Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Nekem is ez tűnt fel. 😊 Derékban lassan versenyre kelhet az előtte térdelő falemberekkel. 😀peterk2005
ugyan mér térdelnének előtte?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem is ez tűnt fel. 😊 Derékban lassan versenyre kelhet az előtte térdelő falemberekkel. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Úgy látom Ben megint nem mangalica szalonnát fogyaszt...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Na jó, ha senki, akkor majd én! 😊 Big Ben a Big Bennél 😊Wyatt
Bőrcipő+élre vasalt nadrág+mez kombó odavág. 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Valami nem smakkol z egyiken négy van a másikon hét, közbe megcsak most van hét grinics szerint...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Na jó, ha senki, akkor majd én! 😊 Big Ben a Big Bennél 😊
Wyatt
Big Ben kommentel a képhez amin Big Ben áll a Big Bennél
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na jó, ha senki, akkor majd én! 😊 Big Ben a Big Bennél 😊

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem vagyok kifejezett PFF-fan, de ez az elemzés kifejezetten érdekes Roethlisbergerről:  www.profootballfocus.com/blog/2013/07/02/the-enigmatic-game-of-ben-roethlisberger/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Mondom én h király lesz!
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000215581/article/steelers-rookie-jarvis-jones-instincts-could-earn-him-starting-gig?campaign=Twitter_atlempty taxi
Tipikus semmitmondó offseason cikk(ek), megint úgy hozzák le, hogy JJ (talán) kezdő lesz, mintha a hír alapja több lenne egyszerű feltételezésnél. Az NFP-s cikk írója ezzel próbálkozik:

One big reason: Unlike most of the players Pittsburgh has developed at outside linebacker, Jones is a pure linebacker.
Ehhez képest Butler pont azt nyilatkozta a minicamp alatt, hogy hiába játszott Jones már college-ban is 3-4 OLB-t, még nincs azon a szinten, hogy kezdőként számoljanak vele. Anno be is másoltam ide ezt a nyilatkozatot:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Pittsburgh Steelers - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Az NFL.com is vicces, a bejegyzés címe Jarvis Jones might start as Pittsburgh Steelers rookie, majd a záró mondat: "If LeBeau already sees progress from the rookie, as Jones learns the rest of the defensive calls, it reasons that one of the greatest defensive minds in the history of the NFL wouldn't hesitate to push the more talented player into the rotation quickly."
több mint 11 éve
Mondom én h király lesz!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hmf1bggmcroeqit7e2nq
Jarvis Jones to start for Pittsburgh Steelers as rookie?
Jarvis Jones, the No. 17 overall pick in the 2013 NFL Draft, might start as a rookie, a rarity for the Pittsburgh Steelers. What makes the linebacker NFL-ready already?

Madden hates me.
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene:  pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-paempty taxi
Állítólag Hernandez a negyedik gyanúsított 😊
több mint 11 éve
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene:  pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-pa

Madden hates me.
több mint 11 éve
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)Wyatt
Ja, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.DoM
Lehettem volna egyértelműbb valóban, azért is pontosítottam utána

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)Wyatt
Ja, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.
több mint 11 éve
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)

több mint 11 éve
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontvaWyatt
Kösz a számokat. Kis túlzással a Seahawks-ban átlagosat nyújt futás ellen.
több mint 11 éve
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontva

több mint 11 éve
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
Kicsit becsapós a kiemelt lista - nekem legalábbis csak a legvégén a két további táblázatnál esett le, hogy nem pass rusher sorrendről van szó 😛, annak ellenére, hogy Harrisonnál természetesen megemlítik, hogy ő mennyire jó a játéknak abban a nemében is és végül ez hozta meg számára az első helyet. Woodley-nál is látszik, hogy a futás elleni védelem dobja meg az értékét. Ami nagyon meglepő, hogy Chris Clemons a nyolcadik legjobb pass rush osztályzattal nem tudott bekerülni a top10-be, pedig az a általános vélekedés, hogy ő a futás ellen is mennyire jó PC sémájában. Ezek szerint az elmúlt öt évben +7.0 sem sikerült összehoznia, küllönben ott lenne Suggs helyén a top10-ben összesítve. 😮
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem tudom mennyire fér bele ennek a fórumnak a témájába, ha gond legfeljebb törlitek, de ezt találtam az imént:
 www.amazon.com/Quiksilver-Pittsburgh-Steelers-NFL-Yellow/dp/B00A0EUWN6/ref=sr_1_104?ie=UTF8&qid=1371579050&sr=8-104&keywords=mens+flip+flop

Do your job
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesenBigBen7
Örülök, hogy elolvastad a cikket.tenorx
nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztemBigBen7
De akkor minek mondasz hülyeséget.
Szívesen lefordítjuk itt szerintem páran.
több mint 11 éve
Örülök, hogy elolvastad a cikket.tenorx
nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztem
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Örülök, hogy elolvastad a cikket.
több mint 11 éve
Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesen
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
 www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Bizony egy veseszúrástól a legnagyobb palik is összeesnek mint egy fadarab. Tudom Adamset, nem vesén szúrták, csak érzékeltetni akartam.