NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Justin Thomas jött a PS-be és elküldtük onnan Jake Rodgers OT-t. Ez számomra egyet jelent azzal, hogy Gilbert felépült.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Aztán a PO első körében kihullotok és majd mondogathatjátok, hogy ejj pedig mi hogy elvertük a bajnokot. :p Csak ez pont semmit nem fog érni, mint ahogy most sem ér többet egyetlen W-nél. Egy csoportsöprés sem jelent semmit. Persze a 4 W az jól jön, de egyéb jelentősége nincs.Páratlan héten játszunk velük idegenben, ebből tudhatod mi lesz a vége. 😉 Rámegyünk a 100-as pont difire a csoport ellen (jelenleg 93-27 a mérleg az AFC North ellen idén 3 meccsen).Azért a Jags szépen beárazta a Northot..Nehogy aztán a Cleveland árazza be őket. 😊
Blitzburgh
Soldados
iktriad
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Páratlan héten játszunk velük idegenben, ebből tudhatod mi lesz a vége. 😉 Rámegyünk a 100-as pont difire a csoport ellen (jelenleg 93-27 a mérleg az AFC North ellen idén 3 meccsen).Azért a Jags szépen beárazta a Northot..Nehogy aztán a Cleveland árazza be őket. 😊
Blitzburgh
Soldados
több mint 7 éve
Nyema. Kultivált használt szinténzenész kihaénnem venném. A központozásra érettemSutianapnak ez sajátja, és ragaszkodik hozzá. csak a beavatottak értik ezt a nyelvet. Sutianap és Pataky Attila 😀És csókpuszi hogy elóvastátok, de mindenről Shawn tehet....Azért egy nyelvi lektorálás ráfért volna, pár éve még ingyé meg is csináltam volna😀
sutianap
kishaszi
Shawn84
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Gyerekek, Én nem vagyok Soldi, nincs baj azzal, ha nincs velem egyetértés.. 😊)))))))))))))))))))))
több mint 7 éve
Shawn84
8 527
Sutianapnak ez sajátja, és ragaszkodik hozzá. csak a beavatottak értik ezt a nyelvet. Sutianap és Pataky Attila 😀És csókpuszi hogy elóvastátok, de mindenről Shawn tehet....Azért egy nyelvi lektorálás ráfért volna, pár éve még ingyé meg is csináltam volna😀
sutianap
kishaszi
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
még szerencse, hogy én Sütivel és Klemóval is egyetértek 😀
több mint 7 éve
És csókpuszi hogy elóvastátok, de mindenről Shawn tehet....Azért egy nyelvi lektorálás ráfért volna, pár éve még ingyé meg is csináltam volna😀
sutianap
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Azért a Jags szépen beárazta a Northot..Nehogy aztán a Cleveland árazza be őket. 😊
Blitzburgh
több mint 7 éve
Azért a Jags szépen beárazta a Northot..
több mint 7 éve
Szuper hét volt, a KC is kikapott. A Pats és a Steelers maradt 2 vereséggel az AFC-ben.A Colts ellen hagyományosan jól megy nekünk, remélem, ez nem most változik meg.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Azért most jól esik ez a kis nyugalom a héten...A következő ellenfél elverte a Watson-t vesztő Texans-t, ahol már csak rózsaszín álom a PO, de a Colts legalább megmutatta, hogy érdemes komolyan venni őket
A Ravens kikapott, a Bengals kikapott és szörnyen játszott...
A Philly és a Rams egyszerűen hihetetlen...olyan magasságban vannak, ahonnan nagyot lehet esni...
Úgyhogy a lényeg, hogy játék nélkül is nagyot léptünk a PO felé és jó volt más csapatokat jobban megnézni
több mint 7 éve
...és akkor Burfict azt mondja h verjen meg Bortles ha tud minket, erre 23-7 re kikapnak BB meg 259y 1/0! 😊 A nagypofájú!
