NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Vissza a Steelers-höz.egyet azert ne felejts el. Mi magunkat is kepesek vagyunk elverni, ha nagyon akarjuk. Szoval nem egyszer iden is volt ra pelda, hogy a w nem csak rajtunk mulott. Pl mostani meccs. Ha fg t csinalnak korabban nem eroltetik a tdt akkor is mashogy allnank. Vagy ha sikerul egy td a negybol nekik a red zoneban.
A hátralévő 8 meccsből 2 tűnt felettébb izgalmasnak, de szegény Watson sérülésével már csak a Pats-meccs maradt. Őszintén szólva innentől nagy csalódás lenne 12-4 alatt végezni. De a realitás inkább a 13-3.
Soldados
Ertem en hogy nem jott ossze, de ossze is johetett volna. Es lesz ilyen meccs meg hidd el. 😊 Most is kb bryant kihagyasa majdnem balul sult el. Persze kell buntetni es kellett is. De ennek eredmenyekent is jott az, hogy ejtettuk nelkule el labdakat ossze vissza... Vagy ben dobott siman tul stb. Ab nem de o meg pass off a td helyett, es nem egyszer tolta el magatol a vedot, oruljunk hogy csak egyszer buntettek meg. Meg juju is dropolt egyet amikor senki nem volt a kozeleben. De az belefer. Azonban a tobbi tiszta droppal egyutt mar majdnem sok lett. Szoval erosek vagyunk. De 5 int is volt mar iden. Meg hogy siman szetfutottak minket iranyito nelkul dobas nelkul ugyanezzel a d vel... 😊
Ben is iden meccs kozben neha mintha mar tenyleg a jovojen gondolkodna. Aztan dob egy gyonyorut. Aztan meg megint gondolkozik a jovojen es dob egy irto nagy kerdojelet. Szoval kezd latszani rajta valami... Es mar nem eloszor. De az hogy lassabb az szerintem lathato... Nem en talaltam ki ezt persze. De elgondolkodtato. Rozsdasat montak ra, mint bryant re. Vagy bell re korabban...
Szoval nem azt mondom nem vagyunk jok. Csak azt hogy idegenben, barhol kabe kepesek vagyunk magunkat meglepni es a killer bees minket csip meg. 😊. Ha pl off szinte fel se megy a palyara lelkileg. Stb...
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
no
7 305
Máris nyertünk a bye weeken. Rajtunk kívül 3 csapat állt 2 vereséggel az AFC-ben, abból 2 érdekelt a héten, s rögtön a csütörtök esti rangadón kikapott a Bills. (Brutálisabban lábon lőtték magukat, mint mi szoktuk a negatív mérlegű csapatok ellen) A Cowboysnak pedig akkor sem vagyok hajlandó drukkolni, hogy a Chiefs-szel játszik, míg a Pats még nálunk is boldogabb jelenleg, hogy a pihenő hetükön kikapott a Bills.Nekik is rossz match-up? 😊
Soldados
több mint 7 éve
Máris nyertünk a bye weeken. Rajtunk kívül 3 csapat állt 2 vereséggel az AFC-ben, abból 2 érdekelt a héten, s rögtön a csütörtök esti rangadón kikapott a Bills. (Brutálisabban lábon lőtték magukat, mint mi szoktuk a negatív mérlegű csapatok ellen) A Cowboysnak pedig akkor sem vagyok hajlandó drukkolni, hogy a Chiefs-szel játszik, míg a Pats még nálunk is boldogabb jelenleg, hogy a pihenő hetükön kikapott a Bills.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Áááa. Na nyomás innen 😁😂🤘Amiket tenyszeruen leirtal eddig azokkal, 98%-ban egyetertek. A viszonyitasi alap a kulonbseg koztunk. Csereben ez eltorzit mindent.4-5 w egy jo QB-val. 6-7 win, ha tudnak meg sikeresen betolteni lyukakat. Csak ugyanarrol beszelunk. 😊 Az elso 100bol talan 4-t huznak, rengeteg penzuk van. Ha ebbol nem sikerul, akkor nem tudom mibol fog. ( garancia nincs persze, de akar belenyulhatnak a malac seggibe a hatso korokben is ).Most én írtam hosszasan, de végül kitöröltem és inkább rád hagyom.
