitmenyt, hogy legalabb rotaba ne ferne be melle.
több mint 6 éve
Ilyenkor például, hol van egy admin? Aki személyeskedve faszfejezik, annak pont úgy nincs helye 1 hétig ezen a fórumon, ahogy JuJu-nak a pályán.Igen, bazdmeg, elmés gondolataimat megosztottam. Ne magadból induljál ki.Remélem ugyan ezen elmés gondolatokat megosztottad a pecc topikban is Gronk esetén és nem ide jársz álszenteskedni. Burfict pedig megkapta ami kijárt kb. pontosan ugyan azt amit kiosztott AB nek cca. 1 éve. Lehet itt hirdetni a fair playt de itt ez sohasem lesz az csak valami romantikus idealista álomban, itt ha a csapattársat "levadásszák" számíthatsz valamilyen szinten a megtorlásra. Ha tetszik ha nem.pbs.twimg.com/media/DQQ2Fh3UIAAjP9b.jpg:largeTudom, Burfict, de a poénkodás könnyen csúszik át méltatlan viselkedésbe.
Klaci79
A mai meccs után lettem igazi Juju fan. Karma is a bitch.Azt gondolom, hogy ez sport, s nem fejvadászat. Burfict korábbi mocskos viselkedése nem menthet fel senkit, ha ellene mocskolódik. Baszki, karmát emlegetni ennél a ki tudja milyen sérülés okozásnál. Neander-völgy.
Razi
tomi-tomi
Razi
Ha annyi faszfej lenne egy focipályán, mint te, akkor nagyjából egy idény után nem lenne mit/kit néznünk.
Akkor abban megállapodhatunk, hogy Iloka KO kísérlete Brown ellen teljesen rendben/jogos volt?? Ha a következő Bengals-Steelers meccsen JuJu kitört térddel végzi, akkor az is karma lesz? (Nem vagy te normális.)
tomi-tomi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Kitől lehet itt egy Shazier SIG-et kérni?Ide írj: bowl.hu/forum/alairasok/keresek
bcsarli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
bocs, ha off, de én is így voltam, ezen a meccsen múlott a mix. az elején lévő int+sérülés után inkább be is aludtam, persze abban bízva, hogy azért behúzzátok. a redskins miatt nem lett meg a 8/8, de úgyis 8/7-be tettem, így 1200ból nyertem kemény 1942 Ft-ot (Pedig benne volt a Frisco és a Minnesota is 2.05-el.)Hallod....0-17-nél kérdezhetem, hogy milyen gondolatok száguldottak végig benned? 😀Meg-meg, 3000-re jött 21033 a 49ers, Seahawks, Pats, Steelers négyessel 😊Nem kétlem, mint ahogyan azt sem, hogy top 2-es elkapó. Csak a mai meccsen – ahol azért én a pénzem miatt gyakorlatilag nektek kellett, hogy szurkoljak – feltűnően sokszor nem lett meg az elkapása, ezért furcsállom az AB úgy játszott, ahogy csak AB tudPénzed meglett? 😉
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Gratula egyébként...haverom is nyer mindig, de ő 200-ra 800-at 😀
Klaci79
off vége, Shaziernek és a többieknek mielőbbi gyógyulást, jó lenne ha mindkét kedvencemmel teljes gárdával tudnátok kiállni (ha úgy alakul a playoff)
Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hallod....0-17-nél kérdezhetem, hogy milyen gondolatok száguldottak végig benned? 😀Meg-meg, 3000-re jött 21033 a 49ers, Seahawks, Pats, Steelers négyessel 😊Nem kétlem, mint ahogyan azt sem, hogy top 2-es elkapó. Csak a mai meccsen – ahol azért én a pénzem miatt gyakorlatilag nektek kellett, hogy szurkoljak – feltűnően sokszor nem lett meg az elkapása, ezért furcsállom az AB úgy játszott, ahogy csak AB tudPénzed meglett? 😉
