Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A magam részéről senki ellen nem gondolom magunkat favoritnak, amíg akár Vick, akár Jones irányít. Velük minden győzelem ajándék, ahogy én látom. Ez nincs másként az amúgy gyengének tűnő Chiefs ellen sem.Hmm... Villanueva. 😊 Nos igen. Kb Beachum szerződése a tét. Ha jó lesz Villanueva, akkor el fogjuk engedni Beachumot, ha nem, akkor nyilván Beachumot próbáljuk majd megtartani.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nehéz innen megítélni, hogy mi lenne jó a KC ellen. Tomlin is pontosan tudja, hogy jobb lenne még egy hetet pihennie Bennek, nem mellesleg én is szívesen megnézném, hogy mit tud Jones, ha egy teljes fegyverarzenál van a kezében és nem csak az előszezonbeli faszkodás megy a második félidőben. Nagyon-nagyon idézőjelesen írom, hogy a KC ellen Jones-al is illene nyernie ennek a csapatnak. Komoly lendületben vagyunk, ami jó lenne ha sokáig tartana. Viszont hiába szeretnénk ha Ben pihenne. Itt csak 16 meccsed van és nincs több lehetőség javításra, nem számíthatsz arra, hogy majd teljesen egészséges lesz és akkor megyünk egy nagyot...Úgyhogy ha Ben térde bírja azt hogy ha kell kilépjen a zsebből, akkor oda kell állnia és meg kell verni vele a Chiefst. Játszott már Ben mindenféle sérüléssel, úgyhogy ha oda kell állni, akkor nem féltem őt. A Bengals elleni mérkőzéssel pedig majd törődünk utána. Elnézve a ravens újabb vereségét sírni tudnék, hogy egy ilyen gyökér rúgó miatt vagyunk két meccses hátrányban, pedig ha most 5-1 lenne, akkor tényleg beleférne még egy hét pihenő Bennek.Mert azért azt ne felejtsük el, hogy a KC már Jones-ra fog készülni (vagy most lesznek bajban igazán, hogy kire készüljenek), igaz túl sok anyaguk nincs arról, hogy mit is tudhat.
Én nagyon bízom egyébként Alejandro Villanueva-ban. Soldival néhány hete beszéltünk is róla Beachum szerződése kapcsán. Persze akkor egyértelmű volt, hogy a már bizonyított LT megtartása lenne prioritás, de az élet nagy rendező, most megmutathatja magát a volt Army-s srác.
Egyébként szerintem egyértelmű, hogy ő fog kezdeni...már Adams sérülésétől függetlenül is már anno dicsérték, ráadásul Adams még nincs megfelelő állapotban (vagy inkább sose volt).
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Sziasztok. Hat a meccsrol boven van mit irni. A lenyeget mar leirtatok. De ahogy mi kezdtunk az az elozo meccshez volt merheto. Biztonsagi jatek, futas, es keves passzal. De sajnos a passzok megint nem mukodtek vickel. Mar mult heten is, ha lett volna egy tapasztalt, vagy veteran jatekos, szerintem lehoztak volna, a gyozelmi menetele elott. De nem volt. Es ezert ragaszkodtunk a tapasztalatahoz. Meg imadkoztunk hatha osszejon neki valami. Es mint tudjuk akkor a 8 sikerult passzahoz egesz meccsen sikerult hozzaadnia egy td driveot. Amivel sajat magat felulmulva addigi jatekahoz nyertuk a meccset.A mostani meccs ugyanigy kezdodott, Csak a dnek koszonhettuk hogy meg mindig meccsben voltunk. Es a d turnovererk tartottak minket eletben, meg bell es neha vick futasa. De sajna megint katasztrofalisan nem ment a passz jateka. Es erthetetlenul. Erre utolag hala istennek, hogy leserult. En mar mondtam, hogy az elozo meccsen le kellett volna hozni, ha lenne egy iranyitonk aki lehet hogy tud legalabb 50% ban passzolni. Vagy barmit csinalni, ami kizokkenthette volna a vedoket a csak futas elleni vedekezesrol.
