NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
malkav
2 468
He knows the system 😀Kár. Így sokkal megmagyarázhatóbb lesz Lewis számára a vereség.AB játszik?Aktív.
steelwolf
Soldados
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 755
Kár. Így sokkal megmagyarázhatóbb lesz Lewis számára a vereség.AB játszik?Aktív.
steelwolf
Soldados
több mint 6 éve
malkav
2 468
inkább most játsszon és jövőhéten pihentessétek .
több mint 6 éve
AB játszik?Aktív.
steelwolf
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
AB játszik?
több mint 6 éve
no
7 304
Ma is kellemesen mozizhatunk, ami eddig általában egész jól sült el. Ezúttal Bills-nek és a Colts-nak érdemes szurkolni, bár papíron egyiknek sincs sok esélye. Meg azért a vicc kedvéért a Lionsnak a Vargyak ellen. 😊eleg hulye humorod van. 😊
Soldados
több mint 6 éve
Ma is kellemesen mozizhatunk, ami eddig általában egész jól sült el. Ezúttal Bills-nek és a Colts-nak érdemes szurkolni, bár papíron egyiknek sincs sok esélye. Meg azért a vicc kedvéért a Lionsnak a Vargyak ellen. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
xtaki
3 443
az en cuccaim meg a stadionbol valok...annak meg mar lassan 3 eve.En sapiban utazom 😊 örülök ha innen többen rendelnénk, postaköltség-kímélés mottóvalnem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?en ugyan itt voltam, de nem szerettem volna, de most igen 😊
Klaci79
xtaki
😊
Vaspor
kene egy harisson mez, amig meg kaphato, illetve juju-ban gondolkodom.
es mindez bumblebee-ben ha lehet 😀😀😀D
több mint 6 éve
Vaspor
83
En sapiban utazom 😊 örülök ha innen többen rendelnénk, postaköltség-kímélés mottóvalnem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?en ugyan itt voltam, de nem szerettem volna, de most igen 😊
Klaci79
xtaki
😊
több mint 6 éve
xtaki
3 443
nem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?en ugyan itt voltam, de nem szerettem volna, de most igen 😊
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
nem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hat azt gondolom most Martavis megmutathatja. Nagyon kivancsi leszek, mert ez a lábujj nem néz ki jól, úgyhogy kicsit pihenni kellene AB-nek.
több mint 6 éve
Tüszi amúgy állítólag a final cutok után elmehetett volna a Chiefs-hez, majd utána amíg PS-ben volt további 3 csapattól kapott ajánlatot, de ő a maradás mellett döntött. Most meg ugyebár 11 heti várakozás után bekerült az 53-ba.
több mint 6 éve
Haden és McDonald out, de Mitchell sem edzett szombaton sem, ő doubtful, míg AB questionable besorolást kapott.Harrison, JuJu és Shazier teljes edzést nyomott, tuti játszanak.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Brown nem edzett ma sem....ez nem jó hír és így nem hiszem, hogy játszani fog. Ha nem játszik, nyomás sincs a meccs kapcsán, ami összességében nekem jó hír. Én ezt a meccset simán odaadom, csak több sérülésünk ne legyen, de egyébként Én azt gondolom, hogy nem is baj megnézni ezt a csapatot, ezt az O-t Brown nélkül is. Kiváncsi leszek.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Shazierrel olvastam egy riportot, ahol elmondta ezt a szombati edzéses dolgot, vagyis nagyon jól jön neki ez az extra egy nap. De simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem kockáztatunk.
több mint 6 éve
Haden és AB mellett továbbra sem edzett McDonald, Mitchell, Harrison és Shazier sem. JuJunál nincs visszaesés, ma is full edzést tolt.AB állítólag játszhat, a többieknél a szombati tréning lesz a döntő.
több mint 6 éve
Minor toe injury
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
állítólag valami lábujj sérülésMa nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromságPihent.
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromságPihent.
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromság
több mint 6 éve
Haden mellett Mitchell, Shazier, Harrison és McDonald sem edzett. JuJu viszont full edzést tolt.