Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Hátha valaki még nem ismeri:nflhistory.blog.hu/2013/08/16/lxxxix_a_steagles#more5464182
több mint 11 éve
Red Star
206
steelers.hu/eloszezon-steelers-redskins-13-24/polamaluA leírtakkal maximálisan egyetértek, legfeljebb annyit fűznék hozzá, hogy én a Vájár tegnapi teljesítményéből nem vonnék le semmiféle következtetést, mert ő sajnos sosem volt képes folyamatos jó teljesítményre. Láttuk őt már néhányszor remekelni, majd hetekig botrányosan játszani.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Mondjuk ha a semmit nem érő derekát meglököm mozdulat helyett, elkapás pillanatába rácsapott volna a kezére akkor nincs TD.By Depot:Nem volt konzisztens, mint eddig sosem, volt ugyanakkor szép védekezése is, azért azt se felejtsük el. 15-20 playből egyet kiemelni, nem túl etikus., bár igaz az nagyon nagy szopatás volt.polamalu
"William Gay got beat for a one-handed touchdown grab. He is still a liability to the team no matter where he lines up and no matter how well he understands the defense."
Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..Blitzburgh
több mint 11 éve
By Depot:Nem volt konzisztens, mint eddig sosem, volt ugyanakkor szép védekezése is, azért azt se felejtsük el. 15-20 playből egyet kiemelni, nem túl etikus., bár igaz az nagyon nagy szopatás volt.
"William Gay got beat for a one-handed touchdown grab. He is still a liability to the team no matter where he lines up and no matter how well he understands the defense."
Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..Blitzburgh
több mint 11 éve
By Depot:"William Gay got beat for a one-handed touchdown grab. He is still a liability to the team no matter where he lines up and no matter how well he understands the defense."
Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..
több mint 11 éve
De,csak nem ittál még eleget...😊
több mint 11 éve
Red Star
206
Hát én továbbra sem tudom fene optimistán várni a szezont.
több mint 11 éve
Dodó
253
"Welcome Jarvis Jones!"
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Így igaz, az a terv, hogy ő kapja a snapek nagy részét az első csapatban. Nemrég közzétett tweetje is azt támasztja alá, hogy játszani fog:És ugye Bell fog játszani?ertkiralyÉn azt olvastam nemrég, hogy fog.ulpianus
Monday Night Football is somethin I always dreamed about...#DreamsToReality
— LeVeon Bell (@L_Bell26) August 19, 2013
több mint 11 éve
És ugye Bell fog játszani?ertkiralyÉn azt olvastam nemrég, hogy fog.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
És ugye Bell fog játszani?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?DodóMásodik preseason-meccs, úgyhogy legfeljebb egy negyedet.
több mint 11 éve
Dodó
253
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.Bár túlzottan is optimista szoktam lenni, de én nem hiszek a cicák csoportgyőzelmében. Hiába van nagyon jó védelem és a támadók is erősek, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Ravens-t és minket is megelőzzenek. Kíváncsi vagyok, hogy Dalton sérülése mennyire komoly, nem nézett ki túl jól a videókon.
Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.Blitzburgh
több mint 11 éve
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.polamaluCsak annak fényében tűnik soknak, hogy négy amerikai szakértőből 3 a Steelers-t hozza a csoport első helyére, Gregg Rosenthal pedig egyenesen odáig merészkedett, hogy 12-4-es szezont jósoljon. Igaz egy szakértő 7-9-et ad nekünk, de Dan Hanzus az utolsó helyre tesz minket.
több mint 11 éve
Nagy volt a szórás a szavazatokban, aminek két oka is lehet. Egyrészt sűrű a középmezőny, egy csomó közepes erősségű csapat zárt jó offseason-t, és ezek hatnak az ember üveggömbjére. 😊A másik, hogy a divíziótokban benne van a körbeverés a 3 jó csapat miatt. Gondolom a rankingra szavazók kimatekoztak egy lehetséges scenariot, és az alapján állították fel a sorrendet. Ott meg elég 1 meccset ide vagy oda adni, és máris PO vagy nem PO múlhat rajta, ami egyből 6-8 helyet is jelenthet fel-le.
(Amúgy tavaly én hátrébb raktam magamban a csapatot mint idén, de inkább azért, mert az idei potenciált nem tudom belőni. Látni kell pár meccset, hogy mit csinál az idei keret. Ha a tavalyi idény közepi formát tudja hozni végig, akkor simán top10. Sőt. De ha az idény eleji vagy végi forma jön, akkor nem tévedtek nagyot a jósok..)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
jobb a 17.-ről kezdeni, mint nagy várakozás után csalódni...innen azért csak felfelé vezet az út...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nem sokáig várt Goodell, Worilds 15.750$-os büntetést kapott a Giants elleni meccs után.
több mint 11 éve
Még mindig nem mi jöttünk és ennek örülök, vagyis azért a 20-ban vagyunk a szerkesztők szerint 😀 A 10 már necces, addigra tuti kikerülünk mi is a főoldalra, de nem baj innen szép nyerni még egy gyűrűt 😀polamaluÉn 14. vagy 15-re várom magunkat.
több mint 11 éve
Red Star
206
Hóling, de már írtam 😉sutianapMagyarítsuk: Hálóing.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Bell és Redman már ma is edz, úgyhogy talán hétfőn is játszhatnak mindketten.