En nem irtam, hogy egy off-season kell nekik, csak hogy elerhetik a kozepmezonyt vele. 4-5 W mar a kozepmezony alja. A 6-7 win meg kozepmezony es ha el lennenek szorva a W-k akkor az "in the hunt"- ban lennenek sokaig ( ami csaloka).
no
De röviden szólva is nem ugyanarról beszélünk. Te alapokról beszélsz, meg szebbnek ígérkező jövőről, én pedig egy romhalmazról. 😊 A középmezőny alja nem azért érhető el, mert vannak alapok, hanem azért, mert ahhoz elég 1-2 kiemelkedő játékos. Sok pénz sok cetli pedig önmagában semmit sem ér, ez eddig is igaz volt a Browns-ra, pl az elmúlt 2 évben is, mégis minden idők legrosszabb Brownsában gyönyörködhetünk.
De részemről lezártam, megismertük egymás álláspontját alaposan. 😊
Soldados
20eve mindent megtesznek, hogy romhalmaz legyen. Sikerult nekik, az. Ha megkerdezel egy szurkolot mit gondol 5 Win-rol, milyennek tunik a jovo ha leigazoljak mondjuk AS-t, akkor nem gondolom hogy azt mondjak, hogy aaa az nem kell, mert szar minden. Azt fogjak szamolgatni mint mindenhol, hogy kell egy jo WR, meg egy FB es milyen jok leszunk. Szerintem.
Ha a liga marad szar, akkor elerik vele a kozepmezonyt, igen mert ok is szarok. Az erteke attol meg uaz, ahogy a SB-nak is hiaba gyengebb a liga, akkor is oveluk versengesz. Persze el lehet rontani a draftot es venni szar jatekosokat dragan. Megvan a rutinjuk hozza, az is teny. Amit en irtam, hogy a 2 eve elkezdett ut tetszik. Rendbe raktak az OL-t, a rushD-t, tele vannak fiatalokkal akikbol kijohet meg barmi, ahogy javul a csapat ( A ti JU-JU-tok hogy mutatna itt. Egy strigulat behuznal az alkalmatlanokhoz, nalatok meg a jovo remenysege. Teged nem gyozott meg Njoku, de a tieteket vedted tavaly). Es engem nem zavar a QB jovore valo eltolasa ( ugyan furcsa), de ha mar igy tettek, akkor idenre azt kaptad ami varhato volt es amit K-el muveltek az meg hulyen/ kapkodosan nezett ki.
Egy picit irnek a Bears-rol, de nem merek, de a megiteles eg es fold. Es kitiltanak minket ha meg egy csapatot elkezdunk itt. 😊
no
több mint 7 éve
no
7 305
Amiket tenyszeruen leirtal eddig azokkal, 98%-ban egyetertek. A viszonyitasi alap a kulonbseg koztunk. Csereben ez eltorzit mindent.4-5 w egy jo QB-val. 6-7 win, ha tudnak meg sikeresen betolteni lyukakat. Csak ugyanarrol beszelunk. 😊 Az elso 100bol talan 4-t huznak, rengeteg penzuk van. Ha ebbol nem sikerul, akkor nem tudom mibol fog. ( garancia nincs persze, de akar belenyulhatnak a malac seggibe a hatso korokben is ).Most én írtam hosszasan, de végül kitöröltem és inkább rád hagyom.
En nem irtam, hogy egy off-season kell nekik, csak hogy elerhetik a kozepmezonyt vele. 4-5 W mar a kozepmezony alja. A 6-7 win meg kozepmezony es ha el lennenek szorva a W-k akkor az "in the hunt"- ban lennenek sokaig ( ami csaloka).
no
De röviden szólva is nem ugyanarról beszélünk. Te alapokról beszélsz, meg szebbnek ígérkező jövőről, én pedig egy romhalmazról. 😊 A középmezőny alja nem azért érhető el, mert vannak alapok, hanem azért, mert ahhoz elég 1-2 kiemelkedő játékos. Sok pénz sok cetli pedig önmagában semmit sem ér, ez eddig is igaz volt a Browns-ra, pl az elmúlt 2 évben is, mégis minden idők legrosszabb Brownsában gyönyörködhetünk.
