Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Az hogy mit fizetnek es tudnak neki kifizetni azt meg lehet erteni. De a fu kivetelevel mit csinalt, mi az a durva image? AB-nak mindig elore fizettek ( az is ertheto volt, de kozel se torvenyszeru), nem lehet osszehasonlitani a kettot, persze hogy maskepp allt hozza. Azert o is morgott hogy kevesebbet keres mint rosszabb jatekosok csak oneki a morgasa is meghallgatasra kerult, mig Bell-nel a hold-outi kiabalas sem.Igen. Elég ambivalens a szurkolók viszonya Bell-hez. Imádják azért amit a pályán művel, és utálják amit azon kívül. AB teljesen másképp áll a szerződés kérdéshez és a csapathoz. Ezért a különbség. Persze AB is egy díva és voltak kisebb stiklijei, de alapvetően ő egy szerethetőbb karakter a teljesítménye mellett. Bell ilyen szempontból nem könnyíti saját sorsát, nem túl szerencsés image-et épített magának. Nyilván ligaelit tehetség, ilyent nem pótolsz. 15MM-t megért volna a csapatnak 2 évre és utána még 2re kevesebb garival. Most 17nél tart. Nyilván lesz, akinek megéri majd, ezt itt sem kétli senki. De a saga-t már le kellene zárni, és le is lesz tavasszal zárva. 14-et még egy évre megéri. 17-et már itt nem. Aztán építeni kell a post BB érára. Kell a pénz a Def-be. AB és QB mellé így nem fér be, és ha ő sem és BB sem lesz már, AB is öregszik, akkor újra kelleni fog egy D mi tudja vinni az offense-t pár évig, Akkor lehet majd újra esély SB-ra.De így nézve értelmetlen az összehasonlítás.Az osszeomlo zsebet te hoztad fel. 😊
De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!
Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
kishaszinem sokat, de o a legtobbet. AB a legkevesebbet es BB fiatalkori enje AB-nal tobbet. Ma mar max a checkdown miatt maradna eletben es abbol meg megint Bell hozna ki a legtobbet.kishaszi
Amugy erdekes, hogy Bell a liga egyik extraklasszisa ( amiben a vasasnak is van szerepe) termeszetesen marha sokat ker ( ahogy a tobbiek is, sot sok olyan is van aki nem is extraklasszis es meg meg is kapja igy is). De ilyen ellenkampanyt meg nem lattam, foleg egy olyan csapatban ahol gyakorlatilag van egy "konnyen osszehasonlithato parja"
new orl
Az osszehasonlithatosagnal arra gondoltam, hogy jartak el a vezetosegben AB-val es a szurkolok reakcioira ra, es hogy Bell-nel uezek hogy jatszodnak le. Bell nem Beli papanal probalt tulfizetest kicsikarni amire ritkan van pelda. Itt AB-t mocskosul tulfizettek es a szurkolok elmondtak, hogy nagyon helyes minden penzt meger. Bell nem kapja meg, a szurkolok helyeslik es Bell-t szidjak hogy pioca es huzzon mar a pi...ba. Ezt a reszt nem tudom hova rakni.
new orl
Spy
több mint 7 éve
én csak Steelers topik miatt mennék az fk-ra mert egyáltalán nem kedvelek ott semmit...sőt, szóval ha van B terv arra nagyon vevő lennék! 😊
több mint 7 éve
Denem fűzfővelbefelé - meglássuk mit tudunk. Poláékkal beszélünk mimerre. Aztmondhatom hogy a steeler.hu-t figyelembe veszemNe mááár, Te kellessz 😊én meg nem leszek ott 😉Ő már ott van 😊Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?elválunk gabistartól
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ne mááár, Te kellessz 😊én meg nem leszek ott 😉Ő már ott van 😊Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?elválunk gabistartól
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
több mint 7 éve
én meg nem leszek ott 😉Ő már ott van 😊Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?elválunk gabistartól
bcsarli
sutianap
bcsarli

több mint 7 éve
Akkor az igazság odaát lesz? 😊Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?Hamarosan csak ott lesz elérhető minden.
bcsarli
geleven
több mint 7 éve
Ő már ott van 😊Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?elválunk gabistartól
bcsarli
sutianap
több mint 7 éve
Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?elválunk gabistartól
bcsarli

több mint 7 éve
Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?Hamarosan csak ott lesz elérhető minden.
bcsarli
több mint 7 éve
Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?
