Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Kaboly mintha azt írta volna,hogy Worilds marad backup,csak mostmár Jones mögött..
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem azzal van a baj, hogy OLB-t húztunk, a draft előtt számtalanszor leírtam én is, hogy ez az egyik, ha nem a legnagyobb hiányposztunk. Engem konkrétan a kiválasztott játékos aggaszt.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Feltételezve hogy 1/17-re nem backup-ot húztunk, jövőre lesz a 2 OLB posztra 3 kezdőnk.

Tekintve hogy Worilds eddig nem sokat mutatott, és Woodley sem parádézik (ahhoz képest hogy mi pénzt kap), remélem ők is felmérik a helyzetet, és ez motiválni fogja őket abban, hogy idén a földbe gyúrjanak minden qb-t. 😊

Ha viszont idén kiderül hogy Worilds bust, akkor meg azért jó hogy behúztuk a srácot.

(nem tudok semmit erről a Jones gyerekről, de ha a FO azt mondja hogy tuti pick, én elhiszem nekik)
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
élesztŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Mindig túl voltunk töltve lájmbekkerből, most kerültünk oly szituba, hogy fogyós lett. Egyértelmű volt. Akár BPAra is, a legmagasabban jegyzett OLB prospect, aki ráadásul játszott a szisztémába, most nézzetek BTSCt ott leírjálk Löbó szerint a posztját. Annyi. Vénasszonyok..............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Colbert nyilatkozata alapján szerintem Jones top 3-ban volt a Steelers boardján. A GM azt mondta, a combine-on egyáltalán nem beszéltek vele, mert eleinte semmi esélyt nem láttak arra, hogy lecsúszhat 1/17-ig. Ez akkor változott meg, amikor a Georgia pro day-en Jones elég gyér 40 yardos időt futott, a positional drilleken viszont lenyűgözte az edzőket, rögtön ezt követően pedig le is szerveztek az ügynökével egy privát workoutot.

Azzal nem értek egyet, hogy Jones esetében a legnagyobb rizikó az egészségi állapota. Ha a stáb nem lenne maximálisan meggyőződve arról, hogy az a bizonyos sérülés már teljesen a múlté, akkor nyilván nem vállalták volna a kockázatot az első körben történő kiválasztásával, és ezt Colbert is elég világosan kijelentette: "Certainly we’re very comfortable with his medical status, or we wouldn’t have made that pick."

Ami valójában kérdésessé teszi, az a játéka; én továbbra is tartom, amit itt írtam róla. Eleinte nem hiszem, hogy jelentős hátrányunk származna abból, hogy őt draftoltuk más OLB prospectek helyett (kivéve, ha Woodley vagy Worilds megsérül), mert pl. újonc évében más is csak szituációs pass rusherként jutott volna szóhoz, azzal kapcsolatban viszont komoly kétségeim vannak, hogy Jones hosszútávon, kezdő 3-4 OLB-ként is beválik-e.

Továbbra is azok közé tartozom, akik nem örülnek ennek a választásnak. De még mielőtt valaki félreértené: nem azt mondom, hogy biztosan bust lesz Jones, de nála jobb, ígéretesebb prospectek is voltak a poszton, még 1/17-nél is. Bízom az edzőkben, elvégre LeBeau-nál jobb DC-t és Butlernél jobb LB coach-ot nehezen találnánk a ligában, és Jones számára még az is előnyt jelent, hogy college szinten is 3-4-es sémában játszott. Viszont ez a pick minőségileg közelében sincs pl. a Heyward- vagy DeCastro-féle húzásnak - to say the least.

