Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Keresztrejtvény. Terrell Edmunds vs ?

magasság: 6'1 vs 6'1
súly: 217 font vs 222 font
kézméret: 32 3/4 vs 32 1/2
40 yard dash: 4.47 vs 4.59
vertical jump: 41.5 vs 33 inch
broad jump: 134 vs 120 inch

Ki a másik?
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Na emberek akkor kezgyünk el szokni
 mobile.twitter.com/CowboyFB/status/990046911397740544/video/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Nem lehetne, hogy 25 hozzászólás helyett, irtok egy összefoglalót, Gabi? Ez nem egy elő eredménykövető. Oldalakon keresztül meg ezt olvasni...
Klaci79
Hat az eredmeny kovetoben nem gondoltam, hogy ki lehet vesezni kit hogy huz a steelers. Szoval ezert irtam fokent ide. Es gondoltam, mivel steelers topic csak lehet irni hogy kit huzunk vagy reagalni hogy kit hoztunk. De bocsi ha ez mast zavart. Eloben az eredmenykovetoben percenkent ment a pickek hivasa es a tobbiek elemzese. Ezert irtam ide. Mert ez csak steelersre tartozik. Es amott 30 iras jelent meg 1 mp alatt es mar nem a steelersrol hanem a kovetkezo, vagy a 2 vel kesobbi pickrol. Bocsi erte. Es Tenorx ot is itt akartam kerdezni, meg a velemenyet.

De most mar nem lesz igy mert nem lesz ugysem ertelme kovetni vagy izgulni vagy elemezni ki jon. Innentol mindenki meg nagyobb lutri. Szoval irni sem fogok szinte semmit. Deal? Es mindenki boldog lesz. Foleg hogy 3 honapig ugysem lesz szinte semmi.

Es rovid lesz az irasom (nem hosszu) es napokig sem lesz ugyanaz (Mindig mas butasagot irok majd). Haha : )

(Utoirat: De azert kinacsisagbol atmentem az elso csapathoz, aki a csapatforumban legelol volt, hogy ok irtak e ugyanigy a draft alatt. Colts volt ez es igen. Pont ugy mint az eredmenykovetoben. De megertem. Es nem fogok. )

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 563 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Jövő!?

www.youtube.com/watch?v=az_pvRSElI8
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Igazából nekem nincs nagyobb bajom a 2-3. körrel.
Rudolph-ra le kellett csapni a 3. körben, ha megfelelő potenciált láttunk benne. Kicsit azt mutatja a pick, hogy nem full winnow üzemmódban vagyunk attól függetlenül, hogy most van együtt Ben-Brown-Bell - hogy ez jó döntés-e, azt majd a jövő eldönti.
Hogy ILB-vel mit terveznek csinálni, az meg egy érdekes kérdés. Én nem lepődnék meg, ha gondolkoznának Edmunds ILB-re konvertálásán. Tényleg nem tudom.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Ilb problematika.
Szóval Scales/Jewell/Avery/Kiser van benn a klasszikokból. Két ötödik két hetedikkel futunk, tehát valamennyi mozgásterünk van a felmenetelhez. Az első körös ILB őrületnél mindegyik playához masszív feltréd kellett, amihez valszeg nem volt muníciónk. Itt a közepében nekem a Memfiszi csávó kéne, ő olyan Timmons szerű jelenség, na meg Dzsozi is elfogadható.

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Washington egy "állat".....Brown és JuJu mögött mellé ha van tökéletes választás, akkor az ő véleményem szerint. Már a draft előtt is azt néztem, hogy egy gyorsabb masszívabb Brown és így a pálya másik oldalán ez halálos fegyver lehet, főleg, ha JuJu-t odaveszem slot WR-nek és mondjuk egy "gyengécske" Bellt odapakolok még check down játékosnak. Bryant tehetsége ellenére nekem soha nem hozta azt, ami benne van, vagy benne lenne, de Ben most olyan WR triónak dobálhat, akinek mindenki szeretne QB életében. Ennek baromira örülök.

Hozunk még szépen prospecteket hátulról, de várunk lepattanót is még a D erősítésére. Ne feledjük, hogy Haden mikor és hogy jött, vagyis ne zárjuk ezt ki és azt sem, hogy ez jól sül el. A Wilcox cutból lehet is valamicskét erre költeni.

