Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Talán nincs nagy bajBlitzburghHát, Jim Wexell mankóval látta az oldalvonal mellett.
- Tegnap nem edzett teljes felszerelésben a csapat, Tomlin a sok kisebb sérüléssel indokolta ezt a döntést. Nem edzett: Troy, Timmons, J. Jones, McLendon, Plaxico, Stephens-Howling, Allen, Hawthorne, Van Dyke, Ventrone, McNeal. Spaeth, Foote és N. Williams már edzett, illetve ahogy írtam korábban, Ta'amut aktiváltuk a PUP-listáról.
- Változatlanul Adams az első csapat LT-je.
- Paulson továbbra is remekel.
- A fake puntokat is gyakorolta a csapat, méghozzá Butler passzolt.
A következő edzés szerdán esedékes.
több mint 11 éve
Talán nincs nagy bajSaw Curtis Brown come down funny on his ankle while breaking up a 2 min drill pass in end zone to, i think, David Gilreath. Didn't look bad
— Mark Kaboly (@MarkKaboly_Trib) August 6, 2013
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ta'amu lekerült a PUP-listáról.Curtis Brown megsérült edzés közben, kocsival kellett levinni. :-/ Bővebb infó egyelőre nincs, vizsgálják.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
az utolsó ember, aki a Jets-re fogadott és nyert xDinkább Jimmy the Greek kéne megjósolni a szezont 😀BigBen7nehiggyagörögöknekhaajándékothoznakis
ezé sörmegvonáslesz!sutianap
több mint 11 éve
inkább Jimmy the Greek kéne megjósolni a szezont 😀BigBen7nehiggyagörögöknekhaajándékothoznakis
ezé sörmegvonáslesz!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
inkább Jimmy the Greek kéne megjósolni a szezont 😀
több mint 11 éve
én is rankingeltem, aztán álmomba beszéltn Myron Cope-pal, a nagy ló.... NUMBERVAN!Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Red Star
206
Én a Steelerst a saját rankingem alapján a 14. helyre tettemBigBen7A magam részéről ugyan szeretnék egy sikeres szezont, azonban reálisan csak a negatív mérleg elkerülését látom ideálisan megvalósítható célnak.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Én a Steelerst a saját rankingem alapján a 14. helyre tettem
több mint 11 éve
Red Star
206
Örülnék ha oszthatnám az optimizmusodat, de én sajnos reménytelenül realista vagyok. Azonban ebben a ligában oly minimálisak a különbségek, hogy valóban szinte bármi megtörténhet. Bombameglepetésnek pl. én csak azt mondanám ha a superbowlt nem az első 15-20 helyre rangsorolt csapat valamelyike nyerné meg.Hát én nem örülök, ha mondjuk 14-15. helyen vagyunk rangsorolva a szereksztőknél. 😕 Én mondjuk a legutolsók közé várom magunkat, mert azt érzem idén robbanthatunk. Jó van 3-4 csapat amelyik jóval erősebbnek tűnik és előrébb tart, de akkor is.polamaluNyilvánvalóan mi is a draft helyünkön leszünk értékelve. Tehát még két hét...Red StarNem a draft helyeken alapszik a sorrend:
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/bowlhu_cikkelemzesek_nfl/837180vassadi
több mint 11 éve
Hát én nem örülök, ha mondjuk 14-15. helyen vagyunk rangsorolva a szereksztőknél. 😕 Én mondjuk a legutolsók közé várom magunkat, mert azt érzem idén robbanthatunk. Jó van 3-4 csapat amelyik jóval erősebbnek tűnik és előrébb tart, de akkor is.Nyilvánvalóan mi is a draft helyünkön leszünk értékelve. Tehát még két hét...Red StarNem a draft helyeken alapszik a sorrend:
több mint 11 éve
Red Star
206
Akkor tartok tőle, hogy még hamarabb sorra kerülünk.Nyilvánvalóan mi is a draft helyünkön leszünk értékelve. Tehát még két hét...Red StarNem a draft helyeken alapszik a sorrend:
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nyilvánvalóan mi is a draft helyünkön leszünk értékelve. Tehát még két hét...Red StarNem a draft helyeken alapszik a sorrend:
több mint 11 éve
Red Star
206
Nyilvánvalóan mi is a draft helyünkön leszünk értékelve. Tehát még két hét...Ádi, ugye a Steelers az utolsó napok egyikén fog csak megjelenni a csapat elemzések közt? Mondjuk valahol az utolsó előtti vagy az utolsó napon 😀 😉 ?polamaluNem mondom meg, konkrétan mikor, de jóval előbb, mint várnátok.😊 De így legalább előbb lesz olvasható. 😉vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ádi, ugye a Steelers az utolsó napok egyikén fog csak megjelenni a csapat elemzések közt? Mondjuk valahol az utolsó előtti vagy az utolsó napon 😀 😉 ?polamaluNem mondom meg, konkrétan mikor, de jóval előbb, mint várnátok.😊 De így legalább előbb lesz olvasható. 😉
több mint 11 éve
Ádi, ugye a Steelers az utolsó napok egyikén fog csak megjelenni a csapat elemzések közt? Mondjuk valahol az utolsó előtti vagy az utolsó napon 😀 😉 ?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
- Tegnap nem edzett: Troy ("veterán pihenő"), Timmons, Foote, Robinson, Allen, C. Brown, Hawthorne, Stephens-Howling, Spaeth, N. Williams, Rolle, Van Dyke, Ventrone, McNeal- Sorozatban a harmadik olyan edzés volt a tegnapi, amikor az első csapatban Adams LT, Gilbert pedig RT poszton szerepelt. Bicknell Adamsről: "He’s doing a good job there. We’re just trying to find the right combination. It’s still early. We’re going to try to get the best pass protector over there and these guys are both battling to see who does it. Nothing’s set in stone. We still have four preseason games, a bunch more practice. We’re just trying to find the best combination." Ezek szerint még korántsem dőlt el az LT-RT kérdés, és akár még az is megeshet, hogy Adams lesz a kezdő a vakoldalon.
- A 11 vs. 11 játék alatt futásoknál Dwyert és Redmant is rendszerint gyorsan megállították a védők, akiknél előfordult, hogy a hiányzók miatt Marshall McFadden és Terrence Garvin játszott az első csapatban.
- Justin Brown és Gilreath minden feléjük dobott labdát elkap.
- Will Johnsont a backs vs. backers passing drill alatt nem tudták levédekezni az LB-k.
- Second-team OL: Whimper, Cheadle, Malecki, Batiste, Beachum.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Allen, Hawthorne, Van Dyke és Worilds mellett Jarvis Jones, Bell, Spaeth és Adrian Robinson sem edzett sérülés miatt, de állítólag egyikükre sem vár huzamosabb kihagyás, Timmons pedig személyes okok miatt nem vett részt a mai edzésen.Tomlin és Colbert is nyilatkozott Millerről. Utóbbi konkrétabban fogalmazott, szóba hozta a PUP-listás szezonkezdést is, ami David Johnson esetében szintén elképzelhető, de szerinte kettejük közül Johnsonnak jobbak az esélyei, hogy már az alapszakasz első fordulójában bevethető legyen.
Colbertet arról is megkérdezték, hogy van-e olyan under-the-radar játékos, akinek a teljesítménye pozitív meglepetésként érte őt, és ő is Baxtert emelte ki.
Batiste-ot pedig leigazoltuk. Nagyon úgy fest, hogy a veterán OT-k egyike, tehát vagy ő, vagy Whimper rosterre fog kerülni, de róluk tényleg csak annyit lehet elmondani pozitívumként, hogy a többi backup-aspiránssal ellentétben rendelkeznek releváns NFL-tapasztalattal.
több mint 11 éve
Tesztelünk két új arcot,hátha elférnek a D-line-ba....Rendben Bozont, akkor kezdjük mégeccer, mongyad szépen nekem, hogy Kócs! Hümm 😉
Blitzburgh
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Tesztelünk két új arcot,hátha elférnek a D-line-ba....több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ebben a szezonban a Lions elleni, november 17-ei meccsen lép pályára a csapat "darázsmezben".
több mint 11 éve
Mondjuk,amit Carter csinált nálunk 2 év alatt,lehet azt ő is tudná,de Carterről az elmúlt 2 TC alatt nem olvastam ennyi pozitívumot..Alan baxterről Labriola mintha azt mondta volna,hogy erős a párhuzam egy másik ex-steeler OLB-vel. Ő is UDFA,ő is viszonylag alacsony,viszont erős és meggyőző..BlitzburghNem, Harrisonhoz Marshall McFaddent hasonlította Labriola, bár még csak a posztjuk sem azonos. De tény, hogy róla is pozitív hírek érkeznek, főleg a coverage drillek során mutatott teljesítményével kapcsolatban. 3-4. ILB-nek simán odaérhet. Az már érdekesebb kérdés, hogy Baxternek helyet tudunk-e szorítani abban az esetben, ha a TC egésze és a preseason-meccsek alatt is ennyire meggyőző lesz a játéka. OLB-ben Woodley, Worilds és JJ fix, én Adrian Robinsont is mindenképpen rosterre várom, így pedig sanszosan csak egy kiadó hely marad, amiért leginkább Carterrel kellene versenyeznie.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Benapó térdkalácsa hogy van? Fullosban nyomja már?peterk2005Az első edzés óta.
több mint 11 éve
Benapó térdkalácsa hogy van? Fullosban nyomja már?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Alan baxterről Labriola mintha azt mondta volna,hogy erős a párhuzam egy másik ex-steeler OLB-vel. Ő is UDFA,ő is viszonylag alacsony,viszont erős és meggyőző..BlitzburghNem, Harrisonhoz Marshall McFaddent hasonlította Labriola, bár még csak a posztjuk sem azonos. De tény, hogy róla is pozitív hírek érkeznek, főleg a coverage drillek során mutatott teljesítményével kapcsolatban. 3-4. ILB-nek simán odaérhet. Az már érdekesebb kérdés, hogy Baxternek helyet tudunk-e szorítani abban az esetben, ha a TC egésze és a preseason-meccsek alatt is ennyire meggyőző lesz a játéka. OLB-ben Woodley, Worilds és JJ fix, én Adrian Robinsont is mindenképpen rosterre várom, így pedig sanszosan csak egy kiadó hely marad, amiért leginkább Carterrel kellene versenyeznie.