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Gratula egyébként...haverom is nyer mindig, de ő 200-ra 800-at 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Meg-meg, 3000-re jött 21033 a 49ers, Seahawks, Pats, Steelers négyessel 😊Nem kétlem, mint ahogyan azt sem, hogy top 2-es elkapó. Csak a mai meccsen – ahol azért én a pénzem miatt gyakorlatilag nektek kellett, hogy szurkoljak – feltűnően sokszor nem lett meg az elkapása, ezért furcsállom az AB úgy játszott, ahogy csak AB tudPénzed meglett? 😉
Wyatt
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Azért az baromira nem mindegy, hogy megsérül egy boka, egy váll, vagy egy gerinc. Aki ennyit ütközik és ilyen sebességnél, ott bőven benne van. És miért hagyná abba. Azért mert megnyúlik egy szalag? BB-nek hányszor kellett volna már abbahagynia, pedig nem is ütközik szándékosan. Ha ép és nincs veszélyben az egészsége, akkor esze ágában ne legyen abbahagyni. Most kaphatja a nagy lóvét.Jobbulást Shaznek, remélem felépül... amúgy is, meg persze imádom a játékát is.Szerintem abba kéne hagynia a focit a kölyöknek. Szörnyű ezt kimondani, de.akármekkora tehetség, akármennyire érzi ezt a játékot, nincs egy olyan szezonja, ahol ne lenne valami komoly sérülése... Ezek fontos jelek, amikre oda kéne figyelni, mert az egészségénél nincs fobtosabb :/ ...
BeLargerThanLife!
Helmut Zimmer
kishaszi
ESPN-en megnéztem, 2014-ben volt térd és bokasérülése. '15-ben váll meg térd, mellette egy meccs agyrázkódás (ebből ez az egy volt neki) '16-ban pedig térd miatt hagyott ki 4 meccset. Egyik se karrier véget jelentő sérülés. Na ez most lehetne az, de szerintem ezt bízzuk az orvosokra és Sacira.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nem kétlem, mint ahogyan azt sem, hogy top 2-es elkapó. Csak a mai meccsen – ahol azért én a pénzem miatt gyakorlatilag nektek kellett, hogy szurkoljak – feltűnően sokszor nem lett meg az elkapása, ezért furcsállom az AB úgy játszott, ahogy csak AB tudPénzed meglett? 😉
Wyatt
több mint 6 éve
Hát az megint szép vita lehetne, hogy ez a két eset miért hasonlít és miért nem. Lásd Talib Crabtree.
több mint 6 éve
Így van nekem ezzel az a bajom, hogy míg pl. Gronk beismeri, hogy nem volt szép amit tett és elgurult a gyógyszer és nagyon sajnálja ezt becsülöm de akkor miért fellebbez?RaziPéldául hogy ugyanolyan elbánásban részesüljön, mint A.J és Ramsey.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ez sajnos igaz 😕Jobbulást Shaznek, remélem felépül... amúgy is, meg persze imádom a játékát is.Szerintem abba kéne hagynia a focit a kölyöknek. Szörnyű ezt kimondani, de.akármekkora tehetség, akármennyire érzi ezt a játékot, nincs egy olyan szezonja, ahol ne lenne valami komoly sérülése... Ezek fontos jelek, amikre oda kéne figyelni, mert az egészségénél nincs fobtosabb :/ ...
BeLargerThanLife!
Helmut Zimmer
kishaszi
több mint 6 éve
Jobbulást Shaznek, remélem felépül... amúgy is, meg persze imádom a játékát is.Szerintem abba kéne hagynia a focit a kölyöknek. Szörnyű ezt kimondani, de.akármekkora tehetség, akármennyire érzi ezt a játékot, nincs egy olyan szezonja, ahol ne lenne valami komoly sérülése... Ezek fontos jelek, amikre oda kéne figyelni, mert az egészségénél nincs fobtosabb :/ ...
BeLargerThanLife!
