NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
ez a relatív maximum és minimum és ennek ingadozása igen izgalmas amúgy!
lehet visszamenőleg érdemes lenne kiszámolni hogy milyen eredményeket hozhattak volna mondjuk a régebbi bajnokságok ha ezek alapján számolunk!talán még Lombardi is járhatna érte visszamenőleg!
de az idei relatív Lombardi az már most a Steelerset illeti !😉

Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A Pats meccs az ígeretek szerint mar nezhető a Dezsőbsn. Mindenki írja be a naptarba!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Steelers-Pats közös meccsnézés?
Már nincsenek ilyen közös meccsnézések vagy csak nekem nem szól senki? 😊
Sobri Jóska
Jelenleg a hely ahova járni szoktunk átalakítás vagy mi alatt van. Úgyhogy most pár meccset ki kellett hagyni, bár a folyamatos éjszakák miatt, úgyis csak pár ember menne. Remélem hamarosan megoldódik és akkor még a közös meccsnézés is mehet.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Sobri Jóska
en ugyan a fel szememre suket vagyok, de a stadionok kozel tele vannak, szoval megkockaztatom hogy: vannak. 😊
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 304
ui.: Amit pedig a maximumról gondoltam, azt tartom. A jelentése annyi, hogy sztem a Steelers maximuma van a legmagasabb ponton, nem más csapaté. Másnak persze lehet erről más a véleménye. Elfogadom, ez elég szubjektív, de én így látom.
Soldados
Nincs olyan, hogy maximum, csak relatív maximum van. 😊 Más a maximum a Ravens ellen és más a Pats ellen, mert más a matchup. Nekted a Bengals jó matchup, a Colts nyaminyami, a Pats viszont rossz. Ezért a maximum is lejjebb van. Ne legyen igazam (egy Steelers-Pats meccsen mindenképpen nektek szurkolnék), de olyan ordas underdogok vagytok még otthon is, mint a huzat. Foxboroughban meg ... well... 😊
peterk2005
Ebben mindenképpen van igazság, sőt maga az alapgondolat teljesen helyénvaló. Abban is egyetértünk, hogy alapesetben underdogok leszünk a párharcban. De reménytelennek nem érzem. Sokkal inkább azt gondolom, hogy azt a mentális gátat kell levetkőzni a sikerhez, ami az előző évek sorozatos kudarcai miatt kialakult, ami igenis ott van, hogy mi vagyunk a kisöcsi ebben a párharcban. Ha egyszer végre hittel mennénk fel a pályára, akkor bármi lehet. Ez Tomlin idei nagy feladata a szememben, hogy végre elhiggyük, hogy nemcsak 30 csapatot tudunk megverni, hanem mind a 31-et.

Amúgy pont ezért tartom jó üzenetnek Tomlin mostani nyilatkozatát, mert ez igenis azt sugallta, hogy elsősorban nem a Bengals-t, nem Ravenst kell megvernünk, hanem a Patset, mert az vezet a végcélhoz. A 2 csoportrangadó pedig "csak" az út része. Mindezt számomra úgy sugallta, hogy nem rugaszkodott el a talajtól, nem nézett le közben senkit, hanem felvállalta, hogy az lesz az AFC-csúcsderbije, amiről amúgy is mindenki így gondolkodik, csak egyszerűen nem szokás két héttel előtte ezt kijelenteni.
Soldados
Tomlin kimondta a nyilvanvalot ( az elso Bengals meccs elott irtam, hogy nem a PO-t kell szamolgatni, hanem keszulni kell a Pats ellenire a PO-ban), persze nem szokas. A Pats mentalis elonye jelenleg mindenkivel fent all. Ugy mennek ki, hogy ok meg tudjak oldani akarmi lesz (O reszrol), volt ilyen a vasasnak is a D oldalarol. Ettol nem nyernek meg mindent, de ez segit ( teniszben azt mondanank hogy tobbszor kell ellenuk megnyerni a pontot).
A vasas relativ maximuma es minimuma nagyon nagy kilengeseket produkal, amit a matchup-ok nem magyaraznak. Az emlegetett bengals, ravens, colts mint ellenfeleknel hangsulyosabb, hogy kulonbozo okok miatt de rosszak, mint csapat, kit erdekel a matchup ( az ellen jol tamadja a fonakot, ami a gyengem, tehat rossz m-up, de osszesegeben ki fogom szervalni- hamar Edberg meccseket nezek 😊 ). Ha a vasas O-t nezem keretileg en nem latom a rossz matchup-ot ellenuk, dominalniuk kellene, persze szamit a m-up is es ad kulonbseget, hogy kit mennyivel kellene elverni.
Tomlinek legnagyobb hibaja hogy az O nem tud egy eros-konzisztens jatekot hozni ( evek ota), aminek "nincs" magyarazata. A Pats-tol tudod mit fogsz kapni megbizhatoan es az kilengesuk alja is magasabban van mint az AFC 90%-nak a relativ maximuma, mig a Vasas le tud sullyedni "kozenk".

