Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Tuitt, W Allen, Vick és Blake nem edzett. C Allen és Ben limitálva Shazier és J Jones teljes edzésben

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hoppppp egy cirmos troll.....pihenj inkább ahogy a csapatod is...😊
több mint 9 éve
nekünk biztos, hogy lesz közös meccsnézésünk...mivel tv adja, így egyszerűbb is lesz helyet találni, de ha jól tudom a kandalló talán a helyszín, de majd Pola jön és ő tud biztos infókat egy hétre előre
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
OFF:

| Madden 08 '15-'16-os roster update valakinek megvan? Szeretném leporolni, de a megfelelő topikban semmi válasz. |
Dodó
 www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=93&t=17521
steelwolf
Ha még online franchise ligázni is szeretnél, akkor gyere a ligába. 😊
 freesports.hu

több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
OFF:

| Madden 08 '15-'16-os roster update valakinek megvan? Szeretném leporolni, de a megfelelő topikban semmi válasz. |
Dodó
 www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=93&t=17521
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Vicceltem csak, nem kell mellre szívni😊 igazság szerint en meg mindig hitetlen vagyok.
gabtsi
Nem szívtam mellre, ott volt a smiley. 😉

Én abszolút hiszek a Bengalsban, sokkal meggyőzőbb ez az évetek, mint bármelyik korábbi. De sajna ez nem jelenti azt, hogy esetleg ne lehetne megint one and done. Viszont ez most rajtatok kívülálló okok miatt történhet meg, mert az AFC-ben a Pats, Broncos, Steelers hármas veszélyes még erre a tényleg kiváló Bengalsra is, márpedig könnyen lehet, hogy innen jön az első ellenfél, ha az 1-2. hely meglesz, vagy ha 3. helyen zártok és mi 6. helyen sunnyogunk be. De azon se lepődnék meg, ha még ezen trióval szemben is végre sikerülne PO-győzelmet aratni, de ezen trió ellen - jelenleg - nem titeket tartanálak favoritnak.

De ez még messze van, sok víz folyik le a Dunán és sok minden átírhatja a forgatókönyvet és az esélyeket. Mindenesetre számomra elég tisztán látszik az AFC 6-os PO-ezőnye, amelyből a Colts lóg ki - lefele. (Persze ez is csak jelenleg) A Jets qrva jó, csak hát Fitzpatrickkal nem sokat tennék PO-menetelésre, max egy W-t látok nekik az utószezonra. De ez a Pats, Steelers, Broncos, Bengals kvartett ez elég kemény. Na de tényleg ne szaladjunk ennyire előre. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Vicceltem csak, nem kell mellre szívni😊 igazság szerint en meg mindig hitetlen vagyok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Neked is, meg aki meg jönne😊 szívesen nézem bárki arcát 20 pontos bengals vezetésnél😊
gabtsi
Egyelőre nagy az arc, de persze van is mire. 😛 Mi semmiképpen sem leszünk favoritok a meccsen, még akkor sem, ha Ben épp ott térne vissza, hisz nyilvánvalóan nem lesz csúcsformában. Így igazából mi csak nyerhetünk azon a meccsen, engem csak kellemes meglepetés érhet. De egy januári meccsen, egy már formában lévő Bennel biztosan nem rátok fogadnék. 😉 Nem sok csapatot tudok mondani, amelytől tartanék januárra gondolva, talán kettőt-hármat, de a Bengals nincs köztük.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Neked is, meg aki meg jönne😊 szívesen nézem bárki arcát 20 pontos bengals vezetésnél😊
gabtsi
ha 20 pontos cica vezetésről van szó, akkor az csak is madden-ben lehetséges... 😀
több mint 9 éve
Na erre gondoltam😊

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Erre én is mennék mindenképp 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Jövő hétre nem hozunk ossze egy meccsnezest?
gabtsi
Ez nekem szól, vagy össznépire gondolsz? Mindenesetre én benne vagyok bármelyikben.

több mint 9 éve
Jövő hétre nem hozunk ossze egy meccsnezest?

több mint 9 éve
Boswell lett a hét spec team játékosa az AFC-ben.

több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
OFF:

több mint 9 éve
Szerintem felesleges Hood-ban gondolkodni. Egyértelmű volt, hogy nem vált be. Tuitt sérülése nem annyira súlyos (remélhetőleg), hogy hosszabb távon elveszítsük, 1-2 meccsre pedig nem kellene beruházni még vetminért se. (azt is sajnálnám, akit kivágnának miatta) Walton-t még nem láthattuk igazán most is csak a játékok 12%-ban volt pályán. Thomas-tól tudjuk nagyjából mit várhatunk, de most is csak 9 játékot volt a pályán. McLendon 26-ot, szerintem még benne is lenne tartalék és nem is játszott rosszul. És akkor még ott van ha kell Culáger is, aki most csak egy spec playben lépett pályára. Tény, hogy nem elég mély a merítési lehetőség és nem is elég minőségi, de azért hozni valakit, hogy 1-2 mérkőzésen 10-20 játékot a pályán töltsön szerintem felesleges. Én inkább kíváncsi lennék Walton játékára.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Corteznek térdsérülése van.

Saci pedig biztos nem oldja meg Tuitt hiányát, mivel más poszt, teljesen más feladatokkal. Klemó nem is erre gondolt, hanem inkább, hogy egy playmaker kiesik, egy meg visszajön. Tehát amit vesztünk, azt vissza is nyerjük, még ha más poszton is. Saci hiányát azért nem érzékeltük egetrengetőnek, mert ILB poszton mélyek vagyunk Spence-szel és V. Williams-szel, de Tuittnál más a helyzet, DE poszton rettenetesen vékonyak vagyunk. (Halkan itt jegyezném meg, hogy Hoodot kivágta a JAX, ha hosszabb pihenője lenne Tuittnak, én tuti leigazolnám vetmin-ért.)
Soldados
A terdserules infot koszi soldi, es amugy meg szerintem ugyanarrol beszelunk. Nem irtam, hogy saci DE. Vagy hogy Tuit Mlb. VAgy azt hogy ugyanaz a poszt. Vagy hogy nem masok a feladatok. Mind a ketto playmaker, de Tuit szerepe nagyobb lehet egy meccsen mint Sacie. Nem azert mert nem mind a ketto klasszis, hanem egyik hianya jelen esetben tuite nagyobb mertekben befolyasolhatja a front 7 teljesitmenyet, mint a masik klasszis serules utan valo esetleges visszaterese. Nem tudjuk, mennyire gyogyult fel stb.

En irtam, hogy tuit vs saci hianya kb 70 vs 30 aranyban befolyasolhatja a d teljesitmenyet. Mert a dl szerepe sokkal fontosabb, valamint a cserelyuk az egyik oldalon cam thomas vs tuit es saci vs spence nem ugyanaz. Saci nelkul jok voltunk, tuit nelkul gyengul hatalmasat a def line. Erre irtam igy osszegezve a 70 vs 30 % os fontossagot, mivel ha jol tudom o a sack leader es kulcs fontossagu a ket dl szerepe ebben a rendszerben amit jatszunk. Es hogy hiaba jon akkor saci vissza, ha a dl line nal nagy ervagas. Azt nem orvosolhatja saci vs spence kulonbsege, mert spence meg williams jo jatekosok, mig saci playmaker. De ez mind persze szubjektiv. De te is leirtad hogy tuit hianya lenne a legnagyobb ervagas a d reszereol. En is ezt szerettem volna leirni.

Szoval mar nem eloszor ertetek felre. Nem tudom miert. De legkozelebb akkor pontosabban irom. Ha nem voltam ertheto. Bar nem tudom, hogy melyik resze nem volt tiszta. De irjatok meg, es kijavitom. Koszi.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Corteznek térdsérülése van.

Saci pedig biztos nem oldja meg Tuitt hiányát, mivel más poszt, teljesen más feladatokkal. Klemó nem is erre gondolt, hanem inkább, hogy egy playmaker kiesik, egy meg visszajön. Tehát amit vesztünk, azt vissza is nyerjük, még ha más poszton is. Saci hiányát azért nem érzékeltük egetrengetőnek, mert ILB poszton mélyek vagyunk Spence-szel és V. Williams-szel, de Tuittnál más a helyzet, DE poszton rettenetesen vékonyak vagyunk. (Halkan itt jegyezném meg, hogy Hoodot kivágta a JAX, ha hosszabb pihenője lenne Tuittnak, én tuti leigazolnám vetmin-ért.)

több mint 9 éve
Az NFL-ben nincs olyan, hogy valaki nem sérült, de sérültnek van mondva. Ez baromság. Főleg a mi CB helyzetünkben ráadásul nem is nagyon engedhetnénk meg ezt magunknak és Tomlinra ez aztán ippeg nem jellemző. C. Allen sérült, és amikor edzett visszaesett, ahogy Shazier is. Ettől teljesen független az, hogy a hosszabbítása után kerek nulla eddig amit hoz.

Tuitt hiányától nagyon félek, Heyward nem lesz képes azt a nyomást hozni egyedül és így kevesebb lehetőség lesz a TO-kra is. Persze ha lesz Saci, akkor ez kiegyenlítheti egymást. LJ kapcsán pedig egy teljes meccsen szinte kizárt, hogy TO nélkül leszünk. Ez nem ellene szól, idegenben leszünk, jó védelem ellen...már készülhetnek rá. Én egy L-t várok, bármennyire is fura, ez benne van.
Klemó
Ezert kerdeztuk, hogy akkor ugyan mi a serulese? Osszak mar meg velunk is...?

Mas, Tuit hianyat, szerintem, a nyomas, meg az ol line osszeroppantasa, pass rush, meg a run stop miatt nem vagyok biztos hogy saci megoldja egymaga.

Saci hianyat megoldottuk ugy ahogy, mert volt nyomas. Koszonhetoen a falembereknek fokent Heywardnak Es Tuitnak. E nelkul siman duplazzak Heywardot.

Aztan cam thomas vs Tuitt szintrol ne is beszeljunk. Szoval ha valasztani kellene ki hianyozzon akkor en sacit valasztanam Tuit helyett mert mogotte van minosegi es jol jatszo csere. Tuitnal nincs. Szoval ha egyatalan tud saci jatszani, akkor is 70 30 aranyra tennem a fontossagat tuitt es sacinak most a vedelemben tuitt javara. De ez szubjektiv. De az biztos nem lattuk sacit meg tuitt nelkul szarnyalni. Bar jo lenne ha en tevednek.

Nem lattal meg olyat hogy valaki jatszott a serult listaval, ajanlom a new england elmult 10 evi listajanak elemzeset. Ahol meg lathatod, hogy szabalyos keretek kozott, de ok ott is "jatszottak". De mondjatok meg ha tevedek. En arra emlekszem, hogy tulzassal persze de a fel csapat serult volt. Stb.

De ha tomlinra gondoltal, akkor nala mi sem lattunk meg ilyet, de ezert is furcsa, hogy mi van c. allennel. Vagy miert nincs rola elegendo info.

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az NFL-ben nincs olyan, hogy valaki nem sérült, de sérültnek van mondva. Ez baromság. Főleg a mi CB helyzetünkben ráadásul nem is nagyon engedhetnénk meg ezt magunknak és Tomlinra ez aztán ippeg nem jellemző. C. Allen sérült, és amikor edzett visszaesett, ahogy Shazier is. Ettől teljesen független az, hogy a hosszabbítása után kerek nulla eddig amit hoz.

Tuitt hiányától nagyon félek, Heyward nem lesz képes azt a nyomást hozni egyedül és így kevesebb lehetőség lesz a TO-kra is. Persze ha lesz Saci, akkor ez kiegyenlítheti egymást. LJ kapcsán pedig egy teljes meccsen szinte kizárt, hogy TO nélkül leszünk. Ez nem ellene szól, idegenben leszünk, jó védelem ellen...már készülhetnek rá. Én egy L-t várok, bármennyire is fura, ez benne van.
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
 espn.go.com/nfl/statistics/team/_/stat/givetake

Difference Between Take-aways And Give-aways Leaders
TAKEAWAY GIVEAWAY
RK TEAM INT FUM TOTAL INT FUM TOTAL DIFF
1 Denver 9 8 17 10 1 11 6
Green Bay 8 2 10 2 2 4 6
Pittsburgh 5 4 9 3 0 3 6
Carolina 8 3 11 4 1 5 6
több mint 9 éve
Will Allen játékára se látok most nagy esélyt Tomlin szavaiból. C Allenről meg lényegében semmi hír
Klaci79
Hova tunt C allen? Ertem en hogy azt jatszuk serult, vagy tenyleg serult, de ez mar azert gaz, hogy a nr 2 kezdo cbnket igy bujtatjak stb. Mert mostmar nagyon annak tunik, hogy a kifizetett penzt nem nagyon halalja meg.

Es a palya kozeleben sincs. Szoval most tenyleg serult, vagy csak nem jatszatjuk mert tenyleg nem tud/akar jatszani mint scobee, aki koszonte szepen a penzt es ment szepen haza. Es ovele is igy vannak. Hogy egyertelmuen rossz dontesuket takargatjak.

Azt is ertem, hogy megtartjak barmi van vele, hatha magara talal stb. De ez mar erthetetlen.
gabistar
Nem biztos hogy fizikai problémáról van szó. Lehet hogy szihológus foglalkozik vele.
kicsi joe
Persze barmi lehet, de akkor miert nem mondjak meg? Azt meg ertem, hogy ha valami ilyen lenne, akkor nem mondhatjak meg, de nem nagyon hiszem hogy ha ennyit keresel, es bukta voltal tavaly, meg iden is akkor ez a legnagyobb problemaja. Marmint hacsak az ossze nem torte a szivet, hogy nem jatszhatott tavaly. Vagy valami csaladi dolog nem tortent vele. De en azt hiszem, persze ez csak felvetes, hogy ahogy soldi is mondja, tartogatjuk, ha barki leserul akkor vesz megoldasnak. De ha ez igy van akkor egy blake jobb nala? Es neki meg odaadtuk a nagy penzt. Nem tudom mennyit kapott pola egy evre, de o legalabb jatszott is. Allen meg eltunt mint petofi a kodben. Es lehet, nem veletlen. Mert azert a hibas dontest nem mindig szeretik itt bevallani. Foleg nem amikor nem keves penzrol volt szo. Es a szezon elott meg nr 2 cb kent szamoltak vele.

De ha valami pszichologiai gondja van, akkor mielobbi gyogyulast kivanok neki. Es akkor megertem. De pl tavaly ilyen nem tudtuk hogy lett volna. Csak azt hogy keptelen volt jatszani. Szoval, jo lenne tudni tenyleg mi van vele. Mert eleg azt irni, hogy nem fizikalis problemai vannak es akkor nem lenne ez a kodosites. Vagy hogy non injury related issue. Vagy barmi. De ez ami most van vicc, nem a helyzete, hanem ahogy lekommunikaljak.

több mint 9 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
Will Allen játékára se látok most nagy esélyt Tomlin szavaiból. C Allenről meg lényegében semmi hír
Klaci79
Hova tunt C allen? Ertem en hogy azt jatszuk serult, vagy tenyleg serult, de ez mar azert gaz, hogy a nr 2 kezdo cbnket igy bujtatjak stb. Mert mostmar nagyon annak tunik, hogy a kifizetett penzt nem nagyon halalja meg.

Es a palya kozeleben sincs. Szoval most tenyleg serult, vagy csak nem jatszatjuk mert tenyleg nem tud/akar jatszani mint scobee, aki koszonte szepen a penzt es ment szepen haza. Es ovele is igy vannak. Hogy egyertelmuen rossz dontesuket takargatjak.

Azt is ertem, hogy megtartjak barmi van vele, hatha magara talal stb. De ez mar erthetetlen.
gabistar
Nem biztos hogy fizikai problémáról van szó. Lehet hogy szihológus foglalkozik vele.
több mint 9 éve
Klaci79