Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Az is lehet, végül is amit tavaly már láttunk biztató volt.
Most már csak Kiesel sorsára leszek kíváncsi és Foote-ra, mert sehol nem erősítették meg, hogy vissza igazoltuk. Kiesel mindenképpen jó lenne a következő évre.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom. Király, nem is emlékszem ilyenre már nagyon régen. Clark-nál lehet megvárjuk, hogy a piac árazzon, vagy inkább a draftról szeretnénk pótolni.polamalu
Vagy inkább eljött Shamarko Thomas ideje.
több mint 11 éve
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom. Király, nem is emlékszem ilyenre már nagyon régen. Clark-nál lehet megvárjuk, hogy a piac árazzon, vagy inkább a draftról szeretnénk pótolni.
több mint 11 éve
Clark viszont azt tweetelte, hogy nem kapott ajánlatot a csapattól.
több mint 11 éve
Breaking!!!
Ike Taylor aláiíta új szerződését!
Immár biztos, hogy Steeler-ként vonul vissza

Ike komoly csökkentésbe ment bele. Eredetileg 7 millás szerződése volt ezt most levették 2,75-re.
Így a csapat 4,25 milliót tudott spórolni rajta.
Egyébként 1 év
több mint 11 éve
Holmes-t kivágta a Jets. Reunion?Dodó
Imádjuk őt de nagyon sérülékeny mostanság. Ráadásul ahogy repült innen...
több mint 11 éve
Azt se felejtsük, hogy 11 misivel leszünk a sapi alatt, Wugyli cut-al, és ha worildsal tudunk egyezkedni egy jó kis hosszútávúban akkor egészen szép kilátásaink lehetnek. Akár a piacon is megjelenhetünk. Santonio közben repült a nagy almából.polamalu
Csak röpködnek a nevek mindenfelől. Ilyenre még nem is emlékszem. Bár a legjobb FA akit emlegetnek Verner lenne, rá nincs sok esélyünk.
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
Holmes-t kivágta a Jets. Reunion?
több mint 11 éve
Azt se felejtsük, hogy 11 misivel leszünk a sapi alatt, Wugyli cut-al, és ha worildsal tudunk egyezkedni egy jó kis hosszútávúban akkor egészen szép kilátásaink lehetnek. Akár a piacon is megjelenhetünk. Santonio közben repült a nagy almából.
több mint 11 éve
OFF

Urak, csodálkozva látom, hogy tombol a politika, a kampány a topicban, az USA leminősítése, mindez Mendy apropóján akár az elnök lelövésének vizionálásával. Némi filozófia és teológia keveredik féligazságokkal, kommunikációs alaptételekkel spékelt manipulációval, énigazságok hangoztatásával.
Az amerikai foci egyenlő Amerikával. Ha előítélet és gyűlölet süt belőlünk a tengerentúli ország felé, akkor hogyan szerethetjük a sportját? Sztem az amerikai foci ennél érdekesebb és értékesebb. De ez csak egy vélemény. 😊
Jut eszembe ehelyütt, Vlagyimir Putyint Nobel-békedíjra jelölték, erre mit csiripel majd Mendy? 😀

OFFdesider
Tényleg inkább zárjuk is le ezt a témát gyorsan.
Holnap nyit a piac, lesz itt miről beszélni. Nem akarok és nem is tudok meggyőzni senkit. Mindenki elmondta a véleményét erről aki akarta, de sok értelme ennek nincs. Akár igaza volt Mendi-nek akár nem, szerintem lépjünk túl ezen...koncentráljunk a fontosabb dolgokra 😉🏈
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
OFF

Urak, csodálkozva látom, hogy tombol a politika, a kampány a topicban, az USA leminősítése, mindez Mendy apropóján akár az elnök lelövésének vizionálásával. Némi filozófia és teológia keveredik féligazságokkal, kommunikációs alaptételekkel spékelt manipulációval, énigazságok hangoztatásával.
Az amerikai foci egyenlő Amerikával. Ha előítélet és gyűlölet süt belőlünk a tengerentúli ország felé, akkor hogyan szerethetjük a sportját? Sztem az amerikai foci ennél érdekesebb és értékesebb. De ez csak egy vélemény. 😊
Jut eszembe ehelyütt, Vlagyimir Putyint Nobel-békedíjra jelölték, erre mit csiripel majd Mendy? 😀

