Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ahogy olvasgatom a játékosok fogadkozását, hogy kijavítják a hibákat, meg 30 pont lenne a reális meccsenként az offense-től, egyre inkább reménykedek, hogy ezt a két meccset és különösen a remek Raiders ellenit most hozni fogjuk
több mint 9 éve
Nekem Golden jateka jobban tetszik eddig. Ha Allen egeszseges akkor is szivesebben latnam Goldent a palyan.Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBMitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.
Várhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBMitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.
Várhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBVárhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Soldi emlegette Joe Thomast ha jól emlékszem:profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/03/report-broncos-offered-browns-a-first-round-pick-for-joe-thomas/
😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
5,5 pontos favoritok vagyunk Vegasban az Oak ellen...ez elég gáz ismerve mennyi meccset nyerünk mostanában favoritként...
több mint 9 éve
Hidd el, 1 snap is túl sok ennek a srácnak, mert rögtön felköhögi a labdát...3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Mai napig nem értjük miért tartotta meg Fisher olyan sokáig a roster-en.
Pizsama
Soldados
több mint 9 éve
Vele is csak tobben vagyunk. Ha odajutnank, hogy D-Will kidolne akkor ugyanugy szarban leszunk mint tavaly mikor Bell kidolt rendes backup nelkul.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Pizsama
több mint 9 éve
3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Pizsama
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
több mint 9 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀Allen öreg, mint az országút. Kell SS.
Klaci79
több mint 9 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀Hetedik körösen akár még el is fogadnám a "későn érő" titulust, így azért még rágnom kell kicsit, hogy lecsússzon a torkomon. 😀
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀
több mint 9 éve
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊Én inkább 2 OLB-t (Dupree még lehet az egyik) és egy SS-t mondanék. Ha ez megvan, nem kell shutdown CB. Papíron ligaszar CB-ink vannak (Gayt leszámítva), mégis teljesítenek, mert az elmúlt évekkel ellentétben van nyomás. Én nem a shutdown CB-kben hiszek, hanem a nyomásban, lásd 2008-at. 😊 A DL-t meg jelenleg is kiválónak érzem, Tuitt és Heyward mellett McLendon teljesen jó. Szóval ehhez a DL-hez kifejlődne 2 klasszis OLB, akkor lenne itt brutális D, s akkor nemcsak a TO-k nőnének még tovább, hanem a stopok is meglennének. Plusz kéne még egy futás ellen bitang jó SS és akkor meg is van a liga best Def. 😊
Klemó
több mint 9 éve
malkav
2 468
és pitta 6.5M még nem is esett szó 😛ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünknálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
Klaci79
malkav
több mint 9 éve
malkav
2 468
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünknálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
Klaci79
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nézzük a pozitívumokat:1. Butlerrel coach D után is van élet
2. Egy fiatal D-vel
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊
4. a WR corpunk elit
5. RB corpunk elit
6. és itt is fiatalság van
SZÓVAL én nem vagyok hajlandó keseregni a Bell IR után sem. Ha nem most hát jövőre összeállunk és csapatunk!, A Bell sérülés után pedig azt gondolom a nyomás csökkent és ez a sebzett vad is veszélyes lehet mindenkire. Nem szoktam ilyet mondani de én biztos győzelmet várok jövő héten. Aztán meglátjuk...
több mint 9 éve
Soldi, hogy látod a jövőhetet? Ki-ki meccs?Az. Nekünk mindenképpen must win game. Ha nyerünk, akkor 2 meccs fórunk van az Easten kívüli érdemleges csapatokkal szemben, ha bukunk két meccs hátrányunk lesz. Hát nem mindegy. De tulajdonképpen a Raiders is ugyanebben a cipőben van, szóval az a csapat, amelyik nyer, a volán mögé kerül a WC-helyeket illetően, amelyik bukik az legalább két lépés hátrányba. Én ezt mondom már 2 hete, hogy furcsa mód ezúttal a Bengals elleni csoportrangadó egyáltalán nem volt fontos, ellenben a Raiders-meccs élet és halál kérdése nagyjából.
Amadeus91
Hogy mi lesz a meccsen? Erre most tippelni se nagyon merek. Nehéz is lenne. Maradjunk annyiban, hogy két fontos kulcsa van a meccsnek Steelers-szempontból:
1. Ben jobb legyen, mint a mostani visszatérésekor (ez így lesz szerintem, de még mindig nem lesz csúcsformában)
2. a Steelers D szerezzen labdát (ehhez jól jönne Tuitt esetleges visszatérése, illetve ha a meccs elején mi kerülnénk előnybe).
+1: én Bell hiánya miatt nem aggódom ezen a konkrét meccsen, DeWill megfelelő pótlás. Persze nem ugyanaz a szint, de olyan minőségi pótlás, hogy ezen nem múlhat a meccs. Bell hiánya hosszútávon (a hátralévő 8 meccset egyben nézve) és az esetleges PO-szereplés során lesz nagyon fájdalmas, nem pedig egy konkrét meccsre vetítve.
Ha ez a kettő megvalósul, akkor szoros Steelers W-t prognosztizálok. Ha csak az egyik nem valósul meg, akkor a Raiders nyer szerintem.
Szerkesztette: Soldados
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Soldi, hogy látod a jövőhetet? Ki-ki meccs?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ahogy én olvastam ez csak eg yilyen mi lenne ha scenárió volt de végén ott volt, hogy 30 éves safetyért ekkor pénz kifizetni kb. zero esély😊 Sztem CB nagyonbb need lenne de szerintem nincsen target ide😕"csak"? 😀Állítólag Eric Weddle szóba került nálunk...lassan lejár a határidőEzt nem csak Schefter írta?
Klaci79
Razi
Nem tényként közöltem és sajnos nincsenek jobb súgóim...úgyhogy tőle hallottam én is
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...
több mint 9 éve
Upgrade lenne, de sem Will Allen, sem Golden nem katasztrofális, hogy trédeljünk safetyért, úgyhogy én kizártnak tartom.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
"csak"? 😀Állítólag Eric Weddle szóba került nálunk...lassan lejár a határidőEzt nem csak Schefter írta?
Klaci79
Razi
Nem tényként közöltem és sajnos nincsenek jobb súgóim...úgyhogy tőle hallottam én is
több mint 9 éve
Állítólag Eric Weddle szóba került nálunk...lassan lejár a határidőEzt nem csak Schefter írta?
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Állítólag Eric Weddle szóba került nálunk...lassan lejár a határidő