UI: tobbszor nem irom le hogy relativ, mindenki tudja ugy is. 😊
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 454 — #NoStress

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hadenről levették a gipszet, de a héten még nem edz. A verebek azt csiripelik, hogy a Bengals mellett a Ravens elleni csoportrangadót is kihagyja, és a Pats-meccsre tervezzük a visszatérését.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyetértek sok gondolattal. Azzal is, hogy én mindig tartok kicsit a Ravenstől, de ezt sosem titkolom 😀

Soldi: remélem, igazad lesz, és tényleg egy felülteljesítő védelmet látunk eddig a Baltimore-tól, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy fontos, nagy meccsen lehetőség szerint kerüljük el a Ravenst, a Jetset és ne menjünk Denverbe (a Giants úgy tűnik, elintézte magát az idényre, de a New York-iakat sem szeretem feltétlenül 😀), és sokkal inkább jöjjön velünk szembe a náluk amúgy erősebb Steelers, mert az a meccs valahogy jobban fekszik nekünk, és kicsit tényleg olyan az érzés, mintha a Pittsburgh is kicsit így állna hozzá a meccsekhez.

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ui.: Amit pedig a maximumról gondoltam, azt tartom. A jelentése annyi, hogy sztem a Steelers maximuma van a legmagasabb ponton, nem más csapaté. Másnak persze lehet erről más a véleménye. Elfogadom, ez elég szubjektív, de én így látom.
Soldados
Nincs olyan, hogy maximum, csak relatív maximum van. 😊 Más a maximum a Ravens ellen és más a Pats ellen, mert más a matchup. Nekted a Bengals jó matchup, a Colts nyaminyami, a Pats viszont rossz. Ezért a maximum is lejjebb van. Ne legyen igazam (egy Steelers-Pats meccsen mindenképpen nektek szurkolnék), de olyan ordas underdogok vagytok még otthon is, mint a huzat. Foxboroughban meg ... well... 😊
peterk2005
Ebben mindenképpen van igazság, sőt maga az alapgondolat teljesen helyénvaló. Abban is egyetértünk, hogy alapesetben underdogok leszünk a párharcban. De reménytelennek nem érzem. Sokkal inkább azt gondolom, hogy azt a mentális gátat kell levetkőzni a sikerhez, ami az előző évek sorozatos kudarcai miatt kialakult, ami igenis ott van, hogy mi vagyunk a kisöcsi ebben a párharcban. Ha egyszer végre hittel mennénk fel a pályára, akkor bármi lehet. Ez Tomlin idei nagy feladata a szememben, hogy végre elhiggyük, hogy nemcsak 30 csapatot tudunk megverni, hanem mind a 31-et.

Amúgy pont ezért tartom jó üzenetnek Tomlin mostani nyilatkozatát, mert ez igenis azt sugallta, hogy elsősorban nem a Bengals-t, nem Ravenst kell megvernünk, hanem a Patset, mert az vezet a végcélhoz. A 2 csoportrangadó pedig "csak" az út része. Mindezt számomra úgy sugallta, hogy nem rugaszkodott el a talajtól, nem nézett le közben senkit, hanem felvállalta, hogy az lesz az AFC-csúcsderbije, amiről amúgy is mindenki így gondolkodik, csak egyszerűen nem szokás két héttel előtte ezt kijelenteni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soldados

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Marad SNF a jövő heti Ravens elleni derbi, így sorozatban negyedszer játszunk majd Prime Time-meccset.
Soldados
Kár, hogy nem Baltimore-ban lesz, kb fix lenne a Ravens-siker 😀 | (szigorúan statisztikai alapon, 12–1 prime time-ban a Ravens Harbaugh alatt otthon, és igen, a tietek az az 1 😊 ) |
Bár így jobb is, üssétek csak el a Ravenst a PO-tól 😊)
Wyatt
Nem olvastam el a spoilert és rögtön azt akartam beírni, amit te "láthatatlanná" tettél. 😊 Aztán ugye elkezdtem pötyögni a választ és ott megláttam, hogy Te is ezt írtad be, hogy mi azért meg tudtuk őket verni Prime Time-meccsen a saját vackukban. 😊

