NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Ha Cooks ér 1. (+6.) kört, akkor Bell is. Minimum hasonlóért vigyékvegyék pls...
kriSTEELan
Lemaradtál az elmúlt 12 oldalról.
Összefoglalom: Bell-t nem vinni nem akarják, hanem a Steelers nem akarja megtartani normális áron. 😉
Azért az nem kicsit nyomja le az árat, ha úgy kínálsz valamit, hogy ha neked nem kell és nem akarod megtartani.
Sobri Jóska
Es meg az is, hogy itt jatszhat egy evet bennel. Es majd eldol mi lesz. Most miert lenne jo nekunk, (ha jatszik az utolso eveben es nem uli ki,) hogy nem engedjuk meg neki hogy a killer bees fennt legyen a palyan? Miert nem mennenk neki a tuti biztos elit rb vel a szezonnak egy draft korai bizonytalan pick, akar rb pick miatt? Akirol nem is tudni mi lesz vele, hogy tanul bele a jatekba, jo lesz e, nem ejti el a labdakat es teljesen nagy szintet kell lepnie. Szoval hol eri meg a tuti biztosat feladni egy mi lesz ha ra? Csak egy korai koros pick ert?
.
.
gabistar
Egyértelműen több esélyünk van Bellel Sb-t nyerni, viszont legutóbb se rajta múlott... Az meg, hogy nekünk ér-e annyit az ő hozzáadott értéke, meg egyáltalán lesz-e miből megfizetni, azt nem én döntöm el. Nekem nem ér ennyit.

több mint 7 éve
Ha Cooks ér 1. (+6.) kört, akkor Bell is. Minimum hasonlóért vigyékvegyék pls...
kriSTEELan
Összefoglalom: Bell-t nem vinni nem akarják, hanem a Steelers nem akarja megtartani normális áron. 😉
Azért az nem kicsit nyomja le az árat, ha úgy kínálsz valamit, hogy ha neked nem kell és nem akarod megtartani.
Sobri Jóska
Viszont ez az NFL, ahol mindig van olyan kétségbeesett frencsájz akinek semmi se drága... 😉 Én rájuk gondoltam.

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
kriSTEELan
Sobri Jóska
Es meg az is, hogy itt jatszhat egy evet bennel. Es majd eldol mi lesz. Most miert lenne jo nekunk, (ha jatszik az utolso eveben es nem uli ki,) hogy nem engedjuk meg neki hogy a killer bees fennt legyen a palyan? Miert nem mennenk neki a tuti biztos elit rb vel a szezonnak egy draft korai bizonytalan pick, akar rb pick miatt? Akirol nem is tudni mi lesz vele, hogy tanul bele a jatekba, jo lesz e, nem ejti el a labdakat es teljesen nagy szintet kell lepnie. Szoval hol eri meg a tuti biztosat feladni egy mi lesz ha ra? Csak egy korai koros pick ert?

Ben nek van lehet 1 eve, es ezt nem lehet egy 1-2 ev mulva talan jo rb re bizni a lutri drafton, csak egy draft cetliert vs tuti jo rb csak azert mert penzt ker. Ezert ment ra a tag. Fo tudja, ok vannak lepeselonyben. Bell meg azt teszi amit fo diktal. Ha elmergesedik, huznak ra egy rbt, de azert most elengedni, amikor jatszana nekunk meg egy evet ha minden jol megy all pro szinten mint tette eddig miert erne meg?

Csak kerdes? Mivel lenne jobb egy masik ugyanilyen elso koros srac, aki ugyanigy ha be jon, o is sokat kerhet kesobb. Ez az nfl. Itt ha bevalnak az emberek penzt kernek, ha nem kivagjak oket. Ha atlagosak keveset keresnek, ha elitek, verik a falat meg tobb penzert. Ez uzlet. Pont mint mindenhol. Ertem, hogy tul sok a media figyelem, meg a korites, de ha belegondoljuk magunkat, o nem iranyitja a jovojet. Kerte ne kapjon taget. Taget kapott 2x. Jol kereshet, de egy serules es ennek lottek. Tudom nem irt ala egy zsiros szerzodest, de mi van, ha tenyleg er annyit mint kb brown a meccseken, mint futo es elkapasokkal is szamito orokos missmatch jatekos? Mi van ha ugyanannyit profital ab belole, mint bell ab bol?

