Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok! Eddig nemigen írtam a fórumra, mert az olvasásával is tökéletesen megelégedtem, de most lenne egy kérdésem: Ha Sean Spence már nem játszhat többé, akkor kapunk valamilyen kompenzációt, annak jogán, hogy sérülés miatt egy snapet sem töltött pályán?
több mint 11 éve
Depoton pollozás megy a draftra, nyomigtam egy Böplucct, az is vezet csak mondom...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Red Star
206
De az is simán benne van a pakliban,hogy ezzel a drafttal megszereztük Bettis,Harrison és Warrior utódját,plusz még sikerült hozzácsapni az új Aaront..BlitzburghÉn is kedvelem a fekete humort.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
De az is simán benne van a pakliban,hogy ezzel a drafttal megszereztük Bettis,Harrison és Warrior utódját,plusz még sikerült hozzácsapni az új Aaront..
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Butler szerint Spence ebben a szezonban sem léphet majd pályára, és a nyilatkozata alapján az is kétséges, hogy valaha újra futballozhat-e. 😕Amikor Vince Williams-ről beszélt Butler, azt is elmondta, hogy a második körben még egy LB-t akart. Azt nem mondta konkrétan, hogy kit (tavaly elárulta, hogy Hightowerért "tüntetett" az első körben), de gyanítom, hogy Arthur Brown draftolására akarta rávenni a többieket. Alapból elleneztem a korai ILB draftot, de Brown 2/18-nál már óriási steal lett volna, és mondanom sem kell, Bellnél ezerszer jobb pick. Nekünk ő jutott, Brownt pedig köszönték szépen a hollók, és elvitték Ray Lewis utódjának.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Állítólagos UDFA-ink (eddig):Curtis McNeal, RB (USC)
J.D. Woods, WR (West Virginia)
Reggie Dunn, WR/RS (Utah)
Will Shaw, TE (Youngstown)
Mike Farrell, OT (Penn State)
Mike Golic Jr., OL (Notre Dame)
Nik Embernate, OG (San Diego State)
Chris Hubbard, OG (UAB)
Joe Madsen, C (West Virginia)
Ivory Wade, C/OG (Baylor)
Brian Arnfelt, DE (Northwestern)
Cordian Hagans, DE (Louisiana-Lafayette)
Omar Hunter, DT (Florida)
Anthony Rashad-White, DL (Michigan State)
Alan Baxter, DE/OLB (Northern Illinois)
Luke Ingram, LS (Hawaii)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Valahol olvastam, hogy Wallace-ért kaphatunk harmadik körös kompenzációt, és Keenan Lewis-ért pedig 4. köröset, és ezért mentünk bele az üzletbe. Mondjuk, én tuti nem mentem volna bele, de ez van.mareschaÍgy van, nyilván a várható kompenzációs pickekkel is kalkuláltak, amikor odaadták a jövő évi 3. kört a Browns-nak. De olyan szempontból szerintem is felesleges volt a trade, hogy Lance-t nem kellett volna elvinni 4/18-cal, és ott jöhetett volna Thomas.
több mint 11 éve
marescha
121
Kezdőnek szánt NT-t nem húzhat a 3-4. kör után a Steelres, ahol még mindig a védelem alapja szerintem a domináns méretű és tudású NT.Valahol olvastam, hogy Wallace-ért kaphatunk harmadik körös kompenzációt, és Keenan Lewis-ért pedig 4. köröset, és ezért mentünk bele az üzletbe. Mondjuk, én tuti nem mentem volna bele, de ez van.
Azzal, hogy nem húztunk igazi Steelers típusú NT-t, számomra azt jelenti, hogy talán Hampton visszajön, vagy esetleg ennyire bíznak valamelyik már meglévőben. Szerintem kifejezetten jó volt az idei NT class, lett volna lehetőség olyan NT-t húzni, aki sok évre jó megoldás lehetett volna (pl. Jenkins vagy Hankins). Sajnálom, hogy nem így történt.
Bár majdnem mindegyik pick jó helyre érkezett, csak nem azok személyében, akik a legnagyobb potenciállal bírtak a bent lévők közül, hanem csupa olyan újoncot választottak, akik voltak nálunk viziten. Ez egyrészt jó hír, mert nem zsákbamacskák (pedig dehogynem!), másrészt viszont nem túl nagy scout munkára vall az én szememben...
Mindegy, ezt úgyis az idő dönti majd el, de én elég vegyesen értékelem az idei draftunkat, különösen a 4. kör két választása érdekes számomra, főleg annak ellenértéke miatt (nem lesz 3. körösünk 2014-ben).
Nálam ez egy maximum B-, de kíváncsian várom majd a draftértékelőket! 😉FranzFerdinand
több mint 11 éve
A Jets elvitte Rontez Miles-t,kár,megnéztem volna nálunk.Süti,a Houstonnál kötött ki Graham..
Viszont az Udfá-ink közt van egy 4.2-es 40 yardos gyerek.
A draftunkat nem értékelném,van tetszetős és kevésbé az pick,egyedül az a trade zavar,azt tök feleslegesnek érzem.
Remélem idővel nem küzdjük le magunkat Jags-i mélységbe,teszem azt egy jövő évi 3-ik körös punterrel...
több mint 11 éve
Nálam egy erős C
több mint 11 éve
Kezdőnek szánt NT-t nem húzhat a 3-4. kör után a Steelres, ahol még mindig a védelem alapja szerintem a domináns méretű és tudású NT. Azzal, hogy nem húztunk igazi Steelers típusú NT-t, számomra azt jelenti, hogy talán Hampton visszajön, vagy esetleg ennyire bíznak valamelyik már meglévőben. Szerintem kifejezetten jó volt az idei NT class, lett volna lehetőség olyan NT-t húzni, aki sok évre jó megoldás lehetett volna (pl. Jenkins vagy Hankins). Sajnálom, hogy nem így történt.
Bár majdnem mindegyik pick jó helyre érkezett, csak nem azok személyében, akik a legnagyobb potenciállal bírtak a bent lévők közül, hanem csupa olyan újoncot választottak, akik voltak nálunk viziten. Ez egyrészt jó hír, mert nem zsákbamacskák (pedig dehogynem!), másrészt viszont nem túl nagy scout munkára vall az én szememben...
Mindegy, ezt úgyis az idő dönti majd el, de én elég vegyesen értékelem az idei draftunkat, különösen a 4. kör két választása érdekes számomra, főleg annak ellenértéke miatt (nem lesz 3. körösünk 2014-ben).
Nálam ez egy maximum B-, de kíváncsian várom majd a draftértékelőket! 😉
több mint 11 éve
Alig háromszázsutianapSpártaiból is alig volt 300, mégis milyen difenz fal volt.
több mint 11 éve
Alig háromszáz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Én is belecsúsztam abba a hibába, hogy azt hittem NT lesz, de nézd meg a méreteit, end lesz.
több mint 11 éve
7/17. - Nick Williams, DT (Samford)vassadiEzzel a pickkel megoldották a NT kérdést, és kész. Ennyi. 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
7/17. - Nick Williams, DT (Samford)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
6/38. - Vince Williams, ILB (Florida State)Jó pick. Egyszerű run stuffer ILB, kb. ugyanazt tudja, mint Foote.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
6/18. - Justin Brown, WR (Oklahoma)Idehozták Lance régi pajtását is. De Brownnal nincs gond, sleeper WR.
több mint 11 éve
Elmegy, elmegy, de annyiszor játszotta már el a Steelers ezt a hátsó körös CB picket, akik általában persze nem is jöttek be, hogy meg kéne érteniük végre, igazán jó CB-t nem az 5. kör után lehet találni. Ettől függetlenül jó helyre jött, a többi majd később kiderül.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
#Steelers have never drafted a quarterback in the fourth round in their history ... until today. Landry JonesBlitzburghBárcsak ne szakítottuk volna meg ezt a hagyományt...
több mint 11 éve
#Steelers have never drafted a quarterback in the fourth round in their history ... until today. Landry Jones
több mint 11 éve
Kösz. 😊Én néztem és hallgattam, tényleg ezt mondta 😊 Kicsit persze hosszabban. Meg persze rákérdeztek JJ egészségügyi problémájára, Tomlin válasza: nem vagyok orvos 😊JakehomerPersze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀kittliHa valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittliMégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊Jakehomer
több mint 11 éve
Én néztem és hallgattam, tényleg ezt mondta 😊 Kicsit persze hosszabban. Meg persze rákérdeztek JJ egészségügyi problémájára, Tomlin válasza: nem vagyok orvos 😊Persze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀kittliHa valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittliMégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Persze igazad van, csak pont bekapcsoltam a gépet, elkezdtem keresgélni és Tomlin jött szembe. Én kis naiv attól féltem, hogy lemaradok valami nagyon fontosról. 😀Ha valaki esetleg röviden elmesélné mit is mond(ott) épp most Tomlin azt megköszönném.kittliMégis mit mondott volna? A draftolt játékosok kurva nagy spílerek, akik segíteni fogják a franchise, hogy olyan jó legyen, amennyire csak lehetséges 😊Jakehomer