Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Gurley egy elfaradt vedelmet futott szet mert azon a meccsen az O csodott mondott a brutal Rams front7 ellen. Rengeteget volt a D a palyan. Es ne haragudjatok de a Rams front7 a liga legjobbja es a ti vedelmetek a kozelebe sem er. Vick le lesz vadaszva vagy halaszva. BB vel kiki meccs lenne de Vickkel nem.A Cards és a Bengals a legkomplettebb csapat (nálam) jelenleg a ligában. Ben nélkül szerintem nem vagyunk egy súlycsoportban velük. Kb kizártnak tartom, hogy Vickkel a 3. meccset is lehozzuk turnover nélkül, főleg egy olyan D ellen, mint a Cardsé. (A mostani nem volt az, mivel az a passz egy kockázat nélküli hail mary volt, tök mindegy, hogy a statok szerint INT lett)Egy Gurley szétfutott minket, akkor mit csinál majd Bell velünk? Ez a védelem már nem a tavalyi vagy azelőtti amikor még vezettük a ligát RushYards/Game-ben. Annyira nem kell tőle tartani. Mondjuk tény hogy több labdát szerzünk.😀
Soldados
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
A Cards és a Bengals a legkomplettebb csapat (nálam) jelenleg a ligában. Ben nélkül szerintem nem vagyunk egy súlycsoportban velük. Kb kizártnak tartom, hogy Vickkel a 3. meccset is lehozzuk turnover nélkül, főleg egy olyan D ellen, mint a Cardsé. (A mostani nem volt az, mivel az a passz egy kockázat nélküli hail mary volt, tök mindegy, hogy a statok szerint INT lett)Egy Gurley szétfutott minket, akkor mit csinál majd Bell velünk? Ez a védelem már nem a tavalyi vagy azelőtti amikor még vezettük a ligát RushYards/Game-ben. Annyira nem kell tőle tartani. Mondjuk tény hogy több labdát szerzünk.😀
Soldados
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ezt hiszem ha látom a pályán...de így legyenW Allen ma megy MRI-re bokasérülése után, Ross Ventrone rásérült a korábbi térdhajlító izomsérülésre, valószínűleg egyikük se játszik vasárnapViszont Tomlin szerint Shazier visszatérhet vasárnap.
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
W Allen ma megy MRI-re bokasérülése után, Ross Ventrone rásérült a korábbi térdhajlító izomsérülésre, valószínűleg egyikük se játszik vasárnapViszont Tomlin szerint Shazier visszatérhet vasárnap.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
W Allen ma megy MRI-re bokasérülése után, Ross Ventrone rásérült a korábbi térdhajlító izomsérülésre, valószínűleg egyikük se játszik vasárnap
több mint 9 éve
A Cards és a Bengals a legkomplettebb csapat (nálam) jelenleg a ligában. Ben nélkül szerintem nem vagyunk egy súlycsoportban velük. Kb kizártnak tartom, hogy Vickkel a 3. meccset is lehozzuk turnover nélkül, főleg egy olyan D ellen, mint a Cardsé. (A mostani nem volt az, mivel az a passz egy kockázat nélküli hail mary volt, tök mindegy, hogy a statok szerint INT lett)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nehéz erről a meccsről rosszat mondani, úgyhogy nem is teszem...az tény, hogy Vick-el minden W különösen fontos és ahogy Soldi is mondja a Cardinals elleni meccs utáni 4 fordulóban dőlhet el a sorsunk.Lehet Én vagyok telhetetlen, de Én most csalódnék, ha a Cards ellenit nem húznánk be. Igaz, hogy a jó formában az ellen és nálunk még mindig Vick lesz középen, de egyrészt azért a Rams megzúzta őket hazai pályájukon egy nagyszerű futóteljesítménnyel (ami ugye nálunk is van nyomokban..😊 másrészt Én várok egy nagyon pozitív flowt a csapattól, ami elég lehet. Nagyon, de nagyon várom már, mert az biztos, hogy egy igazi csemege lesz....
Bell félelmetes, jó lenne még egy kicsit több terhet levenni róla, de egyszerűen a pali élvezi, hogy szanaszét van használva. Nyilván ha Ben visszatér már nem fog ennyit futni, mert reméljük nagyon hosszú lesz a szezonunk. 2-3 hét és visszatér Ben, visszatérhet Pouncey, ez az O a legjobb lehet a ligában. És akkor még ott van Bryant, reméljük hamar rendbe jön az a térd. De azért jó látni, hogy mind Wheaton, mind DHB és természetesen Miller is megfelelő célpont a nehéz pillanatokban is.
