Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Sőőt, nemrég voltam a papucs gyárban, van akkora készletem, hogy sose fogy el 😀 És ezt az ESPN is leadta, meg most mondták a mikrofonyba a fejükre. Aki újonc az még nem tudja mivel jár ez, az öregek bizony tuggyák, hogy akkor egy hétig nincs lecsücsükélés.BlitzburghA, oké fijúg, ahogy a edzőbá mondta, aki ebaszarintya a pléjt mekkapja az erőspistás kúpot
B, vaze, Fizellllll lerúgta a vietnámi papucsát, ne vitatkozzunk, előbb végzünk ha bevárjuk.
C, Hoodoo-Woodoo
a megoldásokat a szerkesztőségbe...sutianap
több mint 11 éve
Akinek a draftolása miatt Robilluma majdnem Pats szurkoló lett? 😀tomi-tominem pacc jecc, de ezis ojan mint a mononukleózis, mindenki átesik rajta, de győz a szerelem 😊
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Akinek a draftolása miatt Robilluma majdnem Pats szurkoló lett? 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
psst, az Jarvis Jones, baze megin kimondtam, Jar..., mánmegin, kimodtam............
több mint 11 éve
Egy kohász üzemben (nyet kolhoz, závod!) még a hibázás (szabotázs) is terv alapján történik. Btw úgy tűnik, hogy a copfos 95-ös azon gondolkodik, hogy ő legyen/lesz-e erőspista a play után.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
D, negyediknegyed - azta, egy negyeddolláros, bárcsak letudnék hajolni .D
több mint 11 éve
Mindenképpen anális inzultus lesz; A) a jó válasz, annyi kiegészítéssel, hogy ketten már most tudják, hogy ők el fogják baszni.tomi-tomia központi bizottság eldöntötte kik nem fogják tudni a tervszámokat betartani, ezért példásan eljártak
éljen a pittsburgh
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Mindenképpen anális inzultus lesz; A) a jó válasz, annyi kiegészítéssel, hogy ketten már most tudják, hogy ők el fogják baszni.
több mint 11 éve
BlitzburghA, oké fijúg, ahogy a edzőbá mondta, aki ebaszarintya a pléjt mekkapja az erőspistás kúpot
B, vaze, Fizellllll lerúgta a vietnámi papucsát, ne vitatkozzunk, előbb végzünk ha bevárjuk.
C, Hoodoo-Woodoo
a megoldásokat a szerkesztőségbe...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
a fű pedig jó, értem 😀 amúgy kb a játékosok 75%-a használja, csak ritka a lebukás...de ettől még senki nem lesz rosszabb, csak az álszent amcsik annak állítják beBicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.vassadiMondjuk hosszútávon eleve ez volt a terv, remélem beválik Adams LT-ként. Végülis csak füvezés miatt csúszott le a 2. körbe, tehetsége alapján simán első körös prospect volt...Shilkor
több mint 11 éve
Bicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.vassadiMondjuk hosszútávon eleve ez volt a terv, remélem beválik Adams LT-ként. Végülis csak füvezés miatt csúszott le a 2. körbe, tehetsége alapján simán első körös prospect volt...
több mint 11 éve
Megnézvén a meccset,és az elemzéseket,én az O falat nem látom olyan rossznak/minusz Foster bakija/,ezen a meccsen az ST munka volt értékelhetetlen.A Tight End depth is érdekes,nem tudom van-e minőségi FA a piacon,vagy elkaristolunk így míg Miller visszatér. Az LB sor a jövőre nézve bíztató,vagy legalábbis lelkesek voltak.Viszont.
Átlapozva a fotókat,szeretném,ha valamely nálam értelmesebb szurkertársam gyártana egy feliratot ez alá a kép alá,mert nem tudok rájönni,hogy mi történhetett/pl süti,ha fel bírom fogni..😊/
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Bell már ma is edz, és szerencsére Sly meccsen összeszedett sérülése sem komoly, elvileg csütörtökön ő is bekapcsolódik az edzésmunkába.Bicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.
több mint 11 éve
hát, fogós, de prekettőn bepróbálnánk centerbe, kisingram visszagyönne 😀 😊GregWarrenrő semmi? 😉 😀sutianapAugusztus 1-jén megnyerte a long snapper battle-t. 😊vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
GregWarrenrő semmi? 😉 😀sutianapAugusztus 1-jén megnyerte a long snapper battle-t. 😊
több mint 11 éve
Zsír, így tökéletes, öö GregWarrenrő semmi? 😉 😀Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉sutianapJogos, Cincinnatiben úgyis csak padozott két évet, át is írtam.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉sutianapJogos, Cincinnatiben úgyis csak padozott két évet, át is írtam.
több mint 11 éve
Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Spét Lisfranc, akkor sok esélye nincs a szezonbansutianapÚgy írtak 8-10 hetet.
több mint 11 éve
Spét Lisfranc, akkor sok esélye nincs a szezonban
több mint 11 éve
Vitz professor meccsét láthatták. RedZone O megoldókulcsa az óra 😊 sömmi. Grabovsky jó húzás. Hóling röszterre! A Vájárnak annyi, pofázás helyett, ugye... Sacman Jonest beugróként Fumbli Jones pótolta 😀 Vordis nem bírja a battle-t, a pólyások a wr-sorban so-so. A legtöbb meló marad a specre, Olinera, ahogy tavaly. Jah, Melegvili sem változott a sivatagba, Allan mikor gyön?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
az első félidőt lekéstem, de a másodikon sírok...xtakiNem érdemes, csak preseason.
több mint 11 éve
xtaki
3 443
az első félidőt lekéstem, de a másodikon sírok...
több mint 11 éve
Rövidül a megnézendők listája.Nem játszik ma: Ventrone, Hawthorne, Plax , Nik Williams, Curtis Brown, Le'Veon Bell