Nem vagyok elégedett a drafttal, az első körben az FO legalább többlet cetliket kihozhatott volna ebből az Edmunds pickből, ha már azt gondoltuk, hogy nem lesz bent a második végén (ha olvastok utána, akkor az volt a hír, hogy Edmunds ment fel a draft boardokon) és a 3. kör végén nem gondolom, hogy projekt játékost kell(ene) hozni.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De hol van Soldi?
bcsarli
Kanari szigetek.
Klaci79
Tud élni 😊 És ott nincs net? 😊
bcsarli
Csajjal láttam ❤️
Biztos csak itt van nagy szája 😉😂😂😂
Klaci79
Jaaaaa! Akkor az is lehet, hogy azt sem tudja hogy kiket draftoltunk 😊

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
De hol van Soldi?
bcsarli
Kanari szigetek.
Klaci79
bcsarli
Csajjal láttam ❤️
Biztos csak itt van nagy szája 😉😂😂😂
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De hol van Soldi?
bcsarli
Kanari szigetek.
Klaci79

több mint 7 éve
De hol van Soldi?
bcsarli
Kanari szigetek.
több mint 7 éve
Személyes véleményem:
Ha Edmunds az első nap reach volt (az volt), akkor Rudi nagy steal.
Azt azért meg kell érteni, hogy a gm és a hc nem azért van ott a scoutokkal, edzőkkel, hogy cbs rangsort vagy mock draftokat nézzenek. Ők pontosan tudják, hogy mire van szükségük, hogy kit keresnek, hogy kit hol vállalnának. Keresik az alkalmas játékost, a megfelelő vagyis általuk gondolt posztra. Ők néznek gametapet, felmerot, megkérdezik a játékost, hogy mit gondol, eldöntik mennyire fontos a sparq vagy épp az interjú.
Baromi komplex dolog, hogyan lesz valaki egy NFL csapat játékosa. Mi meg ebből csak kis szeletet látunk és azt, hogy az újságírók hogy látják. Szóval Edmunds lehet beválik, lehet nem, de ugyanez igaz a tesóra is.

Washington jó pick, sokat érdeklődtünk utána és nem is draftolunk rossz WR-t mostanában.ugyanakkor lehetett volna más is, de remelem beválik, van benne potenciál. Rudi kifejezetten tetszik, a tavalyi Dobbs húzás nem tetszik ennek fényében. Ha ennyi esélyt adunk valakinek, akkor azért kar egy 4.kor. Na de mindegy, reméljük 3 év múlva kész lesz átvenni Big Ben örökséget.
Az Ot prospectre nehéz mit mondani. Munchak elment megnézte. Ha valaki tudja, akkor az ő. Bízom benne.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Nekem Mason Rudolph és James Washington A+ választások. Hát cirka az lett volna a terv, hogy a 3. körünkkért felmegyünk Evansért és hozzuk az utóbbi kettőt.

Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.

Ami viszont gáz az Okorafor. Szinte érződik, hogy nem készültünk 4 választásra az első két napon. Finoman fogalmazva is egy reach és csakis az a magyarázat, hogy hoztuk, hogy nincs 4. körünk. Amit végképp nem értek, az az OL annyira komplett, hogy lehet, hogy PS-be kerülhet, vagyis elvihetik tőlünk. Nekem ő C grade és még akkor is, ha Munchak valamit nyilván látott benne és benne azért bízhatunk.

Edmunds: B-
Rudolph: A+
Washington: A
Okorafor: C
Klemó
Hát azért ez egy picit túlzás, a kezdő az ok, de így hogy Hubbard elment, Hawkins-on kívül nincs értelmezhető csere OT a rosteren (akinek eddig van 1 snap-je), szóval azért ő is elfért itt
kriSTEELan
Igen, Hubbard elment, Hawkins ott van és ő komolyabb prospect volt anno 4. körösként. Nekem pont ez a gondom. Rengeteget kell tanulnia és ha hozunk is itt valakit, azért az gáz, hogy az O-ba hozunk.
Klemó
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy magyarázható a pick, Hawkins 3 év alatti 1 snapje nem azt mutatja, hogy mennyire bevál(ha)t. Egyértelműen jobban örültem volna én is egy D picknek, de erre sem lehet azt mondani, hogy "minek?"

több mint 7 éve
De hol van Soldi?

több mint 7 éve
Nem lehetne, hogy 25 hozzászólás helyett, irtok egy összefoglalót, Gabi? Ez nem egy elő eredménykövető. Oldalakon keresztül meg ezt olvasni...
Klaci79
Én már őt el sem olvasom. Hosszú, és napokig ugyanaz.

több mint 7 éve
Nekem Mason Rudolph és James Washington A+ választások. Hát cirka az lett volna a terv, hogy a 3. körünkkért felmegyünk Evansért és hozzuk az utóbbi kettőt.

Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.

Ami viszont gáz az Okorafor. Szinte érződik, hogy nem készültünk 4 választásra az első két napon. Finoman fogalmazva is egy reach és csakis az a magyarázat, hogy hoztuk, hogy nincs 4. körünk. Amit végképp nem értek, az az OL annyira komplett, hogy lehet, hogy PS-be kerülhet, vagyis elvihetik tőlünk. Nekem ő C grade és még akkor is, ha Munchak valamit nyilván látott benne és benne azért bízhatunk.