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Hogy nekem nincs igazam az könnyen lehet, de abban nem hibáztam, hogy nem olvastam végig. Tudom, hogy ez egy D dicsérő cikk volt, de a végkövetkeztetésével nem értettem egyet, vagyis azzal, hogy miért jó a D.Te is hibaztal a vegigolvasasaval, mint en. Dicserni akarta es nem alaptalanul a csapatodat. En csak azert olvastam vegig, mert elkezdtem ( pedig A haboru es beke nevezetu szosszenet utan megfogadtam valamit) es nem ismertem az oldalt, de a szubjektiv szocskat eszre kellett volna vennem.www.first-down.hu/szubjektiv/a-steelers-d-avagy-a-2017-es-modern-vedelmek/Nagyon szakmainak tűnő, de közben több részében elnagyolt elemzés természetesen 2 bugyuta következtetéssel, legalábbis szerintem. Hogy a harmadik célpontok és a nickel CB-k döntenék el a meccseket....önmagában égbekiáltó baromság. Fontosak lettek, nem vitás, de hogy az elemzés egyetlen szót nem emleget például a liga egyik legjobb nose tackle emberévé kinövő Hargrave-ről az felteszem azért van, mert maga az elemzés is prekoncepcióúzus, vagyis nem támasztotta volna alá a végkövetkeztetést.
Shawn84
Nem változott sokat az ami most is - véleményem szerint - a jó védelmek közé sorolja ezt a Steelers D-t. Ez pedig maga a front7. Annyi változott az elmúlt időszakhoz képest, hogy szépen a modern front7 alkalmazkodott a pass heavy O-k kívánalmaihoz, így míg régen a DL-nek alapvetően a futás megállításában kellett jeleskednie, ma akkor hatékony egy ilyen trió, ha képes paszt siettetni, képes mindegyik tagja nickel felállásokban is pályán lenni. Watt ugyanannyira kellett ebbe a D-be tehát, mint Hargrave, vagy pedig Tuitt elitté válása, no és mondjuk egy backup member Alualu minőségi játéka. No és ez a front7 hozza azt, hogy mögötte könnyebb a dolga a secondarynek. Láttuk ugyanis, hogy Burnst azért még égetik rendesen és a futás ellen is van tanulnivalója. Kétségtelen emellett az, hogy a nickel CB-k megtalálása is fontos láncszem volt, de hatékony front7 nélkül Hilton nem lenne elég, sőt.....
Az O kapcsán pedig nyilván akkor lenne igazság ebben a második/harmadik elkapós történetben, ha történetesen nem az elit elkapók lennének a ranglisták élén. Hogy hogynem ők vannak ott, de az nem újdonság, hogy az elit O-k minden poszton hatékony embereket alkalmaznak és sokkal inkább ez a lényeg és nem egy-egy ember. Az a hatékony O, ahol a QB mindenkinek képes dobni a pályán. Ez jelenti a minőségi WR/TE/RB szettet ugyanúgy, mint a csapatra alkotott playbook-ot. Ettől még NEM, illetve nem feltétlenül az utolsó emberek párharca el a meccset ahogy ezt szépen látjuk is a statisztikákból.
Klemó
Egy masik ilyen felelevenitett fogadalmam, hogy ha sokat palinkazol es zold leszel a szomszed keritesetol, akkor ne probald meg a taxit a fiatal tarsasaghoz vagni, mert nem hiszik el, hogy te vagy Hulk.
no
Meg hát itt a Phili meccs és ugye D év van.....
