Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....az ki?
Klemó
több mint 9 éve
Burns nyers, nyilván AB84 veri, de utóbbi a liga legjobb route runnere, szóval ez nem meglepetés és ez a camp végén sem lesz az. A fejlődés lesz a lényeg, és nem csak a campben, hanem az idény alatt. Ha igazak a hírek Hargrave eddig, aki rookie-ként ragyog (vagyis hozza azt amit várunk), de jó hírek jönnek Davisről és Ayersről is. Utóbbi Rogers-szel versenyez, ami - szintén a híreket hallva - nagyon komoly battle lesz.
Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....
A depot-n részletesen ott van minden, véleménnyel együtt, de ha csak James-t nézem mondjuk láttuk mekkora hullámzás van egy rookie életében,akarhatunk következtetni kiből mi lehet, de még felesleges..... (egy solid camp, majd egy borzalmas első preseason meccs, majd az idényben több solid teljesítmény..)
Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
AB84 vs. AB25Azért ez Brown-on nem olyan rossz. Sok rutinos még ennyire sem tudja lekövetni.
vine.co/v/5AeAAbuKBQE
steelwolf
több mint 9 éve
Asszem ez nem volt még: Green és egy noname WR kezdett PUP-listán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Néhány előléptetés:Ed Bouchette ✔ @EdBouchette
Steelers GM Kevin Colbert has an additional title. Steelers have made him a Vice President of the team
6:11 PM - 28 Jul 2016
Alex Marvez ✔ @alexmarvez
.@steelers often save news of promotions 4 media guide release.This year: Omar Khan new Vice President of Football & Business Administration
több mint 9 éve
Szépmunka!Sok sikert az AP-szerződéshez...! -_-
profootballtalk.nbcsports.com/2016/07/29/leveon-bell-lied-has-known-since-march-of-missed-tests/
Razi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Szépmunka!profootballtalk.nbcsports.com/2016/07/29/leveon-bell-lied-has-known-since-march-of-missed-tests/
több mint 9 éve
Na ki az aki nem ment át a fizikai teszten a Ravensnél? Burnell, aki még emlékszik így rá aki nem annak segítek Mike Wallace aki a nagy pénz hajszolásába gyakorlatilag lassan minden csapatnál megfordul majd (erős túlzás tudom, de direkt) hátha ott és akkor megmutatja, hogy rossz döntést hozott a Steelers, eddig nem sikerült, sőőőt 😀amikor Wallace itt a nagy pénzt akarta, és erre a Steelers AB-nek adta a szerződést. a fél liga nem értette. mekkora húzás volt.
polamalu
több mint 9 éve
Na ki az aki nem ment át a fizikai teszten a Ravensnél? Burnell, aki még emlékszik így rá aki nem annak segítek Mike Wallace aki a nagy pénz hajszolásába gyakorlatilag lassan minden csapatnál megfordul majd (erős túlzás tudom, de direkt) hátha ott és akkor megmutatja, hogy rossz döntést hozott a Steelers, eddig nem sikerült, sőőőt 😀
több mint 9 éve
Brown és a Jets WR Brandon Marshall kötöttek egy fogadást. A tét Brown egyedi festésű Rolls Royce-a illetve Marshall Porsche-je, az nyer, aki több elkapott yardot szerez. Ergó Brown szerzett egy Porschet 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ok igy mar ertem. Nem ismertem az uj TE t, vagy hogy mit adtunk neki. www.behindthesteelcurtain.com/2016/6/1/11816436/why-the-signing-of-te-ladarius-green-was-a-steal-for-the-pittsburgh-steelers-
több mint 9 éve
En a TE greenrol is lemaradtam. Mondjuk nem is kovettem semmit igazolast. De a tavalyi srac nem ugy volt hogy jonak tunt es o lesz miller utodja. Bar tudom nem bizzuk a veletlenre, de azert csak elonyben van a tavalyi Rookie Te nem. Off calls plays etc. Tudom uj lesz minden majdnem book call etc. De akkor is...
több mint 9 éve
Azért maradtak ki ezek a drogtesztek, mert Bell telefonszámot cserélt és nem tudták elérni. Mivel 3 teszt is kimaradt, automatikusan jár az eltiltás. Természetesen Bell vagy a csapat valamelyik tagja aki ezért felelős ha van ilyen, hibája volt, mert kötelező állandó elérhetőséget adni. Ami számomra nem egészen világos, hogy most járt le egy 15 hónapos időszaka Bell-nek, amikor a bíróság döntése értelmében, még a Blount-os esete miatt ha jól értettem akkor vizsgálgatták, hogy tiszta e. És azokon a vizsgálatokon átment.
Most úgy tűnik nekem, hogy Bell még tisztázhatja magát a mostani eltiltása alól is, de bántóan amatőr hibának tűnik ez valaki részéről.
több mint 9 éve
Igen csak több helyen ugye azt is olvasni, hogy nem 1 tesztet hagyott ki, vajon erre mi lesz a magyarázat?!Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...Kíváncsi vagyok, mert nagyon magabiztosnak tűnt......hamarosan úgy is látjuk......hivatalos nyilatkozatot még nem adtak a felek....
Klaci79
Klemó
Ha ebből 10 meccs lesz jövőre nem kérdés az RB draft remélem.
több mint 9 éve
Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...Kíváncsi vagyok, mert nagyon magabiztosnak tűnt......hamarosan úgy is látjuk......hivatalos nyilatkozatot még nem adtak a felek....
Klaci79
több mint 9 éve
Harris? Nem Villaneuva? Ez miért is?
több mint 9 éve
Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...
több mint 9 éve
Negyedik típusú találkozás: McBright papa. Tegnap este. Gödör.Sanyi nem nagy életben.
Hatalmas.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Dehogy rossz. Legalább occoban aláírhat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Itt az idő Bellt úgy tisztességesen pofán verni végre, hogy észhez térjen, mert ennek így nem lesz jó vége. Rohadtul pipa vagyok rá, attól függetlenül, hogy DeWill megoldja a dolgokat.