Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 350
Nyilván nyert meccset, de magam is úgy vélem, hogy game is on the line szituban nem ő volt a mi emberünk. Hogy ki(k), azt mindenki tudja.
Soldados
A 2 dolgot nem lehet osszemosni. A Vasas hivatalos honlapjarol vettem, AB 101-1533 yard 15.2 atlaggal 9TD 14 meccs alatt, mig Bell 85-655 yard 7.7 atlaggal 2TD 15 meccs alatt + 321-1291 yard 9 TD futassal ( csak erdekessegnek a Ravens legjobb elkapoja atlagban hozza AB-t, de yardban 748-nal megallt.) ugy hogy az elso 4 meccse nem volt az igazi az ismert okok miatt.
Amirol beszelsz hogy 4. and 9-re az utolso masodpercben inkabb AB-re dobod az igaz, de a 100 labdaerintesevel nem jutnal el ide. Termeszetesen egy gyengebb futoval is tudnal haladni, ahogy egy gyengebb WR-el is.

Azt ertem, hogy draga es nem er annyit Bell, mindenki dontse el maga, de ugyanez igaz AB-ra is. Ettol fuggetlenul ilyen playak miatt telnek meg a stadionok es Bell erdemei a gyozelmekben igen jelentos ( megha nem o dontotte el a dudaszonal, akkor is )
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nyilván nyert meccset, de magam is úgy vélem, hogy game is on the line szituban nem ő volt a mi emberünk. Hogy ki(k), azt mindenki tudja.
Soldados
Csakis AB84 lehet!
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Ráadásul itt szarakodunk Bellel, akinek a világ pénze nem elég, viszont nem emlékszem , hogy mennyi meccset nyert volna meg nekünk. A felét ha éri a fizetésének. Az ő pénzén 2 lyukat betömhettünk volna a védelemben.
pfefe8
Attól, hogy az utolsó másodpercben nem vitt győztes touchdownt (volt olyan is), még nyert meccseket, nem is keveset.
A meccs 60 percig tart, és ha nem láttad meccset hozni nekünk akkor nem sok Steelers meccset nézhettél az utóbbi időben.
laby
Nem azt mondtam ,hogy nem hozott ,hanem hogy keveset. Többet kellene hoznia a végén ,mégsem őt használjuk általában ilyen szituban(nem ok nélkül).

Steelers fan
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 743
Ráadásul itt szarakodunk Bellel, akinek a világ pénze nem elég, viszont nem emlékszem , hogy mennyi meccset nyert volna meg nekünk. A felét ha éri a fizetésének. Az ő pénzén 2 lyukat betömhettünk volna a védelemben.
pfefe8
Attól, hogy az utolsó másodpercben nem vitt győztes touchdownt (volt olyan is), még nyert meccseket, nem is keveset.
A meccs 60 percig tart, és ha nem láttad meccset hozni nekünk akkor nem sok Steelers meccset nézhettél az utóbbi időben.
laby
Nem tudom mire gondolsz 😊
 www.youtube.com/watch?v=pGb1FLm1FkE
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
pfefe8

több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Nekem errol az egesz szezonrol mar egy Metallica klasstikus jut mar majd eszembe: FOR WHOM THE BELL TOLLS.... Nacceru nota, de itt necces lehet 😊
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Burfictet elmeszelték 4 meccsre. Ha eltrédelik nem érdekel, de ha nem, akkor remélem, a Bengals elleni egyik meccsünk az 1-4. fordulóra esik.
Soldados
fogadni merek, hogy nem lesz B reszerol bosszu iden.
no
Mire alapozod?
Soldados
Ez egy megerzes. Amugy koagyu es erzelembol ( ez veszelyes ) jatszik a gyerek, de nem aljas.
no
Te is az Arizona staten tanultál?
steelwolf
?
no
Semmi személyes nem akart lenni! Csak B nem tartom ,normális' embernek!
steelwolf
nem eszleny szerintem sem. Inkabb az emocioi miatt egyszer csak "elszall az agya". Kicsi az eselye hogy hideg fejjel bosszura ehesen jojjon ki a meccsre. Viszont mindig talalsz ilyet akiknek meg van agyuk es ok tudjak mindezt alcazni a meccs heveben elkovetett nem is egyertelmuen kijelentheto szabalytalansagnak. Legutobb nalatok volt ilyen. A ket tipus kozul a 2. a veszelyesebb es rosszabb (szamomra), de az elso se sportesemenyre valo.
no
Értelek, akkor ezt megbeszéltük!

