Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Akkor épp szundikáltál, mikor a Nyúling meccsen Bell sérülése után a következő playben megsérült Conner MCL-lel? Tehát hiába tervez, ha a sors perverz. Az ILB depth vékonyka volt, ebbe most már belerakhatjuk Matek sérülést is. Ott szívtunk, az RB meg hiába volt telve, ott is szívtunk, bár ott azért az utcáról bekarmolt Stefán Rigyli komoly meccset mutatott fel a Bronz ellenében. Hiába van Kolbertnek mesterterve, ha kétperc alatt le tud omlani - így kénytelen egyensúlyozni. Amíg nem biztos Connerben, addig marad a póráz Csöngőn.De de, olyan jo a szajkarate. Lol.Jaj fiúk ne vesszetek össze! 😊Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
Olvastam h 17 milliót akar! Franchise tag alatt kapna 14 környékén! Azt megkapja aztán viszlát!?
steelwolf
pfefe8
Majd nézz meg 1-2 Steelers meccset a szezonban, vagy az előzőből videón... 😉
Sobri Jóska
pfefe8
És hidd azt, hogy “az a poszt” nem ér annyit, és írogass nyugodtan butaságokat.
Sobri Jóska
steelwolf
Amugy meg, ha igy lenne, hogy nem erne meg nekunk azt a penzt, mindig azt irjatok, hogy colbert tudja meg tomlin mi a tuti. Szoval akkor azt viszont nem tudjak, hogy nem er meg 14 millat bell? De minden mast meg igen? Ez erdekes lenne.
Az mas hogy ki mit gondol. De ha nem igy lenne (hogy megeri nekunk), mar reg elengedtek volna bellt es conner lenne a kezdo, ha igaz volna hogy barki tud jo lenni ezzel a fallal. New england mecccs megvan?
Amikor bell kidolt es a helyettese semmit sem tudott nyujtani. Szoval ovatosan, azzal, hogy ilyen fal mellett barki elfutkarozik. A nagy resze az igaz lenne, hogy eltud, de az mar mas kerdes, hogy hogy? Milyen atlagban, milyen eredmenyesen es stb.
Az meg hogy volt mar ket olyan futonk, akivel szerencsenk volt D. williams, meg blount az egy jo dolog. De azert egyik sem volt kozel sem bell szint. Futas az volt. Es elfogadhato is. Sot jo. De bellel meg elit, na ez a nem mindegy, meg az, hogy ha felall elkaponak, akkor is mismatch. Ha siman fut akkor is gondban lehet az ellen. Ha sima checkdown elkapast kap el az is eletveszelyes. Es mindez akkora terhet vesz le mind az off mind az elkapok, mind ben vallarol hogy az csuda. Ezert tartjak meg. Nem azert mert most 14 millat ker. Hanem mert eddig eleg szepen teljesitett is. Lehet latni mas kerhet nagy penzt mi van. Viszlat. De vele meg veletlen hosszabbitanak. Hm...
Szoval azok kapnak jo penzt, akik kulcs jatekosok. Nem vedem sobrit mert nem kell. De erre gondolhatott, hogy nezzuk meg.
gabistar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Nem akarok tanácsokat adni Colbertnek és Tomlinnak sem, jól csinálják a dolgukat. A véleményemet írtam csak le a Bell szituációról, de nem kell vele egyet érteni, mert mindenki másképpen látja és ez így van jó. Szájkarate pedig nincs, mert más szinten mozgunk mi ketten a taggal😊 Csak finoman jeleztem neki, hogy nem tartok igényt a tanácsaira. Gondolom veszi a lapot és elfelejtjük egymást.De de, olyan jo a szajkarate. Lol.Jaj fiúk ne vesszetek össze! 😊Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
Olvastam h 17 milliót akar! Franchise tag alatt kapna 14 környékén! Azt megkapja aztán viszlát!?
steelwolf
pfefe8
Sobri Jóska
pfefe8
Sobri Jóska
steelwolf
Amugy meg, ha igy lenne, hogy nem erne meg nekunk azt a penzt, mindig azt irjatok, hogy colbert tudja meg tomlin mi a tuti. Szoval akkor azt viszont nem tudjak, hogy nem er meg 14 millat bell? De minden mast meg igen? Ez erdekes lenne.
Az mas hogy ki mit gondol. De ha nem igy lenne (hogy megeri nekunk), mar reg elengedtek volna bellt es conner lenne a kezdo, ha igaz volna hogy barki tud jo lenni ezzel a fallal. New england mecccs megvan?
Amikor bell kidolt es a helyettese semmit sem tudott nyujtani. Szoval ovatosan, azzal, hogy ilyen fal mellett barki elfutkarozik. A nagy resze az igaz lenne, hogy eltud, de az mar mas kerdes, hogy hogy? Milyen atlagban, milyen eredmenyesen es stb.
Az meg hogy volt mar ket olyan futonk, akivel szerencsenk volt D. williams, meg blount az egy jo dolog. De azert egyik sem volt kozel sem bell szint. Futas az volt. Es elfogadhato is. Sot jo. De bellel meg elit, na ez a nem mindegy, meg az, hogy ha felall elkaponak, akkor is mismatch. Ha siman fut akkor is gondban lehet az ellen. Ha sima checkdown elkapast kap el az is eletveszelyes. Es mindez akkora terhet vesz le mind az off mind az elkapok, mind ben vallarol hogy az csuda. Ezert tartjak meg. Nem azert mert most 14 millat ker. Hanem mert eddig eleg szepen teljesitett is. Lehet latni mas kerhet nagy penzt mi van. Viszlat. De vele meg veletlen hosszabbitanak. Hm...
Szoval azok kapnak jo penzt, akik kulcs jatekosok. Nem vedem sobrit mert nem kell. De erre gondolhatott, hogy nezzuk meg.
gabistar
Steelers fan
több mint 7 éve
De de, olyan jo a szajkarate. Lol.Jaj fiúk ne vesszetek össze! 😊Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Sobri Jóska
pfefe8
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 7 éve
Jaj fiúk ne vesszetek össze! 😊Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Sobri Jóska
pfefe8
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Akkor ne nézz Steelers meccseket.Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Sobri Jóska
pfefe8
több mint 7 éve
Először értelmezd ha tudod a mondandóm, majd fuss neki még egy párszor. Tudom sokat kérek tőled, így inkább elengedem, meg amúgy is tőled kell utoljára tanács, hogy mit csináljak.Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Sobri Jóska
Steelers fan
több mint 7 éve
Az a poszt...Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
több mint 7 éve
Bell tobbet ker %-san, mint AB a tobbi WR-tol. AB QB penzt foglal a sapibol, Bell WR-t szeretne. Mindketto tulzas es meg is er(het)i, de mindkettore igaz hogy abbol a penzbol lehetne jobban is gazdalkodni.A posztjából adódóan mondom, hogy nem ér annyit. A top futók közel sem keresnek annyit mint ő, és annyival nem jobb náluk. Egy pippantásra van az egy éves eltiltástól, egy szezont tudott sérülés nélkül befejezni, agyon van használva és ütve minden évben és adjunk akkora pénzt egy futónak hosszútávra. Nem véletlen ,hogy nem jött komoly ajánlat érte a holtszezonban. AB és Julio pedig megéri a pénzét(persze sok, de ez van), mert vannak ők ketten és a többiek mögöttük tetszőleges sorrendben. Az ő posztjuk prémium poszt, míg a futó nem.Nem er annyit es megertem a nepharagot, de a elfutkarozik szo kicserelesevel szo szerint igaz AB-re ( es sok csapat sok jatekosara) de o az atyavilag Bell meg egy pioca 😊Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Mellesleg a hazon beluli draftolt ( kozel ingyen ) potlasa is megoldott AB-nek mig Bell-e peneszes lett rogton.
| Csak hogy beinduljon a hirig 😊 |
new orl
pfefe8
Ha GM lennek en inkabb Bell-t kernem es megoldom a WR-t konnyebben ebben a csapatban. Ahogy ebben a csapatban az RB-t is lehetne talalni akivel jol mukodne a dolog, termeszetesen. HA BB kehes lesz, R meg nem jon be akkor AB jatszhat QB-t.
