Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
És Kendricks szabad...csak megjegyzem
Klaci79
Egy kp-t készíthetne Kolbert

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 141 — Steelers fan
De aktiv mindenki. : )
gabistar
Bell kihagyja a az OTA-kat, gondolom, ez sokkolt mindenkit. Mi lesz itt még júliusban az edzőtáborig.
Spy
szerencsére ültem, amikor a hírt olvastam 😀
Klaci79
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 878
És Kendricks szabad...csak megjegyzem
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
És Matek van az első csapatban, nem a Szerb.

több mint 7 éve
Ma elkezdődött az OTA és úgy tűnik Ben és Rudolph között a feszültség oldódik. Ben segített, Rudolph egekbe marasztalta....csak így tovább 😊
több mint 7 éve
gabistar
Bell kihagyja a az OTA-kat, gondolom, ez sokkolt mindenkit. Mi lesz itt még júliusban az edzőtáborig.
Spy
szerencsére ültem, amikor a hírt olvastam 😀
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
gabistar
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
több mint 7 éve
Az elmúlt évben/években többen is voltak meccsen a Heinz Fielden, amihez mindig próbáltam segítséget adni. Mivel vannak többen, akik csak olvassák a fórumot, de esetleg szeretnének kimenni egy hazai meccsre, most megtaláltam azt a lehetőséget, amivel mi vásároltunk jegyet két éve:
Szóval a ticketmaster oldalra kell felmenni, ahol már ki lehet választani az opciók között a Standard Ticket-et.
Ez lényegesen olcsóbb, mint a normál jegyek, amiket ezen az oldalon keresztül, vagy úgy általában lehet venni.
Ha nem akarsz nagyon magasra ülni, mindenképpen ajánlom ezt a fajta jegyet, akár 100USD is megmaradhat. Tény, hogy azért van hátránya is. Mivel ezek nagyon népszerűek, bár ma kezdték csak el árulni őket, már igen szépen fogynak és az alsó szinteken egymás melletti jegyek már nincsenek. (Minket mondjuk ez nem zavart, mert úgyis utálok meccset nézni ülve)
Magasabban még egymás melletti helyek is vannak, ami férj/feleség viszonylatban jobban jön esetleg 😊
Egyébként ezek a jegyek olyan 140-180 USD között vannak és plusz természetesen egyéb költségek is jelentkeznek.
Ha valaki úgy dönt menne, próbálunk segíteni másban is 😊
Klaci79
Irtam en is mar korabban de megirom megint, ha valakinek esetleg van kerdese, vagy barmi egyeb dolga itt Usa/Pittsburghel kapcsolatban vagy csak ugy altalanossagban irjon nekem nyugodtan.

Es ha van kerdes stb segitek barmiben, amiben tudok. Mint ahogy tettem ezt mar korabban is, most is... Erdemes Usat/Meccset legalabb egyszer latni az biztos.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Az elmúlt évben/években többen is voltak meccsen a Heinz Fielden, amihez mindig próbáltam segítséget adni. Mivel vannak többen, akik csak olvassák a fórumot, de esetleg szeretnének kimenni egy hazai meccsre, most megtaláltam azt a lehetőséget, amivel mi vásároltunk jegyet két éve:
Szóval a ticketmaster oldalra kell felmenni, ahol már ki lehet választani az opciók között a Standard Ticket-et.
Ez lényegesen olcsóbb, mint a normál jegyek, amiket ezen az oldalon keresztül, vagy úgy általában lehet venni.
Ha nem akarsz nagyon magasra ülni, mindenképpen ajánlom ezt a fajta jegyet, akár 100USD is megmaradhat. Tény, hogy azért van hátránya is. Mivel ezek nagyon népszerűek, bár ma kezdték csak el árulni őket, már igen szépen fogynak és az alsó szinteken egymás melletti jegyek már nincsenek. (Minket mondjuk ez nem zavart, mert úgyis utálok meccset nézni ülve)
Magasabban még egymás melletti helyek is vannak, ami férj/feleség viszonylatban jobban jön esetleg 😊
Egyébként ezek a jegyek olyan 140-180 USD között vannak és plusz természetesen egyéb költségek is jelentkeznek.
Ha valaki úgy dönt menne, próbálunk segíteni másban is 😊
több mint 7 éve
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
szerintem egy kicsit besokallhatott a tavalyi szezon után
és feltöltődik! de az is lehet hogy végképp sikerült elüldöznöd! 😉
yooker
Átállt Jags szurkolónak, de itt még nem meri vállalni 😊
bcsarli
Ezt mar ellottem en is jopar napja... : )
gabistar
Téged ritkán olvaslak végig, de most ezek szerint egyformán gondolkodtunk 😊
bcsarli
Rovid volt es pont az amit te irtal. : )
gabistar
Ok, Te nyertél, vissza nem fogom keresni 😊. De tényleg, HOL VAN SOLDI!!??? 😊
bcsarli
Legyen dontetlen, ugy sem nyernek semmit. : ) Klaci mintha irta volna, hogy merre latta meg hogy ... De azt tole kell megkerdezni. En nagyjabol emlekszem mit irt, de nem akarok nem konkretumot irni, foleg hogy en nem is tudom. : )
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Dime felállás mindenhol van. Ez többnyire 2 DL 3 LB (nálunk 2 OLB és 1 ILB) és 6 DB felállítását jelenti.