A védelem...tényleg már minden elhangzott róla. Ami nekem feltűnő, hogy a klasszis TE-ek ellen nem megy (különben valószínűleg nem lennének klasszisok), ugyanakkor az egész védelmen egyenként végigmenne felülteljesít önmagához képest. Talán csak Heyward és Timmons nem kiemelkedő, mert tőlük eleve ezt a nagyszerű játékot vártam. Ráadásul mindig van valaki, aki bizonyos szituációkban előlép és hozzáadja az extrákat.
Szóval a védelem elképesztően odateszi magát, ráadásul úgy, hogy nagyon fontos posztokon vannak a sérültek. Néha például nagyon érződik Shazier hiánya, ugyanakkor Spence szerintem nagyon korrekt teljesítményt tesz az asztelra, de Williams se rossz a helyén.
A sec nagyon lyukas időnként, aztán simán labdákat szereznek és tartják meccsben a csapatot.
Most a Cards ellen nem mi vagyunk az esélyesek, elnézve a Lions elleni meccsüket iszonyat jó formában vannak. Ugyanakkor hazai pályán akár össze is jöhetne egy W, utána pedig várhatjuk a sérülteket és reméljük már több kulcsposzton nem vesztünk embert.
Klaci79
több mint 9 éve
A Carcot csaptni kell, most teli a gyomruk, asziszik ök pisálták a niagarát. Arians hoszzúpasszai feküdni fognak a labdavadász védelemnek. Héli pofás vót, herék a helyükön, ehh kicsit mobilabb Vikkel csapathatnánk a vadmacskát tovább. Bellre fel!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Butler egyik érdeme, hogy leegyszerűsítette a játékot és így a fiatalok is képesek rögtön alkotni. Én azt gondolom, hogy Saci remeklése és Dupree mai játéka is ennek a bizonyítéka. Nem játszott hibátlanul, de több playben ő csinálta meg a tackle-t. Az a sack pedig gyönyörű volt, szépen "körbeautózta" az emberét. Ha majd rutinosabb lesz ilyenkor a labdára (is) megy majd, mert a QB nem érezte, hogy jön...Dupree milyen volt? A sacktől függetlenül.Szerintem jól játszott.
Törölt felhasználó
TheBerzerker
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Ahogy minden meccsen BB nélkül, csakis a túlélés, a W számít és ez elemi fontosságú volt, ahogy a meccs előtt is írtam.Akartam írni hosszabban a meccsről, de még mindig nem tértem magamhoz, úgyhogy köszi, hogy összefoglaltad a gondolataimat. 😊
Nagyjából összeírtatok mindent, amit magam is gondolok a meccsről:
Defense: nem elitegység, de sokkal jobb, mint vártuk. Sorozatban negyedszer állnak a saját lábukon és a maguk részéről az utolsó hármon megnyerték a meccset, vagy esélyt adtak arra, hogy megnyerjük. Lehet hibákat találni, de hozzák a nagy playeket (TO-k) és amikor nagyon kell, amikor üt az óra, akkor rendre megcsinálják a stop-ot. Ez pedig a jó védelmek erénye. És bár az egészet tekintve nem elit, de a Heyward-Tuitt páros az. Olyan szinten dominálják a LoS-et, amit legutóbb a csúcson lévő Smith-Hampton-Keisel tritól láttam 2008-ban és 2010-ben. Agyonnyomják a zsebet és folyamatosan a LoS mögött vannak, mindezt úgy, hogy alig kapnak pihenőt a depth hiánya miatt.
A rúgó bemutatkozása jól sikerült, ez örömteli, ezen a poszton önbizalom kell, ez az ami sztem hiányzott Scobee-nál az első hibái után. Erre lehet építeni, így nem aggódva áll oda a következőhöz és a következő meccsen sem.
Playcalling: az utolsó play tökös volt, ahogy azt kellett és megint tanultunk a hibánkból, ami szerintem a legfontosabb. Múlt héten 4-ből egyszer sem adtuk a labdát Bellnek hasonló szituban, most igen. Meg is lett az eredménye. Ha nálad van a liga legjobb RB-je, ezt kell csinálni. Ezt leszámítva viszont továbbra sem tetszett a playcalling, teljesen kockázatkerülő, butított playeket hívtunk. Persze Vick nem volt jó és értem, hogy emiatt nem mertek kockáztatni, de néha muszáj lenne az én meglátásom szerint, már csak a meglepetés ereje miatt is. Ilyen óvatos, minimál playekkel nagyon nehéz meccset nyerni. Szerencsére most sikerült, de ehhez ilyen Def teljesítmény kellett és Bell zsenije. Az viszont tetszett, hogy Haley megpróbált kitalálni valami újat, meglepőt, ez pedig a wildcat csomag volt. És ez még akkor is igaz részemről, ha annyira nem vált be. A sors iróniája, hogy a végén mégis ilyen playből nyertük meg a meccset.
