Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
ahogy olvasgatom a játékosok fogadkozását, hogy kijavítják a hibákat, meg 30 pont lenne a reális meccsenként az offense-től, egyre inkább reménykedek, hogy ezt a két meccset és különösen a remek Raiders ellenit most hozni fogjuk
több mint 9 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RB
Várhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79
Mitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.
Soldados
Nekem Golden jateka jobban tetszik eddig. Ha Allen egeszseges akkor is szivesebben latnam Goldent a palyan.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79
Mitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Soldi emlegette Joe Thomast ha jól emlékszem:

profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/03/report-broncos-offered-browns-a-first-round-pick-for-joe-thomas/

😊
több mint 9 éve
5,5 pontos favoritok vagyunk Vegasban az Oak ellen...ez elég gáz ismerve mennyi meccset nyerünk mostanában favoritként...
több mint 9 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...
Klaci79
Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Mai napig nem értjük miért tartotta meg Fisher olyan sokáig a roster-en.
Pizsama
3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.
Soldados
Hidd el, 1 snap is túl sok ennek a srácnak, mert rögtön felköhögi a labdát...
több mint 9 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Klaci79
Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Pizsama
Vele is csak tobben vagyunk. Ha odajutnank, hogy D-Will kidolne akkor ugyanugy szarban leszunk mint tavaly mikor Bell kidolt rendes backup nelkul.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79
Pizsama
3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Klaci79
több mint 9 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀
Klaci79
Allen öreg, mint az országút. Kell SS.

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀
Klaci79
Hetedik körösen akár még el is fogadnám a "későn érő" titulust, így azért még rágnom kell kicsit, hogy lecsússzon a torkomon. 😀
több mint 9 éve
több mint 9 éve
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊
Klemó
Én inkább 2 OLB-t (Dupree még lehet az egyik) és egy SS-t mondanék. Ha ez megvan, nem kell shutdown CB. Papíron ligaszar CB-ink vannak (Gayt leszámítva), mégis teljesítenek, mert az elmúlt évekkel ellentétben van nyomás. Én nem a shutdown CB-kben hiszek, hanem a nyomásban, lásd 2008-at. 😊 A DL-t meg jelenleg is kiválónak érzem, Tuitt és Heyward mellett McLendon teljesen jó. Szóval ehhez a DL-hez kifejlődne 2 klasszis OLB, akkor lenne itt brutális D, s akkor nemcsak a TO-k nőnének még tovább, hanem a stopok is meglennének. Plusz kéne még egy futás ellen bitang jó SS és akkor meg is van a liga best Def. 😊

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünk
Klaci79
nálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
malkav
és pitta 6.5M még nem is esett szó 😛
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünk
Klaci79
nálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nézzük a pozitívumokat:
1. Butlerrel coach D után is van élet
2. Egy fiatal D-vel
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊
4. a WR corpunk elit
5. RB corpunk elit
6. és itt is fiatalság van

SZÓVAL én nem vagyok hajlandó keseregni a Bell IR után sem. Ha nem most hát jövőre összeállunk és csapatunk!, A Bell sérülés után pedig azt gondolom a nyomás csökkent és ez a sebzett vad is veszélyes lehet mindenkire. Nem szoktam ilyet mondani de én biztos győzelmet várok jövő héten. Aztán meglátjuk...
több mint 9 éve
Soldi, hogy látod a jövőhetet? Ki-ki meccs?
Amadeus91
Az. Nekünk mindenképpen must win game. Ha nyerünk, akkor 2 meccs fórunk van az Easten kívüli érdemleges csapatokkal szemben, ha bukunk két meccs hátrányunk lesz. Hát nem mindegy. De tulajdonképpen a Raiders is ugyanebben a cipőben van, szóval az a csapat, amelyik nyer, a volán mögé kerül a WC-helyeket illetően, amelyik bukik az legalább két lépés hátrányba. Én ezt mondom már 2 hete, hogy furcsa mód ezúttal a Bengals elleni csoportrangadó egyáltalán nem volt fontos, ellenben a Raiders-meccs élet és halál kérdése nagyjából.

Hogy mi lesz a meccsen? Erre most tippelni se nagyon merek. Nehéz is lenne. Maradjunk annyiban, hogy két fontos kulcsa van a meccsnek Steelers-szempontból:
1. Ben jobb legyen, mint a mostani visszatérésekor (ez így lesz szerintem, de még mindig nem lesz csúcsformában)
2. a Steelers D szerezzen labdát (ehhez jól jönne Tuitt esetleges visszatérése, illetve ha a meccs elején mi kerülnénk előnybe).

+1: én Bell hiánya miatt nem aggódom ezen a konkrét meccsen, DeWill megfelelő pótlás. Persze nem ugyanaz a szint, de olyan minőségi pótlás, hogy ezen nem múlhat a meccs. Bell hiánya hosszútávon (a hátralévő 8 meccset egyben nézve) és az esetleges PO-szereplés során lesz nagyon fájdalmas, nem pedig egy konkrét meccsre vetítve.

Ha ez a kettő megvalósul, akkor szoros Steelers W-t prognosztizálok. Ha csak az egyik nem valósul meg, akkor a Raiders nyer szerintem.

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Soldi, hogy látod a jövőhetet? Ki-ki meccs?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Állítólag Eric Weddle szóba került nálunk...lassan lejár a határidő
Klaci79
Ezt nem csak Schefter írta?
Razi
"csak"? 😀
Nem tényként közöltem és sajnos nincsenek jobb súgóim...úgyhogy tőle hallottam én is
Klaci79
Ahogy én olvastam ez csak eg yilyen mi lenne ha scenárió volt de végén ott volt, hogy 30 éves safetyért ekkor pénz kifizetni kb. zero esély😊 Sztem CB nagyonbb need lenne de szerintem nincsen target ide😕
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Upgrade lenne, de sem Will Allen, sem Golden nem katasztrofális, hogy trédeljünk safetyért, úgyhogy én kizártnak tartom.

több mint 9 éve
Klaci79
Razi
"csak"? 😀
Nem tényként közöltem és sajnos nincsenek jobb súgóim...úgyhogy tőle hallottam én is
több mint 9 éve
Klaci79
több mint 9 éve