De amit en irtam, hogy AB tulfizeteset siman elfogadod, mig Bell-nel varod hogy menjen a picsaba. Kozben a sajat posztjuk kremjei, orom nezni oket.
több mint 7 éve
De mondjuk AB Landryvel nem sokat érne, miközben Bell ugyanazt megcsinálja!A posztjából adódóan mondom, hogy nem ér annyit. A top futók közel sem keresnek annyit mint ő, és annyival nem jobb náluk. Egy pippantásra van az egy éves eltiltástól, egy szezont tudott sérülés nélkül befejezni, agyon van használva és ütve minden évben és adjunk akkora pénzt egy futónak hosszútávra. Nem véletlen ,hogy nem jött komoly ajánlat érte a holtszezonban. AB és Julio pedig megéri a pénzét(persze sok, de ez van), mert vannak ők ketten és a többiek mögöttük tetszőleges sorrendben. Az ő posztjuk prémium poszt, míg a futó nem.Nem er annyit es megertem a nepharagot, de a elfutkarozik szo kicserelesevel szo szerint igaz AB-re ( es sok csapat sok jatekosara) de o az atyavilag Bell meg egy pioca 😊Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
Mellesleg a hazon beluli draftolt ( kozel ingyen ) potlasa is megoldott AB-nek mig Bell-e peneszes lett rogton.
new orl
pfefe8
több mint 7 éve
A posztjából adódóan mondom, hogy nem ér annyit. A top futók közel sem keresnek annyit mint ő, és annyival nem jobb náluk. Egy pippantásra van az egy éves eltiltástól, egy szezont tudott sérülés nélkül befejezni, agyon van használva és ütve minden évben és adjunk akkora pénzt egy futónak hosszútávra. Nem véletlen ,hogy nem jött komoly ajánlat érte a holtszezonban. AB és Julio pedig megéri a pénzét(persze sok, de ez van), mert vannak ők ketten és a többiek mögöttük tetszőleges sorrendben. Az ő posztjuk prémium poszt, míg a futó nem.Nem er annyit es megertem a nepharagot, de a elfutkarozik szo kicserelesevel szo szerint igaz AB-re ( es sok csapat sok jatekosara) de o az atyavilag Bell meg egy pioca 😊Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
new orl
Steelers fan
több mint 7 éve
Nem er annyit es megertem a nepharagot, de a elfutkarozik szo kicserelesevel szo szerint igaz AB-re ( es sok csapat sok jatekosara) de o az atyavilag Bell meg egy pioca 😊Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
pfefe8
több mint 7 éve
Mit gondoltok mi lesz Bellel?Én nem örülnék ha maradna. Már most sem örülök hogy maradt. Azt a pénzt máshova is elkölthettük volna. Az a poszt ahol játszik közel sem ér annyit mint amennyibe ő kerül nekünk a számai ellenére sem. Lesz majd más aki elfutkározik a tuti falunk mögött.
steelwolf
Steelers fan
több mint 7 éve
Igen, csak ha kapott volna több segítséget........ Így is All Pro idény volt, reméljük idén meg ketten zúznak majd.ÖÖÖ lehet rosszul emlékszem, de Heyward a legjobb idényét hozta le.Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.Ketten Heywarddal látványosan szenvedtek, gondoltam, h sérülés volt a háttérben. Remélem idén a DL teljes erejében tündököl!