Nyilván ahol tudják, ott a bűvös 6. DB ember safety. Attól függően használják többet, vagy kevesebbet, hogy megfelelő emberanyag van-e hozzá. Mivel rendszerint nincs a csapatokban 3 minőségi safety, ezért sokszor a dime felállásoknál a 3 (2 szélső 1 nickel) CB és a 2 alap safety mellé még egy CB jön fel. Golden volt tavaly előtt ugyanis nálunk ez az ember, őt "cseréltük le" tavaly Gayre. (mármint a felállásban) A NE meccsen láttuk 2 éve mit ér Golden, ettől már egy fokkal jobb volt Gay tavaly, de láttuk, hogy ez messze volt az ideálistól.

Ha csak azt veszem, hogy Edmunds jön be Gay helyett, akkor már ennek a rendszernek a futás ellen jobbnak kell lennie. No és ebben a rendszerben simán inkább Bostic van fent ILB pozícióban és nem Williams.
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nálunk is volt 3 safetys felállás Weddle, TJ mellett Levine/Chuck, ha jól emlékszem akkor a DL-ben csak 2-en voltak fent ilyenkor...
több mint 7 éve
Ezt a 3 safety-s felállást h kell el képzelni? 4 dl 2 lb?
steelwolf
Gondolom pontosan egyikünk sem tudja, de a Saints játszott a szezonban elég sokat három safetyvel, mert ugye a MLB-ik (Teo, Klein, Anzalone) kiestek hosszabb-rövidebb időre sérülések miatt. Vaccaro inkább nickel cornerként állt fel, Vonn Bell SS-t, PJ Williams meg FS-t játszott, de utóbbiak voltak fenn a boxban is, ha egyértelmű futás jött.

Nálunk gondolom Burnett és Edmunds jöhet szóba a line of scrimmage-hez közelebb, aztán lehet, hogy Terrell simán LB lesz a méreteivel. Davist én FS-ként szeretném látni, Marcus Allen pedig a szememben pure SS, de ő backup lesz.

Szerintem kukázunk még LB-t, nem tudom, hogy Bowmannel mi a helyzet, mert nincs nagy piaca, pedig a Raidersnél azért nem volt elveszett...
Fast Willie
A Saints 4-3ból csinálta, kvázi egy LBt kicserélnek széftire. Elvileg mi akkor 3-4ből csináljuk, ott a sub felállásba lehet, hogy LB-t cserélünk, de inkább az 5. dimeback lesz a menő, a korner helyett egy ütköző széfti jön fel, így kiegyensúlyozottan mindkét oldalt van egy hitter, Davis meg eldönti középről merre indul. Ezt ki tudjuk forgatni klasszikba úgy, hogy az erősebb oldalra CB-t küldünk megjammelve a plussz elkapót, így csak a gyenge oldalon marad a hitter, Davis pedig megoldja a túltöltött oldalt.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hd6qlrvgrbo745zafyjx
Big nickel package emerging as NFL's hottest defensive trend
Kenny Vaccaro and Eric Berry are two of the NFL's most dynamic safeties. Not coincidentally, both stars are focal points of the next major defensive trend. Bucky Brooks explains the big nickel scheme.

