Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Al Woods a Titans-nál vizitel. Érdekes lesz a DL poszt, mert ha oda nem hozunk senkit akkor tényleg jó esély van akár egy első körös pick-re is. Pedig ahogy beszéltük is, oda ritkán tudunk olyat húzni, aki rögtön kezdő is lesz.
több mint 11 éve
Ettől is függ lesz-e még igazolás. (mármint nem vetmines)KlemóNem lesz. Sose igazoltunk 1 évben 2 nagynevet/kezdőt kívülről az FA-piacon. Innentől mi sajátjaink megtartására és esetleg 1-2 kiegészítő playára vadászunk.
Amúgy jó hír, hogy egyes jelentések szerint Cotcheryvel már zajlanak a tárgyalások a hosszabbításról.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát nálam Dennard nagy favorit, ha CB posztról van szó. Szívesen elnézegetém Steelerként. Viszont azt gondolom, hogy az 1. körben a DL-be kéne húzni, lehetőleg Tuittot.
több mint 11 éve
Azt gondolom, hogy nagy FA igazolás már nem várható tőlünk. S és CB poszton lett volna olyan akit elhozzunk, de pont a cap miatt, szerintem nem nagyon fér bele komoly igazolás. Olyan játékos, mint akit szerettünk volna Verner, milláért évre írt alá Tampában.Ráadásul most voltak Tomlinék Dennard-nézőben pro day. Lehet akkor mégis megoldjuk a CB-t első körben majd. Ha Gilbert ugyan el is menne, kettejük közül valakire lesz esélyünk.
több mint 11 éve
nyilván Vugyli lesz, csak nem akartuk ennyi lóvéval csak rúgdosásra használnimegvan a legfontosabb igazolásunk is!nah, akkor első körben még egy franchise punter kell és jók is vagytok 😊Collapo
sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
megvan a legfontosabb igazolásunk is!nah, akkor első körben még egy franchise punter kell és jók is vagytok 😊
sutianap

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
megvan a legfontosabb igazolásunk is!

több mint 11 éve
Érdemes megnézni...nagyjából ott a válasz miért annyi gyűrű van már nálunk amennyi. www.steelers.com/video-and-audio/videos/Ike-Taylor-Interviews-Steelers-Chairman-Dan-Rooney/13e95245-4c4b-47fb-b2c5-29b1d8f0d26a
Mitchellnek örülök Én is. Tökéletes takarítója volt a párducoknak tavaly. Bízom benne, hogy Pola és Timmons mögött ugyanolyan jó lesz, mint Kuechly mögött. A reakciója sok mindent elárul, itt akar(t) játszani, ilyenek kellenek. A szerződés összértékét tudjuk, ugyanakkor a részleteket nem (vagyis menyi terheli a 2014-et). Ettől is függ lesz-e még igazolás. (mármint nem vetmines)
több mint 11 éve
Mitchell szerződése a hírek szerint 5 év / 25 millió dollár.vassadiMa folyamatosan megelőzöl. 😛
Amúgy szerintem igen pofás deal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Mitchell szerződése a hírek szerint 5 év / 25 millió dollár.
több mint 11 éve
Egyébként lenne egy kérédésem: a Woodley kivágásával felszabaduló pénzzel már most is lehet számolni a csapatnak? Tehát költekezhetünk úgy, hogy tudjuk azt, hogy az a bizonyos x millió dollár majd valójában csak júni 1-.el szabadul fel ?HaggansNem. Június 1-től szabadul fel Woodley pénze. Emiatt nem 15, hanem csak nagyjából 7 millával voltunk a cap alatt az új ligaév kezdetén. De jól jön majd az akkor is, hisz valamiből az újoncokat is alá kell majd iratni. 😊

több mint 11 éve
Mitchell nem rossz választás szerintem sem. Egyébként lenne egy kérédésem: a Woodley kivágásával felszabaduló pénzzel már most is lehet számolni a csapatnak? Tehát költekezhetünk úgy, hogy tudjuk azt, hogy az a bizonyos x millió dollár majd valójában csak júni 1-.el szabadul fel ?
több mint 11 éve
Pont most akartam beírni, hogy érdeklődünk Clemons (FIns) után. Ezek szerint már tárgytalan. 😊Mitchell jó és tipikus Steelers-választás. Fiatal, van mögötte egy jó év a Panthers-nél, de mégsem nagy név az FA-piacon. Pont így hoztuk annó Clarkot is. Ráadásul igazi fizikális, hard-hitter safety. Nekünk való. 😊 Kíváncsi vagyok a számokra (időtartam, pénz), mert bár nem premier FS, de azért a Redskins, a Bears, az Eagles, a Broncos és a Falcons is érdeklődött iránta. 😊

