Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Olyan érzésem van veletek, mint nekünk a 2 évvel ezelőtti szezonunk. Szépen lassan kidőlt szinte minden kulcsjátékosunk, de a csapat hihetetlen teljesítményt és tartást mutatott a nehézségek ellenére. Aztán jött a Denver és kiütközött a sok sérült.

Nem mondom, hogy veletek is ez lesz, szimpi, hogy képtelenek vagytok összeroppanni. Én azért nem szeretném, hogy veletek találkozzunk a PO-ban 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A Bengals nem azért nyert mert jobb képességű játékosokból áll, hanem mert összeszedettebb csapat mint mi. Az a csapat már kész, ők ennél jobbak már nem nagyon lesznek. A mi csapatunk még épülőben van, az O nagyjából komplett, de a D még egyáltalán nem egy kiforrott egység. Ez a D 1-2 év múlva sokkal jobb lesz mint idén, és akkor leszünk reálisan SB contender csapat.

Jan
Őszintén szólva ezt nem nagyon értem. Könnyebb egy nem kiforrott egységet felvinni egy magas szintre, mint egy egyébként is jót tovább javítani? Ez nekem elég fura.
Ha számolsz mondjuk a drafttal, kell 2 jó CB (csak mondok egy posztot), hogy fasza legyen a D. Mi van, ha nem válnak be? Marad az egység azon a szinten, ahol volt. Ezzel ellentétben nálunk ha nem válik be a védelembe draftolt, ott van a helyén az, aki korábban már bizonyított. Nem vitatkozni akarok, csak sántít az alapfeltevés.
megyerikrisz
Van, amikor úgymond azonos képességekkel nem jöhet ki a potenciál alapján ott megbúvó siker, ilyenkor finomhangolás kell. Na, ez viszont nem mindenkinek megy. Van, hogy valaki képes a szarból várat építeni, a semmiből felépíteni valamit tudatos, szervezett melóval, de lehet, hogy a végső szintet nem tudják megugrani - szerintem a SF pl. pont ilyen volt -, van aki meg lehet, hogy nem tud alulról építkezve felépíteni valami komoly alapot, de egy erős anyagból képes még nagyobb szintet kihozni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként akármi is lesz a vége ennek a szezonnak, kijelenthetem, hogy gyűlölöm.

tenorx
Amúgy ha nem is gyűlölöm ezt a szezont, de hasonló érzéseim nekem is vannak. A rengeteg sérüléssel együtt is már nem egy felejthetetlen győzelmet aratott a csapat, de ha belegondolok, hogy mire lehetnénk képesek, ha csak fele ennyire lennénk balszerencsések...

vassadi
Én inkább egyre büszkébb vagyok és egyre jobban élvezem, mert elképesztő karaktert mutat a csapat. Persze ha nem jutunk PO-ba, az rettenetesen fájni fog és akkor valószínűleg én is meggyűlölöm ezt az "elvesztegetett" szezont. De most nem itt tartunk, még mindenre van esélyünk, így pedig csakis büszkeséget érzek.

Szörnyű, hogy egyetlen snap sem volt, amikor a liga talán legjobb offense-e együtt játszhatott volna, s így sosem tudjuk meg a benne rejlő potenciál valós értékét, de... De jelenleg hihetetlenül élvezem, ahogy küzdünk a túlélésért és az esélyeinkkel dacolva olyan klasszikus meccseket nyerünk meg, mint a Raiders, a Chargers, vagy akár a Cards elleni. Én jobban szeretem ezt, mintha végig sziporkáznánk a szezont, ez az igazi Steelers Football. Az elmúlt 10-15 évben mindig is akkor voltunk a legjobbak, amikor sarokba szorított helyzetbe kerültünk. Nekünk már nincs veszítenivalónk, s ez teszi igazán félelmetessé az idei Steelers-t. Ebből gyönyörű sztori kerekedhet - még. És amíg ez így van, addig sokkal inkább élvezem és büszke vagyok a 2015-ös Steelers-re.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
A Bengals nem azért nyert mert jobb képességű játékosokból áll, hanem mert összeszedettebb csapat mint mi. Az a csapat már kész, ők ennél jobbak már nem nagyon lesznek. A mi csapatunk még épülőben van, az O nagyjából komplett, de a D még egyáltalán nem egy kiforrott egység. Ez a D 1-2 év múlva sokkal jobb lesz mint idén, és akkor leszünk reálisan SB contender csapat.