több mint 7 éve
Jövőre draftolhatnánk Baker Mayfieldet...és akkor maradhatna a Killer B ! 😊
több mint 7 éve
Nekem tetszett az elemzés süti 😊
több mint 7 éve
Nem Shawnt kő szidni, mer én írtam, csak mivel nem voltam szombaton kértem rakja ki, ha valakit megérint esetleg. Szóval nem vagyok az igazság teljes birtokosa, mint az Ezredes, csak sokadszori beszélgetésekből nekem ez szűrődött le.www.first-down.hu/szubjektiv/a-steelers-d-avagy-a-2017-es-modern-vedelmek/Nagyon szakmainak tűnő, de közben több részében elnagyolt elemzés természetesen 2 bugyuta következtetéssel, legalábbis szerintem. Hogy a harmadik célpontok és a nickel CB-k döntenék el a meccseket....önmagában égbekiáltó baromság. Fontosak lettek, nem vitás, de hogy az elemzés egyetlen szót nem emleget például a liga egyik legjobb nose tackle emberévé kinövő Hargrave-ről az felteszem azért van, mert maga az elemzés is prekoncepcióúzus, vagyis nem támasztotta volna alá a végkövetkeztetést.
Shawn84
Nem változott sokat az ami most is - véleményem szerint - a jó védelmek közé sorolja ezt a Steelers D-t. Ez pedig maga a front7. Annyi változott az elmúlt időszakhoz képest, hogy szépen a modern front7 alkalmazkodott a pass heavy O-k kívánalmaihoz, így míg régen a DL-nek alapvetően a futás megállításában kellett jeleskednie, ma akkor hatékony egy ilyen trió, ha képes paszt siettetni, képes mindegyik tagja nickel felállásokban is pályán lenni. Watt ugyanannyira kellett ebbe a D-be tehát, mint Hargrave, vagy pedig Tuitt elitté válása, no és mondjuk egy backup member Alualu minőségi játéka. No és ez a front7 hozza azt, hogy mögötte könnyebb a dolga a secondarynek. Láttuk ugyanis, hogy Burnst azért még égetik rendesen és a futás ellen is van tanulnivalója. Kétségtelen emellett az, hogy a nickel CB-k megtalálása is fontos láncszem volt, de hatékony front7 nélkül Hilton nem lenne elég, sőt.....
Az O kapcsán pedig nyilván akkor lenne igazság ebben a második/harmadik elkapós történetben, ha történetesen nem az elit elkapók lennének a ranglisták élén. Hogy hogynem ők vannak ott, de az nem újdonság, hogy az elit O-k minden poszton hatékony embereket alkalmaznak és sokkal inkább ez a lényeg és nem egy-egy ember. Az a hatékony O, ahol a QB mindenkinek képes dobni a pályán. Ez jelenti a minőségi WR/TE/RB szettet ugyanúgy, mint a csapatra alkotott playbook-ot. Ettől még NEM, illetve nem feltétlenül az utolsó emberek párharca el a meccset ahogy ezt szépen látjuk is a statisztikákból.
Klemó
De mondok neked egyet a legalapabb statokból. Receiving yard, tavaly több mint 20 WR volt EZER felett, idén félidőben meg 11 500 felett. Nekem az ilyenek szöget ütnek a felyembe, hogy miért is van ez?
És csókpuszi hogy elóvastátok, de mindenről Shawn tehet....
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Spy
2 337
...akkor most húzzuk be a W-t bye week-en is...
több mint 7 éve
gabor25
5 144
A lenyeg nem ez lett volna. Hanem az, hogy 4 x voltak red zonban, negyszer megallitottuk oket nagyon kozel a td hez (joparszor par yard...). Ha egy rossz tackle jon, siman ki is kaphattunk volna. Szoval lehet 13-3 unk lesz vagy 12-4. De ezzel varnek meg. Erre akartam irni, hogy azert a siman lefutott meccsek nalunk nincsenek. 😊 Barmire kepesek vagyunk. Lsd Jags, Chicago stb. Egyszer fennt egyszer lennt. 😊 De nyilvan tobb jo meccsre szamitok en is. De varjuk meg mi lesz, mert ... Pats az ugye pats. Bengals Ravens meccsen is azert kifoghat barki egy jo napot, foleg hogy bengals az idegenben van. Es az orok mitosz, hogy az nfl ben barki meg tud verni barkit, ha jo napot fog ki.Ilyen nincs, hogy ha ezt csinálnak, meg ha azt csinálnak egy meccsen. Nyilván ha ők FG-t rúgnak 4. kísérletre, mi is másképp reagálunk. Nincs olyan, hogy az egyik csapat eredményéhez hozzáadsz 6 pontot és akkor ők nyertek volna, mert nyilván mi is másképp játszunk, ha egy FG mondjuk elég nekik a W-hez. Mi úgy játszottunk, hogy TD kell nekik...Vissza a Steelers-höz.egyet azert ne felejts el. Mi magunkat is kepesek vagyunk elverni, ha nagyon akarjuk. Szoval nem egyszer iden is volt ra pelda, hogy a w nem csak rajtunk mulott. Pl mostani meccs. Ha fg t csinalnak korabban nem eroltetik a tdt akkor is mashogy allnank. Vagy ha sikerul egy td a negybol nekik a red zoneban.