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
steelwolf
Gondolom pontosan egyikünk sem tudja, de a Saints játszott a szezonban elég sokat három safetyvel, mert ugye a MLB-ik (Teo, Klein, Anzalone) kiestek hosszabb-rövidebb időre sérülések miatt. Vaccaro inkább nickel cornerként állt fel, Vonn Bell SS-t, PJ Williams meg FS-t játszott, de utóbbiak voltak fenn a boxban is, ha egyértelmű futás jött.

Nálunk gondolom Burnett és Edmunds jöhet szóba a line of scrimmage-hez közelebb, aztán lehet, hogy Terrell simán LB lesz a méreteivel. Davist én FS-ként szeretném látni, Marcus Allen pedig a szememben pure SS, de ő backup lesz.

Szerintem kukázunk még LB-t, nem tudom, hogy Bowmannel mi a helyzet, mert nincs nagy piaca, pedig a Raidersnél azért nem volt elveszett...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
gabistar
bcsarli
gabistar
Ok, Te nyertél, vissza nem fogom keresni 😊. De tényleg, HOL VAN SOLDI!!??? 😊

több mint 7 éve
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
gabistar
bcsarli
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 563 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
Ekk Tomlin ott ül Butz nyakán, szezon elejére megin lesz fasza kover, oszt ötödik meccsre jöhet a tűzoltás...

Szerkesztette: sutianap

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Én is azt gondolom, h a def rothadása már az Öreg idején elindult. Nem tudtuk megteremteni az átmenetet egy korszakos védelem után, pedig kapott több lövést is a Mester. (Ravensnél kb egyszerre ment el egy teljes elit D, itt azért nem ez volt). Rossz magas pickeket választottunk és DLB sémája túl bonyolult is volt nekik. Emlékezhettek, h passrushban mennyit próbálkoztunk, de CB- ket sem tudtunk hozni. Ez a két szegmens pedig a passzligában alapvető.
Az a séma nem fejleszthető tovább, sztem Titansnél sem tudta már kimaxolni Dick.

Érzésem szerint v Rooney-ék v Tomlin v mindegyikük a séma egyszerűsítését várta el Butz- tól, amit alapjaiban jól megoldott, mert azért rookiek is tudják játszani. Viszont nekem ez a playmakerségre építő koncepció hosszútávon zsákutca, mert a tehetségpótlást nehéz megoldani vele, ill sérülékeny a sérülésekre.😁 Viszont amìg az O a húzóerő, addig a D elég lehet, ha az O ténylegesen is hozza magát. Persze könnyebben fejreáll, mint egy ténylegesen is erős def, de nekünk papíron pontháborút tudni kéne nyerni...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
A Seahawks 10, a Falcons 15 ponton tartotta az Eaglest, azt azért nem lehet mondani, hogy senkinek nem volt válasza. Jövőre már több D-nek lesz válasza, 2-3 év múlva szinte mindenkinek.

A mi D-nk építése lehet hogy stratégia mentén megy, de egy draftról építkező csapatnál az alapfeltétet lenne, hogy 1-2 körben olyanokat húzzunk, akik pár évvel később minimum stabil kezdők. Ha ez nem megy, akkor jön az hogy nem elit az egység, plusz még needek is vannak, és ha ezt megtoldjuk egy ilyen DC -vel mint Butler, akkor gyönyörködhetünk olyan meccsekben, mint a Jax elleni. Értem én hogy a LeBeau korszak után nem könnyű nagyot villantani, de ismerve az előzményeket, meg ahogy kitettük az öreget, Butlertől ennél lényegesen többet vártam. Szerintem mindenki.
Jan
Kicsit rózsaszínná vált a köd Lebeau-ról. Ne felejtsük el, hogy az utolsó néhány évben még ennél is fogalmatlanabb volt a Defense, csak akkor nem az volt az első hogy biztos a koordinátor miatt, mert az tény hogy Lebeau az egyik legnagyobb spíler.

Átvette Butler a bugdácsoló védelmet, és egyből az Ő hibája minden?!
Nekem sem bizonyított még sok dolgot, és voltak hibái is, de nem gondolom hogy ennyiből egyből bekéne skatulyázni rossz koordinátornak.
laby
Most még nincs értelme összehasonlítani a kettőjük munkáját, mert Butler esetében túl kicsi a minta, ez csak a 3. szezonja volt, ha jól emlékszem.

