Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Malackába meg Bicsumba biztos vagyok, remélem Wimper nem fog felférni, asszem előzetesben Golicsot meg Embernétet várják kiugróra de ezekszerint Long a bűvös OLvarázsszó mindenhun 😉sutianapLong az OTA-kon és minicampen is sokat szerepelt a második csapatban LT-ként, én is abban bízom, hogy ki tudja szorítani Whimpert.
Malecki kerettagságát még nem venném 100%-ig biztosra, bár tény, hogy Whimpert leszámítva a többi offensive linemanhez képest rutinos öregnek számít, és nem is ez az első idénye a csapatnál, úgyhogy kedvező helyzetből indul.
specről tudunk valamit? mer ott az új edző? Dunn? Brown? Ingram?sutianapSmith-ről csak annyit írtak, hogy már az első edzésen nagyon hangos volt. 😊
A. Brown, Sanders, Wheaton, J. Brown és Hawthorne hordott vissza puntokat, Dunn nevét nem láttam sehol. Egyébként is inkább kickoff returnerként jeleskedett egyetemen, írták is az offseasonben, hogy puntoknál még gondjai vannak (Colbert is hasonlót nyilatkozott), receiverként pedig már college-ban sem erőltették.
A long snapper battle-ről szerintem hiába vársz érdemi infót egészen addig, amíg Warren vagy Ingram nevét a kivágottak között nem látod. 😊
több mint 11 éve
Malackába meg Bicsumba biztos vagyok, remélem Wimper nem fog felférni, asszem előzetesben Golicsot meg Embernétet várják kiugróra de ezekszerint Long a bűvös OLvarázsszó mindenhun 😉specről tudunk valamit? mer ott az új edző? Dunn? Brown? Ingram?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az első edzésről:- Ben azt mondta, teljesen rendben van a térde, és a tudósítások szerint is teljes értékű edzésmunkát végzett. A Haley-vel való kapcsolatáról azt nyilatkozta, hogy jobb, mint tavaly ilyenkor: "I'm not just saying that. Last year obviously had its growing pains; it is what it is. And it's more than just him and I. It was him and other coaches, him and other players, but obviously people are going to talk about the quarterback and the coordinator more."
- Feltűnően sok volt tegnap a mély passz, és ezekből többnyire a WR-ek jöttek ki győztesen. Első edzés, nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de ez valamelyest talán (remélhetőleg...) összefügg Ben tegnapi nyilatkozatával: "This offense is a new toy. I can't wait to see what's coming out of this thing."
- A futóknál Bell, Redman, Dwyer, Batch és Stephens-Howling egyaránt lehetőséghez jutott az első csapatban.
- Annak ellenére, hogy az OTA-kon és a minicampen sem tudott részt venni, a hírek szerint Wheaton gyorsan tanul, és tegnap nagyon jó edzést zárt.
- A first-team OL egyértelmű, a második vonalban az alábbi játékosok jutottak szóhoz: LT: Beacum, Joe Long; LG: Beachum, Malecki; C: Beachum, Malecki; RG: Justin Cheadle; RT: Guy Whimper
- Ta'amu kisebb combhajlító-sérülés miatt van egyelőre PUP-listán, ami viszont pozitívum, hogy 348 fontjából (a hivatalos oldalon legalábbis ennyivel jegyzik) 27-et leadott az offseasonben, és állítólag sokat erősödött. Közben Al Woods továbbra is szerepelt NT-ként a második csapatban.
- Egyelőre nincsenek sérülések.
