Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Amikor az irányítód 1-3 yardra dobja a labdákat az elkapóktól akkor miért is nyitnád ki a playbookot Soldi? Magad mondtad, hogy lesz TO-nk, mert Vick nem fog még egy meccset így lehozni. No és ne mondd nekem, hogy Vicknek nem volt olyan playre lehetősége, mint LJ első passza. Vagy neki már rögtön kinyitották a playbookot, mert benne bíztak? Baromság...Nemhogy kisablakot nem tud dobni, szemből harmincról nemtaláljae a dunaplázát
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Amikor az irányítód 1-3 yardra dobja a labdákat az elkapóktól akkor miért is nyitnád ki a playbookot Soldi? Magad mondtad, hogy lesz TO-nk, mert Vick nem fog még egy meccset így lehozni. No és ne mondd nekem, hogy Vicknek nem volt olyan playre lehetősége, mint LJ első passza. Vagy neki már rögtön kinyitották a playbookot, mert benne bíztak? Baromság...
Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
No akkor! 😊Vick: véletlenül se akarom védeni, mert rossz volt, de amíg ő volt bent, addig Haley ki se nyitotta a playbookot. Ha mind a 7 passza sikeres lett volna, akkor se érte volna el az 50 yardot, ami szintén nagyon karcsú lett volna 1 félidő alatt... Egyszerűen az edzői stáb fél Vicktől, olyan mintha nem ismerné a rendszert, a playeket, mert nem mernek még közepes nehézségű playeket se hívni
Landry Jones: ezért a sikerért már megérte draftolni. Bejött, 3 éve itt van és kinyitották neki a playbookot, amit mondjuk nyilván jobban ismer, mint Vick. Hozzáteszem, a Cards nyilván Vickre és az elmúlt 2 meccsen vele látott minimál Offense-ünkre készült, szóval a sikerében szerintem szerepet játszik az is, hogy vele és ilyen Offense-szel nem számoltak. Ettől függetlenül ez semmit nem von le az érdemeiből, mert ezt meg is kellett valósítani és ezt megtette. Az nem is kérdés, hogy jövő héten vele kell kezdeni, ha másért nem már csak azért, mert vele nyitott playbookkal játszunk és akkor a mostani teljesítményéről nem is beszültünk.
Boswell: most hittem el, hogy tényleg megvan a rúgónk az idényre. Három 45 felettit bevert a Heinzen egy akkor még szoros meccsen. Ez már teljesítmény.
Bryant: ilyen visszatérés kellett! Iszonyat mennyiségű fegyverünk van. Ez az Offense gyilkos lesz, ha Ben vezeti majd ismét és visszanyeri a formáját.
Coaching: én haragszom Haley-re, hogy Vickkel ki se nyitotta a playbookot, legalább megpróbálhatta volna. A 3. és 6-ra hívott futásnál is anyáztam ám egyet. És Tomlinra is dühös vagyok, értem én, hogy előre megmondtuk, tökösek leszünk, de 4. QB-val nem lett volna szabad kétpontosra menni, ez nem tökös volt, hanem hülyeség.
Defense: le a kalappal. Én jobban bízom azokban a védelmekben, amelyek állandó stopra kényszerítik az ellenfelet, mint a főként TO-kra alapozó Defense-kben, mert lesz olyan, amikor nem jön a TO és akkor sz.pás van. Ennek ellenére ez a Defense hétről hétre bizonyít. Ez már nem véletlen. És azt is látni kell, hogy eddig gyenge, közepes Offense-ket állított meg, de a Cards O-ja a jó kategória. Ez egy újabb szintlépés! Ben sérülését nélkülük nem élhettük volna túl, tehát rájuk nehezedő nyomással teszik meg ezt hétről hétre. Merthogy lassacskán látszik, hogy túléljük ezt az időszakot, én pl 2-2-t aláírtam volna BB nélkül, s jelenleg 2-1 a mérlegünk. Viszont Blake-nek megint szörnyű napja volt, jó lene Cortez Allent újra látni.
Jövő: visszatért a hitem a szezont illetően. Éppen azért mert a 2 Ben nélküli sikerrel tulképpen elértük a túlélést. Sőt! Igazából látva, hogy ez a Defense meccseket tud nyerni és nem is rossz O-k ellen, így azt gondolom, hogy ezt összepárosítva egy újra formába lendülő Ben által vezetett brutális O-val bajnokesélyesek vagyunk, és senki nem akar majd a félelmetes Offense-ünkkel találkozni, meg egy TO-gyár D-vel. Szóval bizakodó lettem.
Sérülések: aggasztó ez a sok sérülés. Nagy kérdés ezt meddig bírjuk elviselni. Hihetetlen de az All-Pro centerünk még egy snapet se játszott, az All-Pro futónk 2 meccset hagyott ki, a rising star elkapónk 4-et, az All-Pro irányítónk már 3 meccset hiányzott és most a második legfontosabb poszton, az LT-n vesztettük el az emberünket az egész idényre... Eközben a védelemben Saci már 4 meccsnél jár, a 2-3. cornerünk 5-nél, De Jarvis Jones se volt ma, meg a kezdő SS-nk, Will Allen se... Tényleg nem tudom, meddig lehet ezt elviselni. Amúgy Tuitt hiányát nagyon durván megéreznénk. DL-be nagyon sovány a depth és Tuitt-szintű játékosunk nincs is. Szóval az nagyon fájdalmas lenne hosszútávon.
Jövő hét: most nem szabad elbízni magunkat! A Chiefs-t muszáj megverni és akkor hivatalosan is túléltük BB hiányát, nagyon kell az W, hiába gyenge a KC, nem szabad elkövetnünk azt a hibát, hogy akár megnyugszunk, akár lebecsüljük az ellenfelet, mint az elmúlt években volt erre jó néhány példa.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
"... és akkor azt gondoltam magamban: Landry! még véletlenül se passzolj, inkább add oda Bellnek..." aztán mi történt?! 😀
több mint 9 éve
Lehet h jó lenne h ha maradna LJ a qb, akkor talán AB is tudna hasitani!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
421 yardot passzolt ellenünk Palmer, viszont az az 56 futott yard igencsak jól hangzik....sajnos Blake képtelen ilyen WR-eket levédekezni...sose tudott, nyilván kényszer szülte megoldás ez...Bell pedig 88 yardot futott úgy, hogy folyamatosan túltöltött box-al nézett szembe...de elképesztően intelligens futójátéka van
Bryant pedig 6/137 yard...2 TD...fantasztikus
több mint 9 éve
Mivel most mi vagyunk az esélyesek, ne hogy nagy blama legyen a KC ellen!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Node újra egy főhajtást aaaaaaaaaaa rugónknak gyerekek, mert hogy van olyan így negyedik próbálkozásra!!! Ez a napközis gyerek úgy állt oda a cefet időben a Heinzen mint aki ippeg a játékmackójával játszik. Nagyon, de nagyon kellettek ezek a bravúrok ahhoz, hogy meccsben maradjunk.
több mint 9 éve
Valahogy ez jutott eszembe ahogy haladtunk előre a meccsel! www.youtube.com/watch?v=1tjwM7cSmRg
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ne nekem...asszonynak 😀Azt gondolom, hogy azért képes a Steelers ilyen produkcióra, mert bár nagyon sok a sérült, a helyettesekre nem lehet panasz. Itt van pl Shazier esete. A hiánya tulajdonképpen alig érezhető, pedig láttuk milyen bitang volt amikor pályára lépett. Most Spence nagyon odateszi magát és jól játszik. De itt van most Jones esete is, vagy Villanueva-é. Amikor éppen Tuitt a végén nem volt a pályán, akkor sem lehetett különösebben a hiányát érezni, pedig nagyon jó ha a pályán van.Laci küldöm a linket ahonnan lehet venni Heyward mezt. 😉
Mondjuk Heywardot megint ki kell emelni. Ebből a srácból elképesztő milyen jó DE lett.
Mondjuk az egész front7 dicsérhető...most csak hárman voltak a rotációban, de mégse lehetett igazán észrevenni....
kicsit olyan ez a védelem, mint néhány éve a Pecc-é volt...a yardokat engedik ugyan, de a RZ-hoz közeledve nagyon felkeményedik...közben jönnek a labdaszerzések is...nem is emlékszem mikor volt +3-as TO mutatónk
Klaci79
polamalu
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
úgy kikívánkozna belőlem, hogy ezért már megérte (elnézve, hogy pl az idei 4. körös draftunk már majdnem ment a kukába...de ezt inkább majd akkor mondom, ha a következő meccset hozza esetleg 😀Előszezonban!? Már a draftolásakor.Csak a miheztartás végett: Landry Jones ma jobban játszott, mint Peyton Manning.Előszezonba pedig már mennyire kint szeretted volna látni. 😊
vassadi
Roth
vassadi
több mint 9 éve
Azt gondolom, hogy azért képes a Steelers ilyen produkcióra, mert bár nagyon sok a sérült, a helyettesekre nem lehet panasz. Itt van pl Shazier esete. A hiánya tulajdonképpen alig érezhető, pedig láttuk milyen bitang volt amikor pályára lépett. Most Spence nagyon odateszi magát és jól játszik. De itt van most Jones esete is, vagy Villanueva-é. Amikor éppen Tuitt a végén nem volt a pályán, akkor sem lehetett különösebben a hiányát érezni, pedig nagyon jó ha a pályán van.Laci küldöm a linket ahonnan lehet venni Heyward mezt. 😉
Mondjuk Heywardot megint ki kell emelni. Ebből a srácból elképesztő milyen jó DE lett.
Mondjuk az egész front7 dicsérhető...most csak hárman voltak a rotációban, de mégse lehetett igazán észrevenni....
kicsit olyan ez a védelem, mint néhány éve a Pecc-é volt...a yardokat engedik ugyan, de a RZ-hoz közeledve nagyon felkeményedik...közben jönnek a labdaszerzések is...nem is emlékszem mikor volt +3-as TO mutatónk
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Azt gondolom, hogy azért képes a Steelers ilyen produkcióra, mert bár nagyon sok a sérült, a helyettesekre nem lehet panasz. Itt van pl Shazier esete. A hiánya tulajdonképpen alig érezhető, pedig láttuk milyen bitang volt amikor pályára lépett. Most Spence nagyon odateszi magát és jól játszik. De itt van most Jones esete is, vagy Villanueva-é. Amikor éppen Tuitt a végén nem volt a pályán, akkor sem lehetett különösebben a hiányát érezni, pedig nagyon jó ha a pályán van.Mondjuk Heywardot megint ki kell emelni. Ebből a srácból elképesztő milyen jó DE lett.
több mint 9 éve
Eddig azt mondtam nem érdemeljük meg, de ez a Bryant TD uramatyám....mi lehet most a közös meccsnézésen.... 😊Zengett a Dallas, szerintem több vendég úgy megijedt, hogy félrenyelt
Klemó
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Előszezonban!? Már a draftolásakor.Csak a miheztartás végett: Landry Jones ma jobban játszott, mint Peyton Manning.Előszezonba pedig már mennyire kint szeretted volna látni. 😊
vassadi
Roth
több mint 9 éve
Jó ehhez kellett Vick minősíthetetlen teljesítménye. 3/8 6y már elnézést de ezt lehet én is megoldom. Kíváncsi vagyok a KC ellen ki kezd ezek után, nah meg jólenne látni a végleges sérült listatát is.
több mint 9 éve
Adams csak ne jöjjön vissza, Landryt transzferelni kell vasingtonba. ButzD meghajlok, az igen. Node fijúk kivótaz aki megijed egy C.Palmertől meg egy yardfosó openfieldmaker Arians ofenztől, nanemá. Nem tecc emlékezni az erzé totyorászásokra, naez Arians. Hehe Nyuszifül három labdája, az buddha mosolya az arcomon, Here we go, mármint rendes herékkel. 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Mennyi kritikát kapott a sajtótól is...most kíváncsi vagyok....persze ez csak egy meccs volt, illetve csak 2-3 drive...de amikor nagyon kellett tényleg higgadt volt és szépen odatett majdnem minden labdát ahova kellett
több mint 9 éve
Volt is miért😊
több mint 9 éve
Csak a miheztartás végett: Landry Jones ma jobban játszott, mint Peyton Manning.Előszezonba pedig már mennyire kint szeretted volna látni. 😊
vassadi
több mint 9 éve
Kelvin Beachum torn ACL 😕Ez tovabb folytatodik... Meg is van kinek a helyére jön vissza Adams.
savanyucukor
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Hozzáteszem rögtön, hogy az idei éve nem volt kiemelkedő, de ettől még nagy érvágás...öröm az ürömben, hogy Adams mostanában kezdi el az edzéseket...
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Csak a miheztartás végett: Landry Jones ma jobban játszott, mint Peyton Manning.
több mint 9 éve
És ugye Tuitt helyett is Thomas volt benn az utolsó pár percben. Remélem semmi komoly.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ezzel a Beachum ACL szakadással érdekes helyzet állt elő.Utolsó éve ugyanis és mostanra a liga egyik legjobb (nyilván nem igazán olcsó) LT-je lett. Villanueva rengeteg dicséretet kapott a FO-tól, így eljött az ő ideje és bizonyíthatja, hogy hosszú távon megoldás lehet. Reméljük így is lesz...Beachumnak jobbulást...érdeke lesz, hogy merre folytatódnak majd a tárgyalások vele