Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünkEz még elég olcsó. Bell és Beachum a rookie szerződésén van még. Akkor mennyi lenne ha nem...
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünk
több mint 9 éve
Engedjétek el! 😉Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.Nyilván a bengals fanok vudubabái miatt ment szarrá bell térde, utána pedig hajnalig tartó fieszta kezdődött ohio-szerte, ahol burfict volt a zenekarvezető.
www.steelersdepot.com/2015/11/ramon-foster-unhappy-bengals-burfict-celebrated-after-bells-injury/
Razi
Édes istenem, minek kell ezt...
megyerikrisz
Elég régóta szopórolleren vagyunk a sérülésekkel, nézni is fáj, de a többség tisztában van vele, hoyg ez benne van, és nincs semmi tudatosság az ilyenekben. Sajnos így alakult.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
meme
2 102
Ők nagyon Komoly sportemberek... Tisztában vannak vele, hogy minden kontakt akár egy pályafutás végét is jelentheti, ezért bármennyire is "vérre" megy egy találkozó, akkor is a körülményekhez képest is figyelnek erre. Nem véletlen látod, hogy komolyabb sérüléseknél sokszor a félpályán térdelnek a csapatok tagjai. Búrkifli meg pont most épűlt fel egy közel 1 éves sérülésből, tehát testközelből tudja, ez mit jelent. Biztos nem a sérülésnek örült. Megjegyzem, nem számíthatott rá, hogy csengettyű lába pont alá fog csavarodni. Összességében valóban nagy harc volt, kiválló D-kel és rozsdás O- egységekkel. Szerintem talán abban is egyetértünk, ha a D. mellé felnő majd az O. is, akkor mindkét csapatnak helye lesz a rájátszásban. És szurkolótársaim nevében is sok sikert kívánunk a csapatotoknak, Bell-nek pedig mielőbbi felépülést, mert nélküle nem az igazi ez a sport és a csapat.Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.Ezért ne a Bengals fanokat kárhoztassuk...én abban is biztos vagyok, hogy Burfict se annak örült, hogy Bell súlyosan megsérült...a Bengals fanok pedig pláne nem...pechünk van sajnos...de egyszer fent egyszer lent. Jövőre csak összeáll a világverő offense...
www.steelersdepot.com/2015/11/ramon-foster-unhappy-bengals-burfict-celebrated-after-bells-injury/
Razi
Klaci79
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.A "kedves" Bengals fant nehéz értelmezni, így inkább az átlagosra vetíteném reménykedésed tárgyát. Bár habitus kérdése is, de feltételezem, hogy az átlag Bengals fan lényegesen jobban örül és örült a 7-0nak. ez ugyanis egy soha nem volt és lehet hogy soha nem lesz szezonkezdés, míg Burfict szezononként szerel vagy 100at. Nem igazán összehasonlítható.
Razi
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.Nyilván a bengals fanok vudubabái miatt ment szarrá bell térde, utána pedig hajnalig tartó fieszta kezdődött ohio-szerte, ahol burfict volt a zenekarvezető.
Razi
Édes istenem, minek kell ezt...
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.Ezért ne a Bengals fanokat kárhoztassuk...én abban is biztos vagyok, hogy Burfict se annak örült, hogy Bell súlyosan megsérült...a Bengals fanok pedig pláne nem...pechünk van sajnos...de egyszer fent egyszer lent. Jövőre csak összeáll a világverő offense...
Razi
több mint 9 éve
Remélem minden "kedves" Bengals fan ennyire örült a 7-0 nak.www.steelersdepot.com/2015/11/ramon-foster-unhappy-bengals-burfict-celebrated-after-bells-injury/
több mint 9 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....b......meg Bell. Hihetetlen ez a szezon....hát akkor gyerünk De.Will.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
hát ez van....jöhet a következő, ahogy ezt már megszoktuk idén 😕
több mint 9 éve
Megintcsak azt kaptam, amit vártam. Nem kell Bent bántani, biztos volt, hogy rozsdásan tér vissza. Igazából a hosszú passzokon látszott és a döntéseken. Nincs benne a játékban, nem zsigerből jön a döntés és sokszor még későn se a jó döntést hozza. Ez normális 4 hét kihagyás után. Ezen ment el. Bell is hiányzott persze a 2. félidőben, de De-Will is jó volt, így nehéz felmérni, Bell-lel mennyivel ment volna jobban.A Def. parádés meccset hozott, földön és levegőben is féken tartotta a Bengals-t. Ez gyönyörű teljesítmény, főleg 2 TO-val. Így a felénél ki merem jelenteni, hogy Heyward All-Pro szezont tol. Mitchell is fantasztikus, mostanra a D vezére. Tuitt pótlását ezúttal megoldottuk, de erre majd az edzői stábnál térek rá.
