NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
A Depot szerint Faneca idén még nem. A következő években mehet be. Ward talán sosem. A következő években WR ből olyan nevek jöhetnek majd.... Azt beszéltük is, hogy Ward valószínűleg sosem. Pedig nálunk első helyen ment volna.
több mint 7 éve
Két Steeler maradt a HoF-elődöntősök között: Faneca és Ward.Előbbinek ideje lenne már 3. évében bejutnia, Ward még tuti nem megy be, egyáltalán kíváncsi vagyok döntős lesz-e.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Akkor bedobok még egy ILB-témát Timmons után. Shazier, mint def MVP? Hozzáteszem, jelenleg 10 meccs után nem neki adnám. Mindösszesen arra próbálok célozni, hogy nálam a "consideration" kategóriában - mondjuk TOP10 - benne van. Hibáival együtt. Egyrészt idén azért ezt jócskán redukálta, másrészt coverben sztem nincs nála jobb LB, de ami számomra rendkívül meggyőző, az a playmaker ability. Ha tudna egy nagyon erős 6 meccset hozni, akkor akár a TOP3 esélyesben is benne lehetne sztem.Heywardot imádom. Nem tudom emlékeztek-e még a draftjára, hogy mennyire boldog volt, hogy ide kerülhetett - azóta imádom a csávót.
Amúgy a másik nagy vezér a D-ben, akiről méltatlanul kevés szó esik (máshol) az Heyward. Sok jó játékos van a D-ben, de elit sztem ez a kettő. Én még Davisben látok komoly potenciált, idénre óriásit lépett előre, nagyon nagy (TD-)mentései voltak, ami safetyként kiváltképpen üdítő.
Soldados
Zseniálisan játszik, és Vezér, nagybetűvel.
Akarok mezt rendelni, és pont Shazier meg Heyward között gondolkodom.
több mint 7 éve
A Jax-nek.Biztosan nem, de kíváncsi lennék rá kinek szurkolnál ha összejönnének a PO-ban.Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Szerinted számít a kimenetel szempontjából?
bcsarli
Azért túléltem.Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Jags-nek. Brady cserbenhagyta (kibaszott vele, nem égett ki), vissza/megszerezhetné a fórum látnoka szerepet. 😊
bcsarli
tomi-tomi
És ha most még a Jax is összejönne... 😉
Sobri Jóska
bcsarli
Én az vagyok, aki alapvetően 32 NFL csapatot kedvel, öreg vagyok már a vérszurkoláshoz.
Persze van olyan csapat, akit épp sokkal jobban (Tebow-s Denver, Wilsonos Seahawks, Randle El-es Steelers, Pats vagy most a Jax), van akit kevésbbé, de kedvelem az egész sportot, nem utálok benne senkit, felülök bármilyen nekem tetsző bandwagonra, rákattantam Vickre, Vince Youngra, Shaun Alexanderre, Marques Colstonra, Matt Ryanre, Chip Kellyre is korábban, most Deshaun Watsonra is simán, van 12ezer hsz-em, szerintem csapatról, játékosról még gyűlölködőt nem írtam, i love this game. 😊
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Hát erről a Soldi elemzésről az jut eszembe, hogy ugye volt két játékosunk Shazier és Bell, ahol Én anno nem értettem, hogy miért nem Mosley és Lacy. Utóbbit nem kell magyarázni, de ugye az előbbi kapcsán az elején még kérdés volt, de ma már nekem nem. Mosley remek ILB, de annak idején mi azért szavaztunk Sacira, mert benne van a labdaszerzés, ami az akkori D-ben nagyon csekélyke skill volt. De mondhatnám Davist is, akit mindenki szinte CB-nek látott, de mi tudtuk, hogy SS-ben ő igazán jó lehet.No és ez a remek frencsi lényege. Úgy igazolsz, hogy pontosan tudod kit akarsz. Ez persze csak nagy átlagban igaz, hiszen vannak itt is melléhúzások, de a lényeg az, hogy a találat - még UDFA szinten is - kiemelkedő. És ezért lehet az, hogy az ilyen csapatok soha nem esnek vissza igazán hátra és tűnnek el évekre.
Jó steelersesnek lenni no... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Akkor bedobok még egy ILB-témát Timmons után. Shazier, mint def MVP? Hozzáteszem, jelenleg 10 meccs után nem neki adnám. Mindösszesen arra próbálok célozni, hogy nálam a "consideration" kategóriában - mondjuk TOP10 - benne van. Hibáival együtt. Egyrészt idén azért ezt jócskán redukálta, másrészt coverben sztem nincs nála jobb LB, de ami számomra rendkívül meggyőző, az a playmaker ability. Ha tudna egy nagyon erős 6 meccset hozni, akkor akár a TOP3 esélyesben is benne lehetne sztem.Amúgy a másik nagy vezér a D-ben, akiről méltatlanul kevés szó esik (máshol) az Heyward. Sok jó játékos van a D-ben, de elit sztem ez a kettő. Én még Davisben látok komoly potenciált, idénre óriásit lépett előre, nagyon nagy (TD-)mentései voltak, ami safetyként kiváltképpen üdítő.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Megcsináltuk nincs több kérdés. A 4 hét hosszú idő valóban, belátom nem kell azzal most foglalkozni vele, hogy mi van ha mindenki egészséges lesz.4. CB-ként esetleg néhány snapben. Ezen sérülés, vagy Sensi rossz játéka változtathat. De alapvetően Burns-Sensi-Gay trió előtte van.
