NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
145
26
2:20, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ugy jon ide JJ hogy rookie szerzodesueket nem dobnak ki meg ha olyan mocsok ergya mint JJ, mert itt ki lett hangsulyozva hogy Bell-t a szippantas, serules miatt is kitartott a vasas mellette, mintha kegyet gyakoroltak volna vele.Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
Én szívesen látnám itt, csak ez a túlzott nyilvánosság nekem sok.
Mi a garancia, hogy holnap már nem Ben pénzét kéri.
Plusz az utalgatások kvázi zsarolás a csapat felé.
Mindig Big Al esete jut eszembe az ilyen sztorikról. Ő ia kijelentette, hogy a legjobban fizetett playa akar lenni. Az is lett. Onnantől meg fos volt, amit nyújtott...
kishaszi
Semmi, amugy Ben penze 8m szoval nagyon valoszinutlen. Nincs zsarolas, nincs semmi kartya a kezeben csak hogy az utolso napon ir ala. A csapat se zsarol csak kitart mindketto fel.
Persze BigAl lehet barkibol, de AB eseteben miert nem aggodott senki amikor megkapta a penzet, meg ugy altalaban.
no
Bell esetén arról szól a fáma, hogy két szar PO után - amiben nem tudott egyszer sem meccsdöntő lenni - már emberkedni kezdett, hogy a legjobban fizetett RB akar lenni (ami majdnem a taggel együtt is összejött, mert lebontva csak Fournette éves pénze több jelenleg), holott a sérülései után is bíztunk benne, workhorse-ként tekintettünk rá, nem pedig váltva futott. Másrészt AB-nál nem volt off field problem. Bell tényleg egy szipura van a sokmeccses elmeszeléstől, és akkor "a nyúl baszhatja. Élesben hátulról.." Az életstílusában pedig benne van sajnos, hogy bebukik, én ezért sem adnám meg neki a 60-70 misit.
Fast Willie
A rookie szerzodese alatt nem dobtatok ki meg JJ-t sem, nehogy mar Bell-nel ez kegy legyen. A kedvencem, a nem valtva futattatok, csakis Bell erdekeben, ugye? Ezt a szemtelen kolykot, halatlan dog.
Az hogy nem akarjatok ugy megfizetni ahogy o akarja az nem baj, ha masra akarjatok ezt a penzt elkolteni sem baj. Mindenki ugy gondolhatja ahogy akarja a sok variacio kozul mi a legjobb. Leirtam mar hogy szerintem mik a bajok ebben az ugyben ami csak a sajat szereny velemenyem.
no
De tutták: steelerswire.usatoday.com/2017/11/18/comparing-antonio-brown-to-the-great-nfl-wide-receivers/
Amúgy én a fentieket az első tagnél írtam. Igen két szar PO-ja volt, egy meccsen nem volt ő a döntő faktor még rájátszásban vagy arról döntő alapszakasz meccsen, kétszer komolyan megsérült, Pats ellen nulla hozzá adott értéke volt, stb. Az alapszakaszban pedig ált. űrszámokat hozott és idén végre a Jax ellen döntő meccsen is megmutatta magát. Nekem ez még nem elég hosszútávon minden idők magasan legmagasabb RB fizetésére, ami az elmúlt években még fr. QB, majd WR fizetési nagységrend volt. A tag értéke (14,5 M) kb. reális.
Amellett még egyéb gondok is vannak ugye vele. Jarvis Jones-nál nem a tehetség, hanem a scout munka miatt volt bust és őt félreedzettük rendesen (utólag reach-re húztuk), de nála semmi egyéb dolog nem volt, nem értem, hogy jön ide, normálisan dolgozott, nem holdoutolt, nem üzengetett a médiában és még az opciója hiányát sem firtatta. Bell is kiüli a szerződését szépen.
Te nem tartanád meg őt a max lehetőségek mellett, ha a saját csapatodban lenne? Dehogynem.
Az, hogy Bell BigAl lesz-e vagy sem, a jelen helyzetben nem releváns. A releváns az, hogy évi 17 millával nem fér bele a capbe, 15-tel meg beszuszakoljuk vhogy. Jövőre sanszosan nagyobb áldozatokkal, idén még pöccre, de Burnett pl. belefért. A def-et is építenünk kell, ott kényszer van.