több mint 11 éve
Leigazoltuk Mike Mitchellt, nyilván kezdő FS-nek.
több mint 11 éve
Hivatalos:We have released linebacker LaMarr Woodley with a post June 1st designation.
több mint 11 éve
Hacsak valami komolyabb FA-igazolás (de fura ezt leírni 😊 ) nem teszi szükségessé, akkor Timmons szerződését szerintem nem fogjuk átstrukturálni, mégpedig azért, amit írtál is; jól állunk a cappel. Worilds hosszútávúja, Ben szerződéshosszabbítása és Woodley kirúgása így is elég nagy helyet szabadít(hat) fel, a következő évek capjét viszont tovább terhelik ezek a műveletek (utóbbi ugye a dead money-val), felesleges lenne még Timmons kontraktusát is átalakítani, ha idén enélkül is beférünk a limit alá.Meg Timmons átstrukturálásával. Worilds sztem még tavasszal megkapja a hosszútávút, plusz ugye júni 1-gyel (Woodley cut) újabb 7-8 milla szabadul fel és én közvetlen szezon előttre várom Ben hosszabbítását.Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.vassadi
Rég álltunk ennyire jól a cappel, és eddig a roster managelés is megfelelő, jobb mint az elmúlt 1-2 évben, mert nincs olyan poszt ahol teljesen kiszolgáltatottak lennénk és "muszáj-elv" érvényesülne, ami túlfizetéshez, vagy görcsös ragaszkodáshoz vezetne.Soldados
több mint 11 éve
Én már wugylival számoltam, tudom, hogy az csak júni 1, de én már úgy számoltam :-9
több mint 11 éve
Meg Timmons átstrukturálásával. Worilds sztem még tavasszal megkapja a hosszútávút, plusz ugye júni 1-gyel (Woodley cut) újabb 7-8 milla szabadul fel és én közvetlen szezon előttre várom Ben hosszabbítását.Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.vassadi
Rég álltunk ennyire jól a cappel, és eddig a roster managelés is megfelelő, jobb mint az elmúlt 1-2 évben, mert nincs olyan poszt ahol teljesen kiszolgáltatottak lennénk és "muszáj-elv" érvényesülne, ami túlfizetéshez, vagy görcsös ragaszkodáshoz vezetne.

több mint 11 éve
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.
több mint 11 éve
Azigen, most kicsit irigy vagyok ám... :S 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ike-nak hatalmas respesct!!!! Örülök, hogy maradt!!! Nem volt soha egy playmaker CB, viszont fénykorában jóformán elkapást sem csináltak mellette a liga legjobb elkapói. Nagyon boldog vagyok, hogy Steelerként fog visszavonulni.
több mint 11 éve
Ike 'buta' Taylor hová hová?😊Big respekt neki!
Foote 1.5 millája ennyire zavaró lenne a sapkában????
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ike-ra sok mindent lehet mondani, de immár sokadszor hihetetlen lojalitásról tett bizonyságot. Ismét bizonyította, nem csak szöveg, hogy Steelerként akar visszavonulni. 7 millás fizuja helyett 2,75 millát fog keresni. A paycut biztos volt, előre is bocsátotta, hogy bevállalja, de ilyen mértékű paycutra kevesen számítottak. Nagyjából 3-3,5 millát jósoltak és ő 4,25 milláról mondott le csak azért, hogy továbbra is a Rooney-család és Coach Dad szolgálatában maradjon. (Mindig is hangoztatta, hogy ők ketten azok, akik rendkívül közel állnak a szivéhez) Ike kijelentette, hogy addig játszik, amíg Steeler lehet, ő nem fog máshol játszani. Nem kérdés, hogy ez így igaz és komolyan is gondolja. Ha akarjuk, mert úgy érezzük, hogy van még benne, akkor jövőre újraigazolhatjuk, de ha nem tesszük meg, akkor visszavonul. Jó látni, hogy ebben a kőkemény bizniszben még mindig jelen van a lojalitás és külön jó, hogy a Steelers-nél talán jellemzőbb ez a vonás, mint más klubnál. Lásd például Pola esetét is.Más: senki ne reménykedjen Clark és Foote újraigazolásába, mert nem fog megtörténni. Akit cutol a Steelers, azt nem szokta visszaszedni, egy ilyenre sem emlékszem, Clarkot pedig szimplán elengedjük, nem véletlen, hogy a szabadügynökeink közül egyedül Will Allent igazoltuk vissza a piacnyitás előtt. Szóval amíg Hood, Woods, Keisel esetében hagyjuk, hogy a piac árazzon, addig Clark esetében erről szó sincs, őt elengedjük.
Azt Colbert kijelentette, hogy az elmúlt évekkel ellentétben aktívabbak leszünk az FA-piacon. Mivel hagyományosan 0 vagy 1 komoly játékost igazolunk, ez vélhetően azt jelenti, hogy idén 1 kezdőt fogunk hozni. Az eddig napvilágot látott érdeklődéseink alapján ez pedig egy CB vagy FS lesz.

több mint 11 éve
Én meg azt mondom, hogy ez a CAP space az egészséges és a realitás. Tavaly láttuk, hogy nem vagyunk elit team, többen a teljesítményük felett kerestek és mégis CAP felett kezdtünk jócskán több csapattal ellentétben. Idén elértük már az előszezonban, hogy nagyjából egészében a fizuk arányosak és mivel ugye nem vagyunk elit csapat ennek a következménye az, hogy van minimum egy elit játékosra helyünk. Kiváncsi leszek a következő napokra, strarégiára, az biztosnak látszik, hogy szereplők leszünk a piacon, kérdés mekkorák...
több mint 11 éve
😥