Soldados
20eve mindent megtesznek, hogy romhalmaz legyen. Sikerult nekik, az. Ha megkerdezel egy szurkolot mit gondol 5 Win-rol, milyennek tunik a jovo ha leigazoljak mondjuk AS-t, akkor nem gondolom hogy azt mondjak, hogy aaa az nem kell, mert szar minden. Azt fogjak szamolgatni mint mindenhol, hogy kell egy jo WR, meg egy FB es milyen jok leszunk. Szerintem.
Ha a liga marad szar, akkor elerik vele a kozepmezonyt, igen mert ok is szarok. Az erteke attol meg uaz, ahogy a SB-nak is hiaba gyengebb a liga, akkor is oveluk versengesz. Persze el lehet rontani a draftot es venni szar jatekosokat dragan. Megvan a rutinjuk hozza, az is teny. Amit en irtam, hogy a 2 eve elkezdett ut tetszik. Rendbe raktak az OL-t, a rushD-t, tele vannak fiatalokkal akikbol kijohet meg barmi, ahogy javul a csapat ( A ti JU-JU-tok hogy mutatna itt. Egy strigulat behuznal az alkalmatlanokhoz, nalatok meg a jovo remenysege. Teged nem gyozott meg Njoku, de a tieteket vedted tavaly). Es engem nem zavar a QB jovore valo eltolasa ( ugyan furcsa), de ha mar igy tettek, akkor idenre azt kaptad ami varhato volt es amit K-el muveltek az meg hulyen/ kapkodosan nezett ki.
Egy picit irnek a Bears-rol, de nem merek, de a megiteles eg es fold. Es kitiltanak minket ha meg egy csapatot elkezdunk itt. 😊
több mint 7 éve
4-5 w egy jo QB-val. 6-7 win, ha tudnak meg sikeresen betolteni lyukakat. Csak ugyanarrol beszelunk. 😊 Az elso 100bol talan 4-t huznak, rengeteg penzuk van. Ha ebbol nem sikerul, akkor nem tudom mibol fog. ( garancia nincs persze, de akar belenyulhatnak a malac seggibe a hatso korokben is ).Most én írtam hosszasan, de végül kitöröltem és inkább rád hagyom.
no
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no
7 305
4-5 w egy jo QB-val. 6-7 win, ha tudnak meg sikeresen betolteni lyukakat. Csak ugyanarrol beszelunk. 😊 Az elso 100bol talan 4-t huznak, rengeteg penzuk van. Ha ebbol nem sikerul, akkor nem tudom mibol fog. ( garancia nincs persze, de akar belenyulhatnak a malac seggibe a hatso korokben is ).Nem 20-ból egyszer, de még 10-ből sem csak egyszer nyerne a Bills. 10/3 és 10/4 között lenne az arány. Komoly gondjai lennének az Offense-ünknek. És a Bills rush heavy O-ját se épp nekünk találták ki, ott sebezhető a D-nk. Nagyon rossz match-up nekünk.En meg mindig nem az idei barnakban latok valamit, hanem a jovobeniben.De mindegy, nem az idei barnakat latjuk maskent, hanem a "kozepmezony" erejet.Nem. A Browns-t látjuk másként. De látsz vmit abban a csapatban, ami nincs. (A legminimálisabb játékerőt, alapokat)
no
A Bills sokkal közelebb van a Steelers-höz, mint a Browns a Billshez. Bár nem fosnám össze magam, ha a Bills jönne szembe a div roundban (ezt jól látod), de egy cseppet sem lepődnék meg, ha a Bills nyerne. Simán benne van. Mert bár jobb a Steelers, de nem annyival, hogy elképzelhetetlen legyen más eredmény. Azt viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy a Browns nyerjen a Bills ellen. (Vagy az vmi Benny Bill Show lenne 😊 )
A középmezőnyről ugyanaz a véleményünk, lejjebb van, mint néhány éve. (Ahogy az "elitcsapatok", védelmek, támadósorok is) A Browns-t viszont Te ehhez közel teszed. Én meg azt mondom, hogy a Browns is jóval lejjebb van, mint korábban bármikor, jelenleg minden idők leggyengébb NFL csapata, de TOP3 leggyengébben biztosan benne van. És ez iszonyatos távolságra van még a lejjebb lévő középmezőnytől is. Sokkal távolabb, mint Bills a Steelerstől/Patstől/Chiefstől. 10 kezdő kaliber játékost pedig nem könnyű leakasztani, még akkor sem, ha nem sztárokat akarunk.