Valamennyire még kényelmes helyzet is a tag a csapatnak, mert úgyis elvesztíjük jövőre, ha nem enged. Volt már ilyen a történelemben. Ha holdout-ol akkor saját magát szívatja, a saját értékét csökkenti.
Fast Willie
BigAl fele problema nalam nem jott fel en nem felnek attol ha megkapja a hosszutavut akkor beintene a csapatnak.
Egy fel centet nem csokken az erteke a HO-tal.
több mint 7 éve
A rookie szerzodes lejartakor senkit nem erdekel kit hol draftoltak, a penzt a teljesitmenye, caphelyzet, adott poszt kereslet-kinalat egyensulya alapjan kapja. Mellesleg az ne Bell hibaja legyen hogy o az egyetemen is kiemelkedot nyujtott a posztjan es ezert a 2. legjobb prospect volt.Basszus, AB egy 6. körös, a rosterért küzdő WR-ből kínlódta fel magát az elmúlt 10 év egyik - ha nem a legjobb - elkapójává. Már a rookie szezonjában látszott, hogy meghal a pályán a csapatért, kapar-küzd-hajt, ő nem a tutiba ült bele és a szerződései (2013 és 2017) előtt soha nem volt negatív megnyilvánulása. A teljesítményt pedig mindig a pályára rakta, nemcsak a mezt vitte fel. Még sérülten is játszott nem egyszer.Elvesztettel. Az alairas pillanataban nem tudhatta senki hogy nem lesz BigAl szindroma. Nem a kepessegeik a kerdes, hanem az akarat a jatekra. Termeszetesen nem gondolta senki hogy azt fogja tenni AB, ahogy en Bell-tol sem varom, ezek szerint te igen. Majd kiderul miutan meglesz a hosszutavuja.Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
Mindig Big Al esete jut eszembe az ilyen sztorikról. Ő ia kijelentette, hogy a legjobban fizetett playa akar lenni. Az is lett. Onnantől meg fos volt, amit nyújtott...
kishaszi
Semmi, amugy Ben penze 8m szoval nagyon valoszinutlen. Nincs zsarolas, nincs semmi kartya a kezeben csak hogy az utolso napon ir ala. A csapat se zsarol csak kitart mindketto fel.
Persze BigAl lehet barkibol, de AB eseteben miert nem aggodott senki amikor megkapta a penzet, meg ugy altalaban.
no
Bell esetén arról szól a fáma, hogy két szar PO után - amiben nem tudott egyszer sem meccsdöntő lenni - már emberkedni kezdett, hogy a legjobban fizetett RB akar lenni (ami majdnem a taggel együtt is összejött, mert lebontva csak Fournette éves pénze több jelenleg), holott a sérülései után is bíztunk benne, workhorse-ként tekintettünk rá, nem pedig váltva futott. Másrészt AB-nál nem volt off field problem. Bell tényleg egy szipura van a sokmeccses elmeszeléstől, és akkor "a nyúl baszhatja. Élesben hátulról.." Az életstílusában pedig benne van sajnos, hogy bebukik, én ezért sem adnám meg neki a 60-70 misit.
Fast Willie
A rookie szerzodese alatt nem dobtatok ki meg JJ-t sem, nehogy mar Bell-nel ez kegy legyen. A kedvencem, a nem valtva futattatok, csakis Bell erdekeben, ugye? Ezt a szemtelen kolykot, halatlan dog.
Az hogy nem akarjatok ugy megfizetni ahogy o akarja az nem baj, ha masra akarjatok ezt a penzt elkolteni sem baj. Mindenki ugy gondolhatja ahogy akarja a sok variacio kozul mi a legjobb. Leirtam mar hogy szerintem mik a bajok ebben az ugyben ami csak a sajat szereny velemenyem.
no
De tutták: steelerswire.usatoday.com/2017/11/18/comparing-antonio-brown-to-the-great-nfl-wide-receivers/
Fast Willie
no
Bell-nél a fentiek csak nagyon halványan jelennek meg, nehogy már ő áldozat legyen. 2017-ben az első két évre 30, az első három évre 42 millát (majdnem 15 millás átlag) garantáltunk volna neki, ami nem volt elég, mert a negyedik évben már kb. lófaszt kellett volna gariban fizetni.
