Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittliMégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Dodó
253
Landry Jones érdekes pick. Most úgy beszélünk róla, hogy "jaj, ne", de 1-2 évvel ezelőtt tele volt vele a sajtó, hogy micsoda irányító, aki tuti első körös lett. Azóta valahogy eltűnt, de lehet, hogy mégse olyan rossz pick ez: van benne akár kezdő potenciál is, csak nem most, de nekünk nem is most van erre szükségünk, hanem mondjuk 2-3 év múlva, BB után. Szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy megpróbáljuk a benne rejlő tehetséget kihozni, adunk időt neki és valahogy felépíteni addigra franchise QB-nak. Szerintem ez nem lesz könnyű, de megmagyarázható ez a döntés is valahol.FranzFerdinandSzvsz elkapkodtuk, ha mindenáron őt akartuk, bent lett volna még későbbi körökben is. Amikor még vannak needjeink, akkor luxus egy ilyen pick.
több mint 11 éve
Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.
több mint 11 éve
Landry Jones érdekes pick. Most úgy beszélünk róla, hogy "jaj, ne", de 1-2 évvel ezelőtt tele volt vele a sajtó, hogy micsoda irányító, aki tuti első körös lett. Azóta valahogy eltűnt, de lehet, hogy mégse olyan rossz pick ez: van benne akár kezdő potenciál is, csak nem most, de nekünk nem is most van erre szükségünk, hanem mondjuk 2-3 év múlva, BB után. Szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy megpróbáljuk a benne rejlő tehetséget kihozni, adunk időt neki és valahogy felépíteni addigra franchise QB-nak. Szerintem ez nem lesz könnyű, de megmagyarázható ez a döntés is valahol.
több mint 11 éve
marescha
121
Mark Kaboly @MarkKaboly_Micsoda szakmai érv 😀
Landry Jones wife and Ben Roethlisberger's sister played on the Oklahoma basketball team together. "I know her well," he said
Na ezért...Blitzburgh
több mint 11 éve
Mark Kaboly @MarkKaboly_Landry Jones wife and Ben Roethlisberger's sister played on the Oklahoma basketball team together. "I know her well," he said
Na ezért...
több mint 11 éve
marescha
121
áhhh, én most nagyon el vagyok kenődve... úgy reméltem, hogy legalább a negyedikben hozunk egy NT-t, hogy csak na...Az egész Steelers draftot nem értem egyébként. 😕
Negyedik körért harmadik kört adunk. Választunk futót, és másnap már el akarjuk küldeni azt (Dwyert), akibe van némi elképzelés a keretünkben futás terén. Hozunk egy olyan QB-t, aki nem bírja a feszkót, meg ha ütik (nagy jövője van az ilyennek az AFC North-ban)... + az első körös választottunk is egy orvosi időzített bomba. Ha ez a class is olyan lesz, mint a 2008-as, akkor playoff nem lesz egy ideig...
több mint 11 éve
Én érthetőnek tartottam a draft előtt egy QB picket, de csak később, és akkor sem Landry Jones-t, kíváncsi leszek, hogy mit láttak meg benne...én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelersLandry Jones egy hulladék, ezen nincs mit szépíteni. Ráadásul 4. körben...vassadi
Bármilyen viccesen is hangzik 4. körnél, ez szerintem így egy luxus pick, ahogy nagyon drága volt Thomas is így tudva már az ellenértékét. 😕
több mint 11 éve
Dodó
253
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelersVolt ma egy érzésem, hogy Nassibot behúznánk, ha még elérhető, nade Landry Jonesért ez borzasztó sok. Nem kell nekünk CB, NT, vagy esetleg egy elkapó TE?
több mint 11 éve
marescha
121
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelersNem azért van gradkovski?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelersLandry Jones egy hulladék, ezen nincs mit szépíteni. Ráadásul 4. körben...
több mint 11 éve
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QBpatriksteelersEgy normális tényleg kéne.
több mint 11 éve
Teljesen hülyék vagyunk ezen a drafton.Arthur Brown, Jesse Williams...
több mint 11 éve
patriksteelers
560
én örülök ennek a QB pick-nek Bigben állandóan széttöri magát, kell mögé normális QB
több mint 11 éve
marescha
121
Ilyen nincs... Thomas-ért odaadunk egy jövő évi 3. kört, néhány pickkel utána pedig Landy Jones-t hozzuk. Katasztrófa.vassadiPont ezt kerestem, hogy mi a fenét adtunk a 4./14.-ért...
több mint 11 éve
És érte fel kellett jönni? A S draft bejött, csak más személyében, mint akit gondoltam. Egyébként én nem tartom őt egy rossz játékosnak, szerintem alulértékeltek, ráadásul needre is jön. Elfogadható.Shamarko Thomas, szeressük ezt a picket. 😊labyElmegy, de voltak bent nála jobb safety-k is.vassadi
Közben meg Landry Jones, QB? Ez szerintem az idei legmeredekebb pickünk... Nem jó, nem örülök. 😕
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ilyen nincs... Thomas-ért odaadunk egy jövő évi 3. kört, néhány pickkel utána pedig Landy Jones-t hozzuk. Katasztrófa.
több mint 11 éve
nem tűnik rossz picknek
" class="embed">
több mint 11 éve
marescha
121
Hát nekünk nem kell Nose Tackle?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Shamarko Thomas, szeressük ezt a picket. 😊labyElmegy, de voltak bent nála jobb safety-k is.
több mint 11 éve
Talán azért, mert nagyon bízunk Bellben, egyértelműen tényleg az új Bettist látják sokan benne. Hát... remélem! 😊Mai nap fogalmam sincs kiket fogunk húzni, de nekem Mauti (LB) gyanús. Rajta kívül még örülnék a Thomas, Rambo, Miles hármasból egy S-nek, de Williams lenne nyilván a legideálisabb választás (esetleg Hughes vagy Geathers, ha nagyobb méretű NT). Igazából itt már semmin se lennék nagyon meglepve, nem tartom kizártnak, hogy pl. lesz még egy WR pick is.