Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Meddig tart a rehabilitàció?Gondolom ebben a szezonban már nem láthatjuk a játékát.😢
Daragó Sándor
Már IR-en van. Vagyis fix hogy idén már nem játszik. Amúgy ha jól tudom 6-9 hónapot mondanak a tekjes felépülésre. Szóval innentől DeWillen a sor ...

" class="embed">
több mint 9 éve
Daragó Sándor 24
Meddig tart a rehabilitàció?Gondolom ebben a szezonban már nem láthatjuk a játékát.😢

Szerkesztette: Daragó Sándor
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell túl a műtéten.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Louis Nix-et a Giants is waivelte...csak úgy érdekességképp
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje)Alter Egó
Spaeth idén hagyott már ki meccset, és James akkor sem öltözött be, Will Johnson volt a második számú tight end.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Jacoby Jones az elsőszámú KR és a második PR a frissített depth charton, edzést hagyott ki, de nem sérült. Elképzelhető, hogy beöltözik hétvégén.
Last injury update
PIT: Terence Garvin és Matt Spaeth OUT (eljött Jesse James ideje), mindenki más probable
OAK: Neiron Ball OUT, mindenki más probable - beleértve Khalil Mack és Charles Woodson, ami kevésbé jó hír.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Jones nem edzett pénteken de hol láttad hogy sérült? Ezzel együtt szinte biztos hogy Brown nem jön a kirugásoknál. Todmann sokkal inkább...
több mint 9 éve
Mörfit visszahoztuk PS-be, Jones meg a pénteki edzésen megsérült, úgyhogy lehet egyből vasárnap be se tud öltözni, jöhet akár Brown a KR-nél is
több mint 9 éve
Arra gondoltam hogy van olyan hogy valakit többször kirúgnak de később mégis nagy játékos válik belőle.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jones - még akkor is, ha mostanában nem az igazi - igazi vérbeli KR-PR és az utóbbi a lényeg. Kiválthatja Brownt és ezzel máris előrébb vagyunk. (azzal nem értek egyet, hogy felesleges volt ott tartani, mivel KR minden csapatban egy playmaker és nekünk rajta kívül nem volt más)

Archer azon felül, hogy nem erősödött bele a ligába (nézzük meg hány kilót vett magára Saci, mivel érezte, hogy kevés az ami volt) semmilyen különleges képességet nem mutatott a vertikális sebességén kívül. Láthatóan neki az NFL sebessége túl gyors, hogy ezt kezelni tudja, mivel ösztönei nem kiemelkedőek. Azt pedig hagyjuk, hogy miért nem írtunk neki több playt....ahhoz először playmaker ability kell(ene)....és azt nem mutatott. Persze benne van, hogy máshol fog, de ez az NFL világa...(ugye ilyenkor Harrison a példa mindig)

Eldobtunk egy 3. kört, ami fájó persze, de engem ez nem érdekel, Jonesszal a fentiek miatt (is) szerintem egyértelműen erősödtünk!
Klemó
,(ugye ilyenkor Harrison a példa mindig)' Itt mire gondoltál?
több mint 9 éve
Garvin és Spaeth továbbra sem edzett
Wheaton tegnap kihagyta, ma limitált volt
mindenki más teljes edzésben

vendégeknél
Neiron Ball ismét nem edzett
TJ Carrie, Khalil Mack, Larry Asante limitáltak
több mint 9 éve
Jones - még akkor is, ha mostanában nem az igazi - igazi vérbeli KR-PR és az utóbbi a lényeg. Kiválthatja Brownt és ezzel máris előrébb vagyunk. (azzal nem értek egyet, hogy felesleges volt ott tartani, mivel KR minden csapatban egy playmaker és nekünk rajta kívül nem volt más)

Archer azon felül, hogy nem erősödött bele a ligába (nézzük meg hány kilót vett magára Saci, mivel érezte, hogy kevés az ami volt) semmilyen különleges képességet nem mutatott a vertikális sebességén kívül. Láthatóan neki az NFL sebessége túl gyors, hogy ezt kezelni tudja, mivel ösztönei nem kiemelkedőek. Azt pedig hagyjuk, hogy miért nem írtunk neki több playt....ahhoz először playmaker ability kell(ene)....és azt nem mutatott. Persze benne van, hogy máshol fog, de ez az NFL világa...(ugye ilyenkor Harrison a példa mindig)

Eldobtunk egy 3. kört, ami fájó persze, de engem ez nem érdekel, Jonesszal a fentiek miatt (is) szerintem egyértelműen erősödtünk!
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
az utóbbi egy két évhez képest idén " kevés" misstackle van nálunk!

az 5-10 yard a cb és a wr között azért kell(kéne) mert:
-nem elég gyorsak a cb-ink, kell nekik egy kis "előny", és így a hosszú játékokat nagyobb eséllyel akadályozhatják meg
- jobban le tudják követni a szemét QB szemét, amivel künnyebben lehet az elkapást megakadályozni, esetleg int-et szerezni

amúgy ezt is mint a D ben kb mindent gyakran variáljuk: van hogy közvetlenül a wr -rel szemben a LOS-on áll fel a cb, pl cockrell is csinált gyakran green ellen

(a cicák elleni volt idén az első mecs ahol nem mentünk cb blitz-cel)

most tényleg sok volt a zászló, de előtte meg kb mi kaptuk a legkevesebbet, ha jól emlékeszek a statra amit a meccsen behoztak