Most egy 4 évre 13,5 millás ajánlatot dobott vissza, ami alsó hangon 50 millió. Amúgy nála -- ha nagyon akarom - még azt is fel tudom hozni, hogy kevés a TD-je a korszakos RB-khez képest, mert goal lineban nem annyira elit.
Fast Willie
Basszus, Bell az elmult 10 ev egyik -ha nem a leghasznosabb-futojava tette magat. Mar a rookie szezonjaban latszott, hogy meghal a palyan a csapatert, kapar-kuzd-hajt, ( azt nem tudom mibe ult bele ) es a Tag elott soha nem volt negativ megnyilvanulasa. A teljesitmenyt mindig a palyara rakta, nemcsak a mezt vitte fel. Meg serulten is jatszott egyszer biztosan.
Az alkut mar megbeszeltuk, BigAl mentalitassal egyutt.
Amugy nala -meg ha csak kicsit akarom is-fel tudom hozni, hogy a keves TD-je hogy nez ki osszehasonlitva legendakkal: Ward 14 ev 85 TD, AB 2013-tol ( ahol o mar veterannak szamitott )- 2017-ig 52 TD, mig Bell uezen idoszak alatt rookiekent 42 TD ( es volt holdout, eltiltva es serult, ami miatt ki kellett volna vagni mindegyikert egyenkent, tudom )
több mint 7 éve
Jó h nem már a PO kieséseket Bell nyakába varjátok!
több mint 7 éve
Basszus, AB egy 6. körös, a rosterért küzdő WR-ből kínlódta fel magát az elmúlt 10 év egyik - ha nem a legjobb - elkapójává. Már a rookie szezonjában látszott, hogy meghal a pályán a csapatért, kapar-küzd-hajt, ő nem a tutiba ült bele és a szerződései (2013 és 2017) előtt soha nem volt negatív megnyilvánulása. A teljesítményt pedig mindig a pályára rakta, nemcsak a mezt vitte fel. Még sérülten is játszott nem egyszer.Elvesztettel. Az alairas pillanataban nem tudhatta senki hogy nem lesz BigAl szindroma. Nem a kepessegeik a kerdes, hanem az akarat a jatekra. Termeszetesen nem gondolta senki hogy azt fogja tenni AB, ahogy en Bell-tol sem varom, ezek szerint te igen. Majd kiderul miutan meglesz a hosszutavuja.Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Fast Willie
no
Fast Willie
no
Bell-nél a fentiek csak nagyon halványan jelennek meg, nehogy már ő áldozat legyen. 2017-ben az első két évre 30, az első három évre 42 millát (majdnem 15 millás átlag) garantáltunk volna neki, ami nem volt elég, mert a negyedik évben már kb. lófaszt kellett volna gariban fizetni.
Most egy 4 évre 13,5 millás ajánlatot dobott vissza, ami alsó hangon 50 millió. Amúgy nála -- ha nagyon akarom - még azt is fel tudom hozni, hogy kevés a TD-je a korszakos RB-khez képest, mert goal lineban nem annyira elit.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Elvesztettel. Az alairas pillanataban nem tudhatta senki hogy nem lesz BigAl szindroma. Nem a kepessegeik a kerdes, hanem az akarat a jatekra. Termeszetesen nem gondolta senki hogy azt fogja tenni AB, ahogy en Bell-tol sem varom, ezek szerint te igen. Majd kiderul miutan meglesz a hosszutavuja.Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Fast Willie
no
Fast Willie
több mint 7 éve
Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Fast Willie
no
Amúgy én a fentieket az első tagnél írtam. Igen két szar PO-ja volt, egy meccsen nem volt ő a döntő faktor még rájátszásban vagy arról döntő alapszakasz meccsen, kétszer komolyan megsérült, Pats ellen nulla hozzá adott értéke volt, stb. Az alapszakaszban pedig ált. űrszámokat hozott és idén végre a Jax ellen döntő meccsen is megmutatta magát. Nekem ez még nem elég hosszútávon minden idők magasan legmagasabb RB fizetésére, ami az elmúlt években még fr. QB, majd WR fizetési nagységrend volt. A tag értéke (14,5 M) kb. reális.
