Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
aki nem kapott jelszót, jelezzen pm-ben, generálok újat amivel már be lehet lépni simán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Hú azért asszem nélkülem azért még elég jól meglennétek 😀
Wyatt
| foleg miota nem Emese vagy 😊 |

+1
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hú azért asszem nélkülem azért még elég jól meglennétek 😀

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 532 — Steelers fan
Srácok, az fk regisztráció az kb mennyi idő alatt szokott összejönni? Mert nekem nemigen küldik a jelszót.
Jan
Spamek közé érkezett nekem a levelük, nézd meg ott is! 😉
Hysterycs
Hát, ha oda jött, akkor az már nincs meg 😕
több mint 7 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Srácok, az fk regisztráció az kb mennyi idő alatt szokott összejönni? Mert nekem nemigen küldik a jelszót.
Jan
Spamek közé érkezett nekem a levelük, nézd meg ott is! 😉

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 532 — Steelers fan
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A steelers.hu jobban vonz mint a fk. de...
Tök jó, hogy nem csak mi jövünk ide. Magára a steelers oldalra nem hiszem, hogy jönne írosgatni No, Wyatt, Iktriad, Peterk, stb...
Mint ahogy jó átnézni máshova, mit ír Bazza, Malkav, Megyerikrisz (mennyi b...tatást kaptunk a Bengals topicban) és még sokan mások, felsorolni sem tudnám. És igen még Jóska is hiányozna. Ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer leirom...
Szóval ha szétaprózódik a történet akkor oda lenne egy fasza kis közösség. Sokan vannak akik sosem vagy csak néha írtak de olvasták a fórumot. Ők is idetartoznak. Még ha laza is, de közösség.
(Remélem Süti felfejti azt a fonalat. Ariadné nem hiába húzta ki.)
kittli
Pontosan így van ahogy írod. Plusz a PO meccsek eredménykövetői mekkora hangulatban szoktak menni. Ott van mindenki, 1000+ hsz. Némelyiket bőrkötésben kellene kiadni a meccs után 😊
Az eredménykövetőt mindenképpen reprodukálni kell az új helyen.

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
A steelers.hu jobban vonz mint a fk. de...
Tök jó, hogy nem csak mi jövünk ide. Magára a steelers oldalra nem hiszem, hogy jönne írosgatni No, Wyatt, Iktriad, Peterk, stb...
Mint ahogy jó átnézni máshova, mit ír Bazza, Malkav, Megyerikrisz (mennyi b...tatást kaptunk a Bengals topicban) és még sokan mások, felsorolni sem tudnám. És igen még Jóska is hiányozna. Ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer leirom...
Szóval ha szétaprózódik a történet akkor oda lenne egy fasza kis közösség. Sokan vannak akik sosem vagy csak néha írtak de olvasták a fórumot. Ők is idetartoznak. Még ha laza is, de közösség.
(Remélem Süti felfejti azt a fonalat. Ariadné nem hiába húzta ki.)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Srácok, üzenjetek, ha lesz valami alternatív fórumlehetőség, mert az FK színvonala nem vonz túlságosan.

Jó volt veletek diskurálni, remélem azért folytatni tudjuk!!!

