Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
AzEzredes fórumszabin van, aÁdi követ mindent, aRobit továbbra is visszavárjuk, meg mindenki ki vár mia frászkarika is lehet ebből a keretből. Igen lényeges, hogy JJ mit tud produkálni, mer ott szophatunk rendesen, a másik igennagy kérdőjel a LevonósBell. Hát baszki csak hinni tudok, az Ezredes is hisz, Robi konvertálja a empirikus történéseket pozitív gondolatokká. Hinni köll hívek Hélibe meg az Öregbe mer úgynézki a főedzőnk egy ... Higgyetek feleim és bízzatoksutianapOsztán szombaton tartunk-e közösségi találkozós formát? Gyüssz e vagy sem a családoddal olyat csinálni ami ihajj?
több mint 11 éve
AzEzredes fórumszabin van, aÁdi követ mindent, aRobit továbbra is visszavárjuk, meg mindenki ki vár mia frászkarika is lehet ebből a keretből. Igen lényeges, hogy JJ mit tud produkálni, mer ott szophatunk rendesen, a másik igennagy kérdőjel a LevonósBell. Hát baszki csak hinni tudok, az Ezredes is hisz, Robi konvertálja a empirikus történéseket pozitív gondolatokká. Hinni köll hívek Hélibe meg az Öregbe mer úgynézki a főedzőnk egy ... Higgyetek feleim és bízzatok
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Már írtam neki és felajánlottam a steelers.hu oldalait, ahol kifejtheti a véleményét, ha szeretné. Nem kaptam még visszajelzést.Igen koszonom a linket. Jo volt. De szeretnem tudni hol lehet kovetni soldit is. Vagy olvasni.gabistarde nem ez volt a kérdés (csak mert engem is érdekelne mi van Soldival, nagyon el van tűnve)chvsHat nekem is fura volt hogy sem draft elott, kozben, sot utana sem irt soldi. Akkor soldit hol lehet kovetni. Mert en pl kivancsi vagyok az o velemenyere is. Megirhatna valaki priviben az engedelyevel, vagy barmi modon. Elore is koszi.gabistarSzerintem ezzel a poszttal és vélménnyel többre fogsz menni, nem is picivel...
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013/809669The terrible towel
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Igen koszonom a linket. Jo volt. De szeretnem tudni hol lehet kovetni soldit is. Vagy olvasni.de nem ez volt a kérdés (csak mert engem is érdekelne mi van Soldival, nagyon el van tűnve)chvsHat nekem is fura volt hogy sem draft elott, kozben, sot utana sem irt soldi. Akkor soldit hol lehet kovetni. Mert en pl kivancsi vagyok az o velemenyere is. Megirhatna valaki priviben az engedelyevel, vagy barmi modon. Elore is koszi.gabistarSzerintem ezzel a poszttal és vélménnyel többre fogsz menni, nem is picivel...
több mint 11 éve
chvs
86
de nem ez volt a kérdés (csak mert engem is érdekelne mi van Soldival, nagyon el van tűnve)Hat nekem is fura volt hogy sem draft elott, kozben, sot utana sem irt soldi. Akkor soldit hol lehet kovetni. Mert en pl kivancsi vagyok az o velemenyere is. Megirhatna valaki priviben az engedelyevel, vagy barmi modon. Elore is koszi.gabistarSzerintem ezzel a poszttal és vélménnyel többre fogsz menni, nem is picivel...
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Maxibébi a sivatagban tárgyal, szerintem donedeal, mer már Aarianszunk seggét párszor megmentette...
több mint 11 éve
OFF: Ma reggel a kék metrón mellettem állt egy arc Steelers sapkában, esetleg innen vki?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hat nekem is fura volt hogy sem draft elott, kozben, sot utana sem irt soldi. Akkor soldit hol lehet kovetni. Mert en pl kivancsi vagyok az o velemenyere is. Megirhatna valaki priviben az engedelyevel, vagy barmi modon. Elore is koszi.gabistarSzerintem ezzel a poszttal és vélménnyel többre fogsz menni, nem is picivel...
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013/809669
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Hat nekem is fura volt hogy sem draft elott, kozben, sot utana sem irt soldi. Akkor soldit hol lehet kovetni. Mert en pl kivancsi vagyok az o velemenyere is. Megirhatna valaki priviben az engedelyevel, vagy barmi modon. Elore is koszi.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Még azt olvastam, ami érdekesség volt számomra, hogy a mostani védelembe szánt választottaink állítólag nem tűnnek akkora bengáknak, mint például Woodley, Timmons vagy Heyward. Csúnya, gonosz fordítással élve nyúlbélák (skinny), de kedvesen fordítva szikár, paraszti nyers erő lakozik bennük, ami nem feltétlen puszta izomtömegekben realizálódik. Ha jól emlékszem, Jarvis Jones-ra és Sh. Thomas-ra hegyezték ki a dolgot.mareschaJones-nak még sokat kell erősödnie, ez egyértelmű, de többek között Ike-hoz hasonlóan Tom Shaw-nál edz, úgyhogy jó kezekben van.