Amellett még egyéb gondok is vannak ugye vele. Jarvis Jones-nál nem a tehetség, hanem a scout munka miatt volt bust és őt félreedzettük rendesen (utólag reach-re húztuk), de nála semmi egyéb dolog nem volt, nem értem, hogy jön ide, normálisan dolgozott, nem holdoutolt, nem üzengetett a médiában és még az opciója hiányát sem firtatta. Bell is kiüli a szerződését szépen.
Te nem tartanád meg őt a max lehetőségek mellett, ha a saját csapatodban lenne? Dehogynem.
Az, hogy Bell BigAl lesz-e vagy sem, a jelen helyzetben nem releváns. A releváns az, hogy évi 17 millával nem fér bele a capbe, 15-tel meg beszuszakoljuk vhogy. Jövőre sanszosan nagyobb áldozatokkal, idén még pöccre, de Burnett pl. belefért. A def-et is építenünk kell, ott kényszer van.
Valamennyire még kényelmes helyzet is a tag a csapatnak, mert úgyis elvesztíjük jövőre, ha nem enged. Volt már ilyen a történelemben. Ha holdout-ol akkor saját magát szívatja, a saját értékét csökkenti.
több mint 7 éve
49ers.De kaphattok egy 3.kort es jatekost( okat), akinek penze van de a cetlikkel rosszabbul all.
több mint 7 éve
Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Potens trédpartner szerintem csak a Texans lehet, - nagyon esetleg Browns, ha fölülről megpiszkálják, - vagy Lynch kitalál megint valami eszetlen szerződési figurát újból Friscoban. Második kör szerintem amit behúzhatunk érte, az alatt nem érdemes, mert ha tényleg meg akarja majd valaki fizetni, akkor úgy is visszajön egy harmadik. Szóval szűkek a lehetőségek.
Körkérdés: a) Mennyi lehet Bell értéke a drafton egy trade-nél? b) Kinek (melyik csapatnak) érné meg egy problémás, de elit tehetségű RB? c.) Akarja-e a csapat elcserélni vagy jó nekünk, ha játszik mondjuk 10+ értékelhető meccset?
Nálam: a) feltradenél egy jó esetben 2., esetleg 3. körként vennék figyelembe, b) Tampa/Washington/Detroit? c) FO belenyugszik az egy évbe, aztán bye
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Az alairas pillanataban nem tudhatta senki "az elit volt utana" ist. Amugy jogosan biztatok benne, mert BigAl esete a ritka a jatekosok tobbsege mindig a leheto legjobbjukat probaljak nyujtani ( sokszor nem eleg, de nem az akarattal van a baj). De szerinted Bell inkabb BigAl peldajat kovetne? Ez a szipu olyan egyszeruen megoldhato, de jol hangzik ellenervkent. A ket szar PO tehat az o hibaja, rosszul jatszott? Senki nem tudott meccs donto lenni, se BB, se AB se mellette se nelkule. Az edzok inkabb meg alul is teljesitettek. Lassan nem ertem, hogy a tag-et miert raktatok ra mert igy nezve annyit se er.Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Fast Willie
több mint 7 éve
2-3. körös LB project lehet Malik Jefferson, Darius Leonard vagy Josey Jewell, esetleg Oren Burks (bár ő nekem puhán játszik).
több mint 7 éve
Edmunds király lenne, de szerintem sanszosan 15-ben kimegy majd, vagy VANDER ESCH vagy Evans marad LB-ben 28. pickig (vagy minimál feltrade). Guice sem marad bennt szerintem második kör végére, ott inkább Penny, Sony Michel, Kerryon Johnson vagy Ronald Jones maradhat, de akkor azonnal bevethető S/DL/OLB nem jön. 3. körben Ballage, Nick Chubb, Royce Freeman, Jaylen Samuels jöhetnének, akikben van kezdő kaliber.Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Én 1. körben picket cserélnék+ Bell akinek kell Edmunds, és hoznám őt! 2. körben pedig Guicet draftolnám!
