Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt volt rossz látni, hogy egyáltalán nem Brady zsenialitása vert meg bennünket. Amikor erőltették a passzokat akkor élt a D.....de amikor elkezdtek futni, vegyíteni a játékot.....akkor pehely könnyűnek találtattunk.....és nem egyéni hibák, és nem az ellenfél egyéni zsenialitása, hanem a sémák verték ki a sámlit.....Nem vertek péppé, szoros is volt az állás, de mégis rossz érzésem van. Talán a kihagyott lehetőségek, talán az edzői döntések, de talán DHB hisztije miatt leginkább. Ez nálunk nem divat és nem vet jó fényt az edzői stábra.....kiváncsi vagyok lesz-e ennek folytatása.....
több mint 9 éve
gedam
6 506
Hát azé Landry Jones is bekaphattya... Kiváncsi lettem volna, hogy Mettenberger mit tud, de nem fogom megtudni. Mondjuk ha azon az évi egy-két beugró meccsen hozná LJ ezt a szintet nem is érdekelne...mi volt vele a baj? sztem nem játszott rosszul. be kellett volna rúgni a fieldgoalokat és meg kellett volna állítani blountot és nyertek.
kittli
több mint 9 éve
Hát azé Landry Jones is bekaphattya... Kiváncsi lettem volna, hogy Mettenberger mit tud, de nem fogom megtudni. Mondjuk ha azon az évi egy-két beugró meccsen hozná LJ ezt a szintet nem is érdekelne...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Ravens kikapott, a Cincy nyert....Ez a kalkulált vereséggel is jó nekünk
Klaci79
több mint 9 éve
Boldom:LJ TD pass
Bell run TD
Boswell 4 FG
...és 26-24 W
több mint 9 éve
Ravens kikapott, a Cincy nyert....
több mint 9 éve
Cleveland nem?most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀Nana, ott Titans-Bills lesz....😊
Klaci79
csi77
több mint 9 éve
most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀Nana, ott Titans-Bills lesz....😊
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀Aláírva
Klaci79
több mint 9 éve
ugye semmi sem tart örökkémost nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀Már Steelers hagyománynak tekinthető AFC döntőben megverni a Patriots-t. 😊
Klaci79
tomi-tomi
több mint 9 éve
most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀Már Steelers hagyománynak tekinthető AFC döntőben megverni a Patriots-t. 😊
Klaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀
több mint 9 éve
Nem baj, örüljenek, igyanak előre, a végén aztán ha nyerünk mi lehetünk a boldogabbak, ha kikapunk akkor sem történt olyan amit ne tudtunk volnaTipikus Pecc 😊Az esti zakótok elött ez a legkevesebb. 😉KöszönömOFF:bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
Nincs itt a bowl-on tippmix topic?
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 9 éve
Tipikus Pecc 😊Az esti zakótok elött ez a legkevesebb. 😉KöszönömOFF:bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 9 éve
bezony 😀szeretjük mink a zakókat, főleg az arany színűeket 😀És ez még nem is mind 😉
www.steelers.com/assets/images/imported/PIT/photos/2015-Photos/2015_Article/12_December/HOFRingCeremony_120715_Article_1.jpg
zzz888
polamalu
több mint 9 éve
szeretjük mink a zakókat, főleg az arany színűeket 😀És ez még nem is mind 😉
www.steelers.com/assets/images/imported/PIT/photos/2015-Photos/2015_Article/12_December/HOFRingCeremony_120715_Article_1.jpg
zzz888
több mint 9 éve
szeretjük mink a zakókat, főleg az arany színűeket 😀www.steelers.com/assets/images/imported/PIT/photos/2015-Photos/2015_Article/12_December/HOFRingCeremony_120715_Article_1.jpg
több mint 9 éve
Az esti zakótok elött ez a legkevesebb. 😉KöszönömOFF:bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 9 éve
KöszönömOFF:bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 9 éve
OFF:bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
steelwolf
több mint 9 éve
OFF:Nincs itt a bowl-on tippmix topic?
több mint 9 éve
Már nem aktuális, mert a védelmünk rég nem a Steel Curtain 2.0, de minden idők legjobb Benstonium-os előzetese volt sztem, pedig igen magasan van a léc, mert az összes videója iszonyat király, legyen szó akár Pensről, akár Steelersről.Talán igaz sem volt! 😕
www.youtube.com/watch?v=nesIKo0BHEs
Soldados
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Semmi racionális oka nincsen, de nagyon jó előérzetem van.Semmi racionális oka nincsen. :p
Soldados
több mint 9 éve
Semmi racionális oka nincsen, de nagyon jó előérzetem van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Big Ben, Heyward és Wallace mellett DeWill, Gilbert (OT), Shamarko és Wheaton is out...Golden, Mitchell és Shazier edzett, így ők tuti játszanak, Tuitt viszont limitált volt bokasérülés miatt, de sztem ő is játszik majd.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!