Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Itt megosztok jopar kepet, Pittsburghrol, belvarosrol, stadionrol stb... Akit erdekel megtekintheti.

PS: amennyiben tetszik es szeretnetek nyomjatok egy likeot nyugodtan. Akkor latom, hogy erdemes volt dolgoznom vele, stb... Koszi. Vege az offnak.

goo.gl/photos/TNtowrRMjFMU5wR7A
gabistar
Kösz az anyagot. Szeretném kipróbálni fizikailag is a megérkezés örömét, de idénre nem jött össze a szervezés. Jövő szezon elején viszont mindenképp kimennék szólóban, vagy 1-2 haverral, úgyhogy ha nem túl nagy pofátlanság, szeretnék majd kérdezni néhány praktikus infot.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Saci lesz a pittsburghi Bradford?😕
Razi
Jo lenne ha nem. Hm... 😕
több mint 9 éve
Itt megosztok jopar kepet, Pittsburghrol, belvarosrol, stadionrol stb... Akit erdekel megtekintheti.

PS: amennyiben tetszik es szeretnetek, nyomjatok egy likeot nyugodtan. Akkor latom, hogy erdemes volt dolgoznom vele, stb... Koszi. Vege az offnak.

goo.gl/photos/TNtowrRMjFMU5wR7A

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ahhoz képest, hogy Mosley volt a két LB közül a redflages a sérülések miatt a drafton... Nagyon nehéz az ilyesmit megjósolni.
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Saci lesz a pittsburghi Bradford?😕

Szerkesztette: Razi
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Shazier állítólag megint kötésben...
Soldados
Én azt olvastam, hogy limitáltan edzett szerdán...

" class="embed">
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Ez egy video, a belvarosrol, meg a stadionrol, ahogy jottem le az incline on a belvarossal szemben levo dombrol. Remelem ez is tetszik nektek. Kicsit off vagyok ezekkel mostanaban, de remelem nem banjatok.

Ps: regebben tettem fel kepeket mar a varosrol stb. Most vannak ujabbak, amik este keszultek stb, meg azt megprobalom megosztani veletek. Aztan nem offolok tovabb. Addig is itt van egy ujabb video.

youtu.be/cj1QRXuNiWk
gabistar
szep emlekeket idez ez, nem gond 😉
futottam olyan reszen a varosnak, ami nem kulonbozott alsotahtabohonye utjaitol 😊
több mint 9 éve
Ez egy video, a belvarosrol, meg a stadionrol, ahogy jottem le az incline on a belvarossal szemben levo dombrol. Remelem ez is tetszik nektek. Kicsit off vagyok ezekkel mostanaban, de remelem nem banjatok.

Ps: regebben tettem fel kepeket mar a varosrol stb. Most vannak ujabbak, amik este keszultek stb, meg azt megprobalom megosztani veletek. Aztan nem offolok tovabb. Addig is itt van egy ujabb video.

youtu.be/cj1QRXuNiWk
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Shazier állítólag megint kötésben...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
LOL 😀
 www.youtube.com/watch?t=11&v=o0S3TMWJZt0

Szerkesztette: zzz888
több mint 9 éve
Ez pedig Pittsburghbol valo felszallas, ahol lathato a polgari repter mellett a katonai repter reszlet is...

youtu.be/zbLoZKEI3M0
több mint 9 éve
Minden kedves szurkolo tarsamnak ajanlom ezt, szeretettel Pittsburghrol.

PS: Altalam nemreg csinalt videok, amelyben atelheted virtualisan a Pittsburghbe erkezes oromet es kesobb elhagyasat.