Mas. A bizonytalansagara bellnek az fo azt mondta, most bellel targyalas letudva masra fokuszalnak, majd elmennek vacsizni egy korai koros rb vel. Na ha valakinek a fonoke ugyanigy csinalna, nekunk hogy esne. Nem jol. Itt megy a matek sakk csavaras ki enged mit mikor mennyit uzlet az uzlet stb.

Ha nincs saci serulese, mar megadtak volna neki, ha nincs saci serulese, bell sem ker annyi garantaltat. De meglatta, hogy egy rossz utkozes es az egesz eddigi elete munkaja megy le a mosdon. Es ameddig bir addig akar jo penzt kapni. Nekunk ha nem jo, akkor meg kell erteni. Es elengedni. De nem veletlen hogy mar masodszor targyalunk vele, es az sem hogy mar 2. taget kapta. Mert fo is tudja, hogy mire kepes bell. De azt is hogy mi a kockazata. Ezt realisan beloni a legnehezebb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 288 — #NoStress
kriSTEELan

több mint 7 éve

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 893 — Steelers fan
 m.steelers.com/news/asked-and-answered/article-4/Asked-and-Answered-April-3/a7b546ce-9e74-46e4-94f8-6df6e768858a

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 765
Közben ha minden igaz Nat Berhe volt/van nálunk, vagyis a "rakéta"....Ő klasszikus FS, amolyan kamikaze jellegű. Részfeladatokra és ST-ben lehet érdekes. Mindenesetre örülük, hogy Wilcox mellett feltűnt más név is, mert már kezdtem elhinni, hogy megtartanánk ennyi pénzért (ráadásul)...

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
B+ gabi. Annyit írsz, hogy nem lehet feldolgozni😛

Senki nem mondta, hogy rossz ember. Továbbá szerintem mindenki kedveli/szereti ki-ki a maga módján. Csupán az a gondunk, hogy 15 millás szerződéseket dob vissza mondván kiszúrják vele a szemét, míg elfelejti, hogy drogügyei és térdsérülése ellenére is kitartott mellette a Steelers.
kishaszi
Bocsi. Tobb idom volt mostansag. : ) Meg fura itt is pit, meg a forumon is a sok negativitas bell rol. Es ez 50-50. A penz meg mindig vitakat szul. : )

Kellemes Husveti unnepeket mindenkinek.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 360
Ha a szomszéd hülye és beugrik a kútba. Meg a másik is nekem nem kell utána ugranom. Legyen az Ő bajuk.
polamalu
Vagy azota ok Batman&Kelemen. 😊 | Pentek estenkenti kocsmai onvedelmi-balett idejen az egre nincs fellove egy golya kepe a csendorors udvarabol? |
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 230 — 毎日何かを学ぶ
Ha a szomszéd hülye és beugrik a kútba. Meg a másik is nekem nem kell utána ugranom. Legyen az Ő bajuk.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 704 — capitaine du château de Vienne 1487
Feltámadás!
Azám közbe fel! Támadt az HBPA is, halfback player assotiation, és prominensük Deangelo Will leosztotta a lapokat. Szóval, ha olyan kutyaütők, mint Kázinz meg Brötylesz micsodi pénztömegeket raknak el, akkor bizony Csöngő igényei jogosak, mer perspektívikusan konzekvenciába minek adnak hüje szerződéseket, akkor koncepciózusan nem termelődik akkora igény a nagyobb matematikai összegekre. Deriváljanak elvtársak! Pálinkáta nyuszira! Ba!

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 893 — Steelers fan
B+ gabi. Annyit írsz, hogy nem lehet feldolgozni😛

Senki nem mondta, hogy rossz ember. Továbbá szerintem mindenki kedveli/szereti ki-ki a maga módján. Csupán az a gondunk, hogy 15 millás szerződéseket dob vissza mondván kiszúrják vele a szemét, míg elfelejti, hogy drogügyei és térdsérülése ellenére is kitartott mellette a Steelers.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Én tréd párti vagyok, 2. kör alatt nem éri meg eladni (mert "jövő évi 3. kört" akkor is kapunk majd érte, ha FA-en megy el), de őszintén szólva én továbbra is első végének, vagy egy klasszis ILB-nek örülnék ellentételezésül, de felőlem jöhet helyette egy másik "jó" RB plusz valami pick. Sok opció van, hisz nem csak pickért lehet eladni.