Off: a playcallingot és Bellt említettem. Ami feltűnő még, hogy Pouncey rettenetesen hiányzik középről. Illetve nekem is tetszett ez az egészségesebb 80-20-as osztás a futók között. Vickkel pedig egyetértek: nem az a fontos, hogy kezdesz, hanem hogy fejezed be a meccset. Például pont ez a különbség a Ravens és a Chargers meccs között: ott jól kezdett,, szarul zárt, most fordítva volt: az előbbi L lett, az utóbbi W. Amikor kellett, akkor nagyon odatette magát. Megdobta Wheatont és nagy TD lett belőle, majd a GW-drive-ban 3.ra előbb DHB-t találta meg, majd szintén 3.-ra futott 24 yardot, végül helyzetbe hozta a csapatot a Millernek adott passzal. Ezt várom egy ilyen veterántól. Lehet, hogy az egészet nézve szar volt, de nálam hatalmas pluszban van, mert akkor volt jó, amikor game is on the line volt. Elévülhetetlen érdemei vannak a W-ben.
A jövő: ez a csapat Bennel SB-contender. Az előzetesen várt védelemmel nem gondoltam annak, csak PO-kompatibilisnek. De látva, hogy bizony a Def is tud meccseket nyerni és kulcspillanatokban megcsinálja a playt, vannak turnoverek, így azt mondom, ez egy elit Offense-szel, amilyen Bennel nekünk van, SB-t lehet nyerni. A kérdés csak az, hogy túléljük-e a Ben nélküli időszakot és Ben vélhetően formán kívüli visszatérését. Ha igen és becsúszunk wild cardon, egy akkorra már jó formában lévő Bennel életveszélyes csapat leszünk. Ami szerencsénk, hogy 5 forduló után nekem úgy tűnik, hogy 7 csapat megy a 6 helyre az eddig látottak alapján.
A jövő heti meccset (Cards) L-re veszem és lehet Bennel is arra venném, de nem is annyira fontos meccs. Az utána lévő négyes lesz sorsdöntő, hogy legalább 3-at behúzzunk a Chiefs, Bengals, Raiders Browns kvartettből a bye week előtt.
Soldados
Annyit tennék csak hozzá, hogy mindenki azt írja, mennyire tökös dolog volt nekimenni a végén. Szerintem evidens volt nekimenni úgy, hogy az 1 yardoson vagyunk, és még 5 másodperc volt az órán, mert egy gyors playjel (pl. QB sneak) még akkor is marad idő kikérni a timeoutot és potenciális egyenlítő FG-t rúgni, ha nem sikerül bejutni az end zone-ba. Ehelyett jött egy slow-developing shotgun futás, és úgy is alakult, hogy ha Bellnek nem sikerül benyújtania, akkor vége a meccsnek, és ott állunk üres kézzel. Szóval szerintem az utolsó játék is rossz playhívás volt (a választott play volt rossz egészen pontosan).
Ami ez egyszer nem baj, mert így lett a meccs instant klasszikus.
több mint 9 éve
A csudába most nézem hogy este nem ismétlik. . Na mindegy... Off
Műsorajánlóként, viszont adják a Pens-Habs meccset 1-kor. Mivel 25 éve így van, ha nem haragszotok ott a Montrealnak szurkolok 😉.
On
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nehéz erről a meccsről rosszat mondani, úgyhogy nem is teszem...az tény, hogy Vick-el minden W különösen fontos és ahogy Soldi is mondja a Cardinals elleni meccs utáni 4 fordulóban dőlhet el a sorsunk.Bell félelmetes, jó lenne még egy kicsit több terhet levenni róla, de egyszerűen a pali élvezi, hogy szanaszét van használva. Nyilván ha Ben visszatér már nem fog ennyit futni, mert reméljük nagyon hosszú lesz a szezonunk. 2-3 hét és visszatér Ben, visszatérhet Pouncey, ez az O a legjobb lehet a ligában. És akkor még ott van Bryant, reméljük hamar rendbe jön az a térd. De azért jó látni, hogy mind Wheaton, mind DHB és természetesen Miller is megfelelő célpont a nehéz pillanatokban is.
