Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Hátha valaki még nem ismeri:

nflhistory.blog.hu/2013/08/16/lxxxix_a_steagles#more5464182
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
 steelers.hu/eloszezon-steelers-redskins-13-24/polamalu
A leírtakkal maximálisan egyetértek, legfeljebb annyit fűznék hozzá, hogy én a Vájár tegnapi teljesítményéből nem vonnék le semmiféle következtetést, mert ő sajnos sosem volt képes folyamatos jó teljesítményre. Láttuk őt már néhányszor remekelni, majd hetekig botrányosan játszani.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
 steelers.hu/eloszezon-steelers-redskins-13-24/
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
By Depot:
"William Gay got beat for a one-handed touchdown grab. He is still a liability to the team no matter where he lines up and no matter how well he understands the defense."

Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..Blitzburgh
Nem volt konzisztens, mint eddig sosem, volt ugyanakkor szép védekezése is, azért azt se felejtsük el. 15-20 playből egyet kiemelni, nem túl etikus., bár igaz az nagyon nagy szopatás volt.polamalu
Mondjuk ha a semmit nem érő derekát meglököm mozdulat helyett, elkapás pillanatába rácsapott volna a kezére akkor nincs TD.

több mint 11 éve
By Depot:
"William Gay got beat for a one-handed touchdown grab. He is still a liability to the team no matter where he lines up and no matter how well he understands the defense."

Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..Blitzburgh
Nem volt konzisztens, mint eddig sosem, volt ugyanakkor szép védekezése is, azért azt se felejtsük el. 15-20 playből egyet kiemelni, nem túl etikus., bár igaz az nagyon nagy szopatás volt.
több mint 11 éve
By Depot:

Tökéletesen így van,bár sejtettük előre..
több mint 11 éve
De,csak nem ittál még eleget...😊
több mint 11 éve
Hát én továbbra sem tudom fene optimistán várni a szezont.

több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
"Welcome Jarvis Jones!"
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
És ugye Bell fog játszani?ertkiraly
Én azt olvastam nemrég, hogy fog.ulpianus
Így igaz, az a terv, hogy ő kapja a snapek nagy részét az első csapatban. Nemrég közzétett tweetje is azt támasztja alá, hogy játszani fog:

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
És ugye Bell fog játszani?ertkiraly
Én azt olvastam nemrég, hogy fog.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ertkiraly Pittsburgh Steelers 5
És ugye Bell fog játszani?
több mint 11 éve
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?Dodó
Második preseason-meccs, úgyhogy legfeljebb egy negyedet.
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.
Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.Blitzburgh
Bár túlzottan is optimista szoktam lenni, de én nem hiszek a cicák csoportgyőzelmében. Hiába van nagyon jó védelem és a támadók is erősek, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Ravens-t és minket is megelőzzenek. Kíváncsi vagyok, hogy Dalton sérülése mennyire komoly, nem nézett ki túl jól a videókon.
több mint 11 éve
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.
Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.
több mint 11 éve
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.polamalu
Csak annak fényében tűnik soknak, hogy négy amerikai szakértőből 3 a Steelers-t hozza a csoport első helyére, Gregg Rosenthal pedig egyenesen odáig merészkedett, hogy 12-4-es szezont jósoljon. Igaz egy szakértő 7-9-et ad nekünk, de Dan Hanzus az utolsó helyre tesz minket.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nagy volt a szórás a szavazatokban, aminek két oka is lehet. Egyrészt sűrű a középmezőny, egy csomó közepes erősségű csapat zárt jó offseason-t, és ezek hatnak az ember üveggömbjére. 😊

A másik, hogy a divíziótokban benne van a körbeverés a 3 jó csapat miatt. Gondolom a rankingra szavazók kimatekoztak egy lehetséges scenariot, és az alapján állították fel a sorrendet. Ott meg elég 1 meccset ide vagy oda adni, és máris PO vagy nem PO múlhat rajta, ami egyből 6-8 helyet is jelenthet fel-le.

(Amúgy tavaly én hátrébb raktam magamban a csapatot mint idén, de inkább azért, mert az idei potenciált nem tudom belőni. Látni kell pár meccset, hogy mit csinál az idei keret. Ha a tavalyi idény közepi formát tudja hozni végig, akkor simán top10. Sőt. De ha az idény eleji vagy végi forma jön, akkor nem tévedtek nagyot a jósok..)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.
több mint 11 éve
jobb a 17.-ről kezdeni, mint nagy várakozás után csalódni...innen azért csak felfelé vezet az út...
több mint 11 éve
https://bowl.hu/images/cache/uploads/fe0ab86284867e56d5ba8cf9db015474.jpg
17. Pittsburgh Steelers | Bowl.hu
Visszatér-e a rájátszásba a 6-szoros Super Bowl-győztes?
több mint 11 éve
Nem sokáig várt Goodell, Worilds 15.750$-os büntetést kapott a Giants elleni meccs után.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Még mindig nem mi jöttünk és ennek örülök, vagyis azért a 20-ban vagyunk a szerkesztők szerint 😀 A 10 már necces, addigra tuti kikerülünk mi is a főoldalra, de nem baj innen szép nyerni még egy gyűrűt 😀polamalu
Én 14. vagy 15-re várom magunkat.

több mint 11 éve
Hóling, de már írtam 😉sutianap
Magyarítsuk: Hálóing.

több mint 11 éve
Bell és Redman már ma is edz, úgyhogy talán hétfőn is játszhatnak mindketten.