Azaz most, a coachingnál. Szóval a D-ben óriási húzás volt, hogy McLendon játszott DE-t a base Defense-ben, ha én jól láttam. Fogtuk a futást és nyomás is volt, így fogtuk a passzjátékot is és TO-k is jöttek. De azt hiszem, a futás elleni D-n látszott meg igazán, hogy McLendon volt a DE. Viszont katasztrófa volt a time management a végén, ráadásul Tomlin megmagyarázta, hogy 1 TO többet ér, mint 35 mp... Röhej. Főleg azzal a szokásos playcallinggal (vagy stratégiával, mert ugyebár ilyenkor no huddle megy), amit Haley-érában láthatunk a W-ért vezetett utolsó drive-okban, azaz mindenkit meglepve középre játszunk. Ezt persze engedi az ellenfél, simán lehet haladni vele playenként 10 yardokat, mert saját óránkat és ezáltal esélyünket égetjük el... Ha kikérjük az időt még a Bengals-támadásnál, illetve nem ezt a középre rövid passzokat nyomjuk, talán még esélyünk is lett volna, hogy ne úgy érjünk a TD közelébe, hogy csak egy játékra van időnk, hanem akár 3-4 is lehetett volna... Ez a kettő együtt óriási hiba. Előbbi (időkérés elmaradása) kicsit váratlan volt nekem, utóbbit már megszoktam, pontosabban nem tudom megszokni, mert mindig felmegy tőle az agyvizem.
Összességében úgy kaptunk ki, ahogy nyertünk a Chargers és a Cards ellen. Az ellenfél rengeteg hibát elkövetett (2 rossz snap, 2 INT, kihagyott FG) és mégse tudtuk kivégezni, nem használtuk ki a hibáikat, azaz meccsben tartottuk a riválist és ez a végén megbosszulja magát. Egy Bengals-szintű csapatot ha meccsben tartasz ennyi hiba után is, azt kíméletlenül ki fogja használni. Megtette. Mi pedig azzal, hogy ennyi lehetőséggel sem tudtunk élni, nem érdemeltünk győzelmet, akármennyire is fáj ezt beismerni.
Ehhez a kis trash talkhoz csak annyit tennék hozzá, hogy büszkék lehetünk a csapatunkra. Visszatérő, rozsdás Bennel, a 2. félidőben Bell nélkül, plusz Pouncey, Beachum, Will Allen, Tuitt nélkül csak kínkeservesen tudott megverni minket a veretlen és nem utolsó sorban full egészséges Bengals... Ettől függetlenül a Bengals tényleg jó csapat, jobb, mint bármelyik korábbi évben. De a mai teljesítményükre a körülményeket figyelembe véve nem lehetnek büszkék (még akkor sem, ha megérdemelték a W-t), idénybeli legrosszabb játékukat hozták és egy ezer sebből vérző csapatot alig tudtak felülmúlni.
Egy dolog van. Ha mindezt a sok szart túléljük és valahogy beverekedjük magunkat a PO-ba, akkor jöhet a payback time. Ha ezt túléljük, akkor olyan mentális plusszal mehetünk PO-ba, hogy kb megállíthatatlan lehet ez a csapat. Akkor visszafizethetünk mindenkinek minden számlát. Legyen szó a Bengals-ről, vagy akár a Pats-ről. Mert ez a csapat bárkit legyőzhet, ez nem is kérdés. Teljes harci díszben igenis mindenkinél jobbak lehetünk, ez a meccs is ezt bizonyította. Viszont ez nem lehet kifogás, abból kell főzni, amink van, amink maradt. Csak valahogy keveredjünk be, és ha addigra mindenki visszatér és belelendült, akkor irgalmazzon mindenkinek az, amiben hisz, mert a Steelers nem fog. 😊 Egy éppen bejutott és már egészséges Steelers-t senkitől nem féltenék az AFC-ben.