Thomas-nál a magasságát szokták felhozni negatívumként. A DB coach Lake is azt mondta a draftolása utáni nyilatkozatában, hogy ha néhány centivel magasabb lenne, akkor szerinte első körre is esélyes lett volna. 5-10-zel, illetve 5-11-gyel Troy és Clark sem égimeszelő, úgyhogy Shamarko magasságának sem tulajdonítanék különösebb jelentőséget.
több mint 11 éve
Az újságírók nagyon dícsérik Bellt és a Bears futójához Matt fortéhoz hasonlítják, "Steelers believe Bell to be the next version of Chicago Bear's running back Matt Forte."Leírják, hogy iszonyú gyors.
Atlétikai szörnyszülöttnek nevezik.
Reméljük nagyon beválik a srác és igazi futójátékunk is lesz végre.
www.mlive.com/spartans/index.ssf/2013/05/former_michigan_state_rb_leveo_3.html
több mint 11 éve
marescha
121
Rookie minicamp-ről van valami hír? Kivel elégedettek, elégedetlenek, stb.DodóBocs a pontatlanságokért, fejből írom:
Csak az irányító srácról (L. Jones) olvastam negatívabb véleményeket, hogy van némi technikai probléma azzal, ahogyan dob. A többiekről főleg pozitívak a vélemények, még a nem draftolt újoncainkról is. Az újdonság ereje... 😊 majd amikor a veteránokkal kell megküzdeni a csapatba kerülésért, akkor majd kijönnek a negatívumok is.
Még azt olvastam, ami érdekesség volt számomra, hogy a mostani védelembe szánt választottaink állítólag nem tűnnek akkora bengáknak, mint például Woodley, Timmons vagy Heyward. Csúnya, gonosz fordítással élve nyúlbélák (skinny), de kedvesen fordítva szikár, paraszti nyers erő lakozik bennük, ami nem feltétlen puszta izomtömegekben realizálódik. Ha jól emlékszem, Jarvis Jones-ra és Sh. Thomas-ra hegyezték ki a dolgot.
A hetedik körös védőfal emberünk, Nicholas Williams "Keisel-szerű" erényeket mutat. A hatodik körös linebacker srác, Vince Williams meg "leadershippeskedett" egyik-másik gyakorlatnál.
Az elkapók jók (J. Brown és Wheaton). A Bell gyerek mintha Bettis és Steven Jackson hibridje lenne. J. Jones és Sh. Thomas meg az ifjú Joey Porter és az ifjú Polamalu reinkarnációi, végezetül Hawthorne nevű cornerbackünk pedig egy hátsókörös drágakőnek tűnik (csiszolatlan gyémántnak).
Tehát a jelenlegi helyzet az, hogy lehet megismételtük az 1974-es draftunkat 😊. Mint mondottam, a kezdeti hév alábbhagy majd... de ha nem, akkor reszkess NFL!
több mint 11 éve
Dodó
253
Rookie minicamp-ről van valami hír? Kivel elégedettek, elégedetlenek, stb.
több mint 11 éve
Akkor viszont Robi vissztérhetne, Soldi miatt száműzte magát annobcsarli+1
több mint 11 éve
Azt hittem valami komolyabb baj van, szinte minden nap írt ide. A faszbúkra még miatta sem fogok regisztrálni 😀Sziasztok!Köszöni, jól van a facen rendszeresen megjelenik. Ha jól tudom itt nem akar kommunikálni. Egyébként volt pár sora, az értékelő alatt írt pár mondatot.polamalu
Nem tudja valaki hogy Soldival mi lett? Gyanús hogy a draftról sem volt egy sora sem.bcsarli
Akkor viszont Robi visszatérhetne, Soldi miatt száműzte magát anno
több mint 11 éve
Sziasztok!Divatdrukker.
Nem tudja valaki hogy Soldival mi lett? Gyanús hogy a draftról sem volt egy sora sem.bcsarli
Majd ha újra fut a szekér megjön.
több mint 11 éve
Sziasztok!Köszöni, jól van a facen rendszeresen megjelenik. Ha jól tudom itt nem akar kommunikálni. Egyébként volt pár sora, az értékelő alatt írt pár mondatot.
több mint 11 éve
Sziasztok!Nem tudja valaki hogy Soldival mi lett? Gyanús hogy a draftról sem volt egy sora sem.
több mint 11 éve
Maxi bébi San Diegoban járt és nem a világ talán legjobb állatkertjét nézte meg. Azonban szerződés nélkül távozott, így egyenlőre, még, szabad ügynök.
több mint 11 éve
www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-great-jack-butler-dies-at-85-687198/legyen neki könnyű........
Még megérte a beiktatást😕
Jack Butler, béke poraira!kishaszi
ó delegalább magaél!
több mint 11 éve
www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-great-jack-butler-dies-at-85-687198/Még megérte a beiktatást😕
Jack Butler, béke poraira!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Vince Williams már leaderkedik:www.steelersdepot.com/2013/05/steelers-rookie-lb-vince-williams-instructed-teammates-at-rookie-camp/
több mint 11 éve
Mean Joe Green végleg visszavonul a focitól. Ugyebár a legendás csapat tagjaként begyűjtött 4 gyűrűt, majd az aktív pályafutás után mint sportvezető maradt a csapatnál (pontos munkaköre nem tisztázott számomra) és ezzel közreműködött a másik két gyűrű begyűjtésében is.
Sok pihenést és nyugalmat kívánunk neki 😀
több mint 11 éve
Whimper remek TE(tavaly -is- TD elkapása volt). OTnek viszont kurva szar. Sok sikert hozzá...iktriadhát tényleg nem egy főnyeremény a fazon, még backupnak se..