Jan
Őszintén szólva ezt nem nagyon értem. Könnyebb egy nem kiforrott egységet felvinni egy magas szintre, mint egy egyébként is jót tovább javítani? Ez nekem elég fura.
Ha számolsz mondjuk a drafttal, kell 2 jó CB (csak mondok egy posztot), hogy fasza legyen a D. Mi van, ha nem válnak be? Marad az egység azon a szinten, ahol volt. Ezzel ellentétben nálunk ha nem válik be a védelembe draftolt, ott van a helyén az, aki korábban már bizonyított. Nem vitatkozni akarok, csak sántít az alapfeltevés.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Last time Landry Jones and Johnny Manziel met on the field was the Cotton Bowl -- A&M beat Oklahoma 41-13 and Manziel gained 516 yds
Klaci79
Remélem, JF kezd a Barnáknál, akkor azért legalább 50%-ra taksálom az esélyeinket. Ha McCown kezd, akkor nálam a Browns az esélyesebb.
Soldados
Ilyenkor eszembejut a tavalyi év, amikor McCown tampában rontotta a levegőt...szörnyű hallgatni, hogy valaki így beszél róla😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Last time Landry Jones and Johnny Manziel met on the field was the Cotton Bowl -- A&M beat Oklahoma 41-13 and Manziel gained 516 yds
Klaci79
Remélem, JF kezd a Barnáknál, akkor azért legalább 50%-ra taksálom az esélyeinket. Ha McCown kezd, akkor nálam a Browns az esélyesebb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 9 éve
Archer rajtunk kívül további 9 csapat PS-ajánlatát utasította vissza.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
A Pecc meccsre felált D egy szopógép volt, és respect Butchnak meg Tomlinnak, hogy beláttuk, hogy ez a játékosállomány nem tudja megvalósítani a preseason tervezetet, ezér visszaálltunk a jólbeválthoz, ahol Timmons tündököl. Megjegyzem Micsel egy állat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Citing a team source, ESPN's Chris Mortensen reports the Steelers only expect Ben Roethlisberger (foot) to miss "1 to 2 weeks."
több mint 9 éve
Ez a csapat még nincs kész. Nem kell sok: egy jó CB, DL depth, és utána össze kell rakni a képet. A Bengals nem azért nyert mert jobb képességű játékosokból áll, hanem mert összeszedettebb csapat mint mi. Az a csapat már kész, ők ennél jobbak már nem nagyon lesznek. A mi csapatunk még épülőben van, az O nagyjából komplett, de a D még egyáltalán nem egy kiforrott egység. Ez a D 1-2 év múlva sokkal jobb lesz mint idén, és akkor leszünk reálisan SB contender csapat.

A TO gyár az jó, csak egy büntető O nélkül nem sokat ér, lásd Bengals meccs. Az engedett yardok... tudom hogy ezzel kb egyedül vagyok az egész fórumon, de nem érdekel. Az elit D attól elit hogy kevés pontot enged. Hogy kevés y-ot csinálnak ellene, és abból van kevés pont, vagy sok y-ot csinálnak és abból kevés pontot, az másodlagos infó, lehet belőle bizonyos jelenségekre vagy stílus, def.felfogásbeli különbségekre következtetni, de alapvetően mellékes. A végeredmény szempontjából egyetlen releváns infó az engedett pontok száma. Ez rangsorolja a D-t, nem más.

A korlátaink pedig sajnos megvannak, ilyen minőségű secondaryval, középszerű passrush-al, össz 3 minőségi D falemberrel, néha értelmezhetetlen playhívásokkal és time managementtel, irreális elvárni bármilyen kiugró eredményt, ami attól még összejöhet, de akkor abban jelentős lesz a szerencsefaktor.
Jan
Valóban nincs még teljesen kész a csapat, pontosabban a D, de már van annyira jó, hogy nincsenek korlátai, mind a 31 rivális legyőzhető (Persze Bennel). Azt továbbra is tartom, hogy nem 1-2 CB-re vagyunk az elit D-től, hanem 2 OLB-re (Dupree lehet az egyik) és 1 SS-re. Előbbi által brutális nyomás lenne, utóbbi pedig a jobb futás elleni D-t eredményezne. A Bengals pedig egyáltalán nem azért nyert, mert összeszedettebb, hanem azért, mert Ben még messze volt az átlagos szintjétől is. Ezt egy átlagos Bennel megnyertük volna még úgyis, hogy nincs Pouncey és Bell is kidőlt a végére, a vakoldali OT hiánya már szinte említésre sem méltó. S éppen ez mutatja milyen erős ez a Steelers valójában. Elképesztő, hogy mit élt túl ez a csapat. All-Pro játékosokat nélkülözve tudunk ilyen szoros meccset nyomni egy hibatlan gárdával. Ez azt mutatja, hogy nincsenek korlátok, bárkit legyőzhetünk. Az pedig csak hab a tortán, hogy bennünk még van potenciális fejlődés, ha a D-be érkezne az a 2-3 játékos, akire még szükségünk van. Ami igazán félelmetes, hogy még nélkülük is SB-contender a csapat egy jó formában lévő Big Bennel.

