Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
The Pittsburgh SteelersI am thankful and blessed to be in a position to play my entire career in Pittsburgh
Here's to many more memories of #TroyBeingTroy....We have signed Troy Polamalu to a new three-year contract.
VIDEO: stele.rs/1ds0JBCpolamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hampton. De ő is csak azért mert a fizikai adottságából adódóan egész egyszerűen olyan őserő volt benne.Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.BazzaniNagy butaság lenne a részünkről őt elengedni. Kiesel egy évet még simán el tudna játszani bár tény, hogy már ő se azon a szinten van, ahol 3-4 éve még volt. Mondjuk nem tudom mennyire köszönhető ez annak is, hogy már nem Harrison játszik mellette, mögötte. De ha nem is ennek tudható be, hanem a korának még így is jobb a többi posztján szóba jöhető DE-nél, mint pl Hood. És ha még az idei drafton korán húznánk a D-line-ba valakit, bevallom őszintén én nem emlékszem mikor sikerül utoljára olyan játékost hozni aki azonnal bevethető lett.
Nyilván van az a fizetés amit nem tudunk megadni neki, de nagyon bízom benne, hogy ilyen hibát nem követünk el.Klaci79
Front-7-be nálunk nem lehet egyből berobbanni. Min 2-3-4 év.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Kiszel a tündibündi, na ami nektek van, az meg szakállvokál Brett Keisel hogymercsak kötekszekszikölök, de jóllesik... Bundáscica érdekes lőn nála, de neeem, de nem fog megtörténni, viszont monnyuk oda legalább szúrna Mr.BírdaBrett...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Lehet. 😊Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.Bazzanió az öreg mormon rendetvágna az agyakba gyorsan, gondolom Ancsa miatt menne, köll egy utód!sutianap
Valahogy nem tudom elképzelni 35 évesen ebben a fiatal DL-ben.
több mint 11 éve
Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.Bazzanió az öreg mormon rendetvágna az agyakba gyorsan, gondolom Ancsa miatt menne, köll egy utód!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.BazzaniNagy butaság lenne a részünkről őt elengedni. Kiesel egy évet még simán el tudna játszani bár tény, hogy már ő se azon a szinten van, ahol 3-4 éve még volt. Mondjuk nem tudom mennyire köszönhető ez annak is, hogy már nem Harrison játszik mellette, mögötte. De ha nem is ennek tudható be, hanem a korának még így is jobb a többi posztján szóba jöhető DE-nél, mint pl Hood. És ha még az idei drafton korán húznánk a D-line-ba valakit, bevallom őszintén én nem emlékszem mikor sikerül utoljára olyan játékost hozni aki azonnal bevethető lett.
Nyilván van az a fizetés amit nem tudunk megadni neki, de nagyon bízom benne, hogy ilyen hibát nem követünk el.
több mint 11 éve
Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.
több mint 11 éve
Williams fejlődött, de összességében teljesen súlytalan volt. Nem véletlen, hogy a def snapek kb alig 1/3-ban volt fenn a pályán és sokszor inkább Troy játszott ILB-t... Ez elő nem fordulhatott volna Foote esetében. Ez persze érthető, hisz rookie volt, márpedig a mi rendszerünkben még másod-, harmadébvesnek sem egyszerű bekerülni a kezdőként a front-7-be. Azaz nem kritikának szánom Williams felé, de ettől még a tény az tény: jelenleg, 2013-ban Williams nem volt megoldás, Foote az lett volna. Viszont az eddig látottak alapján nincs egy szinten Foote-tal sem pályán, pályán kívül pedig még úgyse. Foote nem egy playmakaer, de stabil, megbízható játékos. Williams még nem az.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hopptezsiga!Ahogy vártam is.
Fút vissza vetminér...sutianap
Bár én a detroiti kiruccanása előtt már lemondtam róla, én azzal vitatkoznék Ádival, hogy tudjuk őt pótolni, szerintem jobb lett, miután visszajött - már a detroiti önmagához képest😊, nálam nem csak leadership volt a kalapban, bár ha csak azt nézzük, akkor az meg nagyon kell még, mivel Farrior már nincs ugye.
szerk: Süti, ez merre, mer én nem látok még offisült.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Azért ez logikusnak tűnt. Ma a kórházba autózva pont ezen gondolkodtam, hogy a Foote vet minért jöhetne vissza, meg Kiesel is. Kiesel írta, hogy együtt kezdtek 2002-ben és sok szerencsét kívánt neki. Az is az eszemben járt, hogy ha nem maradnak akkor együtt jelentik be a visszavonulást. Ez azért örömhír.
több mint 11 éve
Hopptezsiga!Fút vissza vetminér...