A legnagyobb kérdés, hogy fogjuk-e árulni őt. Ha igen, sztem lesz vevő és megállapodás is. Ha nem akarjuk igazán adni, akkor marad 1 évet, azt' végre elhúz a 'csába. 😊
Soldados
Ezek kemeny mondatok, a steelers egyik valaha volt legjobb rb jatekosarol, aki ligaelit minden szinten. Blokkolas, futas, elkapas teren. Es meg wr kent is tud jatszani. Na ha most azt mondja ok. Ne adjatok sok penzt azert mert rb vagyok, de ha kimegyek nr 2 wr nek akkor mar megerne a penzet? Most meg nem? Mert ez mar meg is tortent. Es ilyet nagyon ritkan lat az ember. Szoval nem csoda, hogy kuzd a jo penzert. Mert azert eleg jo szamokat tett fel, jobbat mint barmelyik mas elotte levo steelers futo az elmult nem is tudom 10 evben. Es ertem hogy duhosek vagyunk mert jo penzt akar. De azert lehetne ugy is mondtani, hogy nem eri meg nekunk. Es remeljuk mashol megtalalja amit szeretne. Vs remelem elhuz a ... Mindegy nem tudom mivel bantott meg ennyi embert. Amikor mindenhol elismerik. Csak nalunk nem. A nem csapatember es egyeb dolgait mivel tujduk bizonyitani konkretumokkal, amik megkerdojelezhetetlenek? Es nem az ujraszerzodeserol szol es nem a tagje utan, amit kert mar elotte, hogy ne tegyek ra es probaljanak meg megegyezni egy hosszutavuban. Nem az idei tag, hanem mar a tavalyinal?

Es barhol orulnenek neki. Nezd meg OBJ ort. Az jobb lenne nekunk? Blount jobb csapatember volt? JH is a vege fele jobb csapatember volt. Ward amikor kerte a penzet akkor o is jobb csapatember volt? Ez csak arra megy ki, hogy penzt kapjon. Es ideges, hogy mi nem adjuk meg neki. Mert ha tageljuk, akkor itt le van kotve meg egy evig es akkor nincs hosszu tavu szerzodes. Es ha leserul, akkor meg lehet semmilyen nem lesz von miller es ezer egy jatekos jatszotta mar ezt el, hogy vagy megkapja, amit ker vagy engedjek el, vagy nem jatszik tobbet. Ot masodszor tageltuk. Szoval nem csoda ha nem orul. Es az igaz, hogy miutan tageltek, idekotottek, elkezdett mashogy kommunikalni. De azert korantsem olyan rossz ember mint leirjatok. Ha nem jatszana 10 hetig iden, vagy tavaly, aztan eljatszana hogy beteg stb. Akkor lehetne ilyenekrol beszelni. Mert joga lenne hozza. De o palya mellett dumal. Palyan teszi a dolgat es nem is akar hogyan. A tobbi meg csak drama. Es azt hisz mindenki amit akar. Vagy azt hisz mindenki ahonnal olvassa.

Az biztos kezdett kifordulni magabol a tag miatt, aztan a masodik tagnek sem hiszem hogy annyira orult. De senki sem orul a tagnek, 2x mer foleg nem, ha nem azt kapnad amit szeretned. Es tudod mashol megadnak. De nem engednek el, mert megtehetik. Miutan leszolgalta itt amit kellett neki. Ennyi. Szoval van benne valami keseruseg. Es ezt mindenki mashogy dolgozza fel. De nem lattam meg meccsen csak azert rosszul jatszani, hogy kitoljon velunk. Egyedul a NE meccsen tett dolga akasztott ki, amirol meg mindig nem tudom, hogy az kamu serules volt. Hogy megmutassa hogy mit erunk nelkule es hat meg is lattuk sima L. Vagy nem. Ha igen, akkor mennie kell es tenyleg nem a penz miatt, de mivel az fo tagelte azok utan es iden is jatszott erre keves eselyt latok, de jo lenne pontosan tajekozottnak lenni minden teren, mielott kigyot bekat mondunk barkire. Meg a be nem jelentett serules is erre tesz ha ez is igaz.