Es ezert nem ertettem, minek van landry jones nalunk mar reg ota, ha nem gondoljak rola, hogy eredmenyesebb tud lenni, mint a 60 yard pl egy felido alatt. Mert akkor szerezzenek valakit, mondtam akkor aki legalabb tud neha passzolni, haladni az o val. Es nem csak futassal, es a d t pihentetni. Stb
Aztan tortent a vick incidens. Nem volt mas valasztasunk es jott jones. Es lass csodat, az offense potencialja egybol megmutatkozott. Amit erthetetlen modon vick nem tudott picit sem villantani, az jones egybol magabiztosan hozta. Na erre mondom en azt, hogy o nyerte meg a meccset, mert tenyleg jo volt es az ilyet szeretem latni, mint vick elozo es mostani szenvedeset. Amikor nem kepes mast csinalni, csak futni. Passz semmi, a d nk meg imadkozzunk hogy csinal pontot vagy valamit.
Tudom nem keszultek jonesra, meg o regebbota itt van. De kb csodat tett. Es ezt meggyozoen, magabiztosan. Nem pedig eppen hogy csak, osszekaparva. Es tudom jobban tudta a playboookot, tobb ideje volt betanulni a playeket, de akkor is vegre volt valaki aki tudott passzolni is. Es ezzel meg is nyerte a meccset. Mert a passz es futas ellen kellett a cardsnak vedekeznie es nem egydimenzios akkorisatfutokhanemsikerul volt a jatek. Vagy akkorisvickmaradaqb ha katasztrofalisan gyenge.
Jones gyonyoruen zart mind stat, mind a palyan latott eredmenyek alapjan. Gratula neki. Hatalmasat jatszott, es gyonyoru gyozelem volt. Es a meccsen a fordulopontot, megint elsosorban a d, meg a to hozta tolunk. Aztan meg vick serules miatti lehozatala.
Nem tudom, hogy hogy van vick. Nem tudom hogy landry kepes volna e egy egyesz meccset vegigjatszani igy mint a tegnapit tette. Mert vick nem adta el a labdat, ami persze sokszor csak mak volt mert mar az ellen kezeben volt a labda, de elejtettek (4x) az elozo meccs es a mostani alatt is. Nem tudom ben vissza tud e jonni. De ha valaki igy jatszott mint landry, meg ha hibazni is fog, akkor is sokkal jobb jatekos lenne, mint a semmit nem hozo vick. Aki ket drivet tudott osszehozni jot ket meccs alatt.
Szoval, ha ben nem jatszik, ha vick serult, akkor egyertelmu ki kezd. Es csak remelhetjuk, hogy landry ezutan is kepes lessz pontot, yardot termelni az ellenfellel szemben. Es batrabbak lehetunk, passz es futas oldalarol is.
Ketto ha vick nem serult, akkor is en landryt kezdetnem, mert megerdemli es tobbet mutatott mint vick. Ha nem valik be, meg mindig vissza lehet tenni vicket aztan varni a jo passzat mint a messiast, ami nem jott el tul sokszor.
Ha vick kezd, nem tudom, hogy mkor lesz mar kepes, hasonlot mutatni, mint kettovel ezelotti utolso driveban. Es nem csak szenvedni.
Ben, ha kepes lenne visszajonni, nem tudom, hogy veletlenul nem e mennenek a labara, mert ezen a meccsen is volt hogy elkaszalta valaki landryt terd alatt. Csak nem lett serules es ment is a zaszlo. Szoval, nem tudom hogy kezdo lt nelkul, meg limitaltan erdemes e kockaztatni. Nem szeretnem azt latni, hogy megint kiesik, mert nem tud kimozogni, vagy meg csak limitaltan lenne kepes mozogni stb. Annal lehet landry jobb lenne serules szempontbol, bent meg csak akkor hoznam vissza ha tenyleg egeszseges.
Szoval jo kerdes mi lesz. A serulesekrol, meg remeljuk mihamarabb kiderul hogy nem komolyak, amiket meg nem tudunk.
Erdekes dontes lesz qb szempontbol is a kovetkezo meccs az biztos.
