Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem is ez tűnt fel. 😊 Derékban lassan versenyre kelhet az előtte térdelő falemberekkel. 😀peterk2005ugyan mér térdelnének előtte?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nekem is ez tűnt fel. 😊 Derékban lassan versenyre kelhet az előtte térdelő falemberekkel. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Úgy látom Ben megint nem mangalica szalonnát fogyaszt...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Na jó, ha senki, akkor majd én! 😊 Big Ben a Big Bennél 😊WyattBőrcipő+élre vasalt nadrág+mez kombó odavág. 😊
több mint 11 éve
Valami nem smakkol z egyiken négy van a másikon hét, közbe megcsak most van hét grinics szerint...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Na jó, ha senki, akkor majd én! 😊 Big Ben a Big Bennél 😊Big Ben kommentel a képhez amin Big Ben áll a Big Bennél
Wyatt
több mint 11 éve
Nem vagyok kifejezett PFF-fan, de ez az elemzés kifejezetten érdekes Roethlisbergerről: www.profootballfocus.com/blog/2013/07/02/the-enigmatic-game-of-ben-roethlisberger/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Mondom én h király lesz!Tipikus semmitmondó offseason cikk(ek), megint úgy hozzák le, hogy JJ (talán) kezdő lesz, mintha a hír alapja több lenne egyszerű feltételezésnél. Az NFP-s cikk írója ezzel próbálkozik:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000215581/article/steelers-rookie-jarvis-jones-instincts-could-earn-him-starting-gig?campaign=Twitter_atlempty taxi
One big reason: Unlike most of the players Pittsburgh has developed at outside linebacker, Jones is a pure linebacker.Ehhez képest Butler pont azt nyilatkozta a minicamp alatt, hogy hiába játszott Jones már college-ban is 3-4 OLB-t, még nincs azon a szinten, hogy kezdőként számoljanak vele. Anno be is másoltam ide ezt a nyilatkozatot:
Az NFL.com is vicces, a bejegyzés címe Jarvis Jones might start as Pittsburgh Steelers rookie, majd a záró mondat: "If LeBeau already sees progress from the rookie, as Jones learns the rest of the defensive calls, it reasons that one of the greatest defensive minds in the history of the NFL wouldn't hesitate to push the more talented player into the rotation quickly."
több mint 11 éve
Mondom én h király lesz!Madden hates me.
több mint 11 éve
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene: pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-paempty taxiÁllítólag Hernandez a negyedik gyanúsított 😊
több mint 11 éve
Az Adams elleni késelés harmadik gyanúsítottját is visszaszállították Pennsylvániába h vádat emeljenek ellene: pro32.ap.org/article/suspect-steelers-player-stabbing-back-pa
Madden hates me.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Lehettem volna egyértelműbb valóban, azért is pontosítottam utánaA legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)WyattJa, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.DoM
több mint 11 éve
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)WyattJa, én azt hittem 2012-től haladunk 2008. felé és a -8 még az Eaglesnél volt.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A legutóbbi szezonban nagyon lehúzták (persze, mindig kérdés, mennyire hiszünk ezeknek a számoknak, hiszen egy csomó rohadt jóra értékelt emberke kóricál még mindig szabadon)
több mint 11 éve
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontvaWyattKösz a számokat. Kis túlzással a Seahawks-ban átlagosat nyújt futás ellen.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Egészen konkrétan –1.0, –0.5, –2.3, –2.0 és –8.4-re hozta szezonokra lebontva
több mint 11 éve
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:Kicsit becsapós a kiemelt lista - nekem legalábbis csak a legvégén a két további táblázatnál esett le, hogy nem pass rusher sorrendről van szó 😛, annak ellenére, hogy Harrisonnál természetesen megemlítik, hogy ő mennyire jó a játéknak abban a nemében is és végül ez hozta meg számára az első helyet. Woodley-nál is látszik, hogy a futás elleni védelem dobja meg az értékét. Ami nagyon meglepő, hogy Chris Clemons a nyolcadik legjobb pass rush osztályzattal nem tudott bekerülni a top10-be, pedig az a általános vélekedés, hogy ő a futás ellen is mennyire jó PC sémájában. Ezek szerint az elmúlt öt évben +7.0 sem sikerült összehoznia, küllönben ott lenne Suggs helyén a top10-ben összesítve. 😮
www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
több mint 11 éve
Nem tudom mennyire fér bele ennek a fórumnak a témájába, ha gond legfeljebb törlitek, de ezt találtam az imént:www.amazon.com/Quiksilver-Pittsburgh-Steelers-NFL-Yellow/dp/B00A0EUWN6/ref=sr_1_104?ie=UTF8&qid=1371579050&sr=8-104&keywords=mens+flip+flop
Do your job
több mint 11 éve
De akkor minek mondasz hülyeséget.nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztemBigBen7Örülök, hogy elolvastad a cikket.tenorxA PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesenBigBen7
www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/vassadi
Szívesen lefordítjuk itt szerintem páran.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
nem olvastam el, mivel a szöveg felét se érteném 😊 csak a helyezését néztemÖrülök, hogy elolvastad a cikket.tenorxA PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesenBigBen7
több mint 11 éve
Örülök, hogy elolvastad a cikket.A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesenBigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:Woodley szerintem túlértékelt, utóbbi 1-2 év alapján elég rendesen
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A PFF értékelései alapján Harrison volt az utóbbi öt év legjobb edge rushere, Woodley hetedik a listán:www.profootballfocus.com/blog/2013/06/17/five-years-of-pff-grades-top-10-edge-rushers/
több mint 11 éve
Bizony egy veseszúrástól a legnagyobb palik is összeesnek mint egy fadarab. Tudom Adamset, nem vesén szúrták, csak érzékeltetni akartam.