Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nemtommér vannak úgy oda. Priszízön van, a szezonra készülünk. Köntenderek vagyunk. SB-t akarunk nyerni. Túl kell jutnunk a NE-n ehhez. Ezért leeresztett labdákkal játszunk, még ha ezzel el is csaljuk szegény PHI 1. felkészülési meccsét, ami "nyilván" nekik is az ő szuperbóljuk volt. Nyaldossuk itt a májukat (NE), hogy már most átalnézünk nemhogy a JAX-en, de az egész regular- és post szezonon, és csak rájuk készülünk, erre ez a hála.Mártírkodjatok házon belül, ott vevő rá mindenki, kösz.twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1Alap, hogy csalás volt, nem tudom, miért kell ezen mindig fennakadni. Mi így szeretünk nyerni, tisztán mindenki tud
egyik komment a depoton 😀😀 :
"A rookie QB throws a deflated football once and knew it was deflated.
Tom Brady throws deflated footballs all game for 2 playoff games in a row and doesn’t know they were deflated? He must be pretty stupid or… you know… cheated."
zzz888
Wyatt
laby
Nincsenittmártisztesség!
Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Hja és érdemes Ben mai formájára ránézni. Egy olyan 5 kilóval (ha nem többel) biztosabb könnyebb....nem viccelt a srác, hogy még legalább 3 évre tervez.....nagyon jó volt látni.
több mint 7 éve
Nyilván trollkodnak ezzel a patriots szurkeszek, de ezt ne vegyük el tőlük....persze előszezon, nomeg Rudolph is érezte, ahogy fogta, nomeg nem baszta el a legújabb iphone x-ét, de no lufilabda volt és így elcsaltuk az eagles meccset.... 😊)Egyébként az első előszezon meccsről azért nekem annyira nem pink a kép. Persze jó volt látni a fiatal Patterson gyereket, ahogy azt is, hogy úgy néz ki a DB oldalon - ahogy a campből jött a riport - a labdaszerzésekre többet számíthatunk, de azért az ILB pozícióban nekem elkeserítő volt a "látvány".....DL oldalon sem éreztem "súlyt".
Én továbbra is azt tartom, hogy egyéneket kell figyelnünk itt és igen Patterson, Adeniyi bemutatkozása nagyon jól sikerült, Conner sem mozgott rosszul és ahogy a veterán Ridley is nagyon tetszett. Ezek azok a posztok, ahol a kezdők nem voltak jelen, így backupokról beszélünk. Ezzel szemben sajnos a teljes ILB sorunk pályán volt és ráadásul eléggé hosszan is.
Félreértés ne essék, egy meccs az egy meccs és hiszem továbbra is azt, amit korábban írtam, hogy a felállásokkal, több nickel és dime felállásokkal fogjuk majd pótolni Sacit, de ez nem nézett ki jól na.
több mint 7 éve
Mártírkodjatok házon belül, ott vevő rá mindenki, kösz.twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1Alap, hogy csalás volt, nem tudom, miért kell ezen mindig fennakadni. Mi így szeretünk nyerni, tisztán mindenki tud
Tom Brady throws deflated footballs all game for 2 playoff games in a row and doesn’t know they were deflated? He must be pretty stupid or… you know… cheated."
zzz888
Wyatt
több mint 7 éve
A Browns úgy se.twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1Alap, hogy csalás volt, nem tudom, miért kell ezen mindig fennakadni. Mi így szeretünk nyerni, tisztán mindenki tud
zzz888
Wyatt
több mint 7 éve
twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1Alap, hogy csalás volt, nem tudom, miért kell ezen mindig fennakadni. Mi így szeretünk nyerni, tisztán mindenki tud
zzz888