Klemó
Hát azért ez egy picit túlzás, a kezdő az ok, de így hogy Hubbard elment, Hawkins-on kívül nincs értelmezhető csere OT a rosteren (akinek eddig van 1 snap-je), szóval azért ő is elfért itt
kriSTEELan
Igen, Hubbard elment, Hawkins ott van és ő komolyabb prospect volt anno 4. körösként. Nekem pont ez a gondom. Rengeteget kell tanulnia és ha hozunk is itt valakit, azért az gáz, hogy az O-ba hozunk.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320

Klemó

több mint 7 éve

Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége, ebben a classban mondjuk második. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Szóval rossz szögből nézzük. Mindenki azt hiszi, hogy a SB windows miatt lehetetlen nagy needre átloholunk majd a drafton mindent feladva. Lehet ez volt a terv, csak kivitték az emberünket, s a Bé planba pedig valahol a day3ban csücsül egy LB. Mindazonáltal a jövőt tekintve nagyon okosan jártunk el. Bár bárhova húzunk mindenhol erősítés történt volna a 2019es keretet nézve.
Szóval maximálisan felkészültünk a Ben utáni életre, a Washington/Rudolph duó egy már kiforrott páros, bármikor pályára lehet küldeni, nem kell chemistryt várni. Ehhez csak hozzátesz a meglévő Juju/Brown - tehát brutális passzorientált offenz várható a jövőben, ehhez pedig nem fogunk plusszban már hozzátenni, hanem elég Conner is. S hogy elég bő legyen majd a kabát kifiléztül a minden Oline legpénzesebb méregfogát az LT posztot is. Továbbra sem szándékozunk elherdálni ott a pénzünket, pögögjön csak ott small budget.
Szerintem jó vízió, s biztos már van egy másik vízió is a Dben, csak még mi nem látjuk, megvárnám még a harmadik napot, hogy mit akarunk kezdeni a runD működésével kapcsolatban, lehet nem az ILB lesz a megoldás, hanem DT, de majd lássuk.
Előre fijjug, éjjen az Okistate!

több mint 7 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Vitték jeffersont. Lobotómia után megvan a burfict utód.
no flacco
Ja, amúgy nem is kéne. Csak azért vittük, hogy veletek kiszúrjunk... C'mon man

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Mas ugy latszik sacival nem csak en ereztem igy, ahogy kisetalt behivni a pickunket.

Let me say first that I’m thrilled Ryan Shazier was able to walk across the stage last night to announce the Steelers’ pick. On the night he got injured, it really didn’t look like he’d ever be able to do that. But I’m also having trouble viewing this as an inspirational story.

Mar masra hasznaljak mint foci. Es ez sajnalatos. Bemutatjak, hogy nezzetek, ha kitartotok talan megint tudtok jarni. De alapbol nem kellett volna ezen vegigmennie. De es csak nfl reklam, hogy latjatok sulyos serulesbol is visszatert. Csak azt nem mutatjak hogy hogy es ezutan hogy lesz vele. 😓

Csak mar ezzel egyre kevesebb embert lehet megetetni, hogy biztonsagi a foci. Es nem lehet tul nagy bajod...

www.si.com/extra-mustard/2018/04/27/friday-hot-clicks-nfl-draft-ryan-shazier

több mint 7 éve
Na akkor megvan e a c+(b------) elso harom kor a drafton nekunk? Vagy ki mit gondol? Biztos tudjak mit csinalnak, csak gaz hogy innen nem lehet latni. Kivulrol. Es nincs kezdo ILB, vagy ha van is egy S bol lesz atkepezve. Ha persze sikerul. Jol jart az offense. A def meg rendesen benezte ezt eddig. Melyik is volt a jobb csapat egyseg? Jo ertem persze, hogy az off is docogosen indult be, de a deff meg nem alitott meg senkit saci nelkul.

Es hogy most jottek oda tackle kepes emberek, az jo meg hogy egy S az is jo. De hogy ilb nem az gaz. Es az off jo lehet, de nem ezzel a def el. Mindegy. Ez van. Legalabb egy ilb nagy keres lett volna. Egy OT helyett? Vagy valami...Nem. De hat ez van. Az okosok ugyis jobban tudjak, vagy jobban tulagyaltak. Nehogy valaki is tudja, hogy van ilb needunk.

több mint 7 éve
Hubbard ment, gilbert meg tul sokat serult. Talan ezert. De azert azt jo lenne ha tudnank, hogy van az off side on kivul deff side of the ball too. Mert nem ugy tunik mintha ezt tudnank. Ja persze def heavy draft. Haha.
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Ő lesz az új ilb. Elég lesz keresztbe feküdnie a pályán.