Soldados
Az hogy nyerhet a Bills a vasas ellen az termeszetes, de 20 meccsbol egyen es emiatt az arany miatt nem izgul az ember. Az az egy lehet eppen a PO-ban lesz, lasd Tebow.
Az idei barnaknak ennel rosszabb lenne az aranya a Bills ellen ( amiben a stab is segitseget adna nekik), mert gyakorlatilag QB nelkul vannak.
Ha viszont jovore AS vagy Uncsiteso a fovarosbol iranyitana a barnakat, mar csak ettol az egy valtozastol ( es a stabtol normalis gameplan-t elvarva) mar joval szukulne az arany, hogy milyen aranyban gyozne a Bills. Es ennel joval tobb puskapor van. A "kozepmezony" tavalyi Bills-e a delfinek voltak. Elmondhato hogy a csapatok nagy resze ugyan szinttel a browns felett, de csak toporognak, mint kezdo buzi a gozfurdoben.
A draft, piac utan jobban fogjuk latni. En drukkolok nekik nagyon, es latom a jelentos fejlodes lehetoseget, de ha fogadnom kellene akkor bajban lennek, mert 1.5 ev utan ugy hogy nincs Qb elkezdtek a kapkodast megint.
no
A Browns egy jó QB-val felzárkózhat 4-5 W-ig. Ha további posztokat is sikeresen (!!!) betöltenek, lehet belőle 6-7. De annyi a lyuk, annyira nincs alap a csapatban, hogy ez rendkívül távolinak és irreálisnak tűnik. A 4-5 megvalósítható lenne egy jó off-seasonnal. Én a jelentős fejlődési lehetőséget nem látom, mivel a kezdők fele nem üti meg a szintet, sztár pedig egy sincsen. Van kb 10 solid kezdőjük és 10 kuka kezdőjük. Ez nem egy off-seasonös munka és nem a QB-tól függ.
Soldados
több mint 7 éve
Nem 20-ból egyszer, de még 10-ből sem csak egyszer nyerne a Bills. 10/3 és 10/4 között lenne az arány. Komoly gondjai lennének az Offense-ünknek. És a Bills rush heavy O-ját se épp nekünk találták ki, ott sebezhető a D-nk. Nagyon rossz match-up nekünk.En meg mindig nem az idei barnakban latok valamit, hanem a jovobeniben.De mindegy, nem az idei barnakat latjuk maskent, hanem a "kozepmezony" erejet.Nem. A Browns-t látjuk másként. De látsz vmit abban a csapatban, ami nincs. (A legminimálisabb játékerőt, alapokat)
no
A Bills sokkal közelebb van a Steelers-höz, mint a Browns a Billshez. Bár nem fosnám össze magam, ha a Bills jönne szembe a div roundban (ezt jól látod), de egy cseppet sem lepődnék meg, ha a Bills nyerne. Simán benne van. Mert bár jobb a Steelers, de nem annyival, hogy elképzelhetetlen legyen más eredmény. Azt viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy a Browns nyerjen a Bills ellen. (Vagy az vmi Benny Bill Show lenne 😊 )
A középmezőnyről ugyanaz a véleményünk, lejjebb van, mint néhány éve. (Ahogy az "elitcsapatok", védelmek, támadósorok is) A Browns-t viszont Te ehhez közel teszed. Én meg azt mondom, hogy a Browns is jóval lejjebb van, mint korábban bármikor, jelenleg minden idők leggyengébb NFL csapata, de TOP3 leggyengébben biztosan benne van. És ez iszonyatos távolságra van még a lejjebb lévő középmezőnytől is. Sokkal távolabb, mint Bills a Steelerstől/Patstől/Chiefstől. 10 kezdő kaliber játékost pedig nem könnyű leakasztani, még akkor sem, ha nem sztárokat akarunk.
Soldados
Az hogy nyerhet a Bills a vasas ellen az termeszetes, de 20 meccsbol egyen es emiatt az arany miatt nem izgul az ember. Az az egy lehet eppen a PO-ban lesz, lasd Tebow.