Én nagyon vártam a játékát Golson után és a preaseason meccsen nagyon jól is mozgott. Kiváncsi leszek rá, hogy a speciális csapategységen kívül bárhol látjuk-e.
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Megcsináltuk nincs több kérdés. A 4 hét hosszú idő valóban, belátom nem kell azzal most foglalkozni vele, hogy mi van ha mindenki egészséges lesz.Én nagyon vártam a játékát Golson után és a preaseason meccsen nagyon jól is mozgott. Kiváncsi leszek rá, hogy a speciális csapategységen kívül bárhol látjuk-e.
több mint 7 éve
Jaja, simán újra IR-re rakhatod, ha megint megsérül. Suttont aktiválni fogjuk Gilbert helyére. Ettől függetlenül sokat nem lesz pályán, ebben biztos vagyok. Amúgy meg azzal, nem kell törődni, hogy mi lesz 4 hét múlva Gilbert visszatérésekor, akkor már abban az időszakban leszünk, hogy 1-1,5 hónapos sérülés is IR, hiszen már kevés lesz hátra a végéig. Most megnyílt a hely Suttonnak, butaság lenne nem élni vele.Meg is történt: Suttont aktiváltuk.
Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Suttont nagyon szeretné a FO látni élesben, gondolom nem véletlen, hiszen Sensabaugh mögött már csak a másik rookie Brian van...nyilván nem véletlen adtak érte 3. kört, látni szeretnék, hogy mit tud. Azon meg bőven ráérnek gondolkodni, hogy kivel mit csináljanak hetek múlva. Bár ilyen idilli lenne az egészségi állapot akkor is.
több mint 7 éve
Jaja, simán újra IR-re rakhatod, ha megint megsérül. Suttont aktiválni fogjuk Gilbert helyére. Ettől függetlenül sokat nem lesz pályán, ebben biztos vagyok. Amúgy meg azzal, nem kell törődni, hogy mi lesz 4 hét múlva Gilbert visszatérésekor, akkor már abban az időszakban leszünk, hogy 1-1,5 hónapos sérülés is IR, hiszen már kevés lesz hátra a végéig. Most megnyílt a hely Suttonnak, butaság lenne nem élni vele.
több mint 7 éve
Azért én nem vagyok biztos benne Cody teljesítménye után, hogy Sutton aktiálásra kerül. Azt ne feledjük el, hogy most még van helye ugyan, de ha Gilbert visszatér És továbbra sem lesz senki sérült és ő sem, akkor komoly gondban leszünk kit rakjunk ki. Őt vissza nem rakhatjuk IR-re, ha nem sérült, csak cutolhatsz, ezt pedig nem csinálhatod meg vele, mert elviszik.IR-ről visszatérőt rakhatsz újra IR-re.
Persze javítsatok ha tévednék az IR-re visszapakolás tekintetében.
Klemó
Nem sérült játékost nem rakhatsz IR-re - elvileg. Kamu IR esetén meg kell beszélni a játékossal, hogy nem ugrál (nem megy el független szakvéleményért). De ilyet csak a csaló klubok szoktak csinálni. Illetve az egyes szám az indokolt, mert ilyen csak egy van az NFL-ben. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Azért én nem vagyok biztos benne Cody teljesítménye után, hogy Sutton aktiálásra kerül. Azt ne feledjük el, hogy most még van helye ugyan, de ha Gilbert visszatér És továbbra sem lesz senki sérült és ő sem, akkor komoly gondban leszünk kit rakjunk ki. Őt vissza nem rakhatjuk IR-re, ha nem sérült, csak cutolhatsz, ezt pedig nem csinálhatod meg vele, mert elviszik.Persze javítsatok ha tévednék az IR-re visszapakolás tekintetében.