több mint 7 éve
Elképesztő, hogy éveken keresztül ennyit nem tett ezért a honlapért...hozzáteszem, számomra Ti vagytok a bowl.hu és a közösség, nem pedig a tulajdonos...így ha mentek az általam annyira nem kedvelt fk-ra, akkor megyek én is....azt is jobban csináljátok majd 😉Nem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalraNa most meg a bowl.hu mint oldal omlik ossze. Kiraly. Ki az aki atmegy a masik oldalra? Vagy tervezi? Na most erdekes lesz hogy mindenkinek lehet uj neve lesz. Hm.Eddig le volt zárva minden topic itt és most eltűnt a búcsú cikk is. A fene se érti ezt. Pár ember szerintem örülni is fog, hogy tiszta lappal indulhat. 😀 Kiváncsi vagyok lesz-e mute funkció ott is. 😀
gabistar
Toto21
r.baggio
több mint 7 éve
Igen. Elég ambivalens a szurkolók viszonya Bell-hez. Imádják azért amit a pályán művel, és utálják amit azon kívül. AB teljesen másképp áll a szerződés kérdéshez és a csapathoz. Ezért a különbség. Persze AB is egy díva és voltak kisebb stiklijei, de alapvetően ő egy szerethetőbb karakter a teljesítménye mellett. Bell ilyen szempontból nem könnyíti saját sorsát, nem túl szerencsés image-et épített magának. Nyilván ligaelit tehetség, ilyent nem pótolsz. 15MM-t megért volna a csapatnak 2 évre és utána még 2re kevesebb garival. Most 17nél tart. Nyilván lesz, akinek megéri majd, ezt itt sem kétli senki. De a saga-t már le kellene zárni, és le is lesz tavasszal zárva. 14-et még egy évre megéri. 17-et már itt nem. Aztán építeni kell a post BB érára. Kell a pénz a Def-be. AB és QB mellé így nem fér be, és ha ő sem és BB sem lesz már, AB is öregszik, akkor újra kelleni fog egy D mi tudja vinni az offense-t pár évig, Akkor lehet majd újra esély SB-ra.De így nézve értelmetlen az összehasonlítás.Az osszeomlo zsebet te hoztad fel. 😊
Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
kishaszinem sokat, de o a legtobbet. AB a legkevesebbet es BB fiatalkori enje AB-nal tobbet. Ma mar max a checkdown miatt maradna eletben es abbol meg megint Bell hozna ki a legtobbet.kishaszi
Amugy erdekes, hogy Bell a liga egyik extraklasszisa ( amiben a vasasnak is van szerepe) termeszetesen marha sokat ker ( ahogy a tobbiek is, sot sok olyan is van aki nem is extraklasszis es meg meg is kapja igy is). De ilyen ellenkampanyt meg nem lattam, foleg egy olyan csapatban ahol gyakorlatilag van egy "konnyen osszehasonlithato parja"
new orl
Az osszehasonlithatosagnal arra gondoltam, hogy jartak el a vezetosegben AB-val es a szurkolok reakcioira ra, es hogy Bell-nel uezek hogy jatszodnak le. Bell nem Beli papanal probalt tulfizetest kicsikarni amire ritkan van pelda. Itt AB-t mocskosul tulfizettek es a szurkolok elmondtak, hogy nagyon helyes minden penzt meger. Bell nem kapja meg, a szurkolok helyeslik es Bell-t szidjak hogy pioca es huzzon mar a pi...ba. Ezt a reszt nem tudom hova rakni.
new orl
több mint 7 éve
Nem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalraNa most meg a bowl.hu mint oldal omlik ossze. Kiraly. Ki az aki atmegy a masik oldalra? Vagy tervezi? Na most erdekes lesz hogy mindenkinek lehet uj neve lesz. Hm.Eddig le volt zárva minden topic itt és most eltűnt a búcsú cikk is. A fene se érti ezt. Pár ember szerintem örülni is fog, hogy tiszta lappal indulhat. 😀 Kiváncsi vagyok lesz-e mute funkció ott is. 😀
gabistar
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Én azt mondom Bell megéri azt a pénzt, de nem mindet garantáltban. És itt van a vita közte és a csapat közt. Megkapná a nagy dellát, de más garantált % tartalommal, Ő 100%-ban szeretné garantálni, az FO meg csak 50 körül, max. Nem az a kérdés megér-e ennyit. Nyilván igen. Megér-e ennyit garantáltban? A válasz lehet a nem......
több mint 7 éve
Nekem is eltunt a cikk. De gondolom most lesz itt meg par gliccs stb. De en megtartom a nevem. Bar lehet nekem se artana az uj. : ) Mindegy, ez nem szeretet verseny. Hanem velemeny nyilvanitas, kibeszeles, elemzes stb helye. Az meg ritkan van hogy akar ket embernek is teljesen ugyanaz legyen. Hacsak nem bologatos Janosokrol beszelunk.Na most meg a bowl.hu mint oldal omlik ossze. Kiraly. Ki az aki atmegy a masik oldalra? Vagy tervezi? Na most erdekes lesz hogy mindenkinek lehet uj neve lesz. Hm.Eddig le volt zárva minden topic itt és most eltűnt a búcsú cikk is. A fene se érti ezt. Pár ember szerintem örülni is fog, hogy tiszta lappal indulhat. 😀 Kiváncsi vagyok lesz-e mute funkció ott is. 😀
gabistar
Toto21
En meghallgatom mindenki velemenyet es el is olvasom. Meg akkor is ha nem ertek vele egyet. Lehet idovel valtozik majd az enyem vagy az ove es idovel majd egyeterteni fogunk. Az is lehet hogy nem, de igy szep a vilag. Es igy lehet szeles latokorre szert tenni.