Bostic remélem hasznos(abb mint Spence) tagja lesz a csapatnak!
steelwolf
Nem vagyok teljesen képben Bostic képességeivel, de annyi várható tőle, hogy Spence kiszoruljon a jövetelével a kezdőből? Williams-t kellene kiszorítania inkább.
pfefe8
Spence a gyengebb lancszem. Bar sem ot sem vincet nem szeretem. De spence se nem eleg gyors, se nem eleg eros. Szoval egy koztes atmenet a lassabb, de erosebb futas ellen hatekonyabb vince. Es a gyors es jo utkozo saci kozott.

De legalabb vince ha van valaki ertelmes ember mellette akkor tobbnyire atlagos vagy atlagosnal jobb is tudott lenni. Mind saci helyettesiteseben timmonssal ket eve, es sacival meg tavaly ev elejen. Csak neki meg a vertikalis sebessege nincs meg.

Szoval azert kell melle egy gyors es jo utkozo ember mint saci volt. Es akkor, o is talan erobol odaer stb. De e nelkul o is mint egy fejveszett ember szaladgalt mind a futok, mind a qbk mind az egyeb emberek utan. Es a playek hivasa is gond volt. Meg ugy kb altalaban minden.

Szoval nem vincet kell kiszoritania, hanem inkabb spencet. De akkor is kellene kb ketto normalis kezdo ilb. Es ezek akik vannak azok kozul inkabb senki. De ha netan osszejon egy jo def hivo gyors es jol utkozo ilb, akkor az vince vel talan megint atlagos lehet egyutt...

De spence, meg mondjuk ez az uj ember inkabb meg mindig inkabb csak hatter anyag, mert lattuk spence milyen volt kezdokent, ezert is kuldtuk eloszor el, hiaba vartuk meg meg felepult. Majd csak azert jott vissza mert picit jobban ismerte a playbook vagy az eddzok hivasat, mintha vad idegen jott volna. Nem azert mert jo. Csak mas nem volt.

Szoval kell egy normalis ember saci helyere, aki kezdhet elso heten. Es van vertikalis sebessege, meg jo utkozo. Szoval egy saci playmaker 2.0. Es akkor vince hibai arnyekolva lefedve lennenek.

Ha ez nem lesz. Akkor azt fogjuk latni, mint tavaly. Es ezt nem hinnem hogy az fo meg fogja engedni megint maganak mondjuk egesz evben. Bar ha megint mellenyulnak lb teren mint kb az esetek 50% ban csinaltak az elmult evekben, akkor nagy gazban leszunk.

Ja es ha az uj fs sem lesz jo akkor meg meg inkabb.
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Burfictet elmeszelték 4 meccsre. Ha eltrédelik nem érdekel, de ha nem, akkor remélem, a Bengals elleni egyik meccsünk az 1-4. fordulóra esik.
Soldados
no
Mire alapozod?
Soldados
Ez egy megerzes. Amugy koagyu es erzelembol ( ez veszelyes ) jatszik a gyerek, de nem aljas.
no
steelwolf
?
no
steelwolf
nem eszleny szerintem sem. Inkabb az emocioi miatt egyszer csak "elszall az agya". Kicsi az eselye hogy hideg fejjel bosszura ehesen jojjon ki a meccsre. Viszont mindig talalsz ilyet akiknek meg van agyuk es ok tudjak mindezt alcazni a meccs heveben elkovetett nem is egyertelmuen kijelentheto szabalytalansagnak. Legutobb nalatok volt ilyen. A ket tipus kozul a 2. a veszelyesebb es rosszabb (szamomra), de az elso se sportesemenyre valo.
no

steelwolf
Nem vagyok teljesen képben Bostic képességeivel, de annyi várható tőle, hogy Spence kiszoruljon a jövetelével a kezdőből? Williams-t kellene kiszorítania inkább.

