Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát ezt bevonzottad elég rendesen. Rettentő szarul állt a lába, ha ez nem out for season, akkor semmi, váááá.Már mindenről szó esett a Bengals meccs előtt! Csak arról nem,hogy tavaly ellenük lett vége Bell idényének, és 1 körrel később a csapatnak is! Remélem idén minden okés lesz!Ilyeneket nem emlegetünk, babonából
steelwolf
polamalu
Szerkesztette: laby
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Basszus, szerencsétlen Browns... Kb minden értékelhető játékosukat (többek között Joe Thomas, Mack) trade blockra tették, megint totális rebuildingbe kezdenek, nem tudom, mikor lesz ott valaha újra csapat. :/30 éves, még nem hagyott ki meccset a pályafutása alatt. Big Ben 33 éves. Meg lenne Ben pályafutása végéig a vakoldali emberünk a posztra. 3. esetleg 2. kört is megérne egy ilyen ember ,egy ilyen fontos posztra. A fizetését meg oldja meg a vezetőség.
Viszont amiért ezt beírtam, hogy engem bizony Joe Thomas érdekelne. 😊 Persze ez csak álom, ismerve a Steelers-t nem fogunk trédelni érte, pedig bizony én adott esetben megtenném így, hogy Beachum kidőlt, mert erre az évre szerintem érdemes lenne "mindent" rááldoznunk. Mondjuk a Killer B's-be nem illik, de ez lenne a legnagyobb bajom vele. 😊 Kíváncsi vagyok milyen ellenértéket kérnek érte, mert azért már nem mai csirke, nagy fizetéssel, de jelenleg még mindig erősítést jelentene a legtöbb csapatnak.
Soldados
Steelers fan
több mint 9 éve
Vick, Will Allen, Garvin és Tuitt mellett Jesse James, Stingily és Tyler Murphy lesz inaktív.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Basszus, szerencsétlen Browns... Kb minden értékelhető játékosukat (többek között Joe Thomas, Mack) trade blockra tették, megint totális rebuildingbe kezdenek, nem tudom, mikor lesz ott valaha újra csapat. :/Viszont amiért ezt beírtam, hogy engem bizony Joe Thomas érdekelne. 😊 Persze ez csak álom, ismerve a Steelers-t nem fogunk trédelni érte, pedig bizony én adott esetben megtenném így, hogy Beachum kidőlt, mert erre az évre szerintem érdemes lenne "mindent" rááldoznunk. Mondjuk a Killer B's-be nem illik, de ez lenne a legnagyobb bajom vele. 😊 Kíváncsi vagyok milyen ellenértéket kérnek érte, mert azért már nem mai csirke, nagy fizetéssel, de jelenleg még mindig erősítést jelentene a legtöbb csapatnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Már mindenről szó esett a Bengals meccs előtt! Csak arról nem,hogy tavaly ellenük lett vége Bell idényének, és 1 körrel később a csapatnak is! Remélem idén minden okés lesz!Ilyeneket nem emlegetünk, babonából
steelwolf
több mint 9 éve
Ben fog kezdeni?
több mint 9 éve
Már mindenről szó esett a Bengals meccs előtt! Csak arról nem,hogy tavaly ellenük lett vége Bell idényének, és 1 körrel később a csapatnak is! Remélem idén minden okés lesz!
több mint 9 éve
Én meg Vicket és Landry Jones-t! 😛 Na és? Standard is standard and the standard is winning. 😊Láttam.....Helyes, most legyenek csak formában, még el kell verniük egyszer-egyszer a Fins, Bills, Jets triót. 😊A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀Formába vannak nagyon
De rohadtul várom a Raiders meccset.
Soldados
sutianap
Soldados
Manuelt......
Élőben.....
Àáááaááááááááááááááááááááá
sutianap
out: Garvin, Vick, Will Allen, Tuitt - utóbbi gáz, ezzel alaposan megcsappantak győzelmi esélyeink, őt nem tudjuk pótolni sem futás elleni D-ben, sem big playben és TO-gyártásban sem
probable: Ben, Gay, Wallace - Gay nagyszerű hír, nélküle kb nullára csökkentek volna az esélyeink.
Szerkesztette: Soldados
több mint 9 éve
Láttam.....Helyes, most legyenek csak formában, még el kell verniük egyszer-egyszer a Fins, Bills, Jets triót. 😊A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀Formába vannak nagyon
Soldados
sutianap
Soldados
Manuelt......
Élőben.....
Àáááaááááááááááááááááááááá
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Helyes, most legyenek csak formában, még el kell verniük egyszer-egyszer a Fins, Bills, Jets triót. 😊A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀Formába vannak nagyon
Soldados
sutianap
több mint 9 éve
A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀Formába vannak nagyon
Soldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀De rohadtul várom a Raiders meccset.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
W Allen és Tuitt nem edzett (ahogy Vick se)Gay és Ben full edzésben.
Gay azért mindenképpen jó hír...
több mint 9 éve
éjféltől meccs a Heinz Fielden, North Carolina (6-1) @ Pittsburgh (6-1)mostanában nem volt valami jó a Panthers, de az új főedző, Pat Narduzzi eddig nagyszerűen debütált, és így a szurkolók is kezdenek visszaszállingózni a stadionba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Garvin, Gay, Tuitt, Harrison, Miller, Spaeth nem edzettek Vick limitáltan
Ben viszont teljes edzést tartott!!!
Gay azt nyilatkozta, hogy holnap már edzeni fog
több mint 9 éve
de ő szilárdan hisz benne, hogy érti 😀Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊...és Lovie Smith-t is. 😀
TheBerzerker
laby
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊...és Lovie Smith-t is. 😀
TheBerzerker
több mint 9 éve
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊
Razi
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.
több mint 9 éve
És ő ki,mit lehet róla tudni?
több mint 9 éve
Az új szerzemény Isaiah Frey CB.
több mint 9 éve
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.Tuitt&Shazier ok?
Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.