Mindegy koszonjuk a lehetoseget. Es jo forumozast az uj oldalon. Aki meg nem jon oda, annak meg jo szurkolast. Es meccsnezest. Meg mindent amit szeretnetek.
fuzovelkifele.com/forum/
Az uj forum helye. Ahol egyesul a ket oldal...
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Na most meg a bowl.hu mint oldal omlik ossze. Kiraly. Ki az aki atmegy a masik oldalra? Vagy tervezi? Na most erdekes lesz hogy mindenkinek lehet uj neve lesz. Hm.Eddig le volt zárva minden topic itt és most eltűnt a búcsú cikk is. A fene se érti ezt. Pár ember szerintem örülni is fog, hogy tiszta lappal indulhat. 😀 Kiváncsi vagyok lesz-e mute funkció ott is. 😀
gabistar
több mint 7 éve
De így nézve értelmetlen az összehasonlítás.Az osszeomlo zsebet te hoztad fel. 😊
new orl
több mint 7 éve
Akkor épp szundikáltál, mikor a Nyúling meccsen Bell sérülése után a következő playben megsérült Conner MCL-lel? Tehát hiába tervez, ha a sors perverz. Az ILB depth vékonyka volt, ebbe most már belerakhatjuk Matek sérülést is. Ott szívtunk, az RB meg hiába volt telve, ott is szívtunk, bár ott azért az utcáról bekarmolt Stefán Rigyli komoly meccset mutatott fel a Bronz ellenében. Hiába van Kolbertnek mesterterve, ha kétperc alatt le tud omlani - így kénytelen egyensúlyozni. Amíg nem biztos Connerben, addig marad a póráz Csöngőn.De de, olyan jo a szajkarate. Lol.Jaj fiúk ne vesszetek össze! 😊Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
Olvastam h 17 milliót akar! Franchise tag alatt kapna 14 környékén! Azt megkapja aztán viszlát!?
steelwolf
pfefe8
Majd nézz meg 1-2 Steelers meccset a szezonban, vagy az előzőből videón... 😉
Sobri Jóska
pfefe8
És hidd azt, hogy “az a poszt” nem ér annyit, és írogass nyugodtan butaságokat.
Sobri Jóska
steelwolf
Amugy meg, ha igy lenne, hogy nem erne meg nekunk azt a penzt, mindig azt irjatok, hogy colbert tudja meg tomlin mi a tuti. Szoval akkor azt viszont nem tudjak, hogy nem er meg 14 millat bell? De minden mast meg igen? Ez erdekes lenne.
Az mas hogy ki mit gondol. De ha nem igy lenne (hogy megeri nekunk), mar reg elengedtek volna bellt es conner lenne a kezdo, ha igaz volna hogy barki tud jo lenni ezzel a fallal. New england mecccs megvan?
Amikor bell kidolt es a helyettese semmit sem tudott nyujtani. Szoval ovatosan, azzal, hogy ilyen fal mellett barki elfutkarozik. A nagy resze az igaz lenne, hogy eltud, de az mar mas kerdes, hogy hogy? Milyen atlagban, milyen eredmenyesen es stb.
Az meg hogy volt mar ket olyan futonk, akivel szerencsenk volt D. williams, meg blount az egy jo dolog. De azert egyik sem volt kozel sem bell szint. Futas az volt. Es elfogadhato is. Sot jo. De bellel meg elit, na ez a nem mindegy, meg az, hogy ha felall elkaponak, akkor is mismatch. Ha siman fut akkor is gondban lehet az ellen. Ha sima checkdown elkapast kap el az is eletveszelyes. Es mindez akkora terhet vesz le mind az off mind az elkapok, mind ben vallarol hogy az csuda. Ezert tartjak meg. Nem azert mert most 14 millat ker. Hanem mert eddig eleg szepen teljesitett is. Lehet latni mas kerhet nagy penzt mi van. Viszlat. De vele meg veletlen hosszabbitanak. Hm...