HERE WE GO!!!
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
Denem fűzfővelbefelé - meglássuk mit tudunk. Poláékkal beszélünk mimerre. Aztmondhatom hogy a steeler.hu-t figyelembe veszem
sutianap
Sütikém, már régen is hívtalak. Várunk szeretettel. Steeler.hu-n egyenlőre nem tervezünk fórumot, de ha ilyen változások lesznek lehet a Steelers fórum "átköltözik" oda.
polamalu
Az jó lenne, legalább nem jönnének a külsősök, ergó mindíg igazunk lenne. Eddig is az volt, csak beleugattak néha kívülről 😊
bcsarli
Ha oda is megyünk, akkor is nyílt a regisztráció, bárki, külsős is elmondhatja a véleményét, kulturáltan, ahogyan itt is. Ettől lesz teljes. Még keresem a lehetőségét a dolognak, mert kicsit gyors volt ez az egész változás. Sztem 1-től ha sikerül már működhet. De ezt ne vegyétek készpénznek.
polamalu
Írj, ha van fejlemény.
bcsarli
Sajnálnám ezt az oldalt, a könyvjelzőimben előkelő helyen van és szinte folyamatosan meg van nyitva nap közben. Viszont ha a helyzet valóban tarthatatlan akkor lépni kell.
Fejlemény lesz, ahogy ígértem elsején élesítünk. Sikerült megoldanom a technikai gondokat, már csak teszteljük majd hét közben, meg kialakítjuk. Aztán aki akar oda átjöhet, Steelers ügyeket megbeszélni. 8 évig ez fel sem merült bennünk, mert itt olyan jól ment minden 😕
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Akkor most mi van (lesz)? Nézhetem 2 helyen a fórumot, vagy már csak ott leszünk?
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Pedig Jo lenne ha nem. Ki fogja igy kb feladvany szinten elemzni irni viccesen a velemenyet. Ez az oldal is mar volt korabban mas neven. Szerintem aki tud jojjon at folytatni az ertekezeseket. 😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
sa yahoo-s, se freemail-es címre nem kaptam jelszót a fk-n...még szerencse, hogy uborkaszezon van és nincs sok mondanivaló 😀
Klaci79
Szerintem az lenne a legjobb, ha azok akik eddig is működtedték ezt az oldalt, megcsinálnák a saját NFL-es oldalukat ezen a színvonalon. Eredménykövető nélkül nincs NFL 😊

több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
sa yahoo-s, se freemail-es címre nem kaptam jelszót a fk-n...még szerencse, hogy uborkaszezon van és nincs sok mondanivaló 😀
Klaci79
Spam mappa?
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 879
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
De így nézve értelmetlen az összehasonlítás.

De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!

Mondjuk egy azonnal összeomló zsebnél megnézném Bellmit tudna, ha már függőségi viszonyról beszélünk.
kishaszi
nem sokat, de o a legtobbet. AB a legkevesebbet es BB fiatalkori enje AB-nal tobbet. Ma mar max a checkdown miatt maradna eletben es abbol meg megint Bell hozna ki a legtobbet.

Amugy erdekes, hogy Bell a liga egyik extraklasszisa ( amiben a vasasnak is van szerepe) termeszetesen marha sokat ker ( ahogy a tobbiek is, sot sok olyan is van aki nem is extraklasszis es meg meg is kapja igy is). De ilyen ellenkampanyt meg nem lattam, foleg egy olyan csapatban ahol gyakorlatilag van egy "konnyen osszehasonlithato parja"
new orl
kishaszi
Az osszeomlo zsebet te hoztad fel. 😊