OFF
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
“What kind of person celebrates death? It's amazing how people can HATE a man they have never even heard speak. We've only heard one side...”polamalu
Én abszolút egyetértettem Mendyvel. Főleg, hogy általános érvényű igazságként fogalmazta meg egy konkrét eset szüleményeként, azaz egyáltalán nem tartalmazott állásfoglalást, hogy jó vagy rossz, hogy meghalt Oszama. Nekem ez a mondat egy rendkívül értékes és széleskörűen gondolkodó, vagy arra vágyó embert mutatott meg. Ha elvonatkoztatunk a konkrét esettől - márpedig el lehet/kell, mert ez egy önálló, az esettől könnyedén elválasztható, önmagában, háttérinformációk nélkül megálló mondat -, akkor bizony ez egy nagyon értékes gondolat.Soldados
Ha elvonatkoztatunk és ezt mondjuk ma írja le. Te is tudod, hogy akkor abban a pillanatban butaság volt ennek hangot adni. Akkor nem vonatkoztattak el, mert pontosan tudta mindenki, hogy Bin Laden halálára érti. Ezért volt butaság és meggondolatlanság.polamalu
Szerintem meg bátor tett volt akkor és ott kimondani ezt. Könnyű bátornak lenni, ha mindenki mögötted áll, de az igazi bátorság az, ha akár a többséggel szemben is kimondunk olyan dolgokat melyek az adott pillanatban népszerűtlenek, vagy akár életveszélyesek. Nem helyénvaló, hogy én, az ateista hivatkozzam a keresztény szentekre, de mivé lett volna a keresztény eszme, - ha egyáltalán fennmarad - ha ezek a szentek, s persze számtalan névtelen sorstársuk nem vállalja még a vértanúságot is alapvető erkölcsi értékek védelmében?
Másrészt, s ez már nem Mendy, hanem az én gondolatom, hogy hiába ünnepelték Laden halálát, s hiába fogják még számtalan más terrorista halálát ünnepelni, mert ettől a világ cseppet sem lesz biztonságosabb. Biztonságosabb majd akkor lesz, ha a terrorizmus okait szüntetjük meg. Addig mindkét oldal részéről merő vérbosszú folyik, s a legszomorúbb, hogy mindkét oldal a másik fél által legyilkolt civilekért áll folyamatosan bosszút.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Azért Woodley (bár én nagyon szerettem a játékát) még nem az a szint, hogy bármiféle lojalitásról beszélhetnénk. Sajnos ez az egyetlen igazán normális döntés azok után, hogy Woodley rengeteget volt sérült. Worilds ki lett nevelve Harrison mögé, de végül itt futott be. Reméljük töretlenül fejlődik tovább, a spórolt pénz pedig nagyon jól jön. Woodley-nak meg minden jót és egészséget kívánok.
több mint 11 éve
Lojalitás van, gondolom tárgyaltak is a lojalitás nevében, de ez lett a vége.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 077 — Axel Foley
Ilyenkor hol van Briggs a lojalitásos nyilatkozatával?

több mint 11 éve
Persze logikus lépés volt,,csak elsőre ez is fájdalmas. Racionális, tehát nem is bírálható. Most már csak Worilds szolgálja is meg.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez biztos volt Worilds megtartása után.

Azt tudtuk, hogy választani kell Woodley és Worilds között, azt is tudtuk, hogy ha választhatunk, akkor Worilds mellett döntünk. Az egyetlen kérdés az volt, hogy meg tudjuk-e oldani, hogy júni 1-ig cipeljük Woodley capszámát. Ha nem, akkor ő marad és Worilds elmegy FA-ként, de azzal, hogy Worildsot sikerült megtartani, eldőlt a kérdés: Woodley cut lesz júni elsejével. Az is lett. Nagyszerű éveket töltött itt, szerintem mindannyian szerettük, de ez volt a racionális döntés. Worilds fiatalabb, olcsóbb (még a leendő hosszútávújával is) és ugyanazt tudja, mint Woodley, nincs krónikus egészségügyi problémája mint Woodleynak (calf).

Ettől függetlenül sok sikert neki, de ezt kellett lépni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Látod a naptárt nem is nézem 😀
több mint 11 éve
Ja ez is igaz 😀
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 279
miert epp holnap?xtaki
hogy június 1. utáni cut lehessen.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Free Agency begins 2014.03.11. (New League Year)

több mint 11 éve
Mit tudom én?? Scheftert kérdezd
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
miert epp holnap?
több mint 11 éve
Shefter szerint holnap kidobjuk Wugylit.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
La Canfora szerint Nolan Carroll (CB, Dolphins) iránt érdeklődött az FO az ügynökénél.