Spy
Fast Willie
Dodó
több mint 7 éve
ÖÖÖ lehet rosszul emlékszem, de Heyward a legjobb idényét hozta le.Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.Ketten Heywarddal látványosan szenvedtek, gondoltam, h sérülés volt a háttérben. Remélem idén a DL teljes erejében tündököl!
Spy
Fast Willie
több mint 7 éve
Rudolph is aláírt...És a dotkom szerint nyílt a 4-3
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Rudolph is aláírt...
több mint 7 éve
Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.Ketten Heywarddal látványosan szenvedtek, gondoltam, h sérülés volt a háttérben. Remélem idén a DL teljes erejében tündököl!
Spy
több mint 7 éve
vagy legalább a kagylót 😀Hogy jön ide a vécécsésze???
malkav
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.
több mint 7 éve
www.sbnation.com/2018/1/14/16883184/ryan-shazier-inury-news-recovery-steelersTornado csapott le Saci draft "beszede" utan masnap a szulei otthonara. De nem serult meg senki, csak a haz. Ezt en nem is tudtam.
247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Article/Tyler-Matakevich-starts-over-Jon-Bostic-at-Pittsburgh-Steelers-OTAs-118436037
Mas nem Bostic eddz az elso csapattal, hanem Matakevich. Ez vagy jo, vagy rossz hir. Mert ugye mindenki azt gondolta, bostic vince lesz a kezdo. Persze ki kell harcolnia, meg bele kell razodnia. De hat ha nem szoknak ossze vince el mar most, akkor kesobb meg kevesbe fognak.
Szoval most vagy bostic nem annyira jo, vagy mate hirtelen nagyon jo lett. Remelem az utobbi az igaz (vagy csak szimplan o mar tudja a playbookot). Persze ezek most meg nem szamitanak. Csak ilyenkor minden aprosag hir lehet. Meg ha nem is az. Haha.
Bud Dupree and T.J. Watt flopped sides, reportedly for good. Dupree is now the blind-side rusher on the right side.
Dupree es TJ watt helyet csereltek es a vak oldali lb az dupree mig watt lett a bal oldali lb.
Es egy erdekes megjegyzes: 6
Unless an injury occurs, a source said, the Steelers won't be fishing for any of the available free agents. They're going with what they have. And the battles are underway.
Hogy az iro szerint a pit nem fog keresgelni az elerheto szabadugynokok kozott, ha csak serules nem lesz. (ez aztan sokkolo hir, mert altalaban nem is szoktunk egyreszt. masreszt meg ki tudna megmondani, hogy most tenyleg nem fogunk? Akkor lenne biztos ez ha lenne sacink de nincs.)
Matakevich, like Williams, didn't take offense to the media calls for the Steelers to draft an inside linebacker. But believes the fact the Steelers didn't draft one was a reflection of how they feel about him.
"Absolutely," Matakevich said. "I think they believe in what we have in our room. The addition of Jon, I think, is going to help us out even more. We're just looking to all be on the same page and get this show rolling."
Vegul Mate szerint azert nem hoztunk ILB t mert ra szamitanak, meg a meglevo pit jatekosokra. Es hogy nem draftoltak az azt bizonyitja, hogy biznak benne es amivel rendelkeznek most a lockerroomban.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
vagy legalább a kagylót 😀
több mint 7 éve
És Kendricks szabad...csak megjegyzemRemélem Colbert már felemelte a telefont...
Klaci79
több mint 7 éve
Egy Kendrick, Bince, Bostic, Matek harcot megnéznék a kezdőért TC-ben, más nagyon nem is kéne. Bince ráadásul jövőre szabadul. Megmenekülhetne Burnett is a LB poszttól. Úgy hallottam, nagyon preferálná a safety-t, bármelyik legyen is az.És Kendricks szabad...csak megjegyzemEgy kp-t készíthetne Kolbert
Klaci79
sutianap