Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Már mindenről szó esett a Bengals meccs előtt! Csak arról nem,hogy tavaly ellenük lett vége Bell idényének, és 1 körrel később a csapatnak is! Remélem idén minden okés lesz!
steelwolf
Ilyeneket nem emlegetünk, babonából
polamalu
Hát ezt bevonzottad elég rendesen. Rettentő szarul állt a lába, ha ez nem out for season, akkor semmi, váááá.

Szerkesztette: laby

több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Basszus, szerencsétlen Browns... Kb minden értékelhető játékosukat (többek között Joe Thomas, Mack) trade blockra tették, megint totális rebuildingbe kezdenek, nem tudom, mikor lesz ott valaha újra csapat. :/

Viszont amiért ezt beírtam, hogy engem bizony Joe Thomas érdekelne. 😊 Persze ez csak álom, ismerve a Steelers-t nem fogunk trédelni érte, pedig bizony én adott esetben megtenném így, hogy Beachum kidőlt, mert erre az évre szerintem érdemes lenne "mindent" rááldoznunk. Mondjuk a Killer B's-be nem illik, de ez lenne a legnagyobb bajom vele. 😊 Kíváncsi vagyok milyen ellenértéket kérnek érte, mert azért már nem mai csirke, nagy fizetéssel, de jelenleg még mindig erősítést jelentene a legtöbb csapatnak.
Soldados
30 éves, még nem hagyott ki meccset a pályafutása alatt. Big Ben 33 éves. Meg lenne Ben pályafutása végéig a vakoldali emberünk a posztra. 3. esetleg 2. kört is megérne egy ilyen ember ,egy ilyen fontos posztra. A fizetését meg oldja meg a vezetőség.

Steelers fan
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Vick, Will Allen, Garvin és Tuitt mellett Jesse James, Stingily és Tyler Murphy lesz inaktív.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Basszus, szerencsétlen Browns... Kb minden értékelhető játékosukat (többek között Joe Thomas, Mack) trade blockra tették, megint totális rebuildingbe kezdenek, nem tudom, mikor lesz ott valaha újra csapat. :/

Viszont amiért ezt beírtam, hogy engem bizony Joe Thomas érdekelne. 😊 Persze ez csak álom, ismerve a Steelers-t nem fogunk trédelni érte, pedig bizony én adott esetben megtenném így, hogy Beachum kidőlt, mert erre az évre szerintem érdemes lenne "mindent" rááldoznunk. Mondjuk a Killer B's-be nem illik, de ez lenne a legnagyobb bajom vele. 😊 Kíváncsi vagyok milyen ellenértéket kérnek érte, mert azért már nem mai csirke, nagy fizetéssel, de jelenleg még mindig erősítést jelentene a legtöbb csapatnak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Már mindenről szó esett a Bengals meccs előtt! Csak arról nem,hogy tavaly ellenük lett vége Bell idényének, és 1 körrel később a csapatnak is! Remélem idén minden okés lesz!
steelwolf
Ilyeneket nem emlegetünk, babonából
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ben fog kezdeni?
bcsarli
Igen!!
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ben fog kezdeni?

több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 9 éve
A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀

De rohadtul várom a Raiders meccset.
Soldados
Formába vannak nagyon
sutianap
Helyes, most legyenek csak formában, még el kell verniük egyszer-egyszer a Fins, Bills, Jets triót. 😊
Soldados
Láttam.....
Manuelt......
Élőben.....
Àáááaááááááááááááááááááááá
sutianap
Én meg Vicket és Landry Jones-t! 😛 Na és? Standard is standard and the standard is winning. 😊

out: Garvin, Vick, Will Allen, Tuitt - utóbbi gáz, ezzel alaposan megcsappantak győzelmi esélyeink, őt nem tudjuk pótolni sem futás elleni D-ben, sem big playben és TO-gyártásban sem

probable: Ben, Gay, Wallace - Gay nagyszerű hír, nélküle kb nullára csökkentek volna az esélyeink.

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
A Pats megtette nekünk azt a szívességet, hogy elverje a Finst, így még kisebb jelentősége van a vasárnapi meccsnek. Remélem, a Hazafiak megint megcsinálják az almost perfect seasont, csak ezúttal 1-2 körrel hamarabb bukjanak. 😊 A fejemben már kész van a forgatókönyv. 😀

Soldados
Formába vannak nagyon
sutianap
Helyes, most legyenek csak formában, még el kell verniük egyszer-egyszer a Fins, Bills, Jets triót. 😊
Soldados
Láttam.....
Manuelt......
Élőben.....
Àáááaááááááááááááááááááááá

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve

Soldados
Formába vannak nagyon
sutianap

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487

Soldados
Formába vannak nagyon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve

több mint 9 éve
W Allen és Tuitt nem edzett (ahogy Vick se)
Gay és Ben full edzésben.
Gay azért mindenképpen jó hír...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
éjféltől meccs a Heinz Fielden, North Carolina (6-1) @ Pittsburgh (6-1)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/a49eb3fdca0694d343571935827eea4a.jpg
TNF beharangozó - 10/29 | Bowl.hu
A megtáltosodó Miami az AFC East trónjára is benyújthatja az igényét a New England legyőzésével.

mostanában nem volt valami jó a Panthers, de az új főedző, Pat Narduzzi eddig nagyszerűen debütált, és így a szurkolók is kezdenek visszaszállingózni a stadionba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Garvin, Gay, Tuitt, Harrison, Miller, Spaeth nem edzettek
Vick limitáltan
Ben viszont teljes edzést tartott!!!
Gay azt nyilatkozta, hogy holnap már edzeni fog
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊
TheBerzerker
...és Lovie Smith-t is. 😀
laby
de ő szilárdan hisz benne, hogy érti 😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊
TheBerzerker
...és Lovie Smith-t is. 😀

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.
Razi

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.
több mint 9 éve
Daragó Sándor 24
És ő ki,mit lehet róla tudni?
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Az új szerzemény Isaiah Frey CB.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.
Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.
Klaci79
Tuitt&Shazier ok?
több mint 9 éve
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.
Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
A cicák ellen darázs szerkóban nyomjuk, tuti győzelem! 😀