Amúgy meg szép dolog a történelem, de ez nem az a Ravens, amelyiktől nektek tartanotok kell. Nekünk is csak max azért, mert ellenünk mindig felszívják magukat és a legjobbjukat hozzák, de amúgy ez egy nagyon gyenguska csapat. Meg már korántsem képviseli azt a fizikai attitűdöt, amivel a Pats-nek annyiszor meggyűlt a baja. A védelem jó számokat hoz, de nem olyan rettegett és fizikális, mint néhány éve.

Én speciel a Bengals-tól sokkal jobban tartok most idegenben, mint a Ravenstől otthon.

több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Marad SNF a jövő heti Ravens elleni derbi, így sorozatban negyedszer játszunk majd Prime Time-meccset.
Soldados
Kár, hogy nem Baltimore-ban lesz, kb fix lenne a Ravens-siker 😀 | (szigorúan statisztikai alapon, 12–1 prime time-ban a Ravens Harbaugh alatt otthon, és igen, a tietek az az 1 😊 ) |
Wyatt
Nem kell fosnotok attól hogy PO-ban a rókalyukba kell menni, ha bejutunk kiverjük a Hazafiakat.
Láttjátok már most fosnak attól hogy bekerülünk a PO-ba, pedig nekünk még hosszú az utunk oda:
😀
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Soldados

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Heyward lett a hét védője az AFC-ben.
Soldados
ha tudja hozni a formáját akkor simán pro bowler lesz, még annak ellenére is, hogy nincs elismerve annyira mint a teljesítménye mutatná néha...
sőt tovább megyek All pro is lesz
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Heyward lett a hét védője az AFC-ben.

több mint 7 éve
Egyébként megszakadt egy nagy sorozatunk. 27 meccs után kaptunk TD-t az első drive-ból.

Tomlin beleállt ebbe a Pats-témába, ezért (is) becsülöm, ez legalább nem közhelyes kikerülése a kérdésnek. Ráadásul még így sem mondott semmi újat, csak kimondta, amit mindenki tud: nagy meccs lesz és remélhetőleg csak az első felvonása lesz a nagy meccsnek, ami meghatározhatja, hol lesz a második. És ezen speciel az sem változtatna, ha kikapnánk hétfőn a dzsungelben.

Nem hinném, hogy emiatt, ő most már a Pats-re gondolna, vagy ellene készülne. Ezen a héten biztos vagyok benne, hogy kizárólag a Bengals a téma. Egyszerűen annyi történt, hogy Dungy rákérdezett az AFC mindenki által várt csúcsderbijére és ő nem kerülte ki a kérdést. Ez szokatlan, de nem mondott semmit, csak kimondta, amit mindenki gondol a meccsről. De ettől még most a Bengals elleni csoportrangadóra készül.

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
Antonio Brown has 10 touchdowns in his last four regular season primetime games. Ten!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
 www.steelers.com/news/press-conference-reaction/article-4/Tomlin-expects-Bengals-best/0dd2285f-ac55-4b46-b40d-419eb191e032
több mint 7 éve
Nagyon remélem, hogy nem fogunk rábaszni arra, hogy ilyen tökösen beleáll Tomlin a Pecc témába. Ha nagyon előretekintünk, akkor csúnyán elpi..áz minket a Bengals hétfő este, úgyhogy jobb lenne szerényen csak a következő meccsel foglalkozni.
több mint 7 éve
Állítólag JuJu és McDonald is játszhat a cicák ellen, de persze ez majd az edzésmunkától függ. Tomlin reméli, hogy Shazierrel és Mitchellel sem lesz gond a héten. Talán jól is jön ez a +1 nap.
több mint 7 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Sziasztok. Valahol megtalálható a tegnapi meccs? sajnos nem tudtam élőben nézni
savanyucukor
Innen tegnap töltöttem le:

www.sport-video.org.ua

most is fent van
Spy
Köszönöm 😊
több mint 7 éve
Watsont vissza is hoztuk a practice squad-ba