Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Blitzburgh
A, oké fijúg, ahogy a edzőbá mondta, aki ebaszarintya a pléjt mekkapja az erőspistás kúpot
B, vaze, Fizellllll lerúgta a vietnámi papucsát, ne vitatkozzunk, előbb végzünk ha bevárjuk.
C, Hoodoo-Woodoo

a megoldásokat a szerkesztőségbe...sutianap
Sőőt, nemrég voltam a papucs gyárban, van akkora készletem, hogy sose fogy el 😀 És ezt az ESPN is leadta, meg most mondták a mikrofonyba a fejükre. Aki újonc az még nem tudja mivel jár ez, az öregek bizony tuggyák, hogy akkor egy hétig nincs lecsücsükélés.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Akinek a draftolása miatt Robilluma majdnem Pats szurkoló lett? 😀tomi-tomi
nem pacc jecc, de ezis ojan mint a mononukleózis, mindenki átesik rajta, de győz a szerelem 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Akinek a draftolása miatt Robilluma majdnem Pats szurkoló lett? 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
psst, az Jarvis Jones, baze megin kimondtam, Jar..., mánmegin, kimodtam............

több mint 11 éve
Egy kohász üzemben (nyet kolhoz, závod!) még a hibázás (szabotázs) is terv alapján történik. Btw úgy tűnik, hogy a copfos 95-ös azon gondolkodik, hogy ő legyen/lesz-e erőspista a play után.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
D, negyediknegyed - azta, egy negyeddolláros, bárcsak letudnék hajolni .D

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Mindenképpen anális inzultus lesz; A) a jó válasz, annyi kiegészítéssel, hogy ketten már most tudják, hogy ők el fogják baszni.tomi-tomi
a központi bizottság eldöntötte kik nem fogják tudni a tervszámokat betartani, ezért példásan eljártak
éljen a pittsburgh steelers kolhoz 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Mindenképpen anális inzultus lesz; A) a jó válasz, annyi kiegészítéssel, hogy ketten már most tudják, hogy ők el fogják baszni.

több mint 11 éve
Blitzburgh
A, oké fijúg, ahogy a edzőbá mondta, aki ebaszarintya a pléjt mekkapja az erőspistás kúpot
B, vaze, Fizellllll lerúgta a vietnámi papucsát, ne vitatkozzunk, előbb végzünk ha bevárjuk.
C, Hoodoo-Woodoo

a megoldásokat a szerkesztőségbe...

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Bicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.vassadi
Mondjuk hosszútávon eleve ez volt a terv, remélem beválik Adams LT-ként. Végülis csak füvezés miatt csúszott le a 2. körbe, tehetsége alapján simán első körös prospect volt...Shilkor
a fű pedig jó, értem 😀 amúgy kb a játékosok 75%-a használja, csak ritka a lebukás...de ettől még senki nem lesz rosszabb, csak az álszent amcsik annak állítják be
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Bicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.vassadi
Mondjuk hosszútávon eleve ez volt a terv, remélem beválik Adams LT-ként. Végülis csak füvezés miatt csúszott le a 2. körbe, tehetsége alapján simán első körös prospect volt...
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Megnézvén a meccset,és az elemzéseket,én az O falat nem látom olyan rossznak/minusz Foster bakija/,ezen a meccsen az ST munka volt értékelhetetlen.A Tight End depth is érdekes,nem tudom van-e minőségi FA a piacon,vagy elkaristolunk így míg Miller visszatér. Az LB sor a jövőre nézve bíztató,vagy legalábbis lelkesek voltak.
Viszont.
Átlapozva a fotókat,szeretném,ha valamely nálam értelmesebb szurkertársam gyártana egy feliratot ez alá a kép alá,mert nem tudok rájönni,hogy mi történhetett/pl süti,ha fel bírom fogni..😊/

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Bell már ma is edz, és szerencsére Sly meccsen összeszedett sérülése sem komoly, elvileg csütörtökön ő is bekapcsolódik az edzésmunkába.

Bicknell kijelentette, hogy marad az Adams LT - Gilbert RT felosztás. Hacsak nem jön közbe sérülés vagy durva formahanyatlás Adamstől, ezt véglegesnek is lehet venni.
több mint 11 éve
GregWarrenrő semmi? 😉 😀sutianap
Augusztus 1-jén megnyerte a long snapper battle-t. 😊vassadi
hát, fogós, de prekettőn bepróbálnánk centerbe, kisingram visszagyönne 😀 😊

több mint 11 éve
GregWarrenrő semmi? 😉 😀sutianap
Augusztus 1-jén megnyerte a long snapper battle-t. 😊
több mint 11 éve
Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉sutianap
Jogos, Cincinnatiben úgyis csak padozott két évet, át is írtam.vassadi
Zsír, így tökéletes, öö GregWarrenrő semmi? 😉 😀

több mint 11 éve
Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉sutianap
Jogos, Cincinnatiben úgyis csak padozott két évet, át is írtam.
több mint 11 éve
Ádi így lebengálsozni Grabowskit, hát, ű inkább hazai gyerek, én örülök, hogy náluk van, s nem kell egymeccses üvegekkel számolni. SetonLaSalle its Pittsburgh! - igaz déli oldal 😉

több mint 11 éve
Spét Lisfranc, akkor sok esélye nincs a szezonbansutianap
Úgy írtak 8-10 hetet.
több mint 11 éve
Spét Lisfranc, akkor sok esélye nincs a szezonban

több mint 11 éve
Összefoglaltam:
 steelers.hu/eloszezon-steelers-13-18-giants/
több mint 11 éve
Vitz professor meccsét láthatták. RedZone O megoldókulcsa az óra 😊 sömmi. Grabovsky jó húzás. Hóling röszterre! A Vájárnak annyi, pofázás helyett, ugye... Sacman Jonest beugróként Fumbli Jones pótolta 😀 Vordis nem bírja a battle-t, a pólyások a wr-sorban so-so. A legtöbb meló marad a specre, Olinera, ahogy tavaly. Jah, Melegvili sem változott a sivatagba, Allan mikor gyön?

több mint 11 éve
az első félidőt lekéstem, de a másodikon sírok...xtaki
Nem érdemes, csak preseason.
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
az első félidőt lekéstem, de a másodikon sírok...
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Rövidül a megnézendők listája.
Nem játszik ma: Ventrone, Hawthorne, Plax , Nik Williams, Curtis Brown, Le'Veon Bell