És ha már PO-ba jutás. Két "must win game" jön a Raiders és a Browns ellen otthon. És egyáltalán nem vagyok biztos egyikben sem. De most mutathatja meg a karakterét ez a csapat, különben ez az év csak úgy kerül be a krónikás könyvekbe, mint egy kivételesen peches szezon....
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Alapvetően L-re tippeltem a mai meccset. Ahogy várni lehetett Ben rozsdás is volt. Megmondom őszintén azt rohadtul nem vágom, hogy mi a bánatért kellet a hosszú passzokat erőltetni ilyen számban. Mikor lehetett látni, hogy ülnek a 5-10,15 yardos passzok. A D hihetetlen...megint csak le a kalappal előttük. Kompletten az egész előtt, jöttek megint a TO-k és a blokkolt FG Heywardtól nem volt semmi.
Más...elképesztő mennyi súlyos vagy annak tűnő, de szerencsés sérülés van. Nem csak nálunk, hanem ligaszerte. Steve Smith karrierje végét jelentő sérülést szenvedett valószínüleg, Reggie Bush is befejezte idénre és csak remélni lehet, hogy Bell nem. Tudom, hogy ez velejárója, de tényleg lassan forgathatnák a Kórház a város szélént. Lehet, hogy rosszul látom és máskor is volt ennyi, de ez most úgy szembeötlőbb. Nem lehet, hogy mégis csak egy kicsit növelni kéne a kontakt edzések számát?!
" class="embed">
több mint 9 éve
Reméljük, tényleg találkozunk januárban, az összes B betűssel a soraitokban aztán újrajátszuk. 😀Jaj ne már...eszem ágában sincs bántani titeket....na bocs, fáj Bell elvesztése...de tényleg sok sikert nektek 😉Tudod, Bengals, nekünk magyarázni kell, mi hogy megy januárban. 😀A vereséghez? Semmi köze! Ki mondta, hogy van...Remélem, egyszer nekünk is lesz. Bár továbbra sem értem, mi köze a mai vereségetekhez. :-Ps-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/68/35/96683581ec37713a034ef4bf4d22eb31.jpg7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
Más csapatoknál biztos láttál már ilyet....nálunk egy fél tucatot rögtön 😀
Mellesleg természetesen gratulálok, megérdemelten nyertetek....a másik Bengalsosnak meg csak annyi, had arcoskodjak már a Steelers oldalon...
Klaci79
Ha idén nem juttok PO-ba, az nem érdekel senkit, mert már van 6 trófea? Tényleg nem vágom.
megyerikrisz
Nem is mondtam, hogy van. Csak azért írom, mert szép ez a 7-0 csak majd januárban dől el, hogy mennyit ér. De ha mindezt el kell magyarázni...
Klaci79
megyerikrisz
Klaci79
Addig is Jóccakát, ne izguljatok, simán meglesz a PO, még ideiglenesen Bell nélkül is, DeWill kB 20 csapatnál lehetne kezdő RB.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Jaj ne már...eszem ágában sincs bántani titeket....na bocs, fáj Bell elvesztése...de tényleg sok sikert nektek 😉Tudod, Bengals, nekünk magyarázni kell, mi hogy megy januárban. 😀A vereséghez? Semmi köze! Ki mondta, hogy van...Remélem, egyszer nekünk is lesz. Bár továbbra sem értem, mi köze a mai vereségetekhez. :-Ps-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/68/35/96683581ec37713a034ef4bf4d22eb31.jpg7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
Mellesleg természetesen gratulálok, megérdemelten nyertetek....a másik Bengalsosnak meg csak annyi, had arcoskodjak már a Steelers oldalon...
Klaci79
Ha idén nem juttok PO-ba, az nem érdekel senkit, mert már van 6 trófea? Tényleg nem vágom.
megyerikrisz
Nem is mondtam, hogy van. Csak azért írom, mert szép ez a 7-0 csak majd januárban dől el, hogy mennyit ér. De ha mindezt el kell magyarázni...
