Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondom én, hogy erre gondolsz. 😊A védelem konzisztensen hozza magát: minden meccsen nyaljuk a yardokat, de labdákat szerzünk.Konzisztens?Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.
De egyszerűen nem értem, hogy például Blake az egyik meccsen istencsászár, a következőn meg csak akkor nincs elkapás róla, ha nem felé dobnak. De a meccseken belüli hullámzással se tudok mit kezdeni: 1:41 alatt TD-drive? Ez mi??
Szokol
A védelemről pedig számomra éppen a konzisztens szó jut eszembe. Minden meccsen ugyanazt hozzák. A meccseken belül pedig ilyen állománnyal simán benne van, hogy éppen végiggyalogolnak rajtunk egy jó Offense-szel, amilyennel a Raiders is rendelkezik.
Soldados
Végülis... ha valami rendszeresen inkonzisztens, az konzisztensen inkonzisztens.
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
Soldados
Végülis ha így nézzük, a Detroit vagy a Jaguars is konzisztens teljesítményt nyújt: veszít ahol csak tud.
több mint 9 éve
A védelem konzisztensen hozza magát: minden meccsen nyaljuk a yardokat, de labdákat szerzünk.Konzisztens?Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.
De egyszerűen nem értem, hogy például Blake az egyik meccsen istencsászár, a következőn meg csak akkor nincs elkapás róla, ha nem felé dobnak. De a meccseken belüli hullámzással se tudok mit kezdeni: 1:41 alatt TD-drive? Ez mi??
Szokol
A védelemről pedig számomra éppen a konzisztens szó jut eszembe. Minden meccsen ugyanazt hozzák. A meccseken belül pedig ilyen állománnyal simán benne van, hogy éppen végiggyalogolnak rajtunk egy jó Offense-szel, amilyennel a Raiders is rendelkezik.
Soldados
Végülis... ha valami rendszeresen inkonzisztens, az konzisztensen inkonzisztens.
Biztos erre gondoltál. 😉
Sobri Jóska
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Konzisztens?Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.
Szokol
Soldados
Biztos erre gondoltál. 😉
több mint 9 éve
Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!Melyik meccsen volt istencsászár Blake? Én egyre sem emlékszem. Egy átlagon aluli méretekkel és képességekkel rendelkező corner, aki lelkesedéssel és fizikalitással pótolja a hiányosságait.
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Egyébként Nix még említendő. Elképesztő, hogy miként megy blokkolni a srác, mint egy rakéta. Ha pedig a visszahordásnál odaér, Isten mentse a visszahordót... 😊Boswellnél már Én is vártam a hibát...hát inkább így jöjjön, mint kritikus helyzetben.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Sok-sok pozitívumot ki lehet emelni a játékból és most arra kell koncentrálni. Ismét megnyertünk egy olyan meccset ami simán bekerülhet a legjobb csaták közé. Ráadásul Jones ismét úgy tudott beszállni, hogy egy fantasztikus játéknak köszönhetően győztes drive-ot vezethetett. Remélem ez jót tesz neki. Két szép passzal is megtalálta AB-t és látszott, hogy van összhang köztük.Azért is nagyon fontos az összhang, mert a Browns ellen bőven lesz lehetőség. És ha az ő összjátékuk sikeres akkor jöhet DeWill, aki tegnap egészen parádés számokat hozott.
A másik nagy pozitívum az O blokkolása volt. Több látványos nagy blokkot kiosztottak. Külön pech, hogy bár Ben is nagyszerűen volt védve, az egyetlen sack ehhez a súlyos sérüléshez vezetett.
Brown játéka lenyűgöző. 17 elkapása franchise rekord, természetesen a 284 yard is. 1960 óta csak egy játékos (valami Terrell Owens) volt képes hasonlóra 20/283v volt az.
Brown és DeWill az első olyan páros a csapat történelmében, aki egy nap hozott több mint 200 scrimmaged yardot. Előbbi végül 306-ot utóbbi 225-öt.