Steelers fan
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Soldados
no
Mire alapozod?
Soldados
no
steelwolf
?
no
steelwolf
no

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487
Jon Bostic lett a hozott ILB. 2 évre írt alá.

Nem egy playmaker, inkább dolgos iparos. De jobbat nemigen tudtunk volna hozni, szóval sztem rendben van ez. Ettől még ugyanúgy ILB-S az első két kör a drafton nálam.
Soldados
Jézus, a szerbnéger akkorit üt mint egy torpedóromboló, csak a playeket nem tudja kitalálni az esetek nagy százalékában, ő lesz a Mack?? Mer akkor szarban vagyunk, vagy csak futás ellen valami hátravont cirkáló. Krisztus segítsen meg minket mikor mondjuk ketten együtt Davissel benézik az offenzet akkor retek nagy kabaré lesz a backsevenbe....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jon Bostic lett a hozott ILB. 2 évre írt alá.

Nem egy playmaker, inkább dolgos iparos. De jobbat nemigen tudtunk volna hozni, szóval sztem rendben van ez. Ettől még ugyanúgy ILB-S az első két kör a drafton nálam.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 350
Soldados
no
Mire alapozod?
Soldados
no
steelwolf
?
no
steelwolf
több mint 7 éve
Soldados
no
Mire alapozod?
Soldados
no
steelwolf
?
no
több mint 7 éve
Marad a reménykedés, hogy beválik a két rookie majd.
Soldados
Azért ilyen nem sokszor történt szerintem a Steelers-el az utóbbi időben.
Hozzáteszem a Saci sérülés elég ritka körülmény (hálistennek) de still, nem is az, hogy egy rookie-t dobnánk kezdőbe, hanem kettőt rögtön, és reménykedünk, mert nincs nagyon más 😀
Egyébként imádom a S meg az ILB posztot is, szóval várom a draftot nagyon - kíváncsi vagyok kik tetszenek a FO-nak.

Viszont nem lepődnék meg, ha mutatnának egy fityiszt mindenkinek, és behúznák Mason Rudolph-ot.
tenorx
Ritkán történt, de ehhez olyan nem várt esemény járult hozzá, mint Saci sérülése. Erre nem lehet felkészülni.

Mivel win now módban vagyunk, így engem Rudolph meglepne. Persze már láttunk már nagyobb csodát is a drafton, de az első kört kizártnak tartom, de a 2. végén már nem.

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 643 — Wrath of Khan
Marad a reménykedés, hogy beválik a két rookie majd.
Soldados
Azért ilyen nem sokszor történt szerintem a Steelers-el az utóbbi időben.
Hozzáteszem a Saci sérülés elég ritka körülmény (hálistennek) de still, nem is az, hogy egy rookie-t dobnánk kezdőbe, hanem kettőt rögtön, és reménykedünk, mert nincs nagyon más 😀
Egyébként imádom a S meg az ILB posztot is, szóval várom a draftot nagyon - kíváncsi vagyok kik tetszenek a FO-nak.