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
Tudod, Bengals, nekünk magyarázni kell, mi hogy megy januárban. 😀A vereséghez? Semmi köze! Ki mondta, hogy van...Remélem, egyszer nekünk is lesz. Bár továbbra sem értem, mi köze a mai vereségetekhez. :-Ps-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/68/35/96683581ec37713a034ef4bf4d22eb31.jpg7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
Klaci79
megyerikrisz
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A vereséghez? Semmi köze! Ki mondta, hogy van...Remélem, egyszer nekünk is lesz. Bár továbbra sem értem, mi köze a mai vereségetekhez. :-Ps-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/68/35/96683581ec37713a034ef4bf4d22eb31.jpg7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ad1. Nem vagyok Bengalsos, "függetlenként" néztem a meccset és speciel nektek drukkoltam.szerintem pedig,
ad2. A kedvenc csapatomnál speciel sokkalta durvább "trollkodások" szoktak történi 1-1 vereség (vagy épp győzelem után)
ad3. Azért nem így néz ki egy trollkodás
ad4. Szerintem aludj egyet, holnap jobb lesz😊
Gyulus
én nem szoktam más csapatok fórumában trollkodni, mert ennyi tisztelet jár a másiknak, ilyenkor mindenki fő a saját levében,
kurvára nem vagyok ideges ettől a vereségtől, tehát nem alvás kérdése,
nagyon kezd fárasztó lenni ez a beszélgetés, úgyhogy ha valóban nekünk drukkoltál, akkor megértheted a mi szurkolóink lelki világát akik így látták a meccset...vagyis nem hiszem hogy bármelyik Steelers szurkoló is a saját topikjában túlzásba vitte volna...
és főképp ha nekünk szurkoltál túlságosan sok szót vesztegettünk erre a semmire...peace
több mint 9 éve
Remélem, egyszer nekünk is lesz. Bár továbbra sem értem, mi köze a mai vereségetekhez. :-Ps-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/68/35/96683581ec37713a034ef4bf4d22eb31.jpg7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
Klaci79
több mint 9 éve
ad1. Nem vagyok Bengalsos, "függetlenként" néztem a meccset és speciel nektek drukkoltam.ad2. A kedvenc csapatomat ismerheted, ha más fórumrészt is olvasol. Írogatok oda vagy 9 éve. Ott sokkalta durvább "trollkodások" szoktak történi 1-1 vereség (vagy épp győzelem) után.
ad3. Azért nem így néz ki egy trollkodás
ad4. Szerintem aludj egyet, holnap jobb lesz😊
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
megyerikrisz
Gondolom tudod mi ez 😀
több mint 9 éve
Mindig van valami jani, aki a győztes ellenfélből trollkodik! Most 7-0! A Steelersnek meg 6 Super Bowl van! Szóval ti játszottatok már februárban?A trollkodást az kezdte, aki vesztes csapatból fikázta a győztest. Maradjunk annyiban, nem illik. Van 6 SB-tek. Szép munka. Ettől ma boldogabb volt a vereség?
steelwolf
több mint 9 éve
Arc terén mondjuk lehet h inkább neked kellene visszavenni... 😊pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79
Így nem lehet meccset nyerni. Pont. Megvoltak a lehetőségeitek, a D-tek azonban nagyon szépen alakul.
több mint 9 éve
Mindig van valami jani, aki a győztes ellenfélből trollkodik! Most 7-0! A Steelersnek meg 6 Super Bowl van! Szóval ti játszottatok már februárban?
több mint 9 éve
7-0, a többire visszatérünk januárban. Ott lesztek?pszt...nagy az arc, de javaslom egyszer majd nézz meg egy Steelers PO meccset...úgy kell nyerni januárban...Jók voltaok nagyon, a Cincy meg nyert. Nekem ez így OKGratulálok, kiváló mérleg.Megöl az ideg, hogy agyonfényezik a Cincy-t hogy 400y-os offense, meg 30 pontos offense, meg stb... ittt meg amíg Ben nem kezdte szórni a labdákat a világba, 6 ponton voltak oszt jónapot.7-0
Jan
megyerikrisz
6-0
Jan
laoce
Klaci79