De azt azért megnézhetjük, hogy mondjuk LeBeau mit rakott össze a 3. szezonjára, és azt is érdemes összevetni, hogy milyen alapanyagból, mert ha jól rémlik abban a D-ben összvissz három 1. körös játékos volt (Hampton, Polamalu és Farrior - őt nem mi draftoltuk)
Jan
Félreértettél. Nem Lebeau első éveire gondoltam, hanem az utolsókra nagyrészt ezzel az állománnyal.

Pláne félreértettél ha úgy értetted, hogy Lebeau-val szeretném egy szinten emlegetni. Simán csak annyit mondtam, hogy egy alapból is általában szopón lévő védelmet örökölt, és habár voltak nagy szívás meccsek, nem merném kijelenteni hogy Ő a nagy gyengepontunk. Csak erre hívtam fel a figyelmed.

Nekem amúgy a tavalyi szezon végéig kifejezetten tetszett a munkája. Az meg nem vett el annyit, hogy temessem ennyi idő után.

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 532 — Steelers fan
A Seahawks 10, a Falcons 15 ponton tartotta az Eaglest, azt azért nem lehet mondani, hogy senkinek nem volt válasza. Jövőre már több D-nek lesz válasza, 2-3 év múlva szinte mindenkinek.

A mi D-nk építése lehet hogy stratégia mentén megy, de egy draftról építkező csapatnál az alapfeltétet lenne, hogy 1-2 körben olyanokat húzzunk, akik pár évvel később minimum stabil kezdők. Ha ez nem megy, akkor jön az hogy nem elit az egység, plusz még needek is vannak, és ha ezt megtoldjuk egy ilyen DC -vel mint Butler, akkor gyönyörködhetünk olyan meccsekben, mint a Jax elleni. Értem én hogy a LeBeau korszak után nem könnyű nagyot villantani, de ismerve az előzményeket, meg ahogy kitettük az öreget, Butlertől ennél lényegesen többet vártam. Szerintem mindenki.
Jan
Kicsit rózsaszínná vált a köd Lebeau-ról. Ne felejtsük el, hogy az utolsó néhány évben még ennél is fogalmatlanabb volt a Defense, csak akkor nem az volt az első hogy biztos a koordinátor miatt, mert az tény hogy Lebeau az egyik legnagyobb spíler.

Átvette Butler a bugdácsoló védelmet, és egyből az Ő hibája minden?!
Nekem sem bizonyított még sok dolgot, és voltak hibái is, de nem gondolom hogy ennyiből egyből bekéne skatulyázni rossz koordinátornak.
laby
Most még nincs értelme összehasonlítani a kettőjük munkáját, mert Butler esetében túl kicsi a minta, ez csak a 3. szezonja volt, ha jól emlékszem.

De azt azért megnézhetjük, hogy mondjuk LeBeau mit rakott össze a 3. szezonjára, és azt is érdemes összevetni, hogy milyen alapanyagból, mert ha jól rémlik abban a D-ben összvissz három 1. körös játékos volt (Hampton, Polamalu és Farrior - őt nem mi draftoltuk)
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
gabistar

több mint 7 éve
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 141 — Steelers fan
Kicsit talán azt várta mindenki - azután, hogy Butler várt 1 évet, majd még egyet, aztán 4 v. 5 lett belőle (?), hogy ő türelmes volt, kivárta, nyilván addig is mélyen áthatotta Lebeau papa tudása, és ebből csak profitálhatunk, mert akkor majd ő is szíjjelhasíccsa az ellen O-kat. Szóval a léc elég magasra lett téve, és ez talán független is attól, hogy olykor - néha nem csak véletlenül néha, úgy szétkapták a Coach Dad D-t is, mint pitbull a csivavát, így nyilván magasról lehet nagyot esni.
A D meg tényleg jól nézett ki egy idő után - csak hát szerintem az viszont annyira nem is látszhatott, hogy Saci hatása ilyen kurva nagy. Sajnos.
Mert azért az sose jó alap, ha csak egy személy határoz meg egy egységet. Polának is voltak hibái - óriás misstaklik ugye a sebességéből adódóan, de permanensen olyan nagyon ritka volt, hogy a D betlizzen, mert jött Dudli, jött Harrison, vagy Diesel... stb.

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."