Mit várok a mai naptól:
Maradt bent több olyan játékos is, akiből könnyen nr. 1 WR lehet az NFL-ben, lásd Hunter, Woods, T. Williams, Patton, én nem ellenezném a második körös WR picket sem. Woods-ért rajongok a legkevésbé ebből a négyesből, de szerintem ha Colberték egy elkapó draftolását preferálják, és 2/18-nál ő még bent van, akkor ő lesz a választott. Nehéz megmondani, hogy a stáb mennyire kezeli hiányposztként az NT-t, itt is maradtak még ígéretes prospectek (J. Williams, Jenkins), szóba jöhet még az RB (Lacy, Bernard, de JJ után már a late riser Johnathan Franklinen sem lepődnék meg), a safety-knél pedig csak Cyprien képviselne jó value-t a második körben, neki viszont annyira nem örülnék.
több mint 11 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
Állítólag ha nem Jonest, akkor Floydot választottuk volna az első körben. Szerintem, ha valaki, akkor pont ő nem illene a Steelers védelmébe.
Hasonló okokból vagyok ennyire Jenkins pártján NT poszt tekintetében: ideális Hampton utód méretre és mozgásra egyaránt.
több mint 11 éve
Csináltam magamnak egy kis listát posztonként, hogy kik azok a még bent lévők közül, akiket szívesen látnék a Steelers mezében a következő idénytől:

QB: Dysert
RB: Ball, Lacy, Michael, Bernard, Randle, Lattimore, Franklin, Bell, Graham
WR: Allen
TE: Kelce, Ertz, Reed, Escobar
OL: -
DL: Jenkins, Hankins, Williams, Geathers, Hughes
LB: Brown
CB: Banks
S: Cyprien, Rambo, Miles
K, P: -

A tökéletes első 3 kör ez lenne számomra idén: 1. Jones (pipa), 2. Banks/Allen, 3. Jenkins (későbbi körökben meg milyen jó lenne Ball/Michael, Rambo/Miles). Aztán majd felébredek egyszer! 😉
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én NT + RB draftot szeretnék (Hankins + Lacy az álom, bár gyanúsan Lacy nem csúszik 3. körig, dehát ki tudja)
több mint 11 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Azt hiszem, én vagyok az egyedüli ember itt, aki nagyon örül Jarvis Jones kiválasztásnak - így már érthető miért nem ragaszkodtunk Harrisonhoz, mert érezhető volt, hogy a pénz mellett más oka is volt ennek -, pedig nálam jobban kevesebben nem szerették volna őt mondjuk úgy még másfél hónapja. Majd odáig jutott nálam, hogy Joeckel és Lotulelei mellett/mögött a kedvenc első körös választásommá vált, bár a betegsége kissé aggasztó lehet hosszú távon. Lehetett látni, hogy szinte semmit sem gondolkoztunk rajta (miután a Saints végül kihagyta Vaccaro miatt), azonnal bent volt a pick. Higgyétek el, hogy nagyon jó lesz! 😉

A második körben gyanítom, hogy érik - ha bent lesznek - egy CB (pl. Banks) vagy WR (pl. Allen) , esetleg S (pl. Cyprien vagy Swearinger, de megszerettettétek velem a csodálatos nevű és tetkójú Rontez Milest, így neki örülnék egy hátsó körben), talán-talán TE (pl. Ertz, Escobar vagy Kelce, bár inkább csak a harmadik körben kéne) pick, de én továbbra is nagyon szeretnék NT-t (első sorban John Jenkinst - de ha ő esetleg harmadik körben elhozható lenne, az persze még jobb lenne -, Hankins, Williams).

Na nem mintha sok ráhatásom lenne a dolgokra, de eddig nagyon elégedett vagyok: A. 😊FranzFerdinand
Én veled értek egyet abszolút Jones ügyben. A legnagyobb és legfontosabb hiányposztra jött én bízok benne, hogy okkal ilyen magasan taksált OLB. A legnagyobb rizikó benne kétségtelenül az a betegség, reméljük nem jön elő jobban, nem járunk úgy, hogy kidobott pick volt. (Jobban örülök neki, mint ha Anash csúszott volna eddig)