Az idei barnaknak ennel rosszabb lenne az aranya a Bills ellen ( amiben a stab is segitseget adna nekik), mert gyakorlatilag QB nelkul vannak.
Ha viszont jovore AS vagy Uncsiteso a fovarosbol iranyitana a barnakat, mar csak ettol az egy valtozastol ( es a stabtol normalis gameplan-t elvarva) mar joval szukulne az arany, hogy milyen aranyban gyozne a Bills. Es ennel joval tobb puskapor van. A "kozepmezony" tavalyi Bills-e a delfinek voltak. Elmondhato hogy a csapatok nagy resze ugyan szinttel a browns felett, de csak toporognak, mint kezdo buzi a gozfurdoben.
A draft, piac utan jobban fogjuk latni. En drukkolok nekik nagyon, es latom a jelentos fejlodes lehetoseget, de ha fogadnom kellene akkor bajban lennek, mert 1.5 ev utan ugy hogy nincs Qb elkezdtek a kapkodast megint.
no
A Browns egy jó QB-val felzárkózhat 4-5 W-ig. Ha további posztokat is sikeresen (!!!) betöltenek, lehet belőle 6-7. De annyi a lyuk, annyira nincs alap a csapatban, hogy ez rendkívül távolinak és irreálisnak tűnik. A 4-5 megvalósítható lenne egy jó off-seasonnal. Én a jelentős fejlődési lehetőséget nem látom, mivel a kezdők fele nem üti meg a szintet, sztár pedig egy sincsen. Van kb 10 solid kezdőjük és 10 kuka kezdőjük. Ez nem egy off-seasonös munka és nem a QB-tól függ.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Gratulálok Soldi! Ha nem épp tegnap mondod Watson és a serules szavakat egy mondatban. Nem semmi...😊😱Nekem is eszembe jutott. :/ De így is esélytelen Hunt miatt. Viszont ezek után inkább nem folytatom a mondatot.
Klaci79
több mint 7 éve
no
7 305
En meg mindig nem az idei barnakban latok valamit, hanem a jovobeniben.De mindegy, nem az idei barnakat latjuk maskent, hanem a "kozepmezony" erejet.Nem. A Browns-t látjuk másként. De látsz vmit abban a csapatban, ami nincs. (A legminimálisabb játékerőt, alapokat)
no
Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Gratulálok Soldi! Ha nem épp tegnap mondod Watson és a serules szavakat egy mondatban. Nem semmi...😊😱
több mint 7 éve
Vissza a Steelers-höz.A hátralévő 8 meccsből 2 tűnt felettébb izgalmasnak, de szegény Watson sérülésével már csak a Pats-meccs maradt. Őszintén szólva innentől nagy csalódás lenne 12-4 alatt végezni. De a realitás inkább a 13-3.
több mint 7 éve
De mindegy, nem az idei barnakat latjuk maskent, hanem a "kozepmezony" erejet.Nem. A Browns-t látjuk másként. De látsz vmit abban a csapatban, ami nincs. (A legminimálisabb játékerőt, alapokat)
no
több mint 7 éve
no
7 305
hogy-hogy rossz? Ok vannak ott. A jovorol beszelunk. Jobb Qb lesz, mint TT, konnyen lehetne futojatekot kiepiteni ( irtam ez lenne nalam a prioritas) erre a falra. Es jobb WR-eket se nagy kunszt beszerezni ( a bills-etol sem). Es raadasul nem a PO a cel. A Bills a jo szisztemanak es a gyenge konkurencianak koszonheti, hogy ok lehetnek ott teljesen megerdemelten. Jelenleg a Bills "kimagaslik" a kozepmezonybol es nem gondolom, hogy a panik kerulgeti a PO mezonyet nehogy oket kapjak.Az elso egy tulzas tolem, ahogy toled a kivansaglista, hogy azzal ernek el a tobbiek szinvonalat. A Bills a PO egyik eselyese! Nem erdemtelenul. Peace.Rossz a példa. A Bills-ben sok minden megvan, van futójáték, mellé egy solid passzjáték elfogadható QB-val, plusz erős D, amely nemcsak egydimenziós.