több mint 7 éve
Nem az volt a kérdés, jobb-e. Csak az érdekelne, hogy ezen passzok az említett uraknál hány %-ban sikeresek is. Aztán persze ezt is tovább lehet boncolni. Mennyi volt a teljesen szarul megdobott és mennyi a droppolt, ne adj isten hiper-szuper védekezéssel leütött, de egyébként jó passz.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Pontosan nem tudom most megmondani, majd utánanézek, de a 15+ yardot levegőben töltő passzoknál a passer rating csak 49,8, ami rosszabb mint Blake Bortles vagy Brett Hundley hasonló számai. Ez a Titans elleni meccs előtti statisztika.Ettől még persze sokkal jobb QB, mint az említettek, szigorúan csak ez a statisztika alapján írtam.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
De ha nagyon gyenge a hatékonysága akkor annyira nem is kell, úgyis elba..a 😀 alapon
több mint 7 éve
a sikertelensége ellenére azért csak széthúzza valamennyire a pályát, segíti a futást, és a rövid+ középhosszú passzokat is sztem, mert azért csak tudják, hogy a hosszúra is figyelni kell
több mint 7 éve
Ebből jó lenne tudni mennyi a sikeres? Ki milyen %-ban dobálja ezeket
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Érdekes statisztikára bukkantam. Az elmúlt napokban sok vita folyt a mély passzokról. Ugyebár elég sikertelenek, de ennek ellenére azért dobálja őket BB. Hogy mennyire? Na ez a durva szerintem:több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Teljesen egyetértek az érveiddel.Igazándiból ez így jól is jött (ki), hogy Suttonnak lesz helye. Meg akkor amiatt hoztuk vissza PS-be Rodgers OT-t is.Állítólag a héten már aktiválni fogjuk Suttont, de nem tudom kinek a helyére tervezzük. Valószínű Brian Allent tehetjük ki, de nagyon remélem PS-be vissza tudjuk hozni majd. Bár nyilván sokat még nem láttunk tőle.Gilbert megoldotta a helyet... 4 meccses eltiltás teljesítmény fokozó szerek miatt...
Egy OT Jake Rodgers érkezett a PS-be a WR Justin Thomas helyére
14 pontos favoritok vagyunk a GB ellen.
Klaci79
kriSTEELan
Hubbard nem egy álom, de katasztrófa sem volt. Égető meccseink nincsenek, nem PO-ról hiányzik, a Pats ellen meg gondolom nem az RT személye fog dönteni. Meg ez hosszútávon sem rossz, mert Gilberttel vmivel gondolom olcsóbban lehet majd hosszabbítani.
Szóval nézzük pozitívan, mert van benne az is. 😊
Soldados
Nagyon sajnálom Gilbertet, de nem volt korrekt és ezt el is mondta a tweetjében:
twitter.com/MarcusGilbert88/status/932732049626148869
Nagyon szimpatikus, ráadásul remek RT, aki eléggé alulértékelt, mondjuk ez a falban Ramon Fosterről is elmondható, de így legalább kellően olcsón tudunk top 5 falat összehozni. Hubbardnak sok sikert, a rutin nem árt neki, mert egyébként volt egy-két gyatra meccse. Talán nem ezen fog múlni az elkövetkező 4 mérkőzés, ráadásul a PO-ra legalább a sérülését is teljesen kiheveri.
több mint 7 éve
Biztosan nem, de kíváncsi lennék rá kinek szurkolnál ha összejönnének a PO-ban.Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Szerinted számít a kimenetel szempontjából?
bcsarli
Azért túléltem.Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Jags-nek. Brady cserbenhagyta (kibaszott vele, nem égett ki), vissza/megszerezhetné a fórum látnoka szerepet. 😊
bcsarli
tomi-tomi
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Szerinted számít a kimenetel szempontjából?
bcsarli
bcsarli
tomi-tomi
több mint 7 éve
Igazándiból ez így jól is jött (ki), hogy Suttonnak lesz helye. Meg akkor amiatt hoztuk vissza PS-be Rodgers OT-t is.Állítólag a héten már aktiválni fogjuk Suttont, de nem tudom kinek a helyére tervezzük. Valószínű Brian Allent tehetjük ki, de nagyon remélem PS-be vissza tudjuk hozni majd. Bár nyilván sokat még nem láttunk tőle.Gilbert megoldotta a helyet... 4 meccses eltiltás teljesítmény fokozó szerek miatt...
Klaci79
kriSTEELan
Hubbard nem egy álom, de katasztrófa sem volt. Égető meccseink nincsenek, nem PO-ról hiányzik, a Pats ellen meg gondolom nem az RT személye fog dönteni. Meg ez hosszútávon sem rossz, mert Gilberttel vmivel gondolom olcsóbban lehet majd hosszabbítani.
Szóval nézzük pozitívan, mert van benne az is. 😊
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
Állítólag a héten már aktiválni fogjuk Suttont, de nem tudom kinek a helyére tervezzük. Valószínű Brian Allent tehetjük ki, de nagyon remélem PS-be vissza tudjuk hozni majd. Bár nyilván sokat még nem láttunk tőle.Gilbert megoldotta a helyet... 4 meccses eltiltás teljesítmény fokozó szerek miatt...
Klaci79
több mint 7 éve
Komolyan érdekelne, hogy Te egy Pats - Jags PO meccsen kinek szurkolnál?Jags-nek. Brady cserbenhagyta (kibaszott vele, nem égett ki), vissza/megszerezhetné a fórum látnoka szerepet. 😊
bcsarli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)