Remelem tetszik majd nektek. Van kepem is boven. De gondoltam ez atrepulve pit felett, meg a belvaros felett tobbet ad vissza mint par kep. A videoban 1:26 korul latszik a stadion. 2:11 nel bal oldalon a tavolban kozepen a ket folyo talalkozasat, downtownt stb.... Erdemes 6:10 nel is megnezni. Mert van ott egy kellemes extra.

youtu.be/NBG8laRJuRc

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Volt itt megjegyzés arra mekkora lúzerek vagyunk....aki ezt írta remélem vet pár pillantást az Arizonában játszott Rams meccsre. Ettől nem értékelődik fel a Rams elleni győzelmünk, csupán egy jelzés, hogy az NFL-ben senki ellen nem lehet biztosra menni senkinek sem. Persze nyilván mindig lesznek/vannak kivételek, meg valószínűségek, de egy-egy rossz forma, egy IC, egy fumble és máris kész a meglepi...
Klemó
A Rams ráadásul az NFL Óriásölő csapata, pont a Vasas ellentéte akik meg rendre a gyengébb csapatoktól kaptak ki.
malkav
Jó, de a Rams-nek sem jöhet ki minden óriás ellen a lépés, mi meg még nem tartunk ott, hogy egymás után két gyengébb csapatot verjünk. 😉
kittli
hát a D az órjásöéő, Ha Levélnek jó napja van nyernek, bár mosmá lezs futásuk, úgyhogy a Halászember a PO-ba megyen, de ezugye nekik kötelező program ennyi redskins pikkel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Volt itt megjegyzés arra mekkora lúzerek vagyunk....aki ezt írta remélem vet pár pillantást az Arizonában játszott Rams meccsre. Ettől nem értékelődik fel a Rams elleni győzelmünk, csupán egy jelzés, hogy az NFL-ben senki ellen nem lehet biztosra menni senkinek sem. Persze nyilván mindig lesznek/vannak kivételek, meg valószínűségek, de egy-egy rossz forma, egy IC, egy fumble és máris kész a meglepi...
Klemó
A Rams ráadásul az NFL Óriásölő csapata, pont a Vasas ellentéte akik meg rendre a gyengébb csapatoktól kaptak ki.
malkav
Jó, de a Rams-nek sem jöhet ki minden óriás ellen a lépés, mi meg még nem tartunk ott, hogy egymás után két gyengébb csapatot verjünk. 😉
kittli
Ki tudja hol tartanánk egy egészséges Bennel. Mondjuk a Rams ellen éppen nem játszott jól, mondjuk azon a meccsen azt gondoltam, hogy mi vagyunk az óriások, akiket a Rams megverhet.
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Klemó
malkav
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Klemó
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na végre, hogy ilyen jó hírek érkeznek! Ideje volt már 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Egyesek szerint (La Canfora) Ben már a Chiefs ellen visszatérhet okt. 25-én, azaz már csak 2 meccset kell kihagynia (Chargers, Cardinals).

Hát nem bánnám, ha így lenne.
Soldados
biztató is volt hogy csütörtökön nem láttam nála mankót és nem sántikált

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyesek szerint (La Canfora) Ben már a Chiefs ellen visszatérhet okt. 25-én, azaz már csak 2 meccset kell kihagynia (Chargers, Cardinals).

Hát nem bánnám, ha így lenne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Shazier és McCullers is edzett hétfőn.

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
meg sokan mások is...nem a rúgók éve ez eddig...sajnos nekünk ezen a problémán 1,5 meccsünk már elment...Szusi hiányzol!!! 😀
Klaci79
Zsuzsi hiányzol!!!!
(így sokkal romantikusabb 😀)
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
meg sokan mások is...nem a rúgók éve ez eddig...sajnos nekünk ezen a problémán 1,5 meccsünk már elment...Szusi hiányzol!!! 😀
Klaci79
Tampának is 2. Még ha a Carolina ellen a pontok nem is azt mutatják, de lélektanilag rengeteg múlott rajta.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ez a Jags rugok hete. Myers is kihagyott kettot (52,48) amivel behuzhatta volna a Colts meccset.
Roth
Meg az a faszkalap Brindza is kihagyott vagy 3321303et tegnap!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin