Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
"Bouchette szerint a csapat Harrison ügynökének hétfői nyilatkozatára reagálva értesítette JH-t, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira."
Te írtad.

Ezt én úgy értelmeztem, hogy nem kell. Semennyiért.Jan
Amit az előző hsz.-emben írtam, az még arra az időszakra vonatkozott, amikor Harrison a Steelers játékosa volt. Bár azt hittem, ez egyértelműen kiderült. Amit idéztél, az már akkor volt, amikor Harrison FA-ként próbálta "visszakönyörögni" magát.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Harrison 2 év alatt $4,45 milliót kereshet a Bengalsnál. Ha elfogadja a Steelers által felajánlott 30 %-os fizetéscsökkentést, úgy 1 év alatt kapott volna $4,6 milliót.....patriksteelers
Nemrég, amikor JH nyilatkozta hogy akár vissza is jönne, a csapat azt válaszolta, hogy nem tart rá igényt.

Ezek ismeretében nem tudom nem feltenni a kérdést, hogy először miért akartunk 4,6 milliót adni egy olyan játékosnak, akire egyébként nem is tartunk igényt?Jan
Akkor fussuk át újra...

Az téves állítás, hogy nem tartottunk rá igényt. Igényt tartottunk rá, csak nem akkora összegért, amennyi eredetileg járt volna neki, mert annyit nem ért nekünk. Egyből elbocsáthattuk volna, de nem, felajánlottuk neki a paycutot, azaz hogy olyan összegért maradhat, amennyit az FO szerint megér. Nem fogadta el a fizetéscsökkentést, azt hitte, máshol többet kaphat, mi pedig kitettük, mert a megtartása olyan összeggel járt volna, amit nem engedhettünk meg magunknak.vassadi
"Bouchette szerint a csapat Harrison ügynökének hétfői nyilatkozatára reagálva értesítette JH-t, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira."
Te írtad.

Ezt én úgy értelmeztem, hogy nem kell. Semennyiért.
több mint 11 éve
Harrison 2 év alatt $4,45 milliót kereshet a Bengalsnál. Ha elfogadja a Steelers által felajánlott 30 %-os fizetéscsökkentést, úgy 1 év alatt kapott volna $4,6 milliót.....patriksteelers
Nemrég, amikor JH nyilatkozta hogy akár vissza is jönne, a csapat azt válaszolta, hogy nem tart rá igényt.

Ezek ismeretében nem tudom nem feltenni a kérdést, hogy először miért akartunk 4,6 milliót adni egy olyan játékosnak, akire egyébként nem is tartunk igényt?Jan
Akkor fussuk át újra...

Az téves állítás, hogy nem tartottunk rá igényt. Igényt tartottunk rá, csak nem akkora összegért, amennyi eredetileg járt volna neki, mert annyit nem ért nekünk. Egyből elbocsáthattuk volna, de nem, felajánlottuk neki a paycutot, azaz hogy olyan összegért maradhat, amennyit az FO szerint megér. Nem fogadta el a fizetéscsökkentést, azt hitte, máshol többet kaphat, mi pedig kitettük, mert a megtartása olyan összeggel járt volna, amit nem engedhettünk meg magunknak.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan

Ezek ismeretében nem tudom nem feltenni a kérdést, hogy először miért akartunk 4,6 milliót adni egy olyan játékosnak, akire egyébként nem is tartunk igényt?
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Harrison 2 év alatt $4,45 milliót kereshet a Bengalsnál. Ha elfogadja a Steelers által felajánlott 30 %-os fizetéscsökkentést, úgy 1 év alatt kapott volna $4,6 milliót.....

több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.

Arckönyvön bejegyzés:"Yea and I just finished my leg workout!"

Mi lenne ha karra is gyúrna??
Óriási arc..😊
több mint 11 éve
David Johnsonnal tight endként számolunk.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Legalább nem varjú, én a Cincit nem utálom, és sok sikert neki erre a két évre. Neki is furcsa lesz biztos vagyok benne, viszont ellenünk sokkal nehezebb is, mert a társak pontosan ismerik minden rezdülését.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
És akkor JH nyom egy bullrush-t Gilberten..😊

Szeretettel fogják fogadni a Heinzen,ez nem kérdés,de rettenet furcsa lesz a másik mezben..
több mint 11 éve
lehet valamit tudni arról, hogy hogyan javul Miller sérülése ???

több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Bengals signed OLB James Harrison, formerly of the Steelers.vassadi
Hát ez egy lórugás a sosrstól. Ha már eltávozott tőlünk csak annyi lett volna a kívánságom, hogy ne varnyú vagy sittes mezben térjen vissza a Heinz Fieldre. Erre most Cincin. Ááááh.............

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Bengals signed OLB James Harrison, formerly of the Steelers.vassadi
Rasztakurvaretkesmindenitavilágnak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bengals signed OLB James Harrison, formerly of the Steelers.
több mint 11 éve
A Titans ellen 19.00 kor játszunk kick offot, vagyis tudunk gyűlni szép számmal, az októbert meg tudjuk zárni a Pats ellen ami megint egy hatalmas bulit ígér 😀
több mint 11 éve
Redman aláírta a tendert.
több mint 11 éve
már megint tök korai a bye weekünk :S  fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/603810_561417030556898_1970424990_n.jpgpatriksteelers
A londoni kirándulás miatt van, úgyhogy ez most - kivételesen - teljesen jó így. Összességében szerintem nincs különösebb gond a menetrenddel, kiegyensúlyozottnak tűnik. A vége lesz meredek, 4 forduló alatt Ravens, Bengals, Packers, és idén talán még a Dolphins is playoff contender lehet. A Browns elleni zárás már unalmas, a hollók elleni primetime meccs hálaadáskor viszont kimondottan tetszetős.
több mint 11 éve
már megint tök korai a bye weekünk :S  fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/603810_561417030556898_1970424990_n.jpg

több mint 11 éve
1,323-at foglalt volna idén, de a ez hatalmas ugrással 😀 ez 1,4 -re ugrott. Nem volt rossz üzlet 😀
több mint 11 éve
Adam S twittjéből már a számok is ismnertek:
Steelers gave DT Steve McLendon signed a 3-yr deal with max value of $7.25 mil, including $1.675 million guaranteed. $5 mil in first two yrs
több mint 11 éve
The Pittsburgh Steelers have signed restricted free agent nose tackle Steve McLendon to a three-year contract, the team announced today.
És már vége is az el sem kezdődött sztorinak 😀
"steelers.com"
több mint 11 éve
Hát, nem lennék boldog, kiegészítő ember, de legalább őt már láttuk játszani és az NT még nagyobb need lenne, már nem csak kezdő, hanem kiegészítő játékos szinten is
több mint 11 éve
McLendon tegnap a Packers-nél járt viziten. Mivel UDFA volt, érte még kompenzációt sem kapnánk, ha esetleg offer sheettel kínálnák meg a sajtfejűek, és mi nem matchelnénk.
több mint 11 éve
Merril Hoge fogja bejelenteni a drafton a második körös pickünket.
több mint 11 éve
Újabb látogatók:
Eddie Lacy, RB (Alabama)
Tavarres King, WR (Georgia)
Justin Brown, WR (Oklahoma)
több mint 11 éve
Nekem mindegy volt, hogy megtartjuk vagy elengedjük, mindkét alternatívának vannak előnyei és hátrányai. Így most buktunk 1,177 millió cap space-t a "semmiért", de legalább Brown mögött nem csak újoncok és "öregek" lesznek, hanem egy olyan elkapó is, akire remélhetőleg stabil WR2-ként lehet számítani. És még Ben is örül.

Cap ügyileg most úgy fest a helyzet, hogy egészen pontosan 742.760$ helyünk van, és június 1-jéig ennyiből kell gazdálkodnunk (hacsak nem lesz újabb átstrukturálás), mert a Colon kivágásával felszabaduló valamivel több, mint 5 millió dollárt csak akkor írják jóvá. Szóval ha még a draft előtt vagy közvetlenül utána akarunk FA-t igazolni, akkor azt csak veterán minimumhoz közeli összegért tudjuk megoldani. Bradshaw például, aki a hírek szerint még a draft előtt tesz nálunk egy második látogatást, nem biztos, hogy beleférne.

Kérdés, hogy Sanders-szel mi az FO szándéka: játszik idén 2.5 millióért, aztán jövőre UFA lesz, vagy megpróbálnak vele már most hosszútávú szerződést kötni. A szabályok értelmében egy új kontraktus esetén sem lehetne a mostani 2.5 milliónál alacsonyabb az idei base salary-je, de ha maradna is ez a szám, ezt még növeli a signing bonus évre leosztott része, úgyhogy valószínűleg vele is csak júniusban kezdenének el egyezkedni a szerződéshosszabbításról, amikor már van mozgásterünk. Displacementet is beleszámítva a rookie-k 2 milliónál többel aligha terhelik majd a capet, kb. ugyanennyit nyilván félretesznek majd a szezonra (ha pl. sérülés miatt igazolni kell valakit), úgyhogy megoldható Sanders hosszútávú szerződése, csak akkor komolyabb FA-igazolásra már nem igazán számíthatunk.