Körkérdés: a) Mennyi lehet Bell értéke a drafton egy trade-nél? b) Kinek (melyik csapatnak) érné meg egy problémás, de elit tehetségű RB? c.) Akarja-e a csapat elcserélni vagy jó nekünk, ha játszik mondjuk 10+ értékelhető meccset?
Nálam: a) feltradenél egy jó esetben 2., esetleg 3. körként vennék figyelembe, b) Tampa/Washington/Detroit? c) FO belenyugszik az egy évbe, aztán bye
Fast Willie
steelwolf
több mint 7 éve
Nem lesz harmadik tag. 144% (21,9 M/év) vagy a legjobban fizető poszt 5 legjobb fizetésének az átlaga számít és az jár, amelyik a magasabb. Ergo QB pénz = 25 millás átlaggal?Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Szerintem a tag es a 14 milla miatt miert cserelnenk el, amikor meg lehet harmadik tag is 144% ert jovore. Es miert mennenk bele abba, hogy csinalunk egy tuti elit rb helyett egy needet, amit nem tudjuk hogy oldunk meg most? Szoval egyertelmu, vagy megallapodnak, jovore vagy nem.
Nálam: a) feltradenél egy jó esetben 2., esetleg 3. körként vennék figyelembe, b) Tampa? c) FO belenyugszik az egy évbe, aztán bye
Fast Willie
De lehet hozunk ra megint egy rbt, ugy mint bryantra jujut. Es akkor mar kevesbe lehetunk kenyszer helyzetben. Es ha conner es az uj mondjuk 3. koros rb. Mert 1. kor ilb vezert szeretnek. 2. korben S et.
Ez a ketto felcserelheto lenne, ha van egy pola szintu S, de akkor is bajban leszunk a 2. korben talalni egy ILB def vezert talalni. Szoval ez nem valoszinu. 3. korben johet egy prospect RB. Es akkor mar ket rb vel a hatunk mogott, talan bell sem kerhet annyit. Ha meg fog mert nem marad itt, akkor pedig, meg jovore is lehet rb ha conner es az ideji nem valik be.
De az elso kettot def be szeretnem. Az S poszt picit jobban le van fedve a kezdo idehozasaval, de o sem eletbiztositas, de az ilb az nagyobb gyenge poszt nalam most.
Aztan johet az s. De ha ugy latjak a csapatnal lehet huznak 2. koros rbt ha lesz meg valaki jo bent. Mert mondtak a drafton meg barhogy alakulhatnak a dolgok. En ezt nem szeretnem, de azert hogy ne kelljen 17 misit adni bellnek lehet bekockaztatjak a mar meglevo s miatt. De akkor meg harmadik korben megint jon egy gyengebb s ami megint nem hangzik jol. De meglatjuk.
De az is lehet, nem jon rb, csak ha jovore nem allapodounk meg bell lel a hosszu tavurol, mert most kb felesleges az rb meg, de jovore akkor kenyszerhelyzetben lennek, csak ugy mint vagy iden, vagy jovore leszunk meg a QB val. Jovore ben lesz, de ha barmi lesz vele, akkor megint bajban vagyunk. Es akkor jovore johet az elso koros qb probalkozas. Es imadkozas hogy talaljunk valakit.
gabistar
több mint 7 éve
ILB kezdo ki lenne jovore? Az akkor nagyon nem lenne megoldva ezzel, a nem is tudom kivel, aki megint max futas ellen jo mint vince. S az jo otlet, de arra mar elvileg hoztunk kezdot, de kell meg valaki az biztos. De az ilbnk es az ilb sorunkban van ket atlagos futas ellen talan ok ilb. Mig a S poszton, egy ha egeszseges tud maradni egy jo kepessegu S.Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Én 1. körben picket cserélnék+ Bell akinek kell Edmunds, és hoznám őt! 2. körben pedig Guicet draftolnám!
Fast Willie
steelwolf
Szoval nalam
1. ILB
2. S-RB ha meg akarjak elozni a dramat rb is lehet, Meg mert van egy ismeretlen de jo kvalitasu s, de ugyanakkor serulesei miatt lutri.
3. RB-WR ha van meg jo. Es hatha belehuzunk a joba. Itt hoznek legkorabban rbt ha kell, de akkor is csak azert, mert jovore meg megallapodhatunk bell el. Es most idenre van conner. Es ez meg nem is feltetlen fontos poszt. Jovore lehet az.