A hátralévő 8 meccsből 2 tűnt felettébb izgalmasnak, de szegény Watson sérülésével már csak a Pats-meccs maradt. Őszintén szólva innentől nagy csalódás lenne 12-4 alatt végezni. De a realitás inkább a 13-3.
Soldados
Ertem en hogy nem jott ossze, de ossze is johetett volna. Es lesz ilyen meccs meg hidd el. 😊 Most is kb bryant kihagyasa majdnem balul sult el. Persze kell buntetni es kellett is. De ennek eredmenyekent is jott az, hogy ejtettuk nelkule el labdakat ossze vissza... Vagy ben dobott siman tul stb. Ab nem de o meg pass off a td helyett, es nem egyszer tolta el magatol a vedot, oruljunk hogy csak egyszer buntettek meg. Meg juju is dropolt egyet amikor senki nem volt a kozeleben. De az belefer. Azonban a tobbi tiszta droppal egyutt mar majdnem sok lett. Szoval erosek vagyunk. De 5 int is volt mar iden. Meg hogy siman szetfutottak minket iranyito nelkul dobas nelkul ugyanezzel a d vel... 😊
Ben is iden meccs kozben neha mintha mar tenyleg a jovojen gondolkodna. Aztan dob egy gyonyorut. Aztan meg megint gondolkozik a jovojen es dob egy irto nagy kerdojelet. Szoval kezd latszani rajta valami... Es mar nem eloszor. De az hogy lassabb az szerintem lathato... Nem en talaltam ki ezt persze. De elgondolkodtato. Rozsdasat montak ra, mint bryant re. Vagy bell re korabban...
Szoval nem azt mondom nem vagyunk jok. Csak azt hogy idegenben, barhol kabe kepesek vagyunk magunkat meglepni es a killer bees minket csip meg. 😊. Ha pl off szinte fel se megy a palyara lelkileg. Stb...
gabistar
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
no
7 305
Te is hibaztal a vegigolvasasaval, mint en. Dicserni akarta es nem alaptalanul a csapatodat. En csak azert olvastam vegig, mert elkezdtem ( pedig A haboru es beke nevezetu szosszenet utan megfogadtam valamit) es nem ismertem az oldalt, de a szubjektiv szocskat eszre kellett volna vennem.www.first-down.hu/szubjektiv/a-steelers-d-avagy-a-2017-es-modern-vedelmek/Nagyon szakmainak tűnő, de közben több részében elnagyolt elemzés természetesen 2 bugyuta következtetéssel, legalábbis szerintem. Hogy a harmadik célpontok és a nickel CB-k döntenék el a meccseket....önmagában égbekiáltó baromság. Fontosak lettek, nem vitás, de hogy az elemzés egyetlen szót nem emleget például a liga egyik legjobb nose tackle emberévé kinövő Hargrave-ről az felteszem azért van, mert maga az elemzés is prekoncepcióúzus, vagyis nem támasztotta volna alá a végkövetkeztetést.