Viszont nem lepődnék meg, ha mutatnának egy fityiszt mindenkinek, és behúznák Mason Rudolph-ot.
több mint 7 éve
Matyi se lesz a mi játékosunk, bár nem gondolom hogy ez meglepetés lenne. Mondjuk érdekes mert csempionsip így meg úgy, de ha Timmons és Mitchell visszaigazolasaval gondoljuk megoldani az ILB és S poszt hiányát, akkor elmehetnek a jó k. anyjukba a kedves vezetőink.
Klaci79
Nincs pénzünk, úgyhogy ennél sokkal jobb megoldás nincs. (Vagy hozzájuk hasonló tudású más veterán fog érkezni.)
Soldados
Azt pontosan láttuk, hogy mire elég.
Klaci79
Nem, nem láttuk. Sajna ILB-ben még Timmons szintű játékosunk sem volt Saci után. Mitchell szar szezont futott, de nem rajta ment el a JAX meccs és ezáltal a korai búcsú. Jobbat nem fogunk találni a pénzünkért. Nem ragaszkodok hozzá, de kizártnak tartom, hogy jobb minőséget tudjunk hozni.

Nem véletlen mondtam, hogy az 1-2. kör szinte garantált. Marad a reménykedés, hogy beválik a két rookie majd.

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 759
ST playa' need van Nálatok?
 mobile.twitter.com/FieldYates/status/975109874051936261
Sinisa
Kivágtuk Goldent aki ST core playa volt...

Hazudnék ha azt mondanám, hogy a legnagyobb need ugye, dehát úgy néz ki, hogy ez az FA piac is szépen elvonul a szokásos steelers aktivitással.

Persze messze még a vége ugye....

Egyébként Matyi nem csak azt mondta, hogy a "győzelmi kulturába vágyik", hanem azt is, hogy "ahol a védelmet komolyan veszik"....nos és ez utóbbiba a Texans valljuk be sokkal jobban beleillik.
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
persze szükség lenne egy ilb-re és egy S-re, de mi az st needre hívunk meghallgatni játékost...
héli takarodj' vagy mi
több mint 7 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
ST playa' need van Nálatok?
 mobile.twitter.com/FieldYates/status/975109874051936261

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 969
FA-n nem sok értékelhető ILB és S van jelenleg, de TC-k körüli cut-oknál még sztem szedünk fel stop gap embereket, hogy ne egyértelmű needekkel v. lutrikkal menjünk neki.

Jelenleg értékelhető ILB kb. Bowman és trade útján M. Kendricks, akinek én örülnék. S-ben azért van pár figura, pl. Tre Boston, Eric Reed, Kenny Vaccaro, akiknek okos deal-t lehetne adni.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 743
Matyi se lesz a mi játékosunk, bár nem gondolom hogy ez meglepetés lenne. Mondjuk érdekes mert csempionsip így meg úgy, de ha Timmons és Mitchell visszaigazolasaval gondoljuk megoldani az ILB és S poszt hiányát, akkor elmehetnek a jó k. anyjukba a kedves vezetőink.
Klaci79
Nincs pénzünk, úgyhogy ennél sokkal jobb megoldás nincs. (Vagy hozzájuk hasonló tudású más veterán fog érkezni.)
Soldados
Azt pontosan láttuk, hogy mire elég.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 876 — Steelers fan
Bombázzák a játékosok Mathieu-t. Heyward, Ike, Saci,Hilton, Haden mind ostromolja, de a legérdekesebb Mitchell-é:
"Ay my G! Hurry up n sign we waiting on you lol"
Spy
Bell mellett nem fér be már minőség. Meg szerintem olyan hűde vonzók mégsem vagyunk😛
Saci olé.
Burfict meg nem fog vadulni direktbe, amúgyis csak egy ügyetlen elefánt a porcelánboltban, nem tehet róla, hogy hullik körülötte a forgács, kicsi neki a pálya, Van ez az állapot, amikor az ember mentálhigiénéje oylan energiákat közöl, hogy vétlenül is rombolás a vége.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klaci79

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Wesley Johnson FA anno elvesztettük őt, de ő is 5posztos OL Hubbard, Finney helyére tipikus steelers igazolás lenne, ha a draft nem jönne be. Bár nem tudom hány éves.