Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 250 — 毎日何かを学ぶ
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000668119/article/ryan-shazier-beats-steelers-wideouts-in-foot-race
kapitnono
zzzzzzzzzzz már megírta csak kódolva. A Navajok most próbálják visszafejteni, hogy pontosan mit is jelenthet.

Szerkesztette: polamalu
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀
Wyatt
Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar
sutianap
de genere Botsinka 😀

Szerkesztette: zzz888
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 719 — capitaine du château de Vienne 1487
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀
Wyatt
Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ne használj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 051 — WHO DAT!!!!
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/w67zytkfwpuvcf8ivljr
Ryan Shazier beats Steelers wideouts in foot race
Pittsburgh Steelers linebacker Ryan Shazier beats Antonio Brown and other receivers in a foot race. However, Shazier's talents extend beyond straight-line speed.

több mint 9 éve
Burns aláírt
 www.steelers.com/news/transactions/article-1/Steelers-sign-No-1-pick-Artie-Burns/e1e4bbfc-f9ba-4eb2-8c89-40f57ba5099a
több mint 9 éve
Tedd nyugodtan. Nem az lesz a fontos azon az estén 😀 Bár nyilván bearanyozná az emléket.
polamalu
Nehogy azt hidd, hogy számít 😊 Én az Eagles elleni hazain voltam kint (nem lett volna könnyű az elmúlt években hazai zacsira kimenni ezen kívül 😀), mondjuk volt a meccsen minden, mint a búcsúban, szal nagyobb élmény volt, mint a Rams lesimázása Londonban 😊

több mint 9 éve
Na most ki ne találd, hogy a foci Eb nem férne már el itt 😀
Konkrétan egy percet sem követtem szerintem az NHL-szezonból, de naprakész vagyok a pittsburghi előnykihasználásról 😀
Wyatt
Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
kittli
Ha ezen múlik egy meccset sem nézek élőben a szezonban. Kivéve a KC ellenit. Azt nagyon élőben nézem 😀 Remélem
polamalu
Mar teszem is a KC-t 😀
Wyatt
Tedd nyugodtan. Nem az lesz a fontos azon az estén 😀 Bár nyilván bearanyozná az emléket.
több mint 9 éve
Konkrétan egy percet sem követtem szerintem az NHL-szezonból, de naprakész vagyok a pittsburghi előnykihasználásról 😀
Wyatt
Illetve most már azt is tudjuk, hogy kiket kell okolni ha nem nyerjük meg a SB-t mert nem képesek aludni Pittsburgh meccs alatt. 😀
kittli
Ha ezen múlik egy meccset sem nézek élőben a szezonban. Kivéve a KC ellenit. Azt nagyon élőben nézem 😀 Remélem
polamalu
Mar teszem is a KC-t 😀

több mint 9 éve

Azt hiszem ez mindent elmond a párharcról.
több mint 9 éve
Wyatt
kittli
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 810 — Steelers fan
Wyatt

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
b+!
béla lefutotta 40 lyardon AB-t, kötszert, és márkuswítint is, pedig 20- 30 fonttal nehezebb náluk 😮
ebben a versenyben tóni lett az utolsó, szóval érik a cut, vagy csere egy 7. körös pickkért, vagy árcserért 😀

Szerkesztette: zzz888
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)
Soldados
Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
polamalu
Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊
Soldados
Csak könyörgöm a punci focit ne itt vitassátok majd meg. 😊

(Pittsburgh hokival nincs bajom.)
laby
Nem fogjuk, csak a város két csapatának itt legalábbis szinte azonos a szurkolói bázisa 😉 Mivel nincs a hokinak a Bowl.hu-hoz fogható oldala.......
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)
Soldados
polamalu
Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊
Soldados
Csak könyörgöm a punci focit ne itt vitassátok majd meg. 😊

(Pittsburgh hokival nincs bajom.)

több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 940 — Steelers fan
"Jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből!" jeligére: Mindenki el van tiltva a pitába, hagyjáto h nyugodt legyen az 5.meccs nekem😊

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 367 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én ma tartottam magam és csak ébredéstől, a 3. harmadot, néztem. Nem keltem fel. Nyertünk. Az utolsó meccset (remélem az lesz) is csak így nézem.

Nálam is ez jön be. Vasárnap hajnalban felkeltem, végignéztem, zakó. Most csak akkor kapcsolódtam be amikor magamtól felkeltem, és nyertünk. Mondjuk tv bekapcsolás után menetrend szerint (kb 5 percen belül) jön a SJ gól, ez egy kicsit idegesítő. De már ezt is tudom védeni, nem szabad fekve néznem, fel kell ülni akkor nyerünk .-)polamalu

több mint 9 éve
Soldados
polamalu
Soldados
Nem, nem nézheted, te is el vagy tiltva!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 806
na hát, ha a teljes meccsről akarunk valamit mondani....megint két olyan harmadot produkált a Pit, amit nem kell megmagyarázni. a játék minden elemében nagy volt a különbség (természetesen a statisztika annyi ér amennyit: most első alkalommal volt kevesebb kapuralövésünk). még az első percekben talán volt valami kiegyenlített játék, de lőttünk egy nagyon szép gólt kipattanóból és most kicsit sem éreztem azt, hogy bajban lehetünk...végre a 2. harmadban belőttük a PP-t, ami nagyon fontos volt (8mp alatt), majd pedig zörgettük a vasakat, de a sjs-nek túl sok volt a Pit védekezése...amikor pedig mégis sikerült eljutni a kapuig, Murray volt a helyén
mind a 4 sor megtette a magáét és bár a 3. harmadnak természetesen voltak nehezebb pillanatai, én úgy éreztem nem volt veszélyben a győzelem...
teljes csapatként működtek a srácok, nagyszerű győzelem volt, és bár nem mondom, hogy nem lenne jó 7 döntő meccset végignézni, de igazán az lenne jó, ha ezt a következő meccset behúznánk, pont úgy ahogy egyébként teljesen meg is érdemelnénk!
több mint 9 éve

Jegyárak az 5. meccsre Pitt-ben. Nem szar 😀
több mint 9 éve
Én ma tartottam magam és csak ébredéstől, a 3. harmadot, néztem. Nem keltem fel. Nyertünk. Az utolsó meccset (remélem az lesz) is csak így nézem.
Ma nem volt akkor a fölény, már amit láttam, de az ugyebár 2-0-nál volt már. Ahogy hallom a kapura lövésekben sem volt most akkora az első két harmad. Malkin végre meglőtte a gólját, meg ugyebár egy assist. Remélem felszakad az a gát és a hazain valami elképesztőt hoz.