több mint 11 éve
Levi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.SoldadosFoote sem volt épp klasszis, Williamsen pedig a szezon előrehaladtával látszódott a fejlődés, és most lesz még egy teljes offseasonje, hogy tovább javuljon, úgyhogy szerintem Foote kivágása "csak" leadership szempontjából lehet komolyabb veszteség, a pályán pótolni tudjuk őt.
több mint 11 éve
Őt én is sajnálom.Viszont nem tudom mi lehet mögötte, de gyanítom, hogy a vezetés tervszerűen csinálta. Arra gondolok, hogy esetleg a sérülése után már nem lett volna kezdő kaliber vagy tudják esetleg, hogy Spence kész játékos lesz ismét, esetleg korai ILB is benne lehet.Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.vassadiLevi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.
Viszont úgy tűnik, ma volt a csúcsnap, amikor rendbe tettük a capet, azaz mivel Ike nincs a cutoltak között, így joggal hihető, hogy komoly tárgyalások zajlanak az ő paycutjáról, tehát - a várakozásoknak megfelelően - a megtartásán fáradozunk.Soldados
Mindenesetre az elmúlt 2 hónapban nem történt összesen ennyi minden...jó volt ez a nap 😀
több mint 11 éve
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.vassadiLevi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.
Viszont úgy tűnik, ma volt a csúcsnap, amikor rendbe tettük a capet, azaz mivel Ike nincs a cutoltak között, így joggal hihető, hogy komoly tárgyalások zajlanak az ő paycutjáról, tehát - a várakozásoknak megfelelően - a megtartásán fáradozunk.

több mint 11 éve
Zajlik az élet...nem kicsit
több mint 11 éve
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.
több mint 11 éve
+ Fút + a Kertészbrón Homorúaszívem 😕

több mint 11 éve
A Levi Brown cut is megtörtént, 6.25 millió dollár szabadul fel egészen pontosan, dead money nincs.
több mint 11 éve
Akkor félre lettél értelmezve, el meg nézést kedves Sütemény barátom 😀
több mint 11 éve
Az elsőkörös projektnél JarvisJónásra célozgattam, csak Pola vette Vugylira:cool:

több mint 11 éve
Azért Wugylit bustnak nevezni sztem nem teljesen fedi a valóságot. Ő fontos láncszeme volt, még ha JH-vel támogatva is az elmúlt jó pár év D-nek. A sok sérülés cseszett neki oda, a kérdés, hogy ebből vissza tud-e jönni? Ezt az orvosi team pontosan látja tudja, a lépések ennek fényében vannak meghozva ebben biztos vagyok. Csak azért ne tartsuk meg mert első körös volt.polamaluSzerintem itt senki sem nevezte bustnak Woodley-t. 😊 Második körös volt amúgy.
több mint 11 éve
H und M -et. Itt pitylogok a LövonBell tvíten, de ki pöxöm az az Örl akinek a háromévesének annyira vereti, na, mase halunk meg hülyén. 😛Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???polamalu

több mint 11 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???
több mint 11 éve
Aztán azt is lehet gondolom jövőre trükközni, de a cap is emelkedik majd.
több mint 11 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben? 😀