több mint 11 éve
Foote üzent JH-nak...😊@jharrison9292 look at my new best friend pic.twitter.com/BgJ70x17iD
— Larrry Foote (@LarryFoote313) July 28, 2013
több mint 11 éve
Ben: "This offense is a new toy. I can't wait to see what's coming out of this thing."Láttam of course 😀
Keisel hozta a formáját, ezúttal így érkezett a TC-re:Van róla videó is:
https://pbs.twimg.com/media/BQHoWD3CMAA1zpH.jpgvassadi
www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelerscom-Update-Move-In-Day-at-Training-Camp/239dbcd2-4d6c-41cf-8a73-3477454d57d1vassadi
több mint 11 éve
Az NFL.com nem tud leszállni az "öreg Steelers" sztereotípiáról, megint született egy cikk, hogy vajon mekkora a championship "window" a nálatok. Mintha a kor lenne a probléma... .)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ben: "This offense is a new toy. I can't wait to see what's coming out of this thing."Keisel hozta a formáját, ezúttal így érkezett a TC-re:Van róla videó is:
https://pbs.twimg.com/media/BQHoWD3CMAA1zpH.jpgvassadi
www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelerscom-Update-Move-In-Day-at-Training-Camp/239dbcd2-4d6c-41cf-8a73-3477454d57d1
több mint 11 éve
Keisel hozta a formáját, ezúttal így érkezett a TC-re:Ezt sztem nem volt így már akkora durranás a tavalyi markoló után, valamit újíthatott volna 😉 😀
vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Miller, David Johnson, Spence és Ta'amu kezdi PUP-listán a TC-t, Adams viszont már holnaptól teljes értékű edzésmunkát végezhet.
több mint 11 éve
gólhelyzetben 🏈
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Valamikor mintha Big Ben nyilatkozta volna, hogy idén korábban kezdik a felkészülést, mert hogy kell az edzés és az összeszokás, ahhoz képest mi kezdjük el pár csapattal együtt utolsónak a TC-t..DodóNem erre az edzőtáborra gondolt, hanem az offseason többi edzésére
több mint 11 éve
Dodó
253
Valamikor mintha Big Ben nyilatkozta volna, hogy idén korábban kezdik a felkészülést, mert hogy kell az edzés és az összeszokás, ahhoz képest mi kezdjük el pár csapattal együtt utolsónak a TC-t..
több mint 11 éve
ájnye, esse tugya HollókomaAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Blitz, ha már voltál oly kedves, hadd viszonozzam a képet, igaz nekem kicsit mélyebbre kellett ásnom időben és térben a hipertérben 😊You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
és ezt egy blucsip DC csakúgy nézi? vagy Vugyli besegít? merugye arrú vótszó, hogy a Ziggy-Vugyli tandem talán még jobban fog működni, mint Smithszel. de Vugyli sem annyira produkálta magát. most akkor hogy van ligafirrszt D ha ott egy baszom lik a szélen meg Fóti is egy rakat rozsda, az így nagyon nem smakkolsutianapZiggy még az újonc szerződését tölti (az idei az utolsó éve), így érthető, hogy nem dobják/dobták ki, másrészt nincs is jobb alternatíva. Illetve Heyward határozottan jobban játszott az előző szezonban, amikor Hood az egyik meccsnek már rögtön az elején kidőlt, és Cam helyettesítette (ha jól emlékszem, a Ravens elleni győztes meccs volt ez), de LeBeau a továbbiakban is ragaszkodott Ziggy-hez. Ideális esetben ugyebár Heyward a hamarosan visszavonuló Keisel helyét venné át kezdőként, a túloldalon pedig Ziggy lenne az alapember, Coach Dad nyilván ezért sem akarta megkavarni a dolgokat, mert még bízik abban, hogy ez így összejöhet a jövőben. Csak ugye Ziggy eddigi teljesítménye nagyon nem azt vetíti előre, hogy hosszútávon kezdőként lehet vele számolni, akkor pedig megint jöhet a korai DE draft (hacsak valamelyik projectből, leginkább Nick Williamsből nem lesz valami), akár már jövőre.
Woodley az utóbbi két évben folyamatosan sérülésekkel bajlódott, volt ugye a sztori még korábban, hogy egy meg nem nevezett csapattárs szerint a kondijával is problémák voltak szezon közben, és miegymás. Ezen okokból kifolyólag sem tudta hozni tavaly és azelőtt ő sem a tőle elvárt szintet, de idén állítólag nagyon készül(t) az offseasonben.