A jó D pedig mindenhogy sokat ér. Lásd Rams, vagy éppen a Cards elleni meccsek. Persze jobb a büntető O mellé, de az is megvan, ha Ben visszatér a szokott szintjére. Ha pedig csak az engedett pontok számítanának (tény, hogy ez a legfontosabb értékmérő), akkor azért a határozottan jó Defense-k közé tartoznánk a magunk 8. helyével. De nemcsak ez számít, már csak azért sem, mert ebben ugye benne vannak a spec team és az ellenfél D által szerzett pontok is, vagy éppen a saját 20-asunkon eladott labdákból kapott pontok is. Szóval akár Offense, akár Defense, sokkal összetettebb a megítélése annál, minthogy csak a pontokat, vagy éppen csak a yardokat nézzük.

A szerencsefaktornak pedig semmi köze a Steelers-höz. Ilyen Offense-szel és az ehhez társuló TO-gyár Defense-szel nem lenne meglepetés a SB-győzelem sem. Ez az igazság. Egy Cardinals-t le tudtunk győzni BB nélkül, a Pats sem verhetetlen, ha belegondolok mennyit balfaszkodtunk (2 missed FG, DHB TD-drop) és nem volt akkor még Bell, Bryant, Pouncey. A Bengals vért izzadva gyűrt le minket egy formán kívüli Bennel. Ezek nem azt mutatják, hogy egy formába lendülő Bennel ne tudnánk bárkit legyőzni. 😉

több mint 9 éve
Csak nincs értelme erőltetni. Ha a bokaszalag húzódásra még ráb..dik akár 1 sack is, vagy sima knock downnál úgy esik, rá a teher mázsa szar,, simán season ending lehet.
kishaszi
És akkor mi van, ha season ending? Ha későn jön vissza, akkor tutira elmegy a szezon, ha visszajön, akkor legalább van esélyünk. Ennyire egyszerű ez. Ha tud lépni, akkor játszania kell és ismerve őt, akkor játszani is fog.

több mint 9 éve
Csak nincs értelme erőltetni. Ha a bokaszalag húzódásra még ráb..dik akár 1 sack is, vagy sima knock downnál úgy esik, rá a teher mázsa szar,, simán season ending lehet.
kishaszi
pont erre volt jó az a cipő...még azért is jó, mert nem kell újra megvennie 😀
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Egy gunner megy és cél a baba, bárhogy, de ütni. Olyan nagy a sebesség, hogy szabályos tackle-t számonkérni badarság, ahogy azt is, hogy a labda legyen a célpont. Persze fura volt, hogy ünnepelt, de ritka, hogy ennyire telibe találsz bárkit... 😊

By the way nekem nem ez, hanem az FB teljesítménye az ami kiemeli in general.
több mint 9 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Egyébként Nix még említendő. Elképesztő, hogy miként megy blokkolni a srác, mint egy rakéta. Ha pedig a visszahordásnál odaér, Isten mentse a visszahordót... 😊

Boswellnél már Én is vártam a hibát...hát inkább így jöjjön, mint kritikus helyzetben.
Klemó
De a labdára is mehetett volna(utána), nem csak az emberre!
steelwolf
Koskent ment fejjel elore. Eszre se vette eloszor h fumblet csinalt, csak a tacklet kezdte unnepelni.

több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egyébként Nix még említendő. Elképesztő, hogy miként megy blokkolni a srác, mint egy rakéta. Ha pedig a visszahordásnál odaér, Isten mentse a visszahordót... 😊

Boswellnél már Én is vártam a hibát...hát inkább így jöjjön, mint kritikus helyzetben.
Klemó
De a labdára is mehetett volna(utána), nem csak az emberre!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Csak az a baj, hogy a meccseket pontra játsszák, abban pedig teljesen inkonzisztens (ha már így megszerettük ezt a szót) a D. Mert képes a liga 3. Bengals O-t 16 ponton tartani (amiből 10-et INT után szereztek) aztán egy Raiderstől benyal 35-öt. Iskolapéldája a kiegyensúlyozatlan, hullámzó teljesítménynek. Ami vicces az egészben: amikor sokkal jobb teljesítményt hozott a D, akkor kaptunk ki.

Sajnos elmúltak azok az idők, amikor ha az O összehozott 20 körüli pontot, akkor egyértelműen zsebben volt a meccs. De amúgy ezt a D-t is szórakoztató nézni, 1-2 posztra kéne színvonalasabb játékos, és elit egység lehetne. Idén ha kifut valami jobb eredmény, az inkább a küzdelem vagy a szerencse eredménye lesz, nem a valós tudásé, de ha sikerül 1-2 poszton javulni, ez a csapat jövőre nagyot fog szólni.
Jan
Egyáltalán nem értek egyet. A TO-gyár Def-ek jellemzője, hogy kapott pontokban lehet nagy különbség. A magam részéről minden héten ugyanazt láttam az egységtől: nyaljuk a yardokat még gyengébb Offense-k ellen is (lásd Chiefs), de utazunk a TO-kra és többnyire jönnek is azok. Mellesleg a Raiders-meccset leszámítva egyáltalán nincs nagy szórás a kapott pontokban.

Azzal pedig végképp nem értek egyet, ha idén vmi kisül ebből a szezonból az a szerencse eredménye lenne. Ez a csapat - a vártnál jobb védelem révén - SB-contender (lehetne). Csakis az All-Pro játékosaink sérülései/eltiltásai gátolták meg, hogy most ne legalább 7-2-vel, vagy akár 8-1-gyel álljunk. Ha még időben összeáll az Offense, akkor még Bell nélkül is bárkit elkaphatunk, mert a csapatnak sztem nincsenek olyan korlátai, hogy bármely riválist ne tudná reálisan legyőzni. (Nekem legalábbis ezt mutatta meg a Pats, a Cards és a Bengals elleni meccsek, amikor tuti PO-s csapatokkal játszottunk)
Soldados
Ez a csapat még nincs kész. Nem kell sok: egy jó CB, DL depth, és utána össze kell rakni a képet. A Bengals nem azért nyert mert jobb képességű játékosokból áll, hanem mert összeszedettebb csapat mint mi. Az a csapat már kész, ők ennél jobbak már nem nagyon lesznek. A mi csapatunk még épülőben van, az O nagyjából komplett, de a D még egyáltalán nem egy kiforrott egység. Ez a D 1-2 év múlva sokkal jobb lesz mint idén, és akkor leszünk reálisan SB contender csapat.

A TO gyár az jó, csak egy büntető O nélkül nem sokat ér, lásd Bengals meccs. Az engedett yardok... tudom hogy ezzel kb egyedül vagyok az egész fórumon, de nem érdekel. Az elit D attól elit hogy kevés pontot enged. Hogy kevés y-ot csinálnak ellene, és abból van kevés pont, vagy sok y-ot csinálnak és abból kevés pontot, az másodlagos infó, lehet belőle bizonyos jelenségekre vagy stílus, def.felfogásbeli különbségekre következtetni, de alapvetően mellékes. A végeredmény szempontjából egyetlen releváns infó az engedett pontok száma. Ez rangsorolja a D-t, nem más.

A korlátaink pedig sajnos megvannak, ilyen minőségű secondaryval, középszerű passrush-al, össz 3 minőségi D falemberrel, néha értelmezhetetlen playhívásokkal és time managementtel, irreális elvárni bármilyen kiugró eredményt, ami attól még összejöhet, de akkor abban jelentős lesz a szerencsefaktor.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
csak átjöttem érdeklődni, mi van óratoronnyal?
Mennyire komoly a sérülése? Ugyanaz a lába sérült?
meme
Ugyanaz a lába, de teljesen más sérülés. Az előzőnél ugye a térde sérült, most a lábfeje. Néhány hetes kihagyást írtak elsőre.
Soldados
Gyanítom megvan még az a nagy bumszli cipője amiben néhány éve játszott sérülten, valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Barnák elleni meccsen kívül kihagyjon másikat.
több mint 9 éve
csak átjöttem érdeklődni, mi van óratoronnyal?
meme
Ugyanaz a lába, de teljesen más sérülés. Az előzőnél ugye a térde sérült, most a lábfeje. Néhány hetes kihagyást írtak elsőre.

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.

A védelemről pedig számomra éppen a konzisztens szó jut eszembe. Minden meccsen ugyanazt hozzák. A meccseken belül pedig ilyen állománnyal simán benne van, hogy éppen végiggyalogolnak rajtunk egy jó Offense-szel, amilyennel a Raiders is rendelkezik.
Soldados
Konzisztens?
Végülis... ha valami rendszeresen inkonzisztens, az konzisztensen inkonzisztens.
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
A védelem konzisztensen hozza magát: minden meccsen nyaljuk a yardokat, de labdákat szerzünk.
Soldados
Csak az a baj, hogy a meccseket pontra játsszák, abban pedig teljesen inkonzisztens (ha már így megszerettük ezt a szót) a D. Mert képes a liga 3. Bengals O-t 16 ponton tartani (amiből 10-et INT után szereztek) aztán egy Raiderstől benyal 35-öt. Iskolapéldája a kiegyensúlyozatlan, hullámzó teljesítménynek. Ami vicces az egészben: amikor sokkal jobb teljesítményt hozott a D, akkor kaptunk ki.

Sajnos elmúltak azok az idők, amikor ha az O összehozott 20 körüli pontot, akkor egyértelműen zsebben volt a meccs. De amúgy ezt a D-t is szórakoztató nézni, 1-2 posztra kéne színvonalasabb játékos, és elit egység lehetne. Idén ha kifut valami jobb eredmény, az inkább a küzdelem vagy a szerencse eredménye lesz, nem a valós tudásé, de ha sikerül 1-2 poszton javulni, ez a csapat jövőre nagyot fog szólni.
Jan
Azért egy csoporton belüli meccs mindig más!
Ismerik egymást, tudják mikor mire lehet számítani. Általában az nyer meccset aki kevesebbett hibázik, vagy tud valami újat virítani.
Nem beleszólni akartam a vitába, csak átjöttem érdeklődni, mi van óratoronnyal?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.

A védelemről pedig számomra éppen a konzisztens szó jut eszembe. Minden meccsen ugyanazt hozzák. A meccseken belül pedig ilyen állománnyal simán benne van, hogy éppen végiggyalogolnak rajtunk egy jó Offense-szel, amilyennel a Raiders is rendelkezik.
Soldados
Konzisztens?
Végülis... ha valami rendszeresen inkonzisztens, az konzisztensen inkonzisztens.
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
A védelem konzisztensen hozza magát: minden meccsen nyaljuk a yardokat, de labdákat szerzünk.
Soldados

Jan

Soldados
Konzisztens?
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
Soldados

Jan
Egyáltalán nem értek egyet. A TO-gyár Def-ek jellemzője, hogy kapott pontokban lehet nagy különbség. A magam részéről minden héten ugyanazt láttam az egységtől: nyaljuk a yardokat még gyengébb Offense-k ellen is (lásd Chiefs), de utazunk a TO-kra és többnyire jönnek is azok. Mellesleg a Raiders-meccset leszámítva egyáltalán nincs nagy szórás a kapott pontokban.

Azzal pedig végképp nem értek egyet, ha idén vmi kisül ebből a szezonból az a szerencse eredménye lenne. Ez a csapat - a vártnál jobb védelem révén - SB-contender (lehetne). Csakis az All-Pro játékosaink sérülései/eltiltásai gátolták meg, hogy most ne legalább 7-2-vel, vagy akár 8-1-gyel álljunk. Ha még időben összeáll az Offense, akkor még Bell nélkül is bárkit elkaphatunk, mert a csapatnak sztem nincsenek olyan korlátai, hogy bármely riválist ne tudná reálisan legyőzni. (Nekem legalábbis ezt mutatta meg a Pats, a Cards és a Bengals elleni meccsek, amikor tuti PO-s csapatokkal játszottunk)
Soldados
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy persze a Bengals top O-nak minősül, de érdemes megnézni, hogy ez a Raiders O milyen szinten szedte szét az elmúlt héten mondjuk a Jets nem éppen szar passz elleni védelmét,ahol mondjuk a miénknél százszor jobb secondary állomány tanyázik.

" class="embed">
több mint 9 éve

Soldados
Konzisztens?
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
Soldados

Jan

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!

De egyszerűen nem értem, hogy például Blake az egyik meccsen istencsászár, a következőn meg csak akkor nincs elkapás róla, ha nem felé dobnak. De a meccseken belüli hullámzással se tudok mit kezdeni: 1:41 alatt TD-drive? Ez mi??
Szokol

Soldados
Konzisztens?
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
Soldados
Mondom én, hogy erre gondolsz. 😊
Végülis ha így nézzük, a Detroit vagy a Jaguars is konzisztens teljesítményt nyújt: veszít ahol csak tud.
Sobri Jóska
Igen, ez a 2 csapat konzisztensen szar. 😊

több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan

Soldados
Konzisztens?
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
Soldados