Szoval azok kapnak jo penzt, akik kulcs jatekosok. Nem vedem sobrit mert nem kell. De erre gondolhatott, hogy nezzuk meg.
gabistar
sutianap
Erre a meccsre gondoltam. Nem a masikra, nem irtam le eleg specifikusan melyikre gondoltam, de az amelyiken bell a po ban leserult a new england ellen azt hittem eleg lesz. Tevedtem. Mivel a pot kihagytam.
Szoval nem aludtam el rajta. : )
A linken talalhato oldal megnyitasa utan erdemes megnezni, mit mondanak bellrol meg az offense unkrol a riportban/videoban. Erdekes.
When you take him out of the game (bell) you become one dimensional. It is not that D. Williams can't run the football. But he is an over 30 bay. He is not the best back in the league. Which Bell is. Now you become one dimensional. They are doubling brown obviously all day...So it was hard to make the plays to the outside players (wrs) . Without their running game it did really hurt them steelers to move the ball consistently against this new England Defense...
Amikor bellt kiveszed a jatekbol, akkor egy dimenziossa valik a steelers csapat. Es nem arrol van szo hogy d. williams nem tud futni a labdaval. De mar tul van a harmincon. Es o nem "a legjobb futo" a ligaban. Mert az bell. Es most hogy egy dimenziossa valt a jatek, Igy elkezdtek duplazni brown t termeszetesen egesz nap. Szoval ezutan igy nehez volt odajuttatni a labdat a szelre, a playmakerekhez. A futo jatek hianya, nagyon akadalyozta a steelerst abban, hogy folyamatosan haladjanak elore a new england vedelme ellen...(folytatasa meg van a linken)
Ez csak egy pelda arra, amit sokan gondolnak bellrol. Es dewill is jol nyomta ev kozben. De megsem bell szint. Mint ahogy eddig senki mas sem csinalta az o szintjen. Barki helyetesitette volna. Blount is jo volt. De o sem volt elit. Persze kinek a pap kinek a papne. De ha colbertek azt gondoljak megeri a 14 et, nem tudom masok miert gondoljak, hogy nem. Amikor masban meg mindig azt mondjatok, tokeletesen dont. Meg a draftol jatekosokrol is, akik meg nflt sem lattak es senki sem tudja mit fognak teljesiteni. : ) Kicsit ellentmondas.
Persze osszesegeben jo gm persze. De nem donthet mindig mindenki jol. Csak ezt akartam kihozni, mert mindig van ami nem ugy sul el ahogy tervezted. Meg mielott azt mondjatok, hogy szerintem nem jo gm. De az. De nem minden donteset ertem. Vagy ertek egyet vele. De o jobban tudhatja a belsos infok miatt. Meg ez a szakmaja. De senki sem tevedhetetlen.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ha BB szabadul v akarki QB akkor onnan már "megoldható". Lásd Ward, Miller, Sanders...Azt gondolom, hogy egy azonnal összeomló zsebnel senki nem tudna semmit. De ha már omlik, meg mindig várhatjuk Bell-tol hogy klasszis módon elkapja a labdát, vagy megvédi Bent. És olyan játékos nincs más a liagaban, aki ilyen szinten fut és elkap, valamint megvédi az irányítót. És ezt meg kell becsülni, ha tetszik, ha nem. Szerintem mi lennénk a legjobban felháborodva, ha elengednenk Bell-t, aztán az utód mégse tudna azt a szintet hozni a fal mögött, mint amit szeretnénk látni.De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
steelwolf
kishaszi
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
De így nézve értelmetlen az összehasonlítás.
kishaszi
nem sokat, de o a legtobbet. AB a legkevesebbet es BB fiatalkori enje AB-nal tobbet. Ma mar max a checkdown miatt maradna eletben es abbol meg megint Bell hozna ki a legtobbet.
new orl
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Akkor meg félre a konvenciókkal, és ne legyen olyan, hogy qb rb wr fizetés. Amúgy sztem nincs is értelme.
több mint 7 éve
nem sokat, de o a legtobbet. AB a legkevesebbet es BB fiatalkori enje AB-nal tobbet. Ma mar max a checkdown miatt maradna eletben es abbol meg megint Bell hozna ki a legtobbet.De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
steelwolf
kishaszi
több mint 7 éve
Azt gondolom, hogy egy azonnal összeomló zsebnel senki nem tudna semmit. De ha már omlik, meg mindig várhatjuk Bell-tol hogy klasszis módon elkapja a labdát, vagy megvédi Bent. És olyan játékos nincs más a liagaban, aki ilyen szinten fut és elkap, valamint megvédi az irányítót. És ezt meg kell becsülni, ha tetszik, ha nem. Szerintem mi lennénk a legjobban felháborodva, ha elengednenk Bell-t, aztán az utód mégse tudna azt a szintet hozni a fal mögött, mint amit szeretnénk látni.De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
steelwolf
kishaszi
több mint 7 éve
De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
steelwolf