A hangsulyozas a lenyeg. Alacsony szinvonal elerese a cel, sok puskapor, a jatek alapjai rendben vannak.
Mivel mar zavarjuk a tobbieket, majd a megfelelo helyen megbeszeljuk a draft es piac utan. 😊
no
A Browns-ban nincs rendben az alap SE, a labda egyik oldalán SE. 😉 Ugyanis solid kezdő játékosuk is alig van.
Soldados
De mindegy, nem az idei barnakat latjuk maskent, hanem a "kozepmezony" erejet.
több mint 7 éve
Az elso egy tulzas tolem, ahogy toled a kivansaglista, hogy azzal ernek el a tobbiek szinvonalat. A Bills a PO egyik eselyese! Nem erdemtelenul. Peace.Rossz a példa. A Bills-ben sok minden megvan, van futójáték, mellé egy solid passzjáték elfogadható QB-val, plusz erős D, amely nemcsak egydimenziós.
A hangsulyozas a lenyeg. Alacsony szinvonal elerese a cel, sok puskapor, a jatek alapjai rendben vannak.
Mivel mar zavarjuk a tobbieket, majd a megfelelo helyen megbeszeljuk a draft es piac utan. 😊
no
A Browns-ban nincs rendben az alap SE, a labda egyik oldalán SE. 😉 Ugyanis solid kezdő játékosuk is alig van.
több mint 7 éve
no
7 305
Az elso egy tulzas tolem, ahogy toled a kivansaglista, hogy azzal ernek el a tobbiek szinvonalat. A Bills a PO egyik eselyese! Nem erdemtelenul. Peace.2. Ha minden ideirt posztot jol sikerul megerositeni ( ezt ketlem, de sztem nem is cel ) es ha AS lenne a QB akkor lehetnenek 4. ero ( valoszinuleg nem fog sikerulni )Sok mindennel egyetértek, de ezekkel nemhogy nem, hanem szöges ellentét, ahogy én látom. Nincs olyan QB a ligában, akivel 4. erő lehetnének, mert a csapat romokban. Az alapok sincsenek meg. Az nekem nem alap, hogy legalább 10 kezdő szintű játékost kellene leakasztaniuk. Ezen nem változtat, hogy az OL rendben, még akkor sem, ha valóban az az egyik legfontosabb. Nincs semmiféle alap, amire építeni lehet. A 11 Offensive és 11 Defensive kezdőből legfeljebb a fele üti meg az átlagos NFL-kezdő szintjét. Ez nem alap, amire építeni lehet, hanem egy... (megint inkább nem írok semmi jelzőt, mert nem akarom bántani szegény Browns-t. Kifejezetten sajnálom a szurkolóikat)
nekik sok puskaporuk van es az alapok rendben. Amit meg el kell erniuk az meg alacsonyan van.
no
Soldados
több mint 7 éve
xtaki
3 443
nem lehetne ezt a browns topicot a megfelelo helyen? itt mar bazira unalmas...2. Ha minden ideirt posztot jol sikerul megerositeni ( ezt ketlem, de sztem nem is cel ) es ha AS lenne a QB akkor lehetnenek 4. ero ( valoszinuleg nem fog sikerulni )Sok mindennel egyetértek, de ezekkel nemhogy nem, hanem szöges ellentét, ahogy én látom. Nincs olyan QB a ligában, akivel 4. erő lehetnének, mert a csapat romokban. Az alapok sincsenek meg. Az nekem nem alap, hogy legalább 10 kezdő szintű játékost kellene leakasztaniuk. Ezen nem változtat, hogy az OL rendben, még akkor sem, ha valóban az az egyik legfontosabb. Nincs semmiféle alap, amire építeni lehet. A 11 Offensive és 11 Defensive kezdőből legfeljebb a fele üti meg az átlagos NFL-kezdő szintjét. Ez nem alap, amire építeni lehet, hanem egy... (megint inkább nem írok semmi jelzőt, mert nem akarom bántani szegény Browns-t. Kifejezetten sajnálom a szurkolóikat)
nekik sok puskaporuk van es az alapok rendben. Amit meg el kell erniuk az meg alacsonyan van.