Emlekszunk meg joey porter esetere, ahol mar ha jol emlekszem, greenet akarta sok szurkolo, mert hogy hogy lehet ilyen egy steelers eddzo es meg is erdemli. Neki kellene okosabbnak lennie stb. Aztan kiderult, hogy megsem ugy volt ahogy beallitottak az emberek es makja volt hogy volt kamera stb. Mindenki mas mar temette. En mondtam, gyanus az ugy varjuk ki, tenyleg ugy volt e. Mert konnyu nagyokat mondani, aztan meg kiderul nem igy volt. De az hogy letartoztatnak valakit, az itt nem nagy dolog. Mert ha valaki allit valamit annak hisznek es utana kell a vadlottnak bizonyitani, hogy nem igy volt. Itt mas a jog. De miutan bebizonyosodott. Tart karokkal vartak vissza es jo is hogy vissza jott nem kellett megint belekavarni a def be.

Visszaterve bell re, ha a kamu serulese miatti kiallasa, vagy hogy direk zsarolasbol jeletette be, hogy mar reg serult volt es a steelers nem tette a serult listara es egyeb huzasai igazak, akkor nincs mirol beszelni. De ha mindez nem igaz, akkor nfl ben nincs olyan hogy kinek mennyit kell adni, ki mennyit er. Mert mindenki a sajat capjebol dolgozik.

Es ha van eleg cap penzunk mar reg megadtuk volna neki az egyik legjobb rb nek a 14 misit. Es nem lenne siras rivas drama. Most hogy tudja lehet hozunk ra valakit. Meg masokra koncentralunk, meg lekozoltuk hogy a drafton meg barhogy alakulhatnak a needek dolgok. Erdekes modon 17 lett az ara. Azt sem hiszem veletlen. Ha nem akar itt maradni. El kell engedni. Ennyi. Nem kell kozellensegnek beallitani. Csak nem jott ossze a targyalas, hosszabitas es menjen isten hirevel. Nem kell ez az extra media korites egyik oldalrol sem. Mert ez senkinek tesz jot. Csak az fo is tudja, hogy ilyen jo rbt kimagyarazni hogy miert engedunk el nem konnyu lehozni. Es ha majd visszaesik a teljesitmeny, ne lehessen rajuk fogni, hogy ok hibaztak, mert bell volt a rossz fiu, hogy nem fogadta el. Stb. De ketton all a vasar. Es egyik sem rest.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 230 — 毎日何かを学ぶ
Mivel ez a liga erősen üzlet a csapatnak nagyon pici lehet az emocionális része a döntéseknek. A szurkolók meg emocionálisan értékelnek. A szakértők valahol a kettő közt. Tehát sosem ugyanazt látjuk. Üzletileg nem ér ennyit. Szakmailag fontos része a gépezetnek. Szurkolói szemmel élvezet nezni a játékát. A megoldás nem a mi kezünkben van szerencsére, ahogy itt látom a véleményeket.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 983
A félreértések elkerülése végett én szeretem Bell játékát, örülök, hogy a csapatunk tagja, emberileg viszont csak a rendelkezésre álló szűkös infokból tudom megítélni, amit nyilván a média felnagyít, dwe azért tudok 25 másik Steeler legendát mutatni, aki csendben tette a dolgát.

Nem szimpatikus nála, ahogy a helyzetet kezeli, és nem adnék neki gigapénzt, de pokolba azért nem kívánom. Attól még észreveszem a hibáit, miképpen Brownba sem vagyok "belezúgva", mert az öltözőből twitterezős sztorija nála sem volt szimpi, miként pl. az FO részéről Polamalu nyugdíjazása, vagy Tomlin részéről JH helyzetének kezelése vagy a pályáralépős balhéja sem.

A lentieket tisztán játékelméleti és üzleti oldalról nézve írtam.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 756
Én is egyetértek, nem ér 17 milliót, ne is adjunk neki, jövőre engedjük el. De a szurkolókat nem értem. Tessék szeretni azt a játékost aki magár ölti a Steelers mezét és mindent megtesz a csapatért. Lehet, hogy az első 4 meccsen szar volt tavaly, de nélküle nem jutottunk volna el 13-3-ig és a továbbjutás sem rajta múlt. Úgyhogy nekem csak az nem tetszik, hogy most ő a közellenség...nem akar 13 millióért maradni, hát próbálkozzon máshol, de ettől még nem gondolnám, hogy gazember lenne. És ezt nem kezelik jól a szurkolók
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 983
Jól van, ezt engedjük el, úgysem tudjuk egymást meggyőzni, mert Bell esete nagyon megosztó. Mindkét oldalon vannak érvek-ellenérvek és a helyzet (médiaháborúzás) sem szokványos.

Az én véleményem lényege, hogy Bell - akármekkora tehetség is, mert ez vitathatatlan - nem ér top WR-nek fizetendő pénzt RB-ként. Márcsak a pozíciója értéke miatt sem. AB-nál is fanyalognék, ha Beckham féle pénzt kérne mostani cap szituációban, mert egy QB vagy LT egy WR-nél is többet ér, nemhogy egy RB-nél.

Biztos vannak Bell melletti érvek is (nem kevés), de a tag a csapat részéről szerintem logikus volt, így, hogy a salary cap-be nagyobb áldozat nélkül be tudták nyomni.

Azért AB-nál illik hozzátenni azt is, hogy a depth charton még 2013-ban is kb. második-harmadik számú elkapó volt, Sanders és Burress mögött, 2014-től egyértelműen WR1, míg Bell rögtön elsőszámú opció volt és mondjuk az ő teljesítményében vastagon benne van a Munchak-féle OL képzés is. Egy WR megítélésében max a QB számít.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Egy utolso dolog. A hosszutavu nagyon fontos nekik. Amig AB 2016-ban egy atlagos szuper evet hozott ( nem egy magasan a legjobbat ), de ez termeszetesen nem befolyasolja a megiteleset hisz a nagy egeszet nezve meg mindig ET testvere, de nem mindegy ha valaki mindezt a szerzodese eveben teszi es igy sulyos milliokat lehet bukni.
több mint 7 éve
Azt mar csak kulon halkan ( labujhegyen irom) megjegyzem, hogy AB szamai Bell erkeztevel kezdett urlenyszeruve valni. De az ok valoszinuleg a horoszkopjaban volt kodolva szolva ezt hagyjuk is, mert igaz forditva is. 😊
több mint 7 éve
Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.
kishaszi
Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
no
De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.
Én szívesen látnám itt, csak ez a túlzott nyilvánosság nekem sok.

Mi a garancia, hogy holnap már nem Ben pénzét kéri.
Plusz az utalgatások kvázi zsarolás a csapat felé.

Mindig Big Al esete jut eszembe az ilyen sztorikról. Ő ia kijelentette, hogy a legjobban fizetett playa akar lenni. Az is lett. Onnantől meg fos volt, amit nyújtott...
kishaszi
A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.
Semmi, amugy Ben penze 8m szoval nagyon valoszinutlen. Nincs zsarolas, nincs semmi kartya a kezeben csak hogy az utolso napon ir ala. A csapat se zsarol csak kitart mindketto fel.
Persze BigAl lehet barkibol, de AB eseteben miert nem aggodott senki amikor megkapta a penzet, meg ugy altalaban.
no
AB alázatos, Bell egy f.sz. Röviden csak ennyi a különbség a kettő között.
Soldados
Feltalatad az Orkeny fele oneletrajzot. 😊

Most megkerestem, mert nem emlekeztem pontosan es csodalkoztam, hogy AB-nak varnia kellett a penzere es ezt a legnagyobb teljesitmennyel es alazattal honoralta.

2010 ben lett draftolva es 2012-ben!!! ( a FO remek huzasa, nagy meghajlas ) kapott egy 5 ev 42m szerzodest csupan egy 1 eves remek teljesitmenyre, ami 1,108yard 16,1y/a (amit iden megkozelitett amugy messze volt tole a palyafutasa alatt) es 2 TD. Az elso eve teljesitmeny szempontbol emlitesre sem melto. A FO viszont latta a potencialt es nyert, de a szamok tucat jelleguek. Csak megjegyeznem, hogy Ju-Ju 917 yard 15,8y/a 7 TD elso eveben ( igaz rosszabb vedok ellen, de nem is o az elsoszamu celpont), es azert ne vagjatok hozza egy hosszabbitast.
Ezutan AB ujra megkapta a lejarat elott a nagy penzt. Mindig ido elott kapott penzt, bar ertelemszeruen a szerzodesei vegere, mint mindenkinel a cap novekedesevel-berek novekedesevel utolerik a tobbiek. AB-nek nem volt soha oka a penz miatt jartatnia a szajat. 8 ev 10,029 yard 59 TD 1253.6 y/ev, mig elso ot eveben 5,341 yard 28 TD, 1,068 y/ev.

Bell 7,996 yard, 1.599.2 y/ev 42 TD es o az elso pillanattol szallit. Ha kapott volna ugy mint AB akkor o sem morogna es osszesegeben nem is beszelnenk akkora szamokrol.

AB 11 penzbuntetest kapott ( 5 tulzott orom), Bell 3-at, 2 t.orom es egy 2 meccses eltiltast.

Emberileg en nem tudom, nem is akarom megitelni oket es nem is erdekel. Ebben a ligaban a sportteljesitmenyert jar a taps es a draftguruk is igy lathatjak, mert rengeteg szuper atleta van draftolva es nagyon keves joember akik a szentte avatasra varnak.

A csapatember kijelentest nem ertem. A meccsen teszik mindketten a dolgukat, edzesen is es futjak a route-ikat stb. A csapat fejlodese erdekeben meg egyik sem mondana le a penzerol. Az egy rejtely marad AB hogy viselte volna forditott esetben a szituaciot.
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 331 — Patriots fan
Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.

Bell esetén arról szól a fáma, hogy két szar PO után - amiben nem tudott egyszer sem meccsdöntő lenni - már emberkedni kezdett, hogy a legjobban fizetett RB akar lenni (ami majdnem a taggel együtt is összejött, mert lebontva csak Fournette éves pénze több jelenleg), holott a sérülései után is bíztunk benne, workhorse-ként tekintettünk rá, nem pedig váltva futott. Másrészt AB-nál nem volt off field problem. Bell tényleg egy szipura van a sokmeccses elmeszeléstől, és akkor "a nyúl baszhatja. Élesben hátulról.." Az életstílusában pedig benne van sajnos, hogy bebukik, én ezért sem adnám meg neki a 60-70 misit.
Fast Willie
Ha jól emlékszem 2 évet várt AB, amit a csapat mindig honorált egy kis plusz apanázzsal.

Vannak csapatemberek és vannak nem csapatemberek. Ez is egy nagy különbség a két személyiség között.
Soldados
Ja meg annyi hogy AB csak Wr Bell viszont hb-wr hibrid ami azért nem rossz. Csak a kora miatt gáz a lóvé követelése.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én tréd párti vagyok, 2. kör alatt nem éri meg eladni (mert "jövő évi 3. kört" akkor is kapunk majd érte, ha FA-en megy el), de őszintén szólva én továbbra is első végének, vagy egy klasszis ILB-nek örülnék ellentételezésül, de felőlem jöhet helyette egy másik "jó" RB plusz valami pick. Sok opció van, hisz nem csak pickért lehet eladni.

A legnagyobb kérdés, hogy fogjuk-e árulni őt. Ha igen, sztem lesz vevő és megállapodás is. Ha nem akarjuk igazán adni, akkor marad 1 évet, azt' végre elhúz a 'csába. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.

Bell esetén arról szól a fáma, hogy két szar PO után - amiben nem tudott egyszer sem meccsdöntő lenni - már emberkedni kezdett, hogy a legjobban fizetett RB akar lenni (ami majdnem a taggel együtt is összejött, mert lebontva csak Fournette éves pénze több jelenleg), holott a sérülései után is bíztunk benne, workhorse-ként tekintettünk rá, nem pedig váltva futott. Másrészt AB-nál nem volt off field problem. Bell tényleg egy szipura van a sokmeccses elmeszeléstől, és akkor "a nyúl baszhatja. Élesben hátulról.." Az életstílusában pedig benne van sajnos, hogy bebukik, én ezért sem adnám meg neki a 60-70 misit.
Fast Willie
Ha jól emlékszem 2 évet várt AB, amit a csapat mindig honorált egy kis plusz apanázzsal.

Vannak csapatemberek és vannak nem csapatemberek. Ez is egy nagy különbség a két személyiség között.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.
kishaszi
Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
no
De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.
Én szívesen látnám itt, csak ez a túlzott nyilvánosság nekem sok.

Mi a garancia, hogy holnap már nem Ben pénzét kéri.
Plusz az utalgatások kvázi zsarolás a csapat felé.

Mindig Big Al esete jut eszembe az ilyen sztorikról. Ő ia kijelentette, hogy a legjobban fizetett playa akar lenni. Az is lett. Onnantől meg fos volt, amit nyújtott...
kishaszi
A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.
Semmi, amugy Ben penze 8m szoval nagyon valoszinutlen. Nincs zsarolas, nincs semmi kartya a kezeben csak hogy az utolso napon ir ala. A csapat se zsarol csak kitart mindketto fel.
Persze BigAl lehet barkibol, de AB eseteben miert nem aggodott senki amikor megkapta a penzet, meg ugy altalaban.
no
AB alázatos, Bell egy f.sz. Röviden csak ennyi a különbség a kettő között.

több mint 7 éve
Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).
Klemó
Egyrészt neki tök mindegy, egy petákot nem bukik, akkor miért ne menne bele, ha ezzel még a csapaton is segít.

Másrészt ha az idei pénzét átkonvertáljuk 2 éves szerződés (1 éves hosszabbítás) signing bonusába, akkor azonnal kp-ban megkapja. A megszokott átstrukturálás pont erről szól, azonnal megkapod signing bonusban, a pénzkereset pedig mindig annál előnyösebb, minél előbb megkapod. Szóval tulképpen ő is jól jár, nem többet kap, csak korábban.
Soldados
Nem, nem jár jól. Ő idén megkapja a pénzét garantáltan, jövőre szabadügynök lesz, oda ír alá annyiért, ahova akar. Ha ezt két évre osztja el, egy évvel később lesz szabadügynök, egy évet bukik a pályafutásából, miközben egy kanyival sem kap többet. Neki ez nem jó üzlet. Nyilván kérdéses, hogy fog-e még valaha játszani, ha igen milyen szinten, így most ez egy kockázatos alkudozás lehet mindkét fél részéről. Ő adott esetben fogadhat magára, hogy igenis felépül, játszani fog, elit lesz újra, és qrva sok pénzt kereshet. A csapat ebben a reményben megkínálhatja egy két-három éves szerződéssel, nem elit pénzért, hanem amolyan középárfolyamon, ami több lenne, mint csak az idei pénze, de nem az a szint, mintha egy elit LB-t kéne megfizetni. Mindkét esetben mindkét fél részéről meg van a kockázat. Abból Shaziernek, hogy az idei pénzét szétosztja több évre, semmiféle haszna nem származik, csak bukhat rajta. Azon, ha emelnék a pénzét és azt osztanák több évre, azon már nyerhet (pl. ha soha többet nem játszhat, vagy nem lesz a régi szinten), de bukhat is (ha teljesen felépül és ezáltal elit LB fizetés helyet aláírt több évre áron alul). Ugyanez igaz a csapatra is, ha több lóvét kap, de nem fog tudni teljesíteni bukó, ellenben ha újra a régi lesz, akkor remek üzlet volt, a piaci ár alatt sikerült hosszabbítani egy elit védővel. Komoly dilemma ez mindkét részről, meg nem mondom, én hogyan döntenék.
gabokocka
Egyelőre szó sincs arról, hogy ő valaha játszhat újra. Idén tuti nem játszik, szted ilyen sérülés után mit kapna jövőre az FA-piacon? Pontosan azt, amit mi adnánk neki: vetmin. Pont azért, mert senki nem tudhatja, hogy valaha képes lesz-e újra játszani, főleg azon a szinten. Számára pontosan az lehet a cél, hogy 2019-ben a pályán legyen. Neki sztem az a legjobb, hogy most azonnal egy összegben megkapja a pénzét és jövőre is van szerződése, ráadásul ott, ahol ismeri a rendszert, ahol ő egyszer már vezér volt, ahol szeretik és türelmesek vele, így a legjobb esélye van ismét jónak lenni. Ha bizonyít, akkor utána mi is megadjuk neki a hosszútávút, elvégre köré építettük az egész védelmünket.

Amúgy olyat el tudok képzelni, hogy az idei pénze egy az egyben signing bonus és a jövő évi vetmin, a plusz pénz benne.
Soldados
Persze, hogy szó nincs róla, hogy valaha játszik-e. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy miért menne bele abba, hogy szerződést hosszabbítson nulla többlet pénzzel. Ennyi volt itt a mondás és nem több.
Klemó
Mivel jelenleg nem úgy áll a dolog, hogy ő valaha pályára fog lépni, így neki az is extra, hogy 19-re van egy vetmin-es szerződése. Az idei pénzét pedig megkapja egyben aláírási pénzként.

Szerkesztette: Soldados