Szerkesztette: zzz888
több mint 9 éve
Pehe Pittsburgh Steelers 1
Sziasztok!
Nem írtam még ide, de egy ideje már olvasom a fórumot. Nem vagyok szakértő sem, de kb 7 éve nézek meccseket. Ami engem mostanában borzalmasan zavar a csapat játékában az a rengeteg elrontott szerelés (ez már évek óta megy), aminek köszönhetően iszonyat sok extra yardot engedünk az ellenfélnek, mire 2. vagy 3-ra sikerül szerelni. Ennyit mintha nem látnék máshol. A másik, hogy magyarázzátok meg légyszi, hogy a védők miért rendre 10 yardra állnak fel az elkapóktól? Így mire odaérnek, ha egyáltalán odaérnek, megint csak egy csomó "szabad" yardot engedünk. A CB-k rendre méterekre követik az elkapókat. Ez a zónázás mire jó így? Simán befutnak az elkapók a zónahatárokra és tök üresen várják sokszor a labdát. Mire egy védő odaér, már megvan az elkapás. Kérlek magyarázzátok el ezeket, mert tényleg nem értem.

Az utolsó meccsről. Nem érdemeltük meg a győzelmet, de a Bengals sem. Ennyi zászló még az ENSZ székház előtt sem lobog, mint amennyit itt elhajigáltak a zebrák. Eldobtuk ez a győzelmet (is), pedig meglehetett volna. Szörnyű, hogy (többek között a fent leírtak miatt is) simán termelik ellenünk a 1st downakot még screen passzokkal is, míg nekünk meg olyan nehezen megy néha, hogy az ember vizet facsar a fotel karfájából izgalmában, mire sikerül. Szerencsére azért a D a red zone-ban felkeményedik és nagyon sok helyzetet mentett már meg ott. A screen-ek nálunk jó esetben 0 yardot hoznak vagy negatívokat. A special team már régóta semmit nem tesz hozzá szerintem. A TO-kel nem tud(t)unk élni, viszont idén legalább a mi védelmünk is termel.
Én a kalózok ellen vereséget várok, de természetesen szurkolni fogok, hogy ne így legyen.
Üdv!

Pehe
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
hát ezen beszarok....
nem hiszem, hogy Archernek volt kizárólag köszönhető a spec team sikertelensége és azt se hiszem, hogy Jones lesz erre a megoldás...számomra ez elég érthetetlen húzás volt
Klaci79
Mostanra egyértelművé vált, hogy Archert nem tudjuk/akarjuk használni az offense-ben, és kickoff returnernek sem jó, így szerintem teljesen érthető ez a váltás. Gyengülni nem fogunk vele, az biztos.
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Archer totál felesleges volt eddig is, semmilyen lyukat nem lát meg, semmi más nem szól mellette, mint a sebessége amit viszont nem tud kihasználni.
Azt sem értem minek draftoltuk ha offense-be még csak meg se próbáltunk play-ket rajzolni rá, mint mondjuk a Chiefs D.Thomas-ra.

Pont ugyan ilyen feleslegesnek tartom AB-t is punt returnernek, nem tesz hozzá annyi pluszt, amennyiért megéri ott tartani mostmár éveken keresztül, hogy egyszer lesérüljön.
Nem tudom elfogadni, hogy a liga legjobb (?!) elkapóját returnerként kell rizikózni, különösen nagy hozzáadott plusz nélkül.

több mint 9 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
reméljük Tomlin nem kóvályog be elé most már... 😀
több mint 9 éve
hát ezen beszarok....
nem hiszem, hogy Archernek volt kizárólag köszönhető a spec team sikertelensége és azt se hiszem, hogy Jones lesz erre a megoldás...számomra ez elég érthetetlen húzás volt
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
arcser out jacobí jones in
több mint 9 éve
Tuitt és Allen is teljes értékűt végzett. Remélem holnap nem lesz setback...és végre újra láthatjuk zúzni a Tuitt-Heyward duót.
Klemó
Őszintén szólva én McLendon játékával is elégedett voltam, úgyhogy nagyon várom, hogy ez a védelem összeálljon, illetve, hogy esetleg McLendonnal rotálni tudják egymást
több mint 9 éve
Tuitt és Allen is teljes értékűt végzett. Remélem holnap nem lesz setback...és végre újra láthatjuk zúzni a Tuitt-Heyward duót.
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/nfl/2015/11/3/9664050/leveon-bell-video-interview-profile
több mint 9 éve
Most őszintén. Ha a Raiders ellen otthon nem húzzuk be, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban sérülések ide, vagy oda. Még mielőtt a kalúzfanok lebúznának ez nem a Raiders a lebecsülése, hanem pusztán realitás. Otthon leszünk, meg kell csinálni!

Visszanézve a meccset, azért az elkapók sem segítették Bent legyünk őszinték. Tudat alatt kicsit mindenki megnyugodott, hogy itt van Ben. Browntól rég láttam olyat, hogy nem érzi hol a laszti, vagy olyat, hogy úgy pattan ki a kezéből, mint a sültkrumpli.
több mint 9 éve
Tuitt és W Allen limitáltan edzettek szerdán...
Mitchell teljes edzést nyomott, akárcsak Vick
Wheaton, Bryant, Spaeth és Garvin enm edzettek sérülések betegség miatt, de nem veszélyes csak Garvin esete

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
QB/WR Tyler Murphy helyett Doran Grant CB a rosteren