no
Soldados
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=x6_9tn-HPWsEzt a videót most nem azért tettem be, hogy századszor is gyönyörködjünk JuJu 97 yardos TD-jében. Hanem azért mert sokkal árulkodóbb, hogy a meccs előtt Bryant és BB beszélt egymással a pályán és ahogy beszélt. Átkarolva egymást, BB megpaskolta haverilag Bryantet. Ez nem távolságtartó testbeszéd. Vagy az, hogy JuJu odaült Bryant mellé poénkodni, haverkodni. Ezek nagyon fontos dolgok, nagyon árulkodóak. Kib.szott fontos, hogy nem zárták körön kívül Bryantet, hanem a f.szsága és kifakadása ellenére segítik és integrálni akarják. Ebben különösen jól jön, hogy JuJu egy bohóc, sokat tudja ezzel oldani a feszültséget. Szerencse, hogy nem a WR-ekre jellemző egóbajnokként reagálta le a szitut. Ez iszonyatosan megkönnyíti Bryant helyzetét és így nem kelt feszültséget a csapaton belül, hogy a másik fél ennyire normálisan reagált.
Nekem ez nagyon biztató. 😊 Most már Bryanten a sor, hogy jól reagáljon!
több mint 7 éve
2. Ha minden ideirt posztot jol sikerul megerositeni ( ezt ketlem, de sztem nem is cel ) es ha AS lenne a QB akkor lehetnenek 4. ero ( valoszinuleg nem fog sikerulni )Sok mindennel egyetértek, de ezekkel nemhogy nem, hanem szöges ellentét, ahogy én látom. Nincs olyan QB a ligában, akivel 4. erő lehetnének, mert a csapat romokban. Az alapok sincsenek meg. Az nekem nem alap, hogy legalább 10 kezdő szintű játékost kellene leakasztaniuk. Ezen nem változtat, hogy az OL rendben, még akkor sem, ha valóban az az egyik legfontosabb. Nincs semmiféle alap, amire építeni lehet. A 11 Offensive és 11 Defensive kezdőből legfeljebb a fele üti meg az átlagos NFL-kezdő szintjét. Ez nem alap, amire építeni lehet, hanem egy... (megint inkább nem írok semmi jelzőt, mert nem akarom bántani szegény Browns-t. Kifejezetten sajnálom a szurkolóikat)
no
több mint 7 éve
Luck már IR-en. Nem visszaterős idén.
több mint 7 éve
no
7 305
ilyen vagyok 😊Az elso bekezdes majdnem, de nem iden tartom oket kozepcsapatnak, hanem azok lesznek amikor a 2. bekezdest megvalositjak es foleg lesz egy Qb.Elképesztő vagy. Sőt, valahol csodállak. Ezt a Clevelandet és 4. erőt egy posztban emlegetni. De Te megvalósítod egy sorban és mondatban. 😊
FrQB alap. A tobbibol ha a fele osszejon akkor mar boven jok lesznek. A meglevok es a most hozzadottakat egyutt nezed, nem sok csapatnak lesz jobb. Ha tobb osszejonne, es egy normalis edzogardaval akkor keretileg ok lennenek a 4.ero foleg ha AS itt kotne ki. Ennel en egy szerenyebb nagyon alacsonyan levo szinvonalu kozepmezonyt celoztam meg. Itt mar benne lennenek a surujeben es a szurkoloi teher lejonne roluk es lehetne folytatni ( igaz kisebb utemben) az epitgetest.
no
De nem így van. Ennek a csapatnak jelenleg egyetlen sztárja sincs. Az az egy, aki lenne, lehet többet nem játszik. Ez egy keretileg IS nagyon rossz csapat.
Soldados
Nem irtam, hogy tele vannak sztarokkal. Es nem is kell, hogy tele legyenek.
Leirtad az osszes hianyukat. QB, talan LT, 4WR, 2 RB, LB, sec.
1, nem a SB a cel, sot meg a PO sem, hanem a kozepmezony aminek a szintje nincs tul magasan es ha a tragyaszag jovore is ilyen eros lesz, akkor szamomra az nem tunik lehetetlenek.