több mint 7 éve
twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1egyik komment a depoton 😀😀 :
több mint 7 éve
Azért nálunk a no1 TE hiányzott, illetve védelemben meg a két kezdo OLB. Így sok következtetést nem vonnek le. Ráadásul a TE TD-nel pont a lényeg, vagyis Mata elhibázott sackje kellett...az akar meg is lehetett volna.
több mint 7 éve
Újrajátszást!!!megnéztem újra, ezúttal az Philly közvetítést. Damoun nem vitte haza.
csipkelli
Egyébként javítom magam, Frazier játszott az utolsó 4percben, megették a double team blokkok. Játszott Franklin is, FB-et a Victory formation-ként behívott utolsó 3 futásban.
Egyébként így visszanézve egy dolog hiányzott mindkét oldalon, az a TE játék. Off-ban teljesen hiányzott, Def-ben pedig Goedert néha nagyon megetetett mindenkit. Ez azúttal is a kriptonitunk volt.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Újrajátszást!!!
több mint 7 éve
Bocs h bedobtam a linket!Nem a te hibád. Dunbar hibája. Leengedtette az egyik labdát és Cula előtt gyűrögette hogy "Marshmallow! Marshmalloow! Marsh! Mallow! Cula felment és lekergette a QB-t a pályáról. Reggel mobilon próbáltam elérni, már nem kapcsolható.
Inkább nézzünk egy kis #D Highlightsot az Eagles ellen!
www.youtube.com/watch?v=0JqdfhaRRRw
steelwolf
A Philly Bwriter észrevette, Dobbs gondolta, akkor már dob egy TD-t, hogy
És Isten engem úccsegéjjen Biztosúr, abban a szent minutumban 7éves kislánnyá változott!
Tanulság: Kezdjetek el élni! (És gyűjtsetek emlékeket)
több mint 7 éve
Bocs h bedobtam a linket!Inkább nézzünk egy kis #D Highlightsot az Eagles ellen!
www.youtube.com/watch?v=0JqdfhaRRRw
több mint 7 éve
Istenem, hogy tudtam előre...
több mint 7 éve
Inkább úgy fogalmaznék, az számít csalásnak, ha előnyöd származik belőle. A preseason meccsből nem származik semmi.Tök mindegy, ki mikor, hol csinálja 😊Ők a konferenciadöntőben csinálták, és a következő szezonban kapott TB eltiltást! Teljesen jól jöttek ki ők is!Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó
Wyatt
steelwolf
Ha a konfdöntőben csalás, akkor csalás az alapszakaszban is, mégis leszarta azt mindenki 😀
Az számít csalásnak, ha közben nyersz is
Wyatt
Meg amúgy sem kellene tovább szennyezni ezt a topikot ilyen nevetséges dolgokkal 😉😂🏈
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
45 - 7 -nél tényleg az a pár tized számított szerinted ? Akkor most eltiltanám AB-t 4 meccsre,mert inkább tudott róla mint nem !Ők a konferenciadöntőben csinálták, és a következő szezonban kapott TB eltiltást! Teljesen jól jöttek ki ők is!Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó
Wyatt
steelwolf
Szerkesztette: Füszer
több mint 7 éve
Tök mindegy, ki mikor, hol csinálja 😊Ők a konferenciadöntőben csinálták, és a következő szezonban kapott TB eltiltást! Teljesen jól jöttek ki ők is!Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó
Wyatt
steelwolf
Ha a konfdöntőben csalás, akkor csalás az alapszakaszban is, mégis leszarta azt mindenki 😀
Az számít csalásnak, ha közben nyersz is

több mint 7 éve
Ők a konferenciadöntőben csinálták, és a következő szezonban kapott TB eltiltást! Teljesen jól jöttek ki ők is!Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó
Wyatt
több mint 7 éve
Ez és a Pecc eset össze sem hasonlítható. Ki a f@sz akarna leengedett labdákkal meccset nyerni egy preseason 1 héten? Bár ha Landry Jones telefonja hirtelen összetörik a vizsgálat előtt, rögtön gyanús lenne az egybeesés. 😂Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó
Wyatt
több mint 7 éve
Úgyis tök mindegy. A Green Bay kapott egy kis pénzbüntit érte, a Vikings is valamennyit. Úgyis csak az marad meg a károgóknak, hogy a Patsnél is laposabb volt, úgyhogy a Pats csalt. Ez sem fog a kutyát sem érdekelni, mert nem a Pats csináltanflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
Dodó

több mint 7 éve
nflhu.blog.hu/2018/08/10/ujabb_botrany_keszulodik_a_steelers_lapos_labdaval_jatszottc'mon man... Ennél nagyobb bullshitet régen olvastam
steelwolf
több mint 7 éve
Röviden és tömören: nagyon - nagyon bíztató volt. Persze van még mit javítani, főleg a D oldalon, de jó lesz ez. Sutton eddig nagyon komoly...
több mint 7 éve
Juju az Juju! 😊Adeniyi mezében meg ott volt Harrison!
....Shazier
www.facebook.com/steelers/videos/10156830180734905/