NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
AB játszik?
steelwolf
Aktív.
Soldados
Kár. Így sokkal megmagyarázhatóbb lesz Lewis számára a vereség.
Mikey
He knows the system 😀
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
AB játszik?
steelwolf
Aktív.
Soldados
Kár. Így sokkal megmagyarázhatóbb lesz Lewis számára a vereség.
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
inkább most játsszon és jövőhéten pihentessétek .
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AB játszik?
steelwolf
Aktív.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
AB játszik?
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Halkan jegyzem meg, állítólag játszik AB
Elutazott a csapattal és game-time decision...ne de hétfő estin ki ne akarna játszani
Klaci79
En peldaul nem szeretnek, mert addig elnek. 😊

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom, minek izgultok, úgyis simán nyertek

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Halkan jegyzem meg, állítólag játszik AB
Elutazott a csapattal és game-time decision...ne de hétfő estin ki ne akarna játszani

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Ma is kellemesen mozizhatunk, ami eddig általában egész jól sült el. Ezúttal Bills-nek és a Colts-nak érdemes szurkolni, bár papíron egyiknek sincs sok esélye. Meg azért a vicc kedvéért a Lionsnak a Vargyak ellen. 😊
Soldados
eleg hulye humorod van. 😊
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ma is kellemesen mozizhatunk, ami eddig általában egész jól sült el. Ezúttal Bills-nek és a Colts-nak érdemes szurkolni, bár papíron egyiknek sincs sok esélye. Meg azért a vicc kedvéért a Lionsnak a Vargyak ellen. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
nem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?
Klaci79
en ugyan itt voltam, de nem szerettem volna, de most igen 😊
xtaki
En sapiban utazom 😊 örülök ha innen többen rendelnénk, postaköltség-kímélés mottóval
😊
Vaspor
az en cuccaim meg a stadionbol valok...annak meg mar lassan 3 eve.
kene egy harisson mez, amig meg kaphato, illetve juju-ban gondolkodom.
es mindez bumblebee-ben ha lehet 😀😀😀D
több mint 6 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Klaci79
xtaki
En sapiban utazom 😊 örülök ha innen többen rendelnénk, postaköltség-kímélés mottóval
😊
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Klaci79
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Hat azt gondolom most Martavis megmutathatja. Nagyon kivancsi leszek, mert ez a lábujj nem néz ki jól, úgyhogy kicsit pihenni kellene AB-nek.
több mint 6 éve
Tüszi amúgy állítólag a final cutok után elmehetett volna a Chiefs-hez, majd utána amíg PS-ben volt további 3 csapattól kapott ajánlatot, de ő a maradás mellett döntött. Most meg ugyebár 11 heti várakozás után bekerült az 53-ba.

több mint 6 éve
Haden és McDonald out, de Mitchell sem edzett szombaton sem, ő doubtful, míg AB questionable besorolást kapott.

Harrison, JuJu és Shazier teljes edzést nyomott, tuti játszanak.

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Brown nem edzett ma sem....ez nem jó hír és így nem hiszem, hogy játszani fog. Ha nem játszik, nyomás sincs a meccs kapcsán, ami összességében nekem jó hír. Én ezt a meccset simán odaadom, csak több sérülésünk ne legyen, de egyébként Én azt gondolom, hogy nem is baj megnézni ezt a csapatot, ezt az O-t Brown nélkül is. Kiváncsi leszek.
több mint 6 éve
Shazierrel olvastam egy riportot, ahol elmondta ezt a szombati edzéses dolgot, vagyis nagyon jól jön neki ez az extra egy nap. De simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem kockáztatunk.
több mint 6 éve
Haden és AB mellett továbbra sem edzett McDonald, Mitchell, Harrison és Shazier sem. JuJunál nincs visszaesés, ma is full edzést tolt.

AB állítólag játszhat, a többieknél a szombati tréning lesz a döntő.

több mint 6 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Minor toe injury
több mint 6 éve
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromság
Klaci79
Pihent.
Sobri Jóska
állítólag valami lábujj sérülés
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 454 — #NoStress
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromság
Klaci79
Pihent.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Haden mellett Mitchell, Shazier, Harrison és McDonald sem edzett. JuJu viszont full edzést tolt.