2. Ha minden ideirt posztot jol sikerul megerositeni ( ezt ketlem, de sztem nem is cel ) es ha AS lenne a QB akkor lehetnenek 4. ero ( valoszinuleg nem fog sikerulni )
3. A legtobb csapatnal nincs penz, egy lyukat betomnek, de alakul egy masik. Igaz nem is kell ennyi jatekos nekik. Megsem sikerul a legtobbnek megoldani. Tul sok csapat nincs ahol QB es fal is van.
4. Az O alapja meg van nekik es ez a legfontosabb. Nekik nem kell Bell szintu ( kell, de nem alap) RB , nekik csak a jo fal mogott sokan tudnak jol futni kell elerni, ez sztem a legfontosabb akarki lesz a QB. A RB -ket lehet kapni, sot olyat is aki tud blokkolni meg elkapni is. Ok nem Bell szinten. A 4 WR tulzas es attol igaz, de nekik sok lehetoseguk van. Veszek egy Qva jot ( vasas AFC dontot jatszott jo fal, igaz extra futo, AS kb=BB, egy db Qva jo WR- masrol sem volt a siras, hogy nincs MB es 2.szamu WR) vagy azon a penzen 3db Maclin szerut. De meg az is tulzas. Ketto eleg es ha mukodik a futas, a pp akkor Sanyi eldobalgatja Njokuval es a RB-vel kiegeszitve.
A D alapja is a rushD megvan. A legjobb Dcoach naluk van. Ha a nyomas lesz ( egy kicsit hatekonyabb ) akkor a mostani sec. magaban jobb lesz, de szervaljon be oda is embert ha nem is 4-t.
A lenyeg nem kell iden elerni mindent, de van mibol probalkozni. Raadasul fiatalok, tapasztalat is javitani fogja oket.
Ne is reagalj a fentiekre mert tul magyarazom, nekik sok puskaporuk van es az alapok rendben. Amit meg el kell erniuk az meg alacsonyan van.
több mint 7 éve
Ok, de a hírek szerint edzesbe állhat 11 én. Bryant kérlme elfogadáda után jány héttel állhatott edzésbe? Azt mondták, hogy ok öcsi jöhetsz majd. Addig a csapat közelébe se. Csak a sztem kettős mércét emlegetemAz mondjuk érdekes, hogy Gordon szinte azonnal. Bryenttel meg hetekig hónapokig baszakoftak. Vagy csak mi nem hallottuk ugyanazokat az előzményeket.Nagyon messze van Gordon az azonnaltól. 😉 Egyrészt 2,5 éve nem játszott tétmeccset, másrészt vmikor év elején az NFL elutasította Gordon kérelmét.
polamalu
Soldados
De ezek szerint semmi alapja. Minden rendben.
több mint 7 éve
Az mondjuk érdekes, hogy Gordon szinte azonnal. Bryenttel meg hetekig hónapokig baszakoftak. Vagy csak mi nem hallottuk ugyanazokat az előzményeket.Nagyon messze van Gordon az azonnaltól. 😉 Egyrészt 2,5 éve nem játszott tétmeccset, másrészt vmikor év elején az NFL elutasította Gordon kérelmét.
polamalu
több mint 7 éve
Az mondjuk érdekes, hogy Gordon szinte azonnal. Bryenttel meg hetekig hónapokig baszakoftak. Vagy csak mi nem hallottuk ugyanazokat az előzményeket.
több mint 7 éve
Más: A Panthers Benjamin eladását mi vezérelhette vajon. Értem Én, hogy hasonló fegyver mint Funchess, de azért ilyen kaliber elkapót a 3. körben (akár más típusút is) nem nagyon kapsz. A 7. körös ellenértéket meg hagyjuk az olyan, "adjatok még valamit a harmadik cetli mellé" cucc volt.Amikor 9 misit garantálsz sérülés esetére és az ACL-ből egy éve visszajövő elkapód térde rendetlenkedik szeptemberben, akkor elgondolkodsz a cserén. Bármi gebasz esetén a 9 millió dead money-n kívül semmit nem írhatsz be a könyvbe. Lószar se lesz, nemhogy kompenzációs pick. Ők látják a térdét. Azért az sokat mondó, hogy már 2015-ben kihúzták a klónját. Az is érdekes lehet, hogy Cam MVP éve éppen Benjamin IR évével esett egybe.
Klemó
Az más kérdés, hogy meg is kell-e lépni a cserét.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)