Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Megvaaaaan! 😊 Megérdemeltük, ma is jobbak voltunk! (Pedig élőben néztem 😊 )Pittsburgh - City of Champions: Steelers-Penguins 6-4!
Az viszont rohadt igazságtalan, hogy Crosby lett a rájátszás MVP-je Kessel helyett.. De ez legyen a legnagyobb bajunk. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vasárnap éjjel mindenképpen élőben nézem a meccset, mert dolgozom...ezen múlik legkevésbé a győzelemegyszerűen úgy kezdtük a meccset, ahogyan nem szabad...aztán elkapták fortuna lábát és nem engedték...
hatalmas mákkal nyerte a meccset sjs és nem mondom, hogy nem ezt vártam...talán nem véletlen, hogy hazai pályán sosem tudtuk behúzni és ez másoknak is komoly probléma...
több mint 9 éve
Hát a hétfő hajnal necces lesz, én is tartottam magam a tiltáshoz, csak a 3. harmad az óra csörgésétől számítva. Szigorúan. Közben a reggeli rituálék. Mégsem sikerült. Kelni kell vasárnap éjjel.
több mint 9 éve
Feloldom az eltiltásomat, mert képtelen voltam fennmaradni és nézni, mégis kikaptunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont.zzzzzzzzzzz már megírta csak kódolva. A Navajok most próbálják visszafejteni, hogy pontosan mit is jelenthet.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000668119/article/ryan-shazier-beats-steelers-wideouts-in-foot-race
kapitnono
Szerkesztette: polamalu
több mint 9 éve
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar
Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont. 
több mint 9 éve
Tedd nyugodtan. Nem az lesz a fontos azon az estén 😀 Bár nyilván bearanyozná az emléket.Nehogy azt hidd, hogy számít 😊 Én az Eagles elleni hazain voltam kint (nem lett volna könnyű az elmúlt években hazai zacsira kimenni ezen kívül 😀), mondjuk volt a meccsen minden, mint a búcsúban, szal nagyobb élmény volt, mint a Rams lesimázása Londonban 😊
polamalu

több mint 9 éve
Tedd nyugodtan. Nem az lesz a fontos azon az estén 😀 Bár nyilván bearanyozná az emléket.Mar teszem is a KC-t 😀Ha ezen múlik egy meccset sem nézek élőben a szezonban. Kivéve a KC ellenit. Azt nagyon élőben nézem 😀 RemélemNa most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
Konkrétan egy percet sem követtem szerintem az NHL-szezonból, de naprakész vagyok a pittsburghi előnykihasználásról 😀
Wyatt
kittli
polamalu
Wyatt
több mint 9 éve
Mar teszem is a KC-t 😀Ha ezen múlik egy meccset sem nézek élőben a szezonban. Kivéve a KC ellenit. Azt nagyon élőben nézem 😀 RemélemNa most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
Konkrétan egy percet sem követtem szerintem az NHL-szezonból, de naprakész vagyok a pittsburghi előnykihasználásról 😀
Wyatt
kittli
polamalu

több mint 9 éve
Ha ezen múlik egy meccset sem nézek élőben a szezonban. Kivéve a KC ellenit. Azt nagyon élőben nézem 😀 RemélemNa most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
Wyatt
kittli
több mint 9 éve
Na most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
Wyatt
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Na most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀Konkrétan egy percet sem követtem szerintem az NHL-szezonból, de naprakész vagyok a pittsburghi előnykihasználásról 😀

több mint 9 éve
Nem fogjuk, csak a város két csapatának itt legalábbis szinte azonos a szurkolói bázisa 😉 Mivel nincs a hokinak a Bowl.hu-hoz fogható oldala.......Csak könyörgöm a punci focit ne itt vitassátok majd meg. 😊Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu
Soldados
(Pittsburgh hokival nincs bajom.)
laby
több mint 9 éve
Csak könyörgöm a punci focit ne itt vitassátok majd meg. 😊Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu
Soldados
(Pittsburgh hokival nincs bajom.)
több mint 9 éve
"Jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből!" jeligére: Mindenki el van tiltva a pitába, hagyjáto h nyugodt legyen az 5.meccs nekem😊
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Én ma tartottam magam és csak ébredéstől, a 3. harmadot, néztem. Nem keltem fel. Nyertünk. Az utolsó meccset (remélem az lesz) is csak így nézem.
Nálam is ez jön be. Vasárnap hajnalban felkeltem, végignéztem, zakó. Most csak akkor kapcsolódtam be amikor magamtól felkeltem, és nyertünk. Mondjuk tv bekapcsolás után menetrend szerint (kb 5 percen belül) jön a SJ gól, ez egy kicsit idegesítő. De már ezt is tudom védeni, nem szabad fekve néznem, fel kell ülni akkor nyerünk .-)polamalu
több mint 9 éve
Nem, nem nézheted, te is el vagy tiltva!!!!!!!!!!Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu
Soldados
több mint 9 éve
Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu

több mint 9 éve
Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados