Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
És valóban! Ezen valahogy túlszaladtam. Hiába no, ennyi idő után sem megy mindig a pontos szövegértelmezés. 😀
több mint 11 éve
Hóling, de már írtam 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Még mindig nem mi jöttünk és ennek örülök, vagyis azért a 20-ban vagyunk a szerkesztők szerint 😀 A 10 már necces, addigra tuti kikerülünk mi is a főoldalra, de nem baj innen szép nyerni még egy gyűrűt 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az, hogy Larod SH (Kazinczy úrtól kérnék neki is egy értelmes nevet léccci) vagy a Vájár lesz esetleg a kezdő az mennyire fogja mutatni a 2 játékos helyét csapaton belül?kittliA meccsre kiadott depth charton Dwyer a második, Stephens-Howling a harmadik számú RB (Redman és Bell co-starter), de ugyanez volt a sorrend a Giants elleni meccs előtt is, ehhez képest LSH töltött több időt a pályán az első csapatban. A hétfői meccstől függetlenül:
Stephens-Howling roster helye biztos; az alapján, amit a múlt heti meccsen láthattunk, fekszik neki a zone blocking. Change-of-pace back, elkapásban is jó, sokat elmond, hogy az edzéseken a two-minute drillek során és a no-huddle offense gyakorlásakor is sokszor van a pályán az első csapattal, emellett adekvát kickoff returner.
Dwyer már egyértelműen Bell és Redman mögé szorult, LSH-val ellentétben nincs olyan különleges skill setje, amivel pályára követelheti magát - egyszerű power runner, amire egy Bellhez hasonló feature back mögött nincs feltétlenül szükség. Az 53-ból szerintem nem marad ki, vésztartaléknak jól jön egy hozzá hasonló rutinos játékos, legfeljebb akkor vágjuk ki, ha kell a pénz új igazoláshoz (ami nem valószínű, legfeljebb sérülés esetén).
több mint 11 éve
Redmant a tegnapi edzés elején kiütötte Foote, Bell rásérült a térdére, és JJ is összeszedett egy ágyéksérülést. Egyik sem tűnik súlyosnak, de a hétfői meccset gondolom mind a hárman kihagyják, ami főként utóbbi két játékos esetében baj. Különösen Bellnél, akinek újoncként kezdenie kellene, ehhez képest két preseason-meccset kap (és ez még a jobbik eset), ahol élesben készülhet az NFL-re.vassadiPedig Bell-t már szívesen megnéztem volna. Az öregember meg nem vénember ezek szerint és odapakolt a Vörösnek. Az, hogy Larod SH (Kazinczy úrtól kérnék neki is egy értelmes nevet léccci) vagy a Vájár lesz esetleg a kezdő az mennyire fogja mutatni a 2 játékos helyét csapaton belül?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Redmant a tegnapi edzés elején kiütötte Foote, Bell rásérült a térdére, és JJ is összeszedett egy ágyéksérülést. Egyik sem tűnik súlyosnak, de a hétfői meccset gondolom mind a hárman kihagyják, ami főként utóbbi két játékos esetében baj. Különösen Bellnél, akinek újoncként kezdenie kellene, ehhez képest két preseason-meccset kap (és ez még a jobbik eset), ahol élesben készülhet az NFL-re.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Tegnap Curtis Brown is újra edzésbe állt, hétfőn remélhetőleg már játszhat is.Cheadle combhajlító-sérüléséről csak annyit mondott Tomlin, hogy komolynak tűnik.
több mint 11 éve
xtaki
3 443
Rookie running back Le’Veon Bell moved up the Steelers’ depth chart, without ever taking a snap in an NFL game. Bell, who has been having a good camp, is now listed as a co-starter with Isaac Redman on the depth chart.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Ok csak Sapp is azon poénkodott tavaly Mclendon kapcsánhogy 300 font alatt még nem látott NT-t. Node legyen így Kaboly elég hiteles.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ahogy a sutianap által linkelt cikkben is szerepel, McLendon saját maga nyilatkozta, hogy erre a szezonra 320 fontra fogyott le a tavalyi 335-ről. Hiába a csapat hivatalos oldala, ezeket a számokat ott nem nagyon szokták frissíteni, szóval ilyen szempontból nem hiteles forrás.Tavaly 280 körül volt 40 fontot szedett volna fel? Érdekes a csapat honlapján is 280 van fent...KlemóNo azért Mclendont ne nevezzük klasszikus NT-nek. Nincs meg a tömegeKlemóMerthogy? 320 font (335-ről fogyott le). Az pedig megint egy másik kérdés, hogy hosszútávon beválik-e kezdőként.vassadi
több mint 11 éve
Kaboj megmérte nyár elejinwww.steelersdepot.com/2013/06/steelers-nt-steve-mclendon-drops-weight-for-2013/
szerintem evvan
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Tavaly 280 körül volt 40 fontot szedett volna fel? Érdekes a csapat honlapján is 280 van fent...No azért Mclendont ne nevezzük klasszikus NT-nek. Nincs meg a tömegeKlemóMerthogy? 320 font (335-ről fogyott le). Az pedig megint egy másik kérdés, hogy hosszútávon beválik-e kezdőként.vassadi
több mint 11 éve
off: láttam előbb egy steelers-es peugeot-ot a bah csomópontnál. klassz volt.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
No azért Mclendont ne nevezzük klasszikus NT-nek. Nincs meg a tömegeKlemóMerthogy? 320 font (335-ről fogyott le). Az pedig megint egy másik kérdés, hogy hosszútávon beválik-e kezdőként.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
No azért Mclendont ne nevezzük klasszikus NT-nek. Nincs meg a tömege és nem is nagyon gondolom hogy hosszú távon kezdőként ott tud majd maradni. Tény hogy ezt a mozgékonyságával kompenzálja és szépen megoldotta tavaly a posztot de ezt én kevésnek érzem.Woods kapcsán lehet nem figyeltem eléggé hol szerepelt többet valszinű igazad van hogy a szélről és persze abban is hogy first offense ellen kell majd igazán megmutatnia, ugyanakkor az agilitása felépítése már tavaly is szemet szúrt idén pedig az mennyit fejlődött. Ezért vagyok optimista. Persze örülnék ha jönne őserő Nick Williams és stétszedné Washingtont majd mehetne a gondolkodás ki maradjon ki...😊
több mint 11 éve
vassadi
15 617
pixába, a NT polémiavót Tamuval az élen, hogy AlWoods a harmadik spot me Alméda semmiresejó azon kívül, hogy kiszorítja a levegőt a térbősutianapÍgy emlékezetből nem tudom, miről volt szó, de Woods már tavaly is egyértelműen 4. DE-ként volt a keretben, elvégre Hampton, McLendon és Ta'amu személyében volt három klasszikus nose tackle, idén Woods az edzéseken is alapvetően endként szerepelt, ahogy a Giants ellen is végig, ezért írtam, hogy alapból ő defensive end. Aztán előfordulhat, hogy ő lesz McLendon elsőszámú cseréje, kiszorítva Fangupót (vagy Ta'amut, bár ő szombaton egész tűrhetően játszott, és mégiscsak rá áldozott 4. körös picket a csapat), és akkor még akár Nick Williams (vagy Arnfelt) is beférhet az 53-ba. De az alapján, ahogy Woods a Giants ellen játszott DE-ként, én elsődlegesen ezen a poszton számolnék vele, addig legalábbis biztosan, amíg NT-ként nem bizonyít a hátralévő preseason-meccseken.
több mint 11 éve
pixába, a NT polémiavót Tamuval az élen, hogy AlWoods a harmadik spot me Alméda semmiresejó azon kívül, hogy kiszorítja a levegőt a térbő
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Woods tekköl originalba, tavaly is ott nyomtuk, szezon után lett kinyilatkoztatva az ednsége, még év elejirűl:Szerintem nem azt linkelted, amit szerettél volna. 😊
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers?oldal=61#695670sutianap
több mint 11 éve
Woods tekköl originalba, tavaly is ott nyomtuk, szezon után lett kinyilatkoztatva az ednsége, még év elejirűl:Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A DL viszont kezd azért alakulni. Woods egyértelműen betört, már tavaly is nagyon tetszett és bezony Mclendonnak fel kell kötnie a gatyáját, ráadásul Woods DE-ben is jó, nagyobb a variációs lehetőség ha ő van a pályán.KlemóEzt nem egészen értem, főleg a kiemelt részt... Woods alapból defensive end, aki függetlenül attól, hogy az edzéseken és egy preseason-meccsen jól teljesített, még mindig csak negyedik számú játékos a posztján, plusz ideális esetben használható csere NT lehet, bár ezen a poszton egyelőre csak edzéseken kapott szerepet. Nem tudom, hogy abban a néhány playben, amit tavaly pályán töltött, mivel ejtett téged ámulatba. 😊 Örömteli a fejlődése, de egyelőre legfeljebb azért küzdhet, hogy tétmeccseken a korábbinál valamivel több lehetőséget kapjon a rotációban Keisel, Hood és Heyward mögött, McLendon kezdő helyére pedig végképp nem jelent komoly fenyegetést.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Ja, Moore nagyon jól mozgott, de egy 4-3 D-ben. Oda kétségtelen idális, bár lehet, hogy a mi rendszerünkben is megtalálta volna a helyét.Wheaton sok mindenkit oktatni fog azt gondolom már idén is, nagyon tetszett, ahogy mozgott a pályán és nagyon kiváncsi leszek a továbbiakra is.
Az OL viszont aggaszt, mert kizárt, hogy sérülések nélkül hozzuk le a szezont és bizony Beachum mögött nincs minőség. (bár azért jó érzés a tavalyi 7. körös srácot minőségnek mondani)
A DL viszont kezd azért alakulni. Woods egyértelműen betört, már tavaly is nagyon tetszett és bezony Mclendonnak fel kell kötnie a gatyáját, ráadásul Woods DE-ben is jó, nagyobb a variációs lehetőség ha ő van a pályán.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
no szeggyük elő a tudományt, a pff most underrared listán zizeg Arnfelt, aszakállpótlék vagy csak a snapszám?sutianapNincs reális esélye rosterre kerülni. Woods kerettagsága majdnem annyira biztos, mint Keisel, Hood és Heyward helye az 53-ban, egy ötödik defensive end megtartása pedig szinte kizárt. Úgyhogy Arnfelt legfeljebb a PS-re hajthat, de még ezért is meg kell küzdenie Nick Williamsszel, akit vele ellentétben ugyebár draftolt a csapat. Egyébként ha már PFF, tőlünk Woods kapta a legmagasabb grade-et a meccsen.
Tegnapról egy-két fejlemény:
- Justin Cheadle súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, elképzelhető, hogy számára is véget ért a szezon. Beachumnek a center poszt fekszik talán a legkevésbé, Cheadle viszont szombaton 28 snapet töltött a pályán a fal közepén; lehet, hogy Pouncey elsőszámú cseréjeként odaérhetett volna a rosterre.
- Hawthorne újra edzésbe állt. Wheaton oktatta, de legalább már nem az oldalvonal mellől kellett figyelnie az eseményeket, ez is valami. A cornerek közül Allen, C. Brown és Van Dyke továbbra is maródi.
- Nick Williams is újra edzett.
- McLendon személyes okok miatt kihagyta az edzést, hiányában Woods volt az első csapat NT-je.
Az összefoglalóból kihagytam valamit: nem "én megmondtam" jelleggel, mert még csak 1 preseason-meccsen vagyunk túl, de a Jarvis Jones - Damontre Moore "párharc" állása eddig sima 1-0 DaMonster javára. :p 😊
több mint 11 éve
no szeggyük elő a tudományt, a pff most underrared listán zizeg Arnfelt, aszakállpótlék vagy csak a snapszám?
több mint 11 éve
Kösz Urak,ez korrekt volt.szöges-kámforos-erőspistás?
Bár fel kéne hívni Löbő mestert,mert szerintem neki van valamilye.ami az erőspistás kúpnál is durvább..Blitzburgh
több mint 11 éve
Kösz Urak,ez korrekt volt.Bár fel kéne hívni Löbő mestert,mert szerintem neki van valamilye.ami az erőspistás kúpnál is durvább..