Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Kelvin Beachum torn ACL 😕
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Közben rájöttem, hogy miért mentünk kettő pontosra....hát azért, mert éreztük, hogy nem fogunk TD-t fogni, de még egy FG összejöhet....és akkor 7 pont van közte. Az valószínűtlen volt ugyanis, hogy a Cards nem csinál TD-t.....szóval lehet szidni mindig az edzői stábot...csak....
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Jones sem jobb irányító, de így beugorva meglepetésre jól játszott, ettől persze nem szeretném pályán látni a következő meccsen. 😊laby
Márpedig ezek után evidens, hogy neki kell kezdenie a következő meccsen, ha Ben még akkor sem tudja vállalni a játékot, ég és föld volt a különbség aközött, hogy mennyire limitálta az offense-t Vick és mennyire Jones.
vassadi
Teljesen alap szerintem is, hogy Vick -nek padon a helye. D nagyon odatette magát! Respekt a győzelemért! Villaneuva meglepően jó volt szerintem.
több mint 9 éve
Nincs nekünk elid D-nk, de egy nagyon mokány karakteres és végre agresszív és így TO-ra játszónk igen. Hihetetlen hogy mindig akkor szereztek labdát, amikor nagyon kellett. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ez a Cards nagyon elcseszte az első félidőt. Amikor hozták a yardokat és védték is a fieldet nem ütöttek ki bennünket. Az pedig láthatóan sokkolta őket, hogy a 4. QB jobban osztja a labdát, mint Vick.....és nosza azért így hátrányból már ők sem játszanak olyan magabiztosan.

Óriási győzelem volt és a végén ott volt a hit, amit az egy hete megvívott győztes meccs adott. Ebben bíztam és lőn siker. Nem mondom, hogy Soldinak nem volt igaza, de no lássuk be, hogy a falnak is jobban ízlik egy hasonló stílusú QB, mint Ben jobbkézzel. Láthatóan jobban meg tudták védeni és mentek a biztos passzok ide-oda...dink and dunk....

Jujj Bryant pedig remélem rájött ma, hogy ha a dszankát hagyja a retekbe, akkor óriási játékos lehet...huhhhhhhh....Go Steelers!!
több mint 9 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Óriási volt!A sérültekről mit lehet tudni?
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hatalmas csata, és egy hatalmas győzelem, mindenki odatette magát!
Alig vártam h visszajöjjön Bryant!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Jones sem jobb irányító, de így beugorva meglepetésre jól játszott, ettől persze nem szeretném pályán látni a következő meccsen. 😊laby
Márpedig ezek után evidens, hogy neki kell kezdenie a következő meccsen, ha Ben még akkor sem tudja vállalni a játékot, ég és föld volt a különbség aközött, hogy mennyire limitálta az offense-t Vick és mennyire Jones.
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Óriási elismerés az egész csapatnak, hatalmasat küzdve, harmadik számú QB-val (LANDRY JONES-szal), közben a kezdő LT-t is - lehet, hogy hosszabb időre 😕 - elveszítve megvertük a liga egyik legjobb csapatát.
vassadi
4. számú

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ahhhhhh, egy nem várt győzelem, nálam ez egy tuti vereség volt.

Martavis Te jó isten, és fantasy-ba a padomon csücsült 😥. 😀

A védelem nyelte a yardokat, de ennek ellenére nem gondoltam volna, hogy ezt a Cardinals offense-t is ennyire pórázon tudják tartani. Amikor meg kell állítani az ellenfelet, mindig megcsinálják, és rendszeresen hétről-hétre. Ezt elmagyarázhatná nekem valaki, mert nem hiszem el, hogy ez a játékosállomány ilyenre képes idén.
Nálam idén Butler az MVP!!

Az OL nagyon gyenge volt, így Bell totál esélytelen volt a futásokkal, és Vick is jobban tette, hogy lábon rúgta magát, hogy leülhessen.
Pont ugyan annyira esélytelen volt egy complete passz vele, mint az előző meccsen.
Jones sem jobb irányító, de így beugorva meglepetésre jól játszott, ettől persze nem szeretném pályán látni a következő meccsen. 😊

Butler csillagos ötös, Haley meg egy gyökér! Utálom, hogy minden meccsen elcsesz minimum egy TD drive-ot, az ostoba hívásaival, amit NFL szinten nem szabadna csinálnia egyszer sem, nem hogy heti szinten...
Maradjunk edző kérdésnél, 10-12-nél mi a hímvesszőért megyünk két pontosra (pláne Landry Jones-szal)????? Szerencsére nem ezen múlt, de akkor is...

Beachum nagyon király lenne ha könnyebben megúszta volna, de nem nézett ki túl jól.
Szerencsére a secondary pacsiból nem lett komolyabb, következő drive-ban pályán voltak mindketten.

Nagyon pesszimistán vártam az idei szezont, de óriási amit csinálnak a skacok, BigBen visszajön aztán jöhet bárki. 😊

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Óriási elismerés az egész csapatnak, hatalmasat küzdve, harmadik számú QB-val (LANDRY JONES-szal), közben a kezdő LT-t is - lehet, hogy hosszabb időre 😕 - elveszítve megvertük a liga egyik legjobb csapatát.
több mint 9 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Na kinek van elit Dje?
több mint 9 éve
Eddig azt mondtam nem érdemeljük meg, de ez a Bryant TD uramatyám....mi lehet most a közös meccsnézésen.... 😊
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
mondhattok akarmit, Landry jobban passzol, mint Vick
több mint 9 éve
azért az abszurd, hogy vezetünk.....node mi a retkes fenének mentünk kettő pontra?????
több mint 9 éve
Hát ez a Boswell csávó viszont nem semmi....mint ha semmi nem fújna és esne...bever kettőt 47-ről és 48-ról olyan pókerarccal, mint ha uszonnázna otthon......tetszik a srác.... 😊
több mint 9 éve
3. negyedben eldől, ha az O nem tud a pályán maradni
Spy
Csak az lehet a "megoldás", hogy Vick lesz ami lesz játszik és ez vagy bejön, vagy csúnyán elvernek bennünket. Node inkább ez legyen, mint ez a reménytelenség....
több mint 9 éve
Hát no....agyonvertek bennünket yardban....és ehhez képest 10:3.....(no és legyünk őszinték ez az utolsó be nem fújt holding csúnya volt, így a zebrák is meccsben tartanak)

Beachum is gone....Vick ugyanolyan homály, mint egy hete....hát érdekes lesz így a második félidő....vazze eddig egy passz ment emberhez, a fal pedig olyan lyukas mint az ementáli és ráadásul a futásnál is 1 yarrddal vagyunk a LOS mögött rendszerint. Brown -2 yarddal áll a meccsen. A D pedig nem tudom meddig bírja, mert ugyan etetik őket, haladnak, de eddig csak 10 pontot engedtek.
több mint 9 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
3. negyedben eldől, ha az O nem tud a pályán maradni
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Na eroll beszeltem. Landry johnesnak kell bejonnie. Ha vickel lesz valami. Remelem vick visszajohet. Vagy johnes lathatjuk . Hm..
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ben, Shazier, C Allen, W Allen, J James, J Jones, Chris Hubbard inaktív...tehát Chickillo készülődhet első bevetésére
több mint 9 éve
Saci twitterei aggasztóak. Lelkileg teljesen kivan a srác és nem is a sérülésétől, hanem attól, hogy elkezdték nyomni a "bust" mondást. Tény, hogy eddigi karrierje lehetséges meccseinek 50%-án játszott, ami nem szép, de neki meg azt kell helyrerakni, hogy a világ így működik...és még bőven lesz ideje bizonyítani.

Én szerintem ha playoff lenne már játszana, de Tomlin teljes felépülést akar, nem szeretne kockáztatni....kiváncsi leszek/vagyok mikor kerül újra pályára, mindenesetre mivel a sebességéből él meg kell tanulnia kímélnie magát, mert a stílusa miatt a becsapódás ereje nagy....A fősulin pedig azért átlagban jóval könnyebbek voltak azok akiket ütnie kellett és ehhez alkalmazkodnia kell.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Én Martavisra leszek kíváncsi. Vick érezhetően DHB-ban bízik a legjobban, mert vele gyakorolt folyamatosan a 2. csapatnál és ugyanez igaz Martavisra, a pre-seasonban volt is szép közös játékuk, csak ugye Bryant az eltiltása miatt eddig nem állhatott Vick rendelkezésére, viszont most Vick olyan fegyvert kap, akivel szintén együtt gyakorolt a 2. csapatban, szóval köztük is meg lehet az összhang.
Soldados
és így akkor kevésbé tudják majd túltölteni a boxot, hogy több mindenkire kell figyelniük, ami meg csengettyűnek lesz jó 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én Martavisra leszek kíváncsi. Vick érezhetően DHB-ban bízik a legjobban, mert vele gyakorolt folyamatosan a 2. csapatnál és ugyanez igaz Martavisra, a pre-seasonban volt is szép közös játékuk, csak ugye Bryant az eltiltása miatt eddig nem állhatott Vick rendelkezésére, viszont most Vick olyan fegyvert kap, akivel szintén együtt gyakorolt a 2. csapatban, szóval köztük is meg lehet az összhang.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ben, Shazier, Will allen out... 😕 Golden készülhet első kezdésére...

Cortez Allen és Jarvis Jones kérdéses, előbbi szinte tuti nem játszik, eddig is végig ezt a státuszt kapta, aztán pályát nem látott. Utóbbi nem akkor gond, most így nem 4-en, hanem csak hárman rotálnak OLB-ként, ha nem játszhat.

McCullers és Harrison probable, előbbi érdekes lesz, mert múlt héten is így zárt és mégsem játszott.
Soldados
Ha nincs JJ, akkor lehet bevetik a rotációban Chickillo-t...nagyon kíváncsi lennék, hogy tud e valamit hozzátenni a srác
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ha valóban rotátor sérülés akkor az kurva makacs. Hol előjön hol semmit nem érzel. 18 évesen egy versenyen sérültem meg rotátorra. Azóta pl nem bírok fekvenyomni mert iszonyúan fáj. Volt időszak amikor a fájdalomra ébredtem. Félek a legrosszabbtól.

Szerkesztette: polamalu