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
kicsi joe
109
Ezen a meccsen egy tökéletes outcoaching-ot láthattunk Butler részéről. Arians-al vívott csatájukból fölényes győzelemmel jött ki. Öröm volt látni mikor BA vörösödő fejjel csapkodta a playchart-ot. 😊 Palmeren meg látszott hogy továbbra is utál ellenünk játszani. A sok tigrincses év alatt beleverték Karizomék a fejébe (testébe) hogy a Steelers D nem fog asszisztálni a jó hangulatú klubdélutánjához. Egyébként Golden egyáltalán nem játszott rosszul. Szerintem tökéletesen tette a dolgát. Ahogy Villanueva is. Inkább őt kezdetném, mint Adams-et...
több mint 9 éve
Hú, valamiért bennem a 8. hét volt a Bye Week. a 11. tényleg odébb van.Odébb van még az a bye weekBig Ben akár bekötött térdel is mindenképpen játszani akar a KC ellen. Tudja, hogy fájni fog, meg vigyázni kell még nagyon rá, de szerdán edzésbe áll, aztán kiderül, hogy mi lesz.Én jobban örülnék ha Jones kezdene. Ben legyen beöltözve, ha nagy baj van akkor szálljon be, de remélem nem lesz rá szükség. Utána Bye Week, azután jöhet teljesen meggyógyulva.
Még sose hagyott ki 3 nál több meccset, úgyhogy azt gondolom bekötött lábbal, de játszani fog.
Hogy mennyire jó kockáztatni most azt nem tudom, de bízom benne, hogy értelmetlen kockázatot nem fognak vállalni.
De azért jól hangzik, hogy Ben visszatér.
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 9 éve
Én Tomlin helyében nem engedném pályára Bent a KC ellen. Azt a meccset nyerni fogjátok akkor is, ha csak Bell megy fel senki más. Viszont kezdő C és LT nélkül, de Bennel lehet, hogy lenne közte 30, de elég ha csak egyszer ér oda úgy Houston vagy a többi vadállat és sokkal nagyobb baj lehet belőle. Magunk ellen beszélek, de két hét múlva sokkal nagyobb szükségetek lenne egy teljesen felépült BB-re. Ő biztos hogy erőltetni fogja, innentől Tomlinon múlik.Azért nem lesz az olyan sétagalopp. Chiefs 100 yardot se enged meccsenként átlagban a futást tekintve. És futott már ellenük, Foster, Duke Johnson Bernerd, Hill és még sorolhatnám. Egyik se szar futó. Nemtudom ki fog irányítani a Chiefs ellen, de szerintem csak futással nem lesz egyszerű. A mák az, hogy nincs meg egyértelműen Charles utódja, mert se West, se Davis nem muzsikált jól. Kevés pontos meccs lesz és az eddigi D teljesítménnyel akár hozható is lenne a dolog egy tartalék qbval.
megyerikrisz
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Én Tomlin helyében nem engedném pályára Bent a KC ellen. Azt a meccset nyerni fogjátok akkor is, ha csak Bell megy fel senki más. Viszont kezdő C és LT nélkül, de Bennel lehet, hogy lenne közte 30, de elég ha csak egyszer ér oda úgy Houston vagy a többi vadállat és sokkal nagyobb baj lehet belőle. Magunk ellen beszélek, de két hét múlva sokkal nagyobb szükségetek lenne egy teljesen felépült BB-re. Ő biztos hogy erőltetni fogja, innentől Tomlinon múlik.
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Defense: le a kalappal. Én jobban bízom azokban a védelmekben, amelyek állandó stopra kényszerítik az ellenfelet, mint a főként TO-kra alapozó Defense-kben, mert lesz olyan, amikor nem jön a TO és akkor sz.pás van.Inkabb az aranykozeput. A 2010-es SuperBowl ota cseszte a csoromet, hogy keptelen a D turnovereket generalni. Azt a meccset is ugye -3as mutatoval zartuk.
Soldados
Szep es jo, hogy tobbnyire tudjuk tartani az ellenfelet. Ez addig jo amig az offense el nem herdalja a labdat. Akkor viszont szukseg lenne erre a pluszra a vedelemtol. Ez nem ment evekig es szep lassan a stop kepesseg is everol-evre hanyatlott.