Mert ha nem marad bell akkor jovore QB, RB need lesz. De most nem need meg az rb. Csak hosszu tavu, targyalasi poziciot nyero jatekos lehetne ha bevalik. De ha nem, akkor meg egy feleslegesen ellot idei pick. Amikor Bryant szerzodese is lejar jovore ha ugy tudom es ez miatt is mondtak, hogy kellene egy wr. Szoval itt lehet a wr jobb lenne. De az fo majd merlegel, mi a tervuk bell el. Ha elengedik akkor elobb fognak huzni rbt.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Én 1. körben picket cserélnék+ Bell akinek kell Edmunds, és hoznám őt! 2. körben pedig Guicet draftolnám!
Fast Willie
több mint 7 éve
Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Szerintem a tag es a 14 milla miatt miert cserelnenk el, amikor meg lehet harmadik tag is 144% ert jovore. Es miert mennenk bele abba, hogy csinalunk egy tuti elit rb helyett egy needet, amit nem tudjuk hogy oldunk meg most? Szoval egyertelmu, vagy megallapodnak, jovore vagy nem.
Nálam: a) feltradenél egy jó esetben 2., esetleg 3. körként vennék figyelembe, b) Tampa? c) FO belenyugszik az egy évbe, aztán bye
Fast Willie
De lehet hozunk ra megint egy rbt, ugy mint bryantra jujut. Es akkor mar kevesbe lehetunk kenyszer helyzetben. Es ha conner es az uj mondjuk 3. koros rb. Mert 1. kor ilb vezert szeretnek. 2. korben S et.
Ez a ketto felcserelheto lenne, ha van egy pola szintu S, de akkor is bajban leszunk a 2. korben talalni egy ILB def vezert talalni. Szoval ez nem valoszinu. 3. korben johet egy prospect RB. Es akkor mar ket rb vel a hatunk mogott, talan bell sem kerhet annyit. Ha meg fog mert nem marad itt, akkor pedig, meg jovore is lehet rb ha conner es az ideji nem valik be.
De az elso kettot def be szeretnem. Az S poszt picit jobban le van fedve a kezdo idehozasaval, de o sem eletbiztositas, de az ilb az nagyobb gyenge poszt nalam most.
Aztan johet az s. De ha ugy latjak a csapatnal lehet huznak 2. koros rbt ha lesz meg valaki jo bent. Mert mondtak a drafton meg barhogy alakulhatnak a dolgok. En ezt nem szeretnem, de azert hogy ne kelljen 17 misit adni bellnek lehet bekockaztatjak a mar meglevo s miatt. De akkor meg harmadik korben megint jon egy gyengebb s ami megint nem hangzik jol. De meglatjuk.
De az is lehet, nem jon rb, csak ha jovore nem allapodounk meg bell lel a hosszu tavurol, mert most kb felesleges az rb meg, de jovore akkor kenyszerhelyzetben lennek, csak ugy mint vagy iden, vagy jovore leszunk meg a QB val. Jovore ben lesz, de ha barmi lesz vele, akkor megint bajban vagyunk. Es akkor jovore johet az elso koros qb probalkozas. Es imadkozas hogy talaljunk valakit.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
majd a szerzodese lejartakor varhato, elotte semmikeppen. Itt senki nem tudja csendben. Ha egy evvel a szerzodese elott ot is megkinaljak egy popec hosszutavuval, akkor egy Disney hercegno sztori lett volna belole.JuJut majd akkor fogom, ha meghülyül.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Miért nem tudja tudta csöndben? Mert a nyilvánossággal akart nyomást helyezni a csapatra. Lehet így is, csak ne csodálkozzon, ha sokan másnak látják, mint korábban. Ennyi.
Szerintem ne is ragozzuk.