Foote 'Poor' grade-jével én sem értek egyet, ezt már rögtön az elején leszögeztem. De nem is életbiztosítás az ő szerepeltetése, legalábbis nem olyan magas snap-számmal, mint tavaly, amikor egyértelmű passz szituációknál is rengetegszer maradt a pályán (az egész szezonban alig volt kihagyott snapje). Itt erről is írtam bővebben:
steelers.hu/shamarko-thomas/
több mint 11 éve
és ezt egy blucsip DC csakúgy nézi? vagy Vugyli besegít? merugye arrú vótszó, hogy a Ziggy-Vugyli tandem talán még jobban fog működni, mint Smithszel. de Vugyli sem annyira produkálta magát. most akkor hogy van ligafirrszt D ha ott egy baszom lik a szélen meg Fóti is egy rakat rozsda, az így nagyon nem smakkol
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Megnéztem. A Coltsnál Ricardo Mathews kapott átlagos besorolást, de szerintem ott nem is ő, hanem Ricky Jean-Francois fog kezdeni Redding mellett, úgyhogy ezt ki is húzhatjuk. A többiek között én nem találtam olyat, akinél komolyabban kétségbe lehetne vonni, hogy miért kapott magasabb értékelést, mint Hood...De itt nem is azon van a hangsúly, hogy kinek milyen színt osztott ki a PFF. Olyan teljesítményt nyújt Ziggy, amit elvárunk tőle / amit egy első köröstől minimálisan el lehet várni / ami elfogadható? Nem. Ennyi.
Az már "csak hab a tortán", hogy ezek szerint (vagy legalábbis a PFF szerint) ő a liga egyik, ha nem a legrosszabb (néhány 3-4-es csapat még hátravan) kezdő 3-4 DE-je.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
és azt megnézted hogy kivót eddig piros END-be???, mer senki, tehát jelenleg a PFF szerint a legrosszabb kezdősutianapÍgy a helyes. Ha nem csak vélt kezdőcsapatokat, hanem teljes 53-as kereteket értékelnének, akkor nyilván lenne nála rosszabb is. Hogy Ziggy a liga legrosszabb kezdő 3-4 DE-je? Elsőre nem hangzik teljesen irreálisnak ez a kijelentés. Mindjárt átfutom még egyszer, kiket soroltak elé.
több mint 11 éve
és azt megnézted hogy kivót eddig piros END-be???, mer senki, tehát jelenleg a PFF szerint a legrosszabb, smég Alualu is setétsárgát kapott, bár ott is pofáztam, márhaság főleg ha egymásmellérakod a kifestőket pffffffffffffés Harrizon mennyit is lógott PS-be? És még mink türelmetlenkedünk, megértem a gyengébb besorolást de ez a két piros nonszensz, na mindetty, nectek Ziggy
www.behindthesteelcurtain.com/2013/4/16/4224844/steelers-ziggy-hood-gif-film-analysis
www.behindthesteelcurtain.com/2013/6/1/4386056/steelers-ziggy-hood-contract-offseasonsutianapHe is not the worst 3-4 defensive end in the NFL. However, he is not the best either.Jó megfogalmazás. Csak ha így jellemeznek egy korábbi 1. köröst az ötödik évében, akkor ott valami gond van...
vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
és Harrizon mennyit is lógott PS-be? És még mink türelmetlenkedünk, megértem a gyengébb besorolást de ez a két piros nonszensz, na mindetty, nectek Ziggy
www.behindthesteelcurtain.com/2013/4/16/4224844/steelers-ziggy-hood-gif-film-analysis
www.behindthesteelcurtain.com/2013/6/1/4386056/steelers-ziggy-hood-contract-offseasonsutianap
He is not the worst 3-4 defensive end in the NFL. However, he is not the best either.Jó megfogalmazás. Csak ha így jellemeznek egy korábbi 1. köröst az ötödik évében, akkor ott valami gond van...
Megkurti-Mayo-NinkosutianapMcCourty-nál talán kissé túlzás, bár az előző szezon alapján nem lehet azt mondani, hogy nem érdemli meg. Mayo semmiképpen sem túlértékelt, Ninkovich viszont szerintem is csak átlagos. De ez 2 db minimálisan túlértékelt játékos, sőt ugye McCourty...