Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Diszgráfia másodlagos álomképpekel, a Vugyli-elvonás első tünetei

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianapGráfiát, olvtárs,
Ameg különben is diklekszia. Megmonta Gasparovics Vittorió a Szulák műsőrába mikó keverte a herpesztálást a kompsztálassal-e.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A kaktusz vammá Karingtonnal, öt órája, hmmmm, Laci eriggy fürödni!sutianapLefekszem, mert 3:40-kor ébresztő....aztán jó híreket olvassak....
több mint 11 éve
Öööö ezt nem kell ám félreérteni :pNem dimenzionáltam túl, annyit mondtam, hogy beszédes. Főleg az éjszakai "randevú" Gilberttel.vassadiViccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.SoldadosNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Viccet félretéve: Tomlin-Colbert duó Dennard és Gilbert pro day-én - beszédes.
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewanvassadi
Bár a mai világban....igaz Sam?! 😀
több mint 11 éve
A kaktusz vammá Karingtonnal, öt órája, hmmmm, Laci eriggy fürödni!

több mint 11 éve
Nem dimenzionáltam túl, annyit mondtam, hogy beszédes. Főleg az éjszakai "randevú" Gilberttel.Viccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.SoldadosNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewanvassadi
több mint 11 éve
Viccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewan
több mint 11 éve
Elmondták neki, hogy qrva jó vagy, de sajna mások a needjeink, ezért csak ködösítés miatt vagyunk itt. De ha nem lenne annyira égető a DL-need, akkor tuti téged választanánk. 😛Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Klaci79Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Az a rohadt ködösítés...😀Klaci79
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianaphol egy szótár? 😀
több mint 11 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiát

több mint 11 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNézdd meg a Jagset, behúztak egy komplett D-line-t, úgyhogy a cseresorban is vicsorognak az elsőkörösök de az összesbeatwriter csakis Clowney draftról beszél meg Mackről, azt ide a rozsdást, hogy ojan hàtvédhúzáslesz csakúgy rotyog, persze akkor senkiselógott a twitteren mikor az Öreg maga ment Danaldnézőbe 😉

több mint 11 éve
Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados
több mint 11 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕

több mint 11 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightAz a rohadt ködösítés...😀
több mint 11 éve
Free agency alatt ez igencsak meggondolatlan lépés. Igaz, nem a Steelersnél. 😀😀Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.iktriad
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79Minek fürdessz 😛polamalu
több mint 11 éve
Minek fürdessz 😛Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
több mint 11 éve
Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀
több mint 11 éve
Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.
több mint 11 éve
Köszi.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ziggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?iktriad
több mint 11 éve
Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromZiggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?iktriad
több mint 11 éve
Olvasd el még egyszer a kiemelt részt, egyébként is direkt neked írtam oda. 😊 Nekem felesleges ecsetelned, hogy fontosabb a DL megerősítése, mint a CB pick; ugyanezt leírtam én is az előző postban. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem lesz elérhető olyan DE vagy NT, aki 1/15-öt érne, akkor simán előfordulhat, hogy nem a védőfalba húzunk, ebből kifolyólag pedig az első körös CB pick sem zárható ki, ha már a komolyabb needek közé sorolható a corner, és ráadásul még prémium posztról is van szó.A secondary rövid távra mondhatjuk, hogy megvan, de azért nézzük csak meg jobban, mi is a helyzet. A CB-knél Ike az "utolsókat rúgja" (jó esély van rá, hogy jövőre már nem lesz Steeler, és amúgy is szemmel láthatóan romlott a teljesítménye), Gay nickel cornernek elmegy (hangsúly azon, hogy elmegy), Shamarko ideális esetben nem lesz örökké alkalmi nickel/dime back, Allen pedig ezidáig nem igazán villogott, még semmi olyat nem mutatott, ami arra utalna, hogy több lehet belőle egy max. átlagos CB2-nél. Hosszútávon (akár ha csak a 2015-ös szezont nézem) nem épp idilli a helyzet a CB-knél, szóval ha 1/15-nél megfelelő value van ezen a poszton, akkor én ide éppúgy el tudom képzelni a picket, mint az első körös DE/NT húzást, még ha a védőfal erősítése kétségtelenül előrébb is kell, hogy szerepeljen a prioritási sorrendben. (Vicces amúgy, hogy néhányan mennyire csak Nixben/Tuittban gondolkodnak, ha DL draftról van szó. :p) Az, hogy Tomlin és Colbert is jelen volt a Michigan State pro day-én, nyilván Dennard-nézőben, szerintem minden, csak nem smokescreen.vassadiGay nickelnek nem elmegy kategória, hanem kifejezetten erős volt. 😉 Továbbá van egy dolog, amit itt már valaki pedzegetett: lehet neked csilivili secondaryd, ha nincs hozzá front-7, akkor törölgethethetjük a könnyeinket, de rohadt szar lesz a Defense. A DL minden rendszerben fontos, a 3-4-nek pedig az LB-corp a szive-lelke. Emlékezzünk csak a 2008-as Defense-re! Elmondjam a secondarynk névsorát? Ike-McFadden-Townsend-Gay. Na? Hát ez a secondary kb a front-7-ből élt, nem abból, hogy mekkora császár volt. Gay, a jelenlegi 3. cornerünk most sokkal jobb, mint az akkori B-Mac, vagy Townsend. 😉 Összességében a jelenlegi CB-corp magasabb szintet képvisel, mint a 2008-as.
Tehát: van egy ilyen CB-corp: Ike-Cortez-Gay-Shamarko, s legfeljebb még egy CB kell, hogy meglegyen a depth.
Ezzel szemben van egy ilyen DL: Heyward-McLendon. Pont. Nincs meg a kezdő, és ebből is McLendon nem a legideálisabb posztján van, ráadásul kéne még legalább 2 használható csere is, mert ezen a poszton rohadt fontos a rotáció. Tehát van 1,5-2 emberünk az 5 helyre... De ha leigazoljuk Carringtont és visszahozzuk Keiselt, egy ember még akkor is hiányzik mennyiségileg, de ha a minőséget nézem, akkor egy max 1 évre megfelelő veterán és egy 3 meccses kezdő tapasztalattal rendelkező kérdőjel jönne. Ez nem életbiztosítás a 2015-s idényre, azaz kell egy igazi őserővel rendelkező nagytehetség, aki hosszútávon Heywarddal stabilizálja a falat. DL-nél jelenleg nincs nagyobb need. De ez messze kimagaslik, szinte ordít magáért.Soldados
több mint 11 éve
Ziggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?
több mint 11 éve
😀 @NOTSportsCenter: BREAKING: Roger Goodell has fined James Harrison $250,000 for getting released by the #Bengals 😀
több mint 11 éve
Azt hiszem csak simán elege volt Bill mesterből 😀De tényleg occsóért elbírnám nézni nálunk.