Kezd tetszeni az idei vedelem. Meccs elejen mindig olyan mintha bentragadtak volna az oltozoben, de aztan felporognek a sracok.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Igaz ami igaz, nekünk aztán pontosan tudni kell, hogy mennyire nem szabad senkit lebecsülni. Ha Ben kész a játékra akkor be kell küldeni. Egyrészt nem hiszem, hogy egy hét annyit számítana. Most is meg jövő héten is be lesz kötve a lába. Másrészt most a Bengals pihenni fog és csak rénk készülni. Jobb lenne, ha már Ben túl lenne egy mérkőzésen és nem a legjobb formában lévő csapattal kezdene.Igaz őket majd Bell fogja hülyére verni 😀
több mint 9 éve
Csak óvatosan, elég történetünk van már arról, hogy a nagy csapatokat verjük a "kiscsapatok" ellen meg jön az öntökönlövés. Ben -t valóban nem kéne beküldni a kansasi sack gyárba szétnézni, pláne nem 2 -ik LT vel. Szóval még ezt a hetet bírja ki, utána meg letöröljük Szmöre arcáról a mosolyt😊
több mint 9 éve
Dodó
253
Azt a baj, hogy neki ez volt az egyetlen jó meccse! 😀 😀Landry Jones a mi Matt Flynn-ünk 😀Egyefene. Nem banom ha Flynn 2011-es 6TD-s meccset lemasolja jovohetre 😊
Dodó
Roth
több mint 9 éve
Landry Jones a mi Matt Flynn-ünk 😀Egyefene. Nem banom ha Flynn 2011-es 6TD-s meccset lemasolja jovohetre 😊
Dodó
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Én is amondó vagyok, hogy BB ne jöjjön még. Mivel nyertünk 2-t nélküle, nincs miért sürgetni a visszatérést. Így felesleges kockáztatás lenne egy elég kemény OLB-páros ellen ráadásul.Ráadásul kezdő LT nélkül..
Soldados
több mint 9 éve
Dodó
253
Landry Jones a mi Matt Flynn-ünk 😀
több mint 9 éve
Én is amondó vagyok, hogy BB ne jöjjön még. Mivel nyertünk 2-t nélküle, nincs miért sürgetni a visszatérést. Így felesleges kockáztatás lenne egy elég kemény OLB-páros ellen ráadásul.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Big Ben akár bekötött térdel is mindenképpen játszani akar a KC ellen. Tudja, hogy fájni fog, meg vigyázni kell még nagyon rá, de szerdán edzésbe áll, aztán kiderül, hogy mi lesz.Szerintem ne játsszon! Franc tudja hogy áll a felépülése, ha kicsit is limitált, akkor nem erőltetném a KC vadorzói ellen. Jelenleg jobban állunk sokkal, mint vártam a kiesése után, egy korai visszatéréssel nem kockáztatnám a többit, nálam LJ lenne a kezdő.
Még sose hagyott ki 3 nál több meccset, úgyhogy azt gondolom bekötött lábbal, de játszani fog.
Hogy mennyire jó kockáztatni most azt nem tudom, de bízom benne, hogy értelmetlen kockázatot nem fognak vállalni.
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Odébb van még az a bye weekBig Ben akár bekötött térdel is mindenképpen játszani akar a KC ellen. Tudja, hogy fájni fog, meg vigyázni kell még nagyon rá, de szerdán edzésbe áll, aztán kiderül, hogy mi lesz.Én jobban örülnék ha Jones kezdene. Ben legyen beöltözve, ha nagy baj van akkor szálljon be, de remélem nem lesz rá szükség. Utána Bye Week, azután jöhet teljesen meggyógyulva.
Klaci79
bcsarli
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Sokkal jobb így reggel azért.... 😊Az bíztató, hogy a nyomást elviselte LJ, érződött, hogy biztonságot ad neki a rendszer. Az is tetszett, hogy miután Brownt lábon vágta egy labdával, szépen jött kettő passz felé, vagyis szépen tudott korrigálni. Node ettől még LJ nem egy franchise irányító. Ha az ellenfél D-je visszanézi az előszezont tudnak készülni rá és az azért teljesen más lesz. (ne feledjök a Cards egy Vickre készült, láthatóan meg voltak lepve, hogy a padról olyan száll be, aki képes dobni...) Pontosan ezért azt mondom, hogy ha Ben ott tud lenni, akkor ott kell lenni. Az biztos, hogy Tomlin nem fogja odaengedni, hogy ha nem képes rendesen mozogni, mert a Kansas OLB-DL kombó nem óvoda...
Viszont kérdés, hogy Vick ott tud-e lenni, mert a lovaglóizom sérülés nagyon makacs tud lenni....no és ha nem, akkor Bennek be KELL-e öltöznie....
több mint 9 éve
Big Ben akár bekötött térdel is mindenképpen játszani akar a KC ellen. Tudja, hogy fájni fog, meg vigyázni kell még nagyon rá, de szerdán edzésbe áll, aztán kiderül, hogy mi lesz.Én jobban örülnék ha Jones kezdene. Ben legyen beöltözve, ha nagy baj van akkor szálljon be, de remélem nem lesz rá szükség. Utána Bye Week, azután jöhet teljesen meggyógyulva.
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Big Ben akár bekötött térdel is mindenképpen játszani akar a KC ellen. Tudja, hogy fájni fog, meg vigyázni kell még nagyon rá, de szerdán edzésbe áll, aztán kiderül, hogy mi lesz. Még sose hagyott ki 3 nál több meccset, úgyhogy azt gondolom bekötött lábbal, de játszani fog.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Mike Tomlin told reporters OT Kelvin Beachum tore his ACL.
több mint 9 éve
Amúgy még 2 embert kiemelnék. James Harrison már az elmúlt 1-2 meccsen is kifejezetten tetszett, és most is nagyot játszott. Úgy érzem, mostanra vette fel a ritmust. Amúgy a flagje elsőre csúnyának tűnt, de valójában a play még ment (ha nem volt sípszó). És épp ez az a tűz, amit ő hozott a tavalyi visszatérésekor, igenis kell ez az agresszivitás.A másik Mitchell, akit tavaly - jogosan - halálra szidtunk, idén sztem bőven megszolgálja a pénzét. És ezt nem is az INT-je miatt mondom. Tavalyi teljesítményével szemben, nem igazán emlékszem rontott szerelési kísérletére, illetve nem sok nagyon játékot engedünk (ma pont engedtünk párat), ami azért sokszor őt dicsérte, mint FS. Ráadásul idén már nem először mutatta meg big play ability-jét, amiért tulképpen idehoztuk.
több mint 9 éve
Amikor az irányítód 1-3 yardra dobja a labdákat az elkapóktól akkor miért is nyitnád ki a playbookot Soldi? Magad mondtad, hogy lesz TO-nk, mert Vick nem fog még egy meccset így lehozni. No és ne mondd nekem, hogy Vicknek nem volt olyan playre lehetősége, mint LJ első passza. Vagy neki már rögtön kinyitották a playbookot, mert benne bíztak? Baromság...Én sokkal bátrabbnak éreztem a playcallingot Jones-szal. Vickkel meg az összes meccsen azt mondtam, hogy minimál playbookkal játszottunk és most is ezt éreztem. A különbséget csak találgatni tudom, de Jones érezhetően komfortosabb a rendszerben, ami az itt töltött 3 évnek köszönhető, de ha ennyire gyávák vagyunk Vickkel, ennyire nem merünk playeket hívni, akkor inkább eddig is Jones-szal kellett volna játszani, mert vele legalább vannak playek, amivel lehet sebezni.
Klemó
Ettől még Vick szarul játszott, félreértés ne essék.
Szerkesztette: Soldados
több mint 9 éve
Amikor az irányítód 1-3 yardra dobja a labdákat az elkapóktól akkor miért is nyitnád ki a playbookot Soldi? Magad mondtad, hogy lesz TO-nk, mert Vick nem fog még egy meccset így lehozni. No és ne mondd nekem, hogy Vicknek nem volt olyan playre lehetősége, mint LJ első passza. Vagy neki már rögtön kinyitották a playbookot, mert benne bíztak? Baromság...Nemhogy kisablakot nem tud dobni, szemből harmincról nemtaláljae a dunaplázát
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak