Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Bell lett a 2. olyan játékosunk aki az első 3 évében elérte a 4000 scrimmage yardot...Bettis volt az első
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
2008 óta ez volt az első meccs, ahol Miller a pályán volt, de nem jegyzett elkapást....Bár nincsenek kétségeim, hogy ezzel a csapattal ott a helyünk a rájátszásban, bőven vannak nehézségeink, amelyek természetesen egy-egy csapatot már önmagában is kizárnának a PO-ba jutásért folyó harcból.
Valahol, talán Höri linkelt be egy cikket, hogy a sérülések miatt a kezdők mennyi mérkőzést kénytelenek kihagyni és már ott is előkelő helyen voltunk. De ehhez most jött Tuitt és Beachum sérülése és ugye a legnagyobb probléma, hogy például Tuitt esetében hatalmas a szakadék Beachum helyettesítése pedig a jövő titka hogyan fog sikerülni.
Túl azon, hogy lassan véget érhetne ez a pech-széria fontos kérdés lesz, hogy milyen formában tudnak majd visszatérni a sérültek. Mondjuk Shazier visszatérése nem volt nagyon visszhangos, ugyanakkor Bryant hatalmasat dobott a csapaton.
Nem várhatunk Ben-től nagy meccset, én inkább azt gondolom, hogy ha most vasárnap nyerünk akkor Bell fog hatalmasat játszani.
Most leszünk féltávnál. Úgyhogy nagyon várom a holnapot, hogy kiderüljön ki milyen állapotban van, mert például a Bengals ellen már W Allen játéka is nagyon kellene, ráadásul nála is kérdés, hogy visszatérőként mire lesz képes.
több mint 9 éve
www.facebook.com/realnflnewsandupdates/videos/1728617300693052/
több mint 9 éve
Mondjuk elnézve a WC helyre pályázókat jelenleg 2 csapat áll pozitív mérleggel. Tudom hosszú még és akár a Ravens is odaérhet(ne). Mondjuk ha ma éjjel kikapnek akkor nyernük kellene 9-t egymás után
több mint 9 éve
Ezt én is így gondolom, csak 2 meccset buktunk Ben sérülése miatt. Plusz a tavalyi eredmények alapján az egész ligában a Steelersé a legnehezebb menetrend. Ha behúzzuk az Oaklandet, akkor a volánnál leszünk a WC-pozíciót illetően. Szóval én a Raiders-meccs után mondok markáns véleményt a PO-esélyeinkről.És látod abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy csont nélkül bejutunk a PO-ba, mert nagy kérdőjel számomra, hogy Ben miként tér vissza az első hetekben. A kulcsmeccs a Raiders elleni, azt hozni kell mindenképpen, hogy nyeregben maradjunk.
Soldados
azért a wild cardért versenyben lévő csapatok közül sztem kiemelkedik a Steelers...
a menetrendetek viszont talán a legnehezebb ez "bezavarhat"!
yooker
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
És látod abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy csont nélkül bejutunk a PO-ba, mert nagy kérdőjel számomra, hogy Ben miként tér vissza az első hetekben. A kulcsmeccs a Raiders elleni, azt hozni kell mindenképpen, hogy nyeregben maradjunk.
Soldados
azért a wild cardért versenyben lévő csapatok közül sztem kiemelkedik a Steelers...
a menetrendetek viszont talán a legnehezebb ez "bezavarhat"!
több mint 9 éve
Ez így nem igaz, tavaly lettek volna csapatok, amelyektől féltem volna. A Ravens nem tartozott közéjük. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kikapni gyengébb(nek vélt) csapattól, de az esélyeket illetően most is úgy gondolom, hogy 10-ből hétszer (ezt markáns különbségnek gondolom) mi nyertünk volna. Az a nap viszont máshogy alakult.azt tudjuk hogy Te nem vagy egy befosós típus!😉 tavaly a Ravenstől sem féltél!Egyrészt egyik sem verhetetlen Bennel, másrészt, ha 1 W elég lenne, akkor nyugodt leszek, annyit összekaparunk, ráadásul mi van, ha 3-0-val hozzuk le a soron következő 3 hazai meccset. 😊Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
Soldados
TheBerzerker
Ennek a csapatnak csak be kell vergődnie valahogy és ott bárkit elkaphat Bennel. Nem mi lennénk az esélyesek, de a magam részéről még a Patstől sem fosnék.
Soldados
így ezen a NE-en sem csodálkozom! (és abban a szakaszban ahol találkoznátok már tényleg bármi előfordulhat ugye)
az viszont szinte tuti hogy a Steelers ( vergődés nélkül l) ott lesz idén Po-ban...
yooker
És látod abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy csont nélkül bejutunk a PO-ba, mert nagy kérdőjel számomra, hogy Ben miként tér vissza az első hetekben. A kulcsmeccs a Raiders elleni, azt hozni kell mindenképpen, hogy nyeregben maradjunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
azt tudjuk hogy Te nem vagy egy befosós típus!😉 tavaly a Ravenstől sem féltél!Egyrészt egyik sem verhetetlen Bennel, másrészt, ha 1 W elég lenne, akkor nyugodt leszek, annyit összekaparunk, ráadásul mi van, ha 3-0-val hozzuk le a soron következő 3 hazai meccset. 😊Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
Soldados
TheBerzerker
Ennek a csapatnak csak be kell vergődnie valahogy és ott bárkit elkaphat Bennel. Nem mi lennénk az esélyesek, de a magam részéről még a Patstől sem fosnék.
Soldados
így ezen a NE-en sem csodálkozom! (és abban a szakaszban ahol találkoznátok már tényleg bármi előfordulhat ugye)
az viszont szinte tuti hogy a Steelers ( vergődés nélkül l) ott lesz idén Po-ban...
több mint 9 éve
Egyrészt egyik sem verhetetlen Bennel, másrészt, ha 1 W elég lenne, akkor nyugodt leszek, annyit összekaparunk, ráadásul mi van, ha 3-0-val hozzuk le a soron következő 3 hazai meccset. 😊Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
Soldados
TheBerzerker
több mint 9 éve
Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
Soldados
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Nézzünk előre. A szezon három must win meccse jön. Persze az elsőre lehet azt mondani, hogy még beleférhet, de az utána kettőt hoznunk kell, ha PO-t akarunk. Hiszem, hogy az edzői stáb is így gondolta, és ennek fényében döntött úgy, hogy Ben inkább pihenjen még egy hetet.Magam is így látom, hogy a köv 3, egyaránt hazai meccset (Bengals, Raiders, Browns) legalább 2-1-gyel le kell hozni és akármilyen furcsa, a legfontosabb, hogy a Raiders benne legyen a 2 W-ben a WC-pozíció miatt.
Klemó
Ez esetben 6-4-gyel állnánk a bye week előtt. Az utána lévő hatos fogat eleinte brutálnak tűnt, de jelenleg már nem is annyira, a Browns, Ravens, Colts triót simán hozni kell helyszíntől függetlenül. Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nézzünk előre. A szezon három must win meccse jön. Persze az elsőre lehet azt mondani, hogy még beleférhet, de az utána kettőt hoznunk kell, ha PO-t akarunk. Hiszem, hogy az edzői stáb is így gondolta, és ennek fényében döntött úgy, hogy Ben inkább pihenjen még egy hetet.
több mint 9 éve
Egyetértek Soldi, hogy jobb az a D, amely megállít ha fontos, de ez a D ilyen secondary mellett azt gondolom másképpen nehezen lehetne sikeres. Valljuk be, hogy a kiemelkedő safety és a Tuittal együtt kiemelkedő DL teljesítményen múlik, hogy fazonunk van. Egy az egyben ugyanis a CB-ket szarrá verik, ez a vérvaló és így nehéz D-t működtetni... Azért hozzáteszem, hogy megint az elsőben kevés ponton tartották az ellent és ha akkor jött volna TD megfordíthattuk volna a momentumot. Én ezért nem gondolom, hogy probléma lett volna bármelyik 4. kísérlet.Az első félidőben jobban szeretem a biztos 3 pontot. Nálam ez hiba nem feltenni a táblára.
Klemó
A D alapanyagát tekintve egyetértek. Magam is többször kifejtettem, hogy erőn felüli teljesítményt hoz és többek között ennek köszönhetően vészeltük át ezt az időszakot úgy, hogy versenyben maradtunk. Mindössze azért jegyeztem meg, hogy miért nem tartom rosszabbnak a TO-gyár, vagy ha úgy tetszik "TO-ra utazó" D-ket, mert az sokkal megbízhatatlanabb, s erről épp a Cards meccs után írtam itt, s ez most igazolódott is.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Egyetértek Soldi, hogy jobb az a D, amely megállít ha fontos, de ez a D ilyen secondary mellett azt gondolom másképpen nehezen lehetne sikeres. Valljuk be, hogy a kiemelkedő safety és a Tuittal együtt kiemelkedő DL teljesítményen múlik, hogy fazonunk van. Egy az egyben ugyanis a CB-ket szarrá verik, ez a vérvaló és így nehéz D-t működtetni... Azért hozzáteszem, hogy megint az elsőben kevés ponton tartották az ellent és ha akkor jött volna TD megfordíthattuk volna a momentumot. Én ezért nem gondolom, hogy probléma lett volna bármelyik 4. kísérlet.
több mint 9 éve
Tudtuk, hogy trap game és bele is estünk. Nekem teljesen igazolódtak a várakozásaim ezen a meccsen. De gond nincs, versenyben maradtunk Ben nélkül és csak ez számított, ezt pedig elértük a nélküle lehozott 2-2-vel. Szerencsénkre többnyire a többi meccs is jól alakult, kikapott a Browns a csoportból a potenciális WC-riválisok közül szintén kikapott a Bills, a Jets, csak a Fins tudott nyerni.Múlt héten írtam, hogy jobban bízom és azt tartom elit D-nek, amelyik állandóan megállítja a rivális O-t és amikor annak már kockáztatnia kell, akkor hozza a TO-kat többségében. És rögtön itt az ékes példa, hogy miért. A TO-gyár D, csak akkor működik, ha van TO, de az nem lesz minden meccsen és akkor rögtön elég szar képet fest. Ahogy ezen a meccsen is. Ebben nagy szerepe volt Tuitt kiesésének, sajnos az ő hiánya épp annyira fájdalmas volt, mint vártam. Őt nem tudjuk pótolni, mert nincs minőségi DL-depth, míg Shazier esetében ez nem így van az ILB poszton, őt ezért éltük túl. Teljesen egyértelmű, hogy Tuitt és Heyward együtt abszolút katalizátorai a TO-knak, mert hihetetlen nyomást fejtenek ki, ezzel könnyítve a sec és persze a QB-t tárt karokkal váró LB-k dolgát is. Blake továbbra is gyengus, Mitchellt is írtam múlt héten, hogy idén megmutatja, miért igazoltuk, abszolút vezére a D-nek, kifejezetten jól játszik és eddig minden meccsen. Ha Gay sérülése komoly, akkor óriási baj van, az egyetlen komoly kezdő szintű CB-nk....
Offense-ben kiderült, hogy mit jelent, amikor az ellenfél már Landry Jones-ra készült. Ahogy Vicknek is, úgy neki is voltak rossz passzai, de ennyit lehetett tőle várni, nem hibáztatnám. Villanueva nem tetszett, de várnék még, mert azért Tamba Hali nem volt épp ideális ellenfél bemutatkozásnak vakoldali tackle-ként.
Nekem nem volt különösebb bajom a game plannel. Inkább megint túl agresszívnek gondolom, hogy az első félidőben (!) kétszer is rámentünk a 4. és rövidre. Értem én, hogy pszichológiailag ez jó, ettől hiteles Tomlin "next man up" és a "standard" szlogenjei, és tűzben tartja a játékosait, de ez akkor felesleges volt. Ezt a kockáztatást 3 pontunk bánta. Persze nem ezen múlt, de lehet olyan meccs, amikor ezen múlik...
És írjuk le sokadszorra is Scobee szenvedését követően, hogy VAN kickerünk: Boswell. 😊 (Már csak ezért sem értem a kockáztatást)
Jövő héten Bengals. Fontos lenne nyerni, de nem tudhatjuk Ben milyen formában tér vissza. A tapasztalat azt mondatja velem, hogy azért még majd fel kell vennie a ritmust, de egy csúcsformás Bennel, minimum 50%-os esélyünk lenne.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nem saját teljesítménye miatt nem került pályára hanem azért mert Ben ott volt. Más kérdés hogy eddig az évig még preaseason meccsen sem tudott egy egyeneset dobni. Az idei évben ez más volt fejlődött de nfl meccs nélkül nem lehet rutint szerezni. Ezek tények. No és ha homályos Qb teljesítményt keresünk érdemes a Dallas meccsre ránézni....Az pedig már vélemény hogy egyáltalán nem okozot csalódást. A liga legjobb pass rusher párosa ellen kellett dobálnia és ezzel szemben nem volt befosva aolid teljesítményt nyújtott. Az már más kérdés hogy ez persze relatív vagyis ez messze volt ez elittől és a nagyon jótól is és ma egy ilyen qb kellett volna. Nem volt szerencséje sem mivel a második int ami végül döntött is nem rajta múlott.
No éy mégegyszer mondjuk már ki. Ő a 4. számú QB....nézzünk már szét milyen teljesítményt nyújjtanak a másodikak és aztán mondjunk bármit.
Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
Persze, egyértelmű hogy ha lett volna turnover, akkor jók vagyunk, ez egyértelmű.Most hogy mindenki felébredt a Landry Jones egy meccses beugrós álomból, láthattuk mi a valós értéke.Nem és nagyon nem! Az egyik legfontosabb különbség az volt a múlt heti és a mostani között, hogy a D nem szerzett labdát. Ellenben volt egy rossz dobás INT és egy szerencsés INT a másik oldalon. Dehogy árazódott be LJ....illetve dehogyisnem...lehet rá számítani, de egy rookie playerről beszélgetünk.
Úgy álltam a meccshez, hogy 70-30% a Chiefs-nek, és ez be is jött.
Ennek ellenére még is sikerült felidegesítenem magam (kevés meccsen szoktam).
Vegyük át, szóval adott a liga legjobb futója (+Williams személyében egy tökéletes kiegészítő játékos), és adott a 4. számú irányítónk, akiről évek óta nap, mint nap látják az edzők, hogy totál nem NFL szint.
Akkor kérdem én, miért nem futunk 60-40, vagy akár még nagyobb arányban? Főleg amikor ment a futás, akkor is jött 2 incomplete, mert az nagyon kell amikor haladunk...
A nagy passz is inkább interception lett volna, mint elkapás ha Brown nem löki el szabálytalanul a védőt. Plusz még azon kívül is lehetett volna jó pár pick, szóval a statisztika még vissza sem adja a valós játék képét.
Igazából én nem is Jones-ra haragszom, hanem az edzői stábra. Nyilván nem volt senki más opció aki beállhatott volna irányítani, szóval engem csak attól a game plan-től ráz ki a hideg amivel készültünk.
Nem is értem, úgy gondoltuk, hogy L.Jones megnyeri nekünk a meccset???
Na mindegy, ebben ennyi volt ma, jövő héten jön az ami igazán számít, és remélem BigBen bírni fogja a strapát.
Csak, hogy legyen valami pozitív is, tavaly nagyon nem kedvelte senki (én sem) Mitchell-t, de meccsről-meccsre hozza a jó formát, és kezdem kifejezetten imádni a játékát.
laby
Klemó
Azt azért ne mondjuk már hogy 1, azaz 1 rossz dobása volt?! Tele volt homály passzokkal, és rendre tanácstalanul állt a zsebben, nem bízik a saját kezében (megértem). Nyilván szóltak neki, hogy okosan, és ne szórja el a labdákat, szóval inkább csak azokat minősítem amikor passzra szánta el magát.
Rookie player? Saját teljesítménye miatt került csak a 3. évében pályára, és itt is csak 3 irányító kiesésével. Nem, abszolút nem lehet rá számítani, ezt nekem ne mondja senki, mert erről senki sem fog meggyőzni.
Ja, és ne forgassátok ki a szavamat, tudom, hogy 4. számú irányító, és ne várjunk tőle csodát. Nem is vártam, 4. számú irányítóként megfelelő játékot hozott, nem is őt ekéztem a hozzászólásomban. Beletörődtem, hogy kényszer helyzet, hogy pályán van, és nyilván nem neki kell hátán vinni a csapatot.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Gay megsérült....és ez sokkal jobban zavar mint az L.....kicsit unom már hogy nem telik el meccs kulcssérülés nélkül....
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
nem tudom mennyire súlyos de Guy válla is megsérült....jobb bele se gondolni mivel járhat ha ő megsérül
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Megint elég rövid volt a playbook,add bellnek vagy hosszú bryant-nek(mindegy hogy 3an vannak rajta).Összességében úgy van ahogy vártuk csak én multhétre vártam az L-t.Slant Brownnak, Screen Brownnak, come back route Brownnak....lehet nem egy meccset néztünk?
Jövő heten még kikapunk a formán kívüli Bennel,na de utána...
Blitzburgh
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Most hogy mindenki felébredt a Landry Jones egy meccses beugrós álomból, láthattuk mi a valós értéke.Nem és nagyon nem! Az egyik legfontosabb különbség az volt a múlt heti és a mostani között, hogy a D nem szerzett labdát. Ellenben volt egy rossz dobás INT és egy szerencsés INT a másik oldalon. Dehogy árazódott be LJ....illetve dehogyisnem...lehet rá számítani, de egy rookie playerről beszélgetünk, akinél benne van a hiba. Írtam is, hogy kizárt, hogy ne adjon el labdát. Ha pedig az elsőben a 10 yardoson belül az elsőben nem ejti ki a labdát Williams és TD, akkor más a meccs. Ma ezek a kicsit nem jöttek és nem jött a labdaszerzés sem. Itt ki is derült, hogy nem elit a D, mivel csak befolyt a víz, de ettől függetlenül nekem az út továbbra is tetszik!
Úgy álltam a meccshez, hogy 70-30% a Chiefs-nek, és ez be is jött.
Vegyük át, szóval adott a liga legjobb futója (+Williams személyében egy tökéletes kiegészítő játékos), és adott a 4. számú irányítónk, akiről évek óta nap, mint nap látják az edzők, hogy totál nem NFL szint.
Akkor kérdem én, miért nem futunk 60-40, vagy akár még nagyobb arányban? Főleg amikor ment a futás, akkor is jött 2 incomplete, mert az nagyon kell amikor haladunk...
A nagy passz is inkább interception lett volna, mint elkapás ha Brown nem löki el szabálytalanul a védőt. Plusz még azon kívül is lehetett volna jó pár pick, szóval a statisztika még vissza sem adja a valós játék képét.
Igazából én nem is Jones-ra haragszom, hanem az edzői stábra. Nyilván nem volt senki más opció aki beállhatott volna irányítani, szóval engem csak attól a game plan-től ráz ki a hideg amivel készültünk.
Na mindegy, ebben ennyi volt ma, jövő héten jön az ami igazán számít, és remélem BigBen bírni fogja a strapát.
Csak, hogy legyen valami pozitív is, tavaly nagyon nem kedvelte senki (én sem) Mitchell-t, de meccsről-meccsre hozza a jó formát, és kezdem kifejezetten imádni a játékát.
laby
Egy nagszerű D ellen játszottunk, ahol ha egydimenziósan játszol lassan, de biztosn kikapsz. Nem ezt választottuk, a momentumot kerestük folyamatosan és ez neken nagyon szimpatikus volt. Bőven 100 yard felett futottunk, Brown is 100 yard felett zárt....folyamatosan kérdés nélkül mentünk neki a 4. kisérleteknek rövid yardra, folyamatosan jeleztük, hogy jöhet hosszú pasz is. (ugyan miért lehetett Bell ilyen sikeres???)
No és a D-ről még egyszer. Nem volt Tuitt és ez látszott is, jóval kevesebb volt a nyomás. De ettől függetlenül az a passion ahogy nyomják szédületes. Így labdaszerzés nélkül is mokányok voltunk, pedig szentül meg voltam győződve róla, hogy labdaszerzés nélkül a meccs hamar eldől.
Én büszke vagyok a csapatra nagyon! No és hagyjuk már ezt a gyenge csapatozást. Aki látta, hogy ez a Kansas mit csinált a Denver ellen és hogy kapott ki nem mondja, hogy ez a csapat gyenge....főleg hazai pályán....
Cincyre fel!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ha valahol akkor a Cincy-nél megint igencsak jó TE játék van...megint kurvára esélytelenek leszünk...úgyhogy minden a W mellett szól...csak gyenge csapattal ne kellene játszani néha
több mint 9 éve
Megint elég rövid volt a playbook,add bellnek vagy hosszú bryant-nek(mindegy hogy 3an vannak rajta).Összességében úgy van ahogy vártuk csak én multhétre vártam az L-t.Jövő heten még kikapunk a formán kívüli Bennel,na de utána...
több mint 9 éve
Most hogy mindenki felébredt a Landry Jones egy meccses beugrós álomból, láthattuk mi a valós értéke. Úgy álltam a meccshez, hogy 70-30% a Chiefs-nek, és ez be is jött.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ezt gyorsan el kell felejteni és készülni Bennel a cicák ellen