Kettejük 531 yardra a csapat össze yardjának 88,9%-a!!!
És Williams külön is beírta magát a csapat történelmébe azzal, hogy a 3. olyan játékos aki több mint 150 yardot futott és 50+ kapott el (Bell és Harris után)
Bryant 13 TD-t szerzett 15 meccsen amit játszott
Miller 3 yardos TD-t szerzett első meccsén, Jesse James 4 yardosat...
Mondjuk az nem tölt el büszkeséggel, hogy AB számaihoz képest a többi elkapó összesen 29 yardot tudott hozni. Különösen az elején sok volt a drop, ráadásul néhány elég tiszta is.
Boswell is megrúgta az első hibásat. Szerencsére ez nem került sokba.Kicsit talán kisebb lesz a nyomás rajta. Olyan nincs, hogy valaki sose hibázzon.
2006 óta viszont ez az első olyan szezon ahol legalább 2 QB is legalább 4 TD-t szerez ellenünk...
több mint 9 éve
Ne haragudjatok gyerekek, de én nem tudom felmenteni azt a D-t, amelyik 35 pontot kap és ennyi yardot nyal be. Mentségükre fel tudom hozni a sok turnovert (hát még ha szerencsénk van és többet tudunk összeszedni!) és azt, hogy a képességekhez képest még így is többet hoznak ki magukból, mint amit előzetesen vártunk. Jóval többet!De egyszerűen nem értem, hogy például Blake az egyik meccsen istencsászár, a következőn meg csak akkor nincs elkapás róla, ha nem felé dobnak. De a meccseken belüli hullámzással se tudok mit kezdeni: 1:41 alatt TD-drive? Ez mi??
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Az megvan, hogy az O 608 yardot rakott össze? Ez is valami csúcsféle lehet, mert nem nagyon emlékszem hatossal kezdődő számra, de lehet nekem rossz a memóriám. Ehhez képest a beszedett 440 yard picsafüst... 😊Amikor egyenlített a Raiders beugrott a Ravens meccs, de hála az égnek tegnap a Cards elleni mozi ment újra, csak Bronnal a főszerepben. Nagyon összeszedettek voltak egyébként, látszik, hogy nem véletlen milyen rekorddal állnak most. Ettől függetlenül azt mondom, hogy 14 pontot (főleg az első hetet) ilyen könnyen nem lehet visszaszedni, ez bizony rajtunk is múlt
több mint 9 éve
16 db olyan játék volt idén, ahol Big Ben, Bell, Brown és Bryant is a pályán volt. 16db!!!Az 1 meccsre is kevés, nemhogy 9 fordulóra.
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
16 db olyan játék volt idén, ahol Big Ben, Bell, Brown és Bryant is a pályán volt. 16db!!!
több mint 9 éve
A Browns elleni meccset nélküle is hozni kell.Utána by week aSeattle meccsen nem kockáztatnám, mert vele is L esélyes a meccs. Optimális esetben 6-5 nél jönne vissza és talàn meglehet a PO.A francokat, a Seahawks verhető idén. Ha tud játszani, játsszon, már nem tehetjük meg, hogy spórolunk és takarékoskodunk.
no flacco
Ellenben a Browns-meccs nélküle nem lesz könnyű. :/
Szerkesztette: Soldados
több mint 9 éve
no flacco
317
A Browns elleni meccset nélküle is hozni kell.Utána by week aSeattle meccsen nem kockáztatnám, mert vele is L esélyes a meccs. Optimális esetben 6-5 nél jönne vissza és talàn meglehet a PO.
több mint 9 éve
Ben sérülése mid foot sprain. Néhány hetes kihagyást jósolnak.Túlélni, túlélni, túlélni!
Ahogy írtam, a Brownst valahogy nélküle is le kellene győzni, bár így rettenetesen nehéz lesz, aztán bye week és ha szerencsénk van, akkor utána talán játszhat.
Szerkesztette: Soldados
több mint 9 éve
Megvan a létfontosságú W, de ahogy a Rams után, úgy most is ez csak másodlagos, csak az számít, hogy mit mondanak Ben sérüléséről... Végülis bejött, amit írtam a meccs előtt, BB jobb volt, mint egy hete, de még nem volt tökéletes, megvoltak a labdaszerzések is, így nyertünk.Amúgy iszonyatosan megérdemeltük ezt a W-t. Annyi szaron mentünk át, kezdve Ben sérülésétől, szar sárga zászlókon át, AB fumblijáig bezárva és mégis megint fel tudtunk állni és végül +200 yarddal, plusz 1 labdaszerzéssel ha kínkeservesen is, de legyőztük a Raiders-t. Hihetetlen mit kibír ez a csapat. Annyira szerencsétlenek vagyunk, de küzdünk utolsó leheletig és vért izzadva vagyunk 5-4, de más már rég összeomlott volna (lásd Dallas), de mi vhogy megtaláljuk a győzelemhez vezető utat. Elképesztő szíve van a csapatnak.
AB embertelent játszott ma, de azért a fumblija majdnem sokba került. Jacoby Jones leigazolásáért eddig se voltam oda, de hülyébb, mint Archer. Többször tök feleslegesen hozta ki a labdát kurva mélyről, nagyon nem tetszett a játéka és az is kiderült, amit eddig is tudtunk, nem Archer volt szar, hanem szarul blokkolunk visszahordáshoz. DeWill ismét bizonyította, hogy fantasztikus pickup volt Bell cseréjének és tényleg van a tankjában még, abszolút kezdő szintű futó jelenleg is.
A védelem sokakkal ellentétben nekem most is tetszett. Ez a Raiders O nagyon is jó, így semmi meglepő nem volt abban, hogy nyaltuk a yardokat, de megvoltak a labdaszerzések, sőt, akár még több lehetett volna, de többször pechünk volt a kiharcolt fumbliknál. Mitchell és Heyward között egyelőre nem tudok dönteni, hogy nálam ki lenne a Def MVP, de mindkettő elképesztően nagy szezont tol.
Most pedig várjuk a kórházi híreket... A Browns ellen talán BB nélkül is van esélyünk, utána bye week, tehát ha 3 hetes gyógyulás elég, akkor pályán maradhatunk. Feltéve, ha a Browns-t le tudjuk győzni nélküle.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
A D elképesztő. Csodaszámba megy nálam, amit hétről-hétre művelnek, hiszen ebben a csapatrészben idén maximum ennyi van. Azt viszont hihetetlenül konstans módon hozzák. Annyira siralmas a sérülés szegmense a szezonnak, hogy a pozitívumokat kell nézni. Csak és kizárólag. Abból kell főzni, ami van. Nem tudom, hogy egy RB +WR-től az 531 yard hol áll, mennyire rekord, ha nem az (gondolom nem) mennyire van tőle? Szerintem BB még visszatérhet, a szünet nagyon jól fog jönni, a Brownst BB-vel és nélküle is verni kell, mert elvileg ők az egyik leggyengébb csapat, amelyik vár ránk. Remélem összejön egy 9-7 (maximum 10-6), aztán hogy az mire lesz jó, az jó kérdés (a 10-6 azért jó eséllyel PO). De még ha nem is jönne össze, bár volt elrontott meccsünk, amit mi vesztettünk el, de ennyire peches szezon esetén, mondjuk a végén 9-7-tel zárva sem lenne ok a szégyenkezésre. Az O-ban eddig is sok volt, a D-ben meg látjuk, hogy sok-még több- lehet. Butler nagy ász.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Miért, nem azt írtam? 😛Jézusom, nagyon Soldisodsz.Nem mondtam, hogy nem fog beöltözni, csak azt, hogy akkor nem öltözött be.Ez most nem jött be, Ádi! Jesse James beöltözik, először az idényben! YEAHHH!Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter EgóSpaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
vassadi
Steelers inactives: Garvin, Spaeth, Pead, Stingily, Grant, Vick, Walton.
Raiders inactives: McDonald, Helu, Carrie, Ball, Feliciano, McCants, Streater
Alter Egó
vassadi
Egyébként akármi is lesz a vége ennek a szezonnak, kijelenthetem, hogy gyűlölöm.
tenorx
Amúgy ha nem is gyűlölöm ezt a szezont, de hasonló érzéseim nekem is vannak. A rengeteg sérüléssel együtt is már nem egy felejthetetlen győzelmet aratott a csapat, de ha belegondolok, hogy mire lehetnénk képesek, ha csak fele ennyire lennénk balszerencsések...
több mint 9 éve
Igen.Megvan a győzelem, de hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk a sérülések terén. A nagy hármas alig tudott együtt játszani, BB is majdnem 2 egész meccsre tudott visszatérni.
Csak abban reménykedek, hogy a mostani sérülése nem annyira súlyos.
több mint 9 éve
Mit, a szezont?Jézusom, nagyon Soldisodsz.Nem mondtam, hogy nem fog beöltözni, csak azt, hogy akkor nem öltözött be.Ez most nem jött be, Ádi! Jesse James beöltözik, először az idényben! YEAHHH!Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter EgóSpaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
vassadi
Alter Egó
vassadi
Egyébként akármi is lesz a vége ennek a szezonnak, kijelenthetem, hogy gyűlölöm.
tenorx
több mint 9 éve
Jézusom, nagyon Soldisodsz.Nem mondtam, hogy nem fog beöltözni, csak azt, hogy akkor nem öltözött be.Ez most nem jött be, Ádi! Jesse James beöltözik, először az idényben! YEAHHH!Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter EgóSpaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
vassadi
Alter Egó
vassadi
több mint 9 éve
jesse james mekkorát blokkolt bryant Td-jénél 😀AB nem ember
D Will meg nagy király
remélem hamar visszatér a pályára BB
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nekem ez nagyon törésnek tűnt Ben kapcsán. Úgy néz ki ez a karmánk. Kezdő RB, Kezdő C, kezdő RB, kezdő LT nélkül vagyunk és azt gondolom leszünk is...Volt ma egy Brownunk, és volt ma egy Di Angelonk. Ketten hozták ezt a W-t össze tulajdonképpen. Előbbi űrteljesítményt nyújtott, elképesztő volt, óriásivolt a kontraszt a többi WR-hez képest....
A D felemás volt ma. Azon felül, hogy volt egy őrületesen bután elcseszett fumble recovery (visszahordva TD-re ugye...), megvoltak megint a TO-k, de nagyon fájó volt, hogy amikor nagyon kellett, akkor nem tudták megállítani az ellent. Ma nem tudtunk nyomást tenni Carrra, nagyon szépen felkészültek a D-ből. Ettől függetlenül az a keménység amit odatettünk, hozott labdaszerzéseket és Cocrell is megint hozta a labdaszerző fomáját.
No várjuk a kórházi híreket....
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
hát aki ezt a meccset megnézi az tuti beleszeret ebbe a sportba...Big Ben-ről nincs friss hír, de legalább nem ma múltkori sérülése jött ki újra...
most a Cle jön, aztán pihenés...utána viszont Ben nélkül végünk van
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Nem mondtam, hogy nem fog beöltözni, csak azt, hogy akkor nem öltözött be.Ez most nem jött be, Ádi! Jesse James beöltözik, először az idényben! YEAHHH!Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter EgóSpaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
vassadi
Alter Egó
Amúgy az aktív keretbe kerülésében szerintem legalább annyira köszönhető Bell hiányának, mint Spaeth távollétének. Bell kiesésével Todman második számú RB lett, Pead még nem öltözött be, kellett az extra ember az ST-be.
Ami fontosabb, hogy Jacoby Jones aktív, meglátjuk, mennyivel tud többet hozzátenni, mint Archer.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ez most nem jött be, Ádi! Jesse James beöltözik, először az idényben! YEAHHH!Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter EgóSpaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
vassadi
Szerkesztette: Gizinéni