Shawn84
Klemó
Egy masik ilyen felelevenitett fogadalmam, hogy ha sokat palinkazol es zold leszel a szomszed keritesetol, akkor ne probald meg a taxit a fiatal tarsasaghoz vagni, mert nem hiszik el, hogy te vagy Hulk.
több mint 7 éve
Klemó
5 667
www.first-down.hu/szubjektiv/a-steelers-d-avagy-a-2017-es-modern-vedelmek/Nagyon szakmainak tűnő, de közben több részében elnagyolt elemzés természetesen 2 bugyuta következtetéssel, legalábbis szerintem. Hogy a harmadik célpontok és a nickel CB-k döntenék el a meccseket....önmagában égbekiáltó baromság. Fontosak lettek, nem vitás, de hogy az elemzés egyetlen szót nem emleget például a liga egyik legjobb nose tackle emberévé kinövő Hargrave-ről az felteszem azért van, mert maga az elemzés is prekoncepcióúzus, vagyis nem támasztotta volna alá a végkövetkeztetést.
Shawn84
több mint 7 éve
ami mindenkinek nagyon szemet szúr: a tackling ban azért elég gyengék vagyunk...
több mint 7 éve
Shawn84
8 527
www.first-down.hu/szubjektiv/a-steelers-d-avagy-a-2017-es-modern-vedelmek/
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ilyen nincs, hogy ha ezt csinálnak, meg ha azt csinálnak egy meccsen. Nyilván ha ők FG-t rúgnak 4. kísérletre, mi is másképp reagálunk. Nincs olyan, hogy az egyik csapat eredményéhez hozzáadsz 6 pontot és akkor ők nyertek volna, mert nyilván mi is másképp játszunk, ha egy FG mondjuk elég nekik a W-hez. Mi úgy játszottunk, hogy TD kell nekik...Vissza a Steelers-höz.egyet azert ne felejts el. Mi magunkat is kepesek vagyunk elverni, ha nagyon akarjuk. Szoval nem egyszer iden is volt ra pelda, hogy a w nem csak rajtunk mulott. Pl mostani meccs. Ha fg t csinalnak korabban nem eroltetik a tdt akkor is mashogy allnank. Vagy ha sikerul egy td a negybol nekik a red zoneban.
A hátralévő 8 meccsből 2 tűnt felettébb izgalmasnak, de szegény Watson sérülésével már csak a Pats-meccs maradt. Őszintén szólva innentől nagy csalódás lenne 12-4 alatt végezni. De a realitás inkább a 13-3.
Soldados
Ertem en hogy nem jott ossze, de ossze is johetett volna. Es lesz ilyen meccs meg hidd el. 😊 Most is kb bryant kihagyasa majdnem balul sult el. Persze kell buntetni es kellett is. De ennek eredmenyekent is jott az, hogy ejtettuk nelkule el labdakat ossze vissza... Vagy ben dobott siman tul stb. Ab nem de o meg pass off a td helyett, es nem egyszer tolta el magatol a vedot, oruljunk hogy csak egyszer buntettek meg. Meg juju is dropolt egyet amikor senki nem volt a kozeleben. De az belefer. Azonban a tobbi tiszta droppal egyutt mar majdnem sok lett. Szoval erosek vagyunk. De 5 int is volt mar iden. Meg hogy siman szetfutottak minket iranyito nelkul dobas nelkul ugyanezzel a d vel... 😊
Ben is iden meccs kozben neha mintha mar tenyleg a jovojen gondolkodna. Aztan dob egy gyonyorut. Aztan meg megint gondolkozik a jovojen es dob egy irto nagy kerdojelet. Szoval kezd latszani rajta valami... Es mar nem eloszor. De az hogy lassabb az szerintem lathato... Nem en talaltam ki ezt persze. De elgondolkodtato. Rozsdasat montak ra, mint bryant re. Vagy bell re korabban...
Szoval nem azt mondom nem vagyunk jok. Csak azt hogy idegenben, barhol kabe kepesek vagyunk magunkat meglepni es a killer bees minket csip meg. 😊. Ha pl off szinte fel se megy a palyara lelkileg. Stb...
gabistar