Nem. BEN mostani pénze, hanem a prime QB salary, gondoltam egyértelmű, pláne Bell igényei alapján.
kishaszi
Nem ertem ezt, szamomra tavaly is fantasztikus jatekos volt es most is csak igy latom, de tenyleg ne ragjuk a gittet. 😊
több mint 7 éve
Szerintem amúgy, ha most Sacit és a rundef-et nem kellene talpra állítani elit tehetségekkel majdnem a nulláról (legalábbis back seven közepső része - ILB és centerfielder safety), akkor vmi köztes megoldás összejött volna Bell-lel. A front office szvsz a 15 M/évet négy évre megadná neki, és még az ösztönzőkkel elérhető lenne a nagy garantált tartalom is. Gondolom a másik oldal azért harcol, hogy sima garantált legyen a lóvé nagyobb része és kisebb részben legyenek feltételekhez kötve.Körkérdés: a) Mennyi lehet Bell értéke a drafton egy trade-nél? b) Kinek (melyik csapatnak) érné meg egy problémás, de elit tehetségű RB? c.) Akarja-e a csapat elcserélni vagy jó nekünk, ha játszik mondjuk 10+ értékelhető meccset?
több mint 7 éve
Igen, nála nem aggódott senki, mert előtte is elit volt és utána is, egyébként pedig még a teljes elit WR fizetés eléréséhez ő bevállalt egy plusz évet és csak aztán kapta meg a nagy zsét, hogy akkor is teljesített.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
több mint 7 éve
Bell témában ezt találtam:247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Bolt/AB-tweets-after-LeVeon-Bells-reported-contract-demand-116786860
17 millió/év átlag, az négy évre 68 millió. Az ügynöke ugye februárban a 13.5 M/éves ajánlatunkra mondott nemet, abban állítólag - ugye ezt vmelyik beatwriter írta, de most nem találom - Colberték az első két évben kb. 70%-ot garantáltak volna. Bellék sztem az egész szerződésre akarnak 70%-ot, az kb. 48-50 millió😊
több mint 7 éve
JuJut majd akkor fogom, ha meghülyül.A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
no
Miért nem tudja tudta csöndben? Mert a nyilvánossággal akart nyomást helyezni a csapatra. Lehet így is, csak ne csodálkozzon, ha sokan másnak látják, mint korábban. Ennyi.
Szerintem ne is ragozzuk.
Nem. BEN mostani pénze, hanem a prime QB salary, gondoltam egyértelmű, pláne Bell igényei alapján.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A sajat szemszogebol aldozat. Ereztetik vele hogy itt nincs jovoje, de itt tartjak. Akkor Ju-Ju-t utalhatod a tulzott nyilvanossag miatt.De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
kishaszi
több mint 7 éve
Konkrétan Bell milyen szerződést akar? Az tudom h évi 17 milliót!De hány évre, mennyi garantáltal??
Biztos tudja az FO a dolgát, de nem igaz h nem lehetne h összerakni neki egy fasza szerződést! Pl. 3 év 50 millió, 20 millió garantált, a többit meg ösztönzökkel ha eléri!
Tudom mi a Steelers vagyunk...
több mint 7 éve
De. Ő utalgat a nyilatkozataival, mintha áldozat lenne. Az év közbeni nyilatkozataira meg az~rt nem mondok semmit, mert már fene tudja mi volt fake és mi nem.Nem, a fő bűne, hogy úgy csinál, mintha egy fedhetetlen bárányka.lenne sagetzy sztílersz nem akar.neki adni zsozsettát.Az eg vilagon senki nem mondja, hogy a vasas geci mert nem akarja megfizetni foleg Bell nem. Jelenleg egyik fel sem akar engedni az allaspontjan es kesz, de a vasas sok penzt rakott le, Bell tobbet akar. Ezert egyik fel sem geci, ez egy targyalas. Lehetett volna szebben is csinalni es ebben inkabb a vasas a ludas. Bell egy top 5 minden idok vasas O-ben, azert nem ezt erdemli ami most megy korulotte a sajat szurkoloi kozott.
kishaszi
no
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A Vikings kifizetett egy nem top irányítónak egy mindenidők giga összeget, mivel úgy gondolják, azt remélik, hogy vele produktívabbak lesznek, mint nélküle, és nem állnak meg a konfdöntőnél, hanem előrébb léphetnek.Lehet, hogy idén ezt nem akarták eldönteni a franchise taggel, ami pénzügyileg is kézenfekvő lépés volt az FO részéről. Az idei értéke kb. annyi, mint amennyit Csengő kért tavaly, a csapatnak pedig a tag értékét még megéri egy ligaelit RB az idei cap terhére. Azzal nem számoltunk (mi szurkolók), hogy Bell a tavalyi követelésére rápakol és éves szinten 17 millát kér, továbbá a garantált %-ok kapcsán is távol vannak az álláspontok.
A Steelers nem gondolja, hogy egy giga összeget megér számukra egy futó, szerintük nem lesznek rosszabbak nélküle se, sőt, hiszen a csapatépítés alaplogikája mindig az, hogy a csapat lépésről lépésre, építőkockáról építőkockára jobbá -SB contenderré, majd győztessé- váljon.
Mindkét csapat kockáztat, úgymond fogad a jövőre, hiszen 100 százalékos bizonyossággal nem tudható az mit hoz, de dönteni meg most kell, a jelenben.
Van, aki többet kockáztat, az többet is nyerhet, van aki kevesebbet - az is nyerhet többet, csak kisebb eséllyel.
Én személy szerint arra fogadnék, hogy Bellel (és az így máshonnan kieső forrásokkal kalkulálva és elfogadva) van nagyobb sansz tovább jutni, a Steelers FO meg arra fog fogadni, ha nem adnak neki hosszútávút, hogy nélküle (és az így máshova átcsoportosítható források felhasználásával) van nagyobb sansz SB-t nyerni.
Az, hogy kinek van igaza, csak akkor derül ki, ha SB-t nyertek, ha nem, akkor maradnak a "mi lett volna ha"-k.
Sobri Jóska
Lehet ezt úgy is nézni, hogy egy évi cap teherrel még bevállaljuk, de hosszútávon nem, mert többet veszíthetünk vele, mint amit nyerünk. Pl. - amit írtál - a cap másfelé allokálása (def-be), vagy az eltiltással/sérülékenységgel összefüggő aggályok.
A Steelersnél és Rooney-éknál, aki megérdemelte, az mindig - kisebb-nagyobb balhék árán v. balhémentesen - megkapta a maga kis pénzét, volt, hogy többször, vagy több részletben (Ben, AB, Heyward, DeCastro, Pouncey, Gilbert, korábban Pola, Farrior, etc). Mondjuk Ben-en kívül (ugye a szex. erőszak vád, de ő fr. QB, tehát a rizikót megérte egyébként is) kb. nagy issue nem volt, mint Bellnél a pippantás/sumákolás/üzengetés.
A Fo az elbocsátásokat is nagy százalékkal jól látta (S. Holmes, M. Wallace, P. Burress, J. Porter, L. Woodley, W. Gay, nálam egyedül Pola visszavonulása és K. Lewis elengedése miatt van keserűbb szájíz). Szóval én bízom bennük
több mint 7 éve
A Vikings kifizetett egy nem top irányítónak egy mindenidők giga összeget, mivel úgy gondolják, azt remélik, hogy vele produktívabbak lesznek, mint nélküle, és nem állnak meg a konfdöntőnél, hanem előrébb léphetnek.A Steelers nem gondolja, hogy egy giga összeget megér számukra egy futó, szerintük nem lesznek rosszabbak nélküle se, sőt, hiszen a csapatépítés alaplogikája mindig az, hogy a csapat lépésről lépésre, építőkockáról építőkockára jobbá -SB contenderré, majd győztessé- váljon.
Mindkét csapat kockáztat, úgymond fogad a jövőre, hiszen 100 százalékos bizonyossággal nem tudható az mit hoz, de dönteni meg most kell, a jelenben.
Van, aki többet kockáztat, az többet is nyerhet, van aki kevesebbet - az is nyerhet többet, csak kisebb eséllyel.
Én személy szerint arra fogadnék, hogy Bellel (és az így máshonnan kieső forrásokkal kalkulálva és elfogadva) van nagyobb sansz tovább jutni, a Steelers FO meg arra fog fogadni, ha nem adnak neki hosszútávút, hogy nélküle (és az így máshova átcsoportosítható források felhasználásával) van nagyobb sansz SB-t nyerni.
Az, hogy kinek van igaza, csak akkor derül ki, ha SB-t nyertek, ha nem, akkor maradnak a "mi lett volna ha"-k.