Helmut Zimmer
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Azért ez a "megérdemelte" dolog végtelenül szomorú, akárhonnan is jön.Ez egy sport, ezek a srácok fizikailag rettenetesen képzettek, de nem a mészárlásért fizetik őket.
😕 😕
több mint 6 éve
Így van nekem ezzel az a bajom, hogy míg pl. Gronk beismeri, hogy nem volt szép amit tett és elgurult a gyógyszer és nagyon sajnálja ezt becsülöm de akkor miért fellebbez? Juju -t ha a ütésért nem is de utána taunt -ért biztosan kiszórtam volna. Itt nem nekem esik nehezemre, hogy beismertjem amit Juju tett nem helyes csak ez más csapatok más játékosainál/szurkolóinál nemigazán van így utána pedig a Steelers játékosra kibálunk kígyót békát.Ilyet senki nem érdemel. Nyilván 2 éve amikor taccsra tette AB-t és ezzel az SB álmokat is, sokan voltunk úgy hirtelen, hogy a k. anyját egyszer ezt még visszakapod. Valakiben úgy látszik benne is marad az ilyen tüske. Én csak ámulok és bámulok, hogy ezek az emberek mit állnak ki és igazából megértem Bőrfikt frusztráltságát is 2 éve, meg Gronkot is megértem, hogy tele lett a töke és JuJut is megértem. Inkább a ligával van bajom, akik csak papolnak. Ilyenekért már rég kiszórják NCAA-ben a játékosokat. Ilyenekért? Sokkal kisebb dolgokért is. Amíg ott nem lesz rend, csak remélni lehet, hogy egyik srác sem a pályán vagy utána a kórházban hal meg.Már ne haragudj, de h lehet írni h vki megérdemelte h szemből szétfejeljék?Remélem ugyan ezen elmés gondolatokat megosztottad a pecc topikban is Gronk esetén és nem ide jársz álszenteskedni. Burfict pedig megkapta ami kijárt kb. pontosan ugyan azt amit kiosztott AB nek cca. 1 éve. Lehet itt hirdetni a fair playt de itt ez sohasem lesz az csak valami romantikus idealista álomban, itt ha a csapattársat "levadásszák" számíthatsz valamilyen szinten a megtorlásra. Ha tetszik ha nem.pbs.twimg.com/media/DQQ2Fh3UIAAjP9b.jpg:largeTudom, Burfict, de a poénkodás könnyen csúszik át méltatlan viselkedésbe.
Klaci79
A mai meccs után lettem igazi Juju fan. Karma is a bitch.Azt gondolom, hogy ez sport, s nem fejvadászat. Burfict korábbi mocskos viselkedése nem menthet fel senkit, ha ellene mocskolódik. Baszki, karmát emlegetni ennél a ki tudja milyen sérülés okozásnál. Neander-völgy.
Razi
tomi-tomi
Razi
Ismerve Burfict múltját ilyet senki nem érdemel, főleg nem ahogy utána JuJu még reagált is a hit után, ezzel gyakorlatilag te is szándékos sérülést kívántál neki.
Gronk is megkapta ami sztem kijárt, JuJu is bőven megérdemel eltiltást.
Beki
Klaci79
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem kétlem, mint ahogyan azt sem, hogy top 2-es elkapó. Csak a mai meccsen – ahol azért én a pénzem miatt gyakorlatilag nektek kellett, hogy szurkoljak – feltűnően sokszor nem lett meg az elkapása, ezért furcsállom az AB úgy játszott, ahogy csak AB tud
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
kettőre emlékszem konkrétan, ami az övé volt...furcsálltam is azok után, hogy idén összesen 1 volt neki...mondjuk ennyi passzból van olyan játékos akinek ne lenne?Az O rendben volt, már az 1. félidőben is apróságokon múlt, hogy mindig megálltunk, de amúgy tetszett a játékunk, a playek. Bell úgy játszott, ahogy csak Bell tud, AB úgy, ahogy csak AB tud. SoldadosHány dropja volt, három-négy?
Wyatt