A védelem...tényleg már minden elhangzott róla. Ami nekem feltűnő, hogy a klasszis TE-ek ellen nem megy (különben valószínűleg nem lennének klasszisok), ugyanakkor az egész védelmen egyenként végigmenne felülteljesít önmagához képest. Talán csak Heyward és Timmons nem kiemelkedő, mert tőlük eleve ezt a nagyszerű játékot vártam. Ráadásul mindig van valaki, aki bizonyos szituációkban előlép és hozzáadja az extrákat.
Szóval a védelem elképesztően odateszi magát, ráadásul úgy, hogy nagyon fontos posztokon vannak a sérültek. Néha például nagyon érződik Shazier hiánya, ugyanakkor Spence szerintem nagyon korrekt teljesítményt tesz az asztelra, de Williams se rossz a helyén.
A sec nagyon lyukas időnként, aztán simán labdákat szereznek és tartják meccsben a csapatot.
Most a Cards ellen nem mi vagyunk az esélyesek, elnézve a Lions elleni meccsüket iszonyat jó formában vannak. Ugyanakkor hazai pályán akár össze is jöhetne egy W, utána pedig várhatjuk a sérülteket és reméljük már több kulcsposzton nem vesztünk embert.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A második negyedet láttam most csak, Bell egy zseni 😀 Vigyázzatok nagyon rá. Szuperek voktak a kameraképek, ahgy látszott hogy szlalomozik.amíg nem láttad a 4. negyedet, addig nem láttál semmit...😀
dande
több mint 9 éve
Most tudtam csak megnézni a meccset, tiszta időutazás volt 2008-ba. Sz@rul játszunk, de meccsben maradunk és a végén vért izzadva, két infarktus között az utolsó pillanatban átkínlódjuk a labdát a vonalon. Pittsburgh style. 😊
több mint 9 éve
Dupree milyen volt? A sacktől függetlenül.Szerintem jól játszott.
Törölt felhasználó
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Dupree milyen volt? A sacktől függetlenül.
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Nekem ez jutott eszembe a meccsről, de asszem' fáradt vagyok a hajnali meccs után:Nálunk nem megmentője, hanem a D Haley megmentője...
Bocsánat.
Szerkesztette: kriSTEELan
több mint 9 éve
Ahogy minden meccsen BB nélkül, csakis a túlélés, a W számít és ez elemi fontosságú volt, ahogy a meccs előtt is írtam.Nagyjából összeírtatok mindent, amit magam is gondolok a meccsről:
Defense: nem elitegység, de sokkal jobb, mint vártuk. Sorozatban negyedszer állnak a saját lábukon és a maguk részéről az utolsó hármon megnyerték a meccset, vagy esélyt adtak arra, hogy megnyerjük. Lehet hibákat találni, de hozzák a nagy playeket (TO-k) és amikor nagyon kell, amikor üt az óra, akkor rendre megcsinálják a stop-ot. Ez pedig a jó védelmek erénye. És bár az egészet tekintve nem elit, de a Heyward-Tuitt páros az. Olyan szinten dominálják a LoS-et, amit legutóbb a csúcson lévő Smith-Hampton-Keisel tritól láttam 2008-ban és 2010-ben. Agyonnyomják a zsebet és folyamatosan a LoS mögött vannak, mindezt úgy, hogy alig kapnak pihenőt a depth hiánya miatt.
A rúgó bemutatkozása jól sikerült, ez örömteli, ezen a poszton önbizalom kell, ez az ami sztem hiányzott Scobee-nál az első hibái után. Erre lehet építeni, így nem aggódva áll oda a következőhöz és a következő meccsen sem.
Playcalling: az utolsó play tökös volt, ahogy azt kellett és megint tanultunk a hibánkból, ami szerintem a legfontosabb. Múlt héten 4-ből egyszer sem adtuk a labdát Bellnek hasonló szituban, most igen. Meg is lett az eredménye. Ha nálad van a liga legjobb RB-je, ezt kell csinálni. Ezt leszámítva viszont továbbra sem tetszett a playcalling, teljesen kockázatkerülő, butított playeket hívtunk. Persze Vick nem volt jó és értem, hogy emiatt nem mertek kockáztatni, de néha muszáj lenne az én meglátásom szerint, már csak a meglepetés ereje miatt is. Ilyen óvatos, minimál playekkel nagyon nehéz meccset nyerni. Szerencsére most sikerült, de ehhez ilyen Def teljesítmény kellett és Bell zsenije. Az viszont tetszett, hogy Haley megpróbált kitalálni valami újat, meglepőt, ez pedig a wildcat csomag volt. És ez még akkor is igaz részemről, ha annyira nem vált be. A sors iróniája, hogy a végén mégis ilyen playből nyertük meg a meccset.
Off: a playcallingot és Bellt említettem. Ami feltűnő még, hogy Pouncey rettenetesen hiányzik középről. Illetve nekem is tetszett ez az egészségesebb 80-20-as osztás a futók között. Vickkel pedig egyetértek: nem az a fontos, hogy kezdesz, hanem hogy fejezed be a meccset. Például pont ez a különbség a Ravens és a Chargers meccs között: ott jól kezdett,, szarul zárt, most fordítva volt: az előbbi L lett, az utóbbi W. Amikor kellett, akkor nagyon odatette magát. Megdobta Wheatont és nagy TD lett belőle, majd a GW-drive-ban 3.ra előbb DHB-t találta meg, majd szintén 3.-ra futott 24 yardot, végül helyzetbe hozta a csapatot a Millernek adott passzal. Ezt várom egy ilyen veterántól. Lehet, hogy az egészet nézve szar volt, de nálam hatalmas pluszban van, mert akkor volt jó, amikor game is on the line volt. Elévülhetetlen érdemei vannak a W-ben.
A jövő: ez a csapat Bennel SB-contender. Az előzetesen várt védelemmel nem gondoltam annak, csak PO-kompatibilisnek. De látva, hogy bizony a Def is tud meccseket nyerni és kulcspillanatokban megcsinálja a playt, vannak turnoverek, így azt mondom, ez egy elit Offense-szel, amilyen Bennel nekünk van, SB-t lehet nyerni. A kérdés csak az, hogy túléljük-e a Ben nélküli időszakot és Ben vélhetően formán kívüli visszatérését. Ha igen és becsúszunk wild cardon, egy akkorra már jó formában lévő Bennel életveszélyes csapat leszünk. Ami szerencsénk, hogy 5 forduló után nekem úgy tűnik, hogy 7 csapat megy a 6 helyre az eddig látottak alapján.
A jövő heti meccset (Cards) L-re veszem és lehet Bennel is arra venném, de nem is annyira fontos meccs. Az utána lévő négyes lesz sorsdöntő, hogy legalább 3-at behúzzunk a Chiefs, Bengals, Raiders Browns kvartettből a bye week előtt.
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, Vick akkor játszik jól ha szarban a haza!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Jelzem Laci egy sack és egy fumble a 95-östől. Lehet majd félúton egy CB, vagy egy SS képét is ki kell nézned magadnak....meglesz így az SB run.... 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
igen-igen, én értem, hogy nem a mi hibánk ezt tiszta sor...na de ha a végén Bell nem csinálja meg, akkor bőven haragudhattunk volna magunkra, hogy nincs senki a gárdában aki észrevegye, hogy az emberek sétálnak a pályán és közben pörög az idő lefelé...azért ez a 18 mp a végén igencsak jól jöhetett volnanincs jelentősége csak érdekesség...2:56-nál kaptuk vissza a labdát egy TB-t rúgtak...majd amikor Vick elindította a gwd-t már csak 2:38 volt az órán, de senkinek nem tűnt fel...azért ez komoly hiba nálunkpont, hogy nem a ti hibátok, hiszen el se kellett volna indulnia az órának...
Klaci79
profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/12/steelers-touchdown-avoids-another-nfl-officiating-controversy/
szóval lett volna itt anyázás szerintem, ha nem nyertek végül
Löfli
több mint 9 éve
nincs jelentősége csak érdekesség...2:56-nál kaptuk vissza a labdát egy TB-t rúgtak...majd amikor Vick elindította a gwd-t már csak 2:38 volt az órán, de senkinek nem tűnt fel...azért ez komoly hiba nálunkpont, hogy nem a ti hibátok, hiszen el se kellett volna indulnia az órának...
Klaci79
profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/12/steelers-touchdown-avoids-another-nfl-officiating-controversy/
szóval lett volna itt anyázás szerintem, ha nem nyertek végül
több mint 9 éve
Klemó
5 667
No és amit még kiemelnék az az ahogy forgattuk az RB-ket (80-20 volt így első blikkre minimum a "megszokott" 90% feletti Bell snapszámmal összehasonlítva). Meggyőződésem, hogy ez a megspórolt erő nagyon kellett a végén Bellnél...