Nálam is nála jobb csak Lotulelei vagy Vaccaro lett volna, bár utóbbi nem hiányposztra jött, illetve előzőnek is van valami betegség gyanúja (szív).
2. körben remélem NT lesz. Hankins és Williams és Jenkins-ből jó lenne egyet behúzni.
S húzás talán még mindig korai lenne, de nagyon nem lennék szomorú ha általad írtak közül egyik (Cyprien vagy Swearinger) sikerülne megfogni. Bár itt az előző kétlem, hogy lecsússzon hozzánk, már az is nagyon nagy meglepetés, hogy nem ment ki eddig.
Remélem csak max 3. körben húzunk WR vagy TE-et. Továbbá RB draft csak hátsó körös legyen, én nagyon bízok Dwyer és Redman duóban (Igaz Lacy szimpatikus futó az idei classban)

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
dontbad, robi nemszereti, de ettűl még lehet jó. Rizikó, de most az kell, pirítani.

több mint 11 éve
Aludtam rá nem egész 2 órát, továbbra is rossz pickenk tartom, aztán remélem majd megcáfol engem.
több mint 11 éve
Azt hiszem, én vagyok az egyedüli ember itt, aki nagyon örül Jarvis Jones kiválasztásnak - így már érthető miért nem ragaszkodtunk Harrisonhoz, mert érezhető volt, hogy a pénz mellett más oka is volt ennek -, pedig nálam jobban kevesebben nem szerették volna őt mondjuk úgy még másfél hónapja. Majd odáig jutott nálam, hogy Joeckel és Lotulelei mellett/mögött a kedvenc első körös választásommá vált, bár a betegsége kissé aggasztó lehet hosszú távon. Lehetett látni, hogy szinte semmit sem gondolkoztunk rajta (miután a Saints végül kihagyta Vaccaro miatt), azonnal bent volt a pick. Higgyétek el, hogy nagyon jó lesz! 😉

A második körben gyanítom, hogy érik - ha bent lesznek - egy CB (pl. Banks) vagy WR (pl. Allen) , esetleg S (pl. Cyprien vagy Swearinger, de megszerettettétek velem a csodálatos nevű és tetkójú Rontez Milest, így neki örülnék egy hátsó körben), talán-talán TE (pl. Ertz, Escobar vagy Kelce, bár inkább csak a harmadik körben kéne) pick, de én továbbra is nagyon szeretnék NT-t (első sorban John Jenkinst - de ha ő esetleg harmadik körben elhozható lenne, az persze még jobb lenne -, Hankins, Williams).

Na nem mintha sok ráhatásom lenne a dolgokra, de eddig nagyon elégedett vagyok: A. 😊
több mint 11 éve
Robi véleménye még a draft előtt jóval JJről:

Jarvis Jones. Nesohasemmiképpsemilyenkörülményekközöttbárkitcsakőtne. Tömören. A szinonima szótárban a merev és a túlértékelt mellett is az ő neve szerepel. Konkrét pass rush technikája nincs, borzalmasan merev, túl egyenes testtartással játszik, emiatt nehezen boldogul a blokkokkal sokszor. A változatos, kreatív Dawgs Dből jön, az ide-oda ugrálós stílusából és egyenes irányú gyorsaságából élt eddig, de ez kevés a profiknál. 43 OLB inkább, ha már valami kell legyen.Robilluma
több mint 11 éve
Bárki, még WR is, de pont Jarvis Jones.... Ne legyen igazam, de kurvára szomorú vagyok...
több mint 11 éve
:: HIBÁS KÉP ::Ezredesúrnak jelentem a pót FO sem never nem hibázik. JARVISJONES

több mint 11 éve
1/17: Jarvis Jones 😕
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
OLB pick...varhato volt 😊
több mint 11 éve
kene par ilyen OT a csapatba, mint ez a nr1 pick...
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Jelen..😊
több mint 11 éve
hello. ki az aki itt steelers szurkolokent kovetni fogja a draftunkat a ma?gabistar
ha a gyerekek elalszanak addigra, akkor bekapcsolom a TV-t es vegignezem a draftot, eletemben eloszor! 😊
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
hello. ki az aki itt steelers szurkolokent kovetni fogja a draftunkat a ma?
több mint 11 éve
Sziasztok!

Nagyon ritkán szoktam ide írni, de olvasni szinte minden nap feljövök, ezért először is köszönöm azoknak, akik nap, mint nap szállítják ide a friss híreket, infókat.

Valószínűleg nem a Steelers időszaka fog most jönni. Semmi baj, volt már ilyen. Amióta én drukkolok a csapatnak, már azóta is (lásd az ezredforduló táján). Lehet, hogy most egy nagyobb hullámvölgy következik, de bízom abban, hogy az az idő már nem jön vissza soha, amikor 1-2 emberrel beszélgettünk szemérmesen a Steelersről nem túl szakmai alapon az nfl.hu legelső változatán. 😊 Örülök neki, hogy "divatcsapat" (milyen hülye egy kifejezés, hiszen vagy mindenki az, vagy senki sem, hiszen ez a sport maga is a látványról és a sztárokról szól, így valamennyire a divatról is) lett a Steelers. Így talán abban az időszakban is népszerű tud maradni itthon is, amikor nem fog menni. Szerencsénk volt, hogy egy olyan időszakban voltunk ennyire sikeresek, amikor a Sport TV jóvoltából rengeteg ember kapott rá erre a sportra, így ez a Steelresnek sok szurkolót hozott. Ha sokan nem is fogják kedvelni a várhatóan sikertelen éveket, amik most jönnek, látva ezt a fórumot vagy a hazai Steelers oldalt, biztos vagyok benne, hogy mindig megmarad egy jelentős mag. Jó érzés, hogy olyan csapatnak drukkolok, ami nem csak nagy múltú és sikeres, de még népszerű is itthon. 😊
Másik nagy örömöm, hogy sokan közületek úgy beleásták magukat ebbe a sportba, hogy még az is tanulhat tőletek, aki mondjuk 20 éve néz meccseket. Ez a fő oka a passzivitásomnak, hiszen mindent elmondtok ti helyettem, sokat nem tudnék hozzátenni, úgyhogy hálás vagyok azért is, hogy megkíméltek egy csomó gépeléstől. 😊

Valamit azért mégis hagyj írjak a csapatról és a draftról is.
Van több ismerősöm is az USA-ban, akik közül van olyan,aki valamilyen szinten kapcsolatban van a Steelers-szel. Ő tőle tudok olyan pletykákról, hogy két játékosért biztosan oda van a Steelers (de valószínűleg többért is), akik közül az egyik Ansah, a másik Jarvis Jones. Amennyiben valamelyik bent lesz még, ki fogjuk választani. Eleinte egyik megoldásnak se örültem, mert egyiket túl nyersnek, képzetlennek, másikat sérülése miatt kérdésesnek tartottam, így ezek számomra kockázatos picknek tűntek első körben.
Az igazság az, hogy elég konzervatív a felfogásom a játékhoz (alapvetően a futójáték és a védelem nyűgöz le), így ez draftra is igaz. A hiányok betömését várom első sorban, a lehető legbiztonságosabb választásokkal, mert szerintem az a csapat BPA-zzon, amelyik alapvetően nem rendelkezik nagy lyukakkal a keretében. A Steelers most nem ilyen, mert gyakorlatilag akárhova húz, az jó, így viszont nem szabadna arra az egy-két posztra luxus pickeket elszórni, ahol még mindig jól áll.
Pont ezért tetszett nagyon például vassadi hozzáállása, mockja(i), de főleg azok, ahol első körben Harrsion pótlását tekintette fő feladatnak, a másodikban pedig kedvencem, Casey Hampton (mindig meglep, hogy mennyire kevesen beszélnek róla itt dicsérően, pedig korszakos NT, aki minden értelemben hatalmas űrt fog hagyni maga után) pótlására fókuszált Tulajdonképpen első körben örülök én szinte bárkinek, ha második kör után itt lesz Jenkins, Hankins, Williams hármas közül valamelyik (Lotuleleire gondolni se merek, mert ő már az első kör közepén se lesz bent szerintem), de legjobban mégis talán egy OLB-nek örülnék.
Sokáig nagyon nem akartam Jarvis Jones-t. Azóta viszonylag sok elemzést olvasok és videókat nézek róla. Engem megvett. 😊 Ma már ott tartok, hogy nagyon örülnék, ha ő kerülne a Steelershez, szerintem meglenne a helye a 3-4-es védelemben, sőt a kezdeti vélekedéssel szemben, ott lenne meg igazán csak a helye. 😉
Tudom, hogy szükség lenne WR-re, CB-re, S-re, TE-re, RB-re stb., de valahogy én most a DL-re fókuszálnék az első két körben (viszont hátsó körökben nem bánnék akár egy QB draftot sem - bár erősen luxus jelenleg -, főleg ha az kisebb csoda folytán az a Zac Dysert lenne még elérhető, aki idővel talán megfelelően tudná pótolni Big Bent, mert játékstílusa már most is emlékeztet rá). Ami biztos, túl sok ahhoz most a lyuk a csapatban, hogy ezt egy jó drafttal be lehessen tömni, de törekedni kell rá.

Remélem, hogy sokan fent lesznek ma közületek is, úgyhogy mindenkinek izgalmas draftot és A+-os Steelerst kívánok ! 😉

(Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, de mentségemre szóljon, hogy ritkán teszem, ráadásul a topic se pörög mostanában igazán.)
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
És a presztízs is játszhat még...
Mi adtunk papírt, nem kellett, akkor már te sem....

Ettől még mindkettőtöknek igaza van... 2 év 4,5 misi még itt is lehetett volna... FA-ként "visszakönyörögve". Amúgy JH már nem olyan "fényes", mint pár éve... runstufferként meg azért már nem biztos, hogy ért volna 7,5-9 misit (5m dead + 1év/4,5, vagy 2 év 4,5).

Érdekes lesz, hogy JH kivirágzik-e újra... sztem nem, akkor meg jó döntés... csak pótolni kell...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Márciusban kellett volna 4,5 milláért, áprilisban meg nem kellett 4,5 milláért. Ez milyen szakmai döntés?Jan
Mert a kivágásával keletkezett kb. 5 millió dead money, ha visszahozzuk 4,5 millióért, akkor kb. ugyanott vagyunk (nagyjából fél millió $ eltéréssel), mintha megtartottuk volna az eredeti szerződésével.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
"Bouchette szerint a csapat Harrison ügynökének hétfői nyilatkozatára reagálva értesítette JH-t, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira."
Te írtad.

Ezt én úgy értelmeztem, hogy nem kell. Semennyiért.Jan
Amit az előző hsz.-emben írtam, az még arra az időszakra vonatkozott, amikor Harrison a Steelers játékosa volt. Bár azt hittem, ez egyértelműen kiderült. Amit idéztél, az már akkor volt, amikor Harrison FA-ként próbálta "visszakönyörögni" magát.vassadi
Nézd, én tudom hogy mit írtam, 😊 de megpróbálom másképp megfogalmazni.

Van egy játékos, akinek ajánlunk x összeget.
Pár héttel később ugyanerre a játékosra azt mondjuk, hogy nem tartunk igényt rá, kevés pénzért sem. Ebben van egy ellentmondás.

Ha ennek a csapatnak nincs szüksége erre a játékosra, akkor miért ajánlottunk neki 4,5 milliós szerződést? Ha szükség van erre a játékosra, miért nem szerződtünk vele, amikor visszajött volna?

Márciusban kellett volna 4,5 milláért, áprilisban meg nem kellett 4,5 milláért. Ez milyen szakmai döntés?

Tudom hogy most már fölösleges ezen rágódni, de itt mindenképp volt egy hibás döntés. Vagy az első vagy a második.