Az osszehasonlithatosagnal arra gondoltam, hogy jartak el a vezetosegben AB-val es a szurkolok reakcioira ra, es hogy Bell-nel uezek hogy jatszodnak le. Bell nem Beli papanal probalt tulfizetest kicsikarni amire ritkan van pelda. Itt AB-t mocskosul tulfizettek es a szurkolok elmondtak, hogy nagyon helyes minden penzt meger. Bell nem kapja meg, a szurkolok helyeslik es Bell-t szidjak hogy pioca es huzzon mar a pi...ba. Ezt a reszt nem tudom hova rakni.
new orl
Igen. Elég ambivalens a szurkolók viszonya Bell-hez. Imádják azért amit a pályán művel, és utálják amit azon kívül. AB teljesen másképp áll a szerződés kérdéshez és a csapathoz. Ezért a különbség. Persze AB is egy díva és voltak kisebb stiklijei, de alapvetően ő egy szerethetőbb karakter a teljesítménye mellett. Bell ilyen szempontból nem könnyíti saját sorsát, nem túl szerencsés image-et épített magának. Nyilván ligaelit tehetség, ilyent nem pótolsz. 15MM-t megért volna a csapatnak 2 évre és utána még 2re kevesebb garival. Most 17nél tart. Nyilván lesz, akinek megéri majd, ezt itt sem kétli senki. De a saga-t már le kellene zárni, és le is lesz tavasszal zárva. 14-et még egy évre megéri. 17-et már itt nem. Aztán építeni kell a post BB érára. Kell a pénz a Def-be. AB és QB mellé így nem fér be, és ha ő sem és BB sem lesz már, AB is öregszik, akkor újra kelleni fog egy D mi tudja vinni az offense-t pár évig, Akkor lehet majd újra esély SB-ra.
Spy
Az hogy mit fizetnek es tudnak neki kifizetni azt meg lehet erteni. De a fu kivetelevel mit csinalt, mi az a durva image? AB-nak mindig elore fizettek ( az is ertheto volt, de kozel se torvenyszeru), nem lehet osszehasonlitani a kettot, persze hogy maskepp allt hozza. Azert o is morgott hogy kevesebbet keres mint rosszabb jatekosok csak oneki a morgasa is meghallgatasra kerult, mig Bell-nel a hold-outi kiabalas sem.
new orl
Igen, a fű miatt lebeg neki az egészéves is. De nem erre gondoltam, hanem arra a karakterre, amit kiépített a rajongók szemében a pénzéhes gangsta rapper nem biztos, hogy a legjobb választás, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. Az "adjál 12-t vagy ne inkább 15-öt érek yo és 17 az ára egy RB1-WR2 kombónak, jövőre deep ball-t is osztok duma nem jön be.Lassan már Boz pénzét is elkéri. Utána csodálkozik, hogy nem imádják, mint szeretné. De szerintem megválaszoltad a kérdésedet 😊
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Amúgy az itteni problémákat nem lehet megoldani? Jó lenne itt, ezt már megszoktuk.
bcsarli
Broncos topicban leírtam mi a helyzet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
Denem fűzfővelbefelé - meglássuk mit tudunk. Poláékkal beszélünk mimerre. Aztmondhatom hogy a steeler.hu-t figyelembe veszem
sutianap
Sütikém, már régen is hívtalak. Várunk szeretettel. Steeler.hu-n egyenlőre nem tervezünk fórumot, de ha ilyen változások lesznek lehet a Steelers fórum "átköltözik" oda.
polamalu
Az jó lenne, legalább nem jönnének a külsősök, ergó mindíg igazunk lenne. Eddig is az volt, csak beleugattak néha kívülről 😊
bcsarli
Ha oda is megyünk, akkor is nyílt a regisztráció, bárki, külsős is elmondhatja a véleményét, kulturáltan, ahogyan itt is. Ettől lesz teljes. Még keresem a lehetőségét a dolognak, mert kicsit gyors volt ez az egész változás. Sztem 1-től ha sikerül már működhet. De ezt ne vegyétek készpénznek.
polamalu
Írj, ha van fejlemény.

több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
sutianap
polamalu
bcsarli
polamalu
Jöhetnek, de csak azért kevesen fognak regelni, hogy ott is beszólogassak. Talán Sobri-t és Wyatt-et tudom elképzelni, de Őket szívesen olvasom.

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 980 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Neee...te kellesz oda is!! 😊

Amúgy a magam részéről köszönöm mindenkinek az elmúlt éveket! Nagy élmény volt itt lenni veletek!!! Mindenkinek minden jót kívánok!!! Azoknak is akik jönnek és azoknak is akik nem folytatják az FK-n tovább!!

Here we go STEELERS!!!!
Gergőke

több mint 7 éve
Amúgy az itteni problémákat nem lehet megoldani? Jó lenne itt, ezt már megszoktuk.

több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
sutianap
polamalu
bcsarli
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 980 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Neee...te kellesz oda is!! 😊

Amúgy a magam részéről köszönöm mindenkinek az elmúlt éveket! Nagy élmény volt itt lenni veletek!!! Nagy élmény volt itt lenni veletek!! Mindenkinek minden jót kívánok!!! Azoknak is akik jönnek és azoknak is akik nem folytatják az FK-n tovább!!

Here we go STEELERS!!!!

több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
sutianap
Valahol legyél, mert fontos a referencia. Ha értem amit írsz, akkor képben vagyok a csapattal kapcsolatban. Kellett hozzá pár év 😊

több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
sutianap
polamalu

több mint 7 éve
bcsarli
elválunk gabistartól
sutianap
Ő már ott van 😊
bcsarli
én meg nem leszek ott 😉
sutianap
Ne mááár, Te kellessz 😊
bcsarli
sutianap