Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Mindenkinek nagyobb a cap ugye, itt jön az amit mondtam. Véráldozat lesz, ebben biztos voltam. Cotchery megérdemli, hogy zsíros szerződést kapjon és Én szurkolok neki bárhova is megy. Ez az élet, ez van.Nyilván megy a matek, megy a számolgatás és biztos vagyok benne, hogy mennek az átstruki tárgyalások is a jelöltekkel. (Worilds, Timmons, Ben)
A DL kritikus egyedül nekem. Itt ugye kezdő RDE-t keresünk és Carrington mellett nem nagyon van más. (ő is ugye ne feledjük nem nagy kezdő tapasztalattal bír!) Szerintem rá fogunk koncentrálni. A WR corp idén a drafton szépen pótolható, igaz kevés lenne a tapasztalt veterán nálunk. Viszont júniustól még lesz egy dobásunk majd abból a 8 millából...és azt szagolom akkor is lesz még kint a piacon nagy hal...
több mint 11 éve
Lance Moore jön vizitre, remélem összejön neki.lolLance Moore ide? Nem tudja, hogy mennyire csórók vagyunk? 😀
több mint 11 éve
Lance Moore jön vizitre, remélem összejön neki.
több mint 11 éve
Nos, a Cotchery-affér úgy áll, hogy a Panthers 8 milliós cap space-hez annyi közünk van, mint nekem a biokertészethez. 😕Ha akarják viszik, mert az összes WR-jük otthagyta őket (S. Smith -> Ravens, T. Ginn -> Cards, D. Hixon -> Bears, B. LaFell -> Pats).
Maradt 6 WR a rosteren, abból 3 rookie (max. PS praxissal), 2 másodéves (M. McNutt 1 game - 0 yard, R.J. Webb injury) és a negyedéves (K. Pilares) utoljára 2012-ben játszott.
Tehát WR need van, pénz van, ami jobb nálunk, ahol WR need van, pénz nincs (elég).
több mint 11 éve
Carrington megy a Raiders-hez és a Rams-hez is
több mint 11 éve
Cardinals érdeklődik Foote iránt
több mint 11 éve
Akkor Ed a valós. Vagyis még nagyobb kakiban vagyunk
több mint 11 éve
most akkor mennyi az annyi ?polamaluAz NFLPA honlapján megtalálhatók a hivatalos számok:
www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
több mint 11 éve
most akkor mennyi az annyi ?
több mint 11 éve
Ed Bouchette azt írja, hogy #Steelers have $3,469,434 salary cap space as of today, according to the NFL Players Association.
több mint 11 éve
jó lenne, de ha sokat kér nem fogunk tudni fizetniKlaci7910 TD-s után ezt nem ússzuk meg 1,5 millás deallel, ez egyértelmű. Van 5,25 milla space, plusz Timmons által könnyen felszabadítható még pár milla, úgyhogy meg kell tenni, fizetni kell. Nem tudom, mennyire reális az a 3 év 10 milla, amit írtam, de azt meg lehet úgy csinálni, hogy az idei évet ne terhelje több 2-2,5 millánál. Ez 3 millás signing bonus és hozzá 1-1,5 milla fizu idénre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
jó lenne, de ha sokat kér nem fogunk tudni fizetni
több mint 11 éve
jön még Cotchery visszafelé is, dehát próba és szerencsétlenség kell hozzá... 😊
több mint 11 éve
Az van, hogy Cotcherynek szerintem komoly szerződést kell letenni az asztalra, most nem lesz elég a 2 évre 3 milla, az tuti. Tekintve a nála 3 évvel idősebb Steve Smith szerződését, legalább 3 évre 10 millásra gondolok, főleg egy 10 TD-s szezon után...Ez most meredek lesz. :/

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát elmondta, ha jól emlékszem, hogy többet akar mint vet min, nem ér többet, de többet akar.
több mint 11 éve
Ajjjajj! Cotchery hétfőn a Panthers-nél tesz látogatást...

több mint 11 éve
Közben állítólag már nem 15, hanem 18 milla 3 évre Sanders pénze.
több mint 11 éve
jajj..igen, azt elfelejtettem...akkor ebből semmi nem leszCsak Bugyli cut után szerződött máshová; ő kiesik a számolgatásból.tomi-tomiDe Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.Klaci793 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
több mint 11 éve
Csak Bugyli cut után szerződött máshová; ő kiesik a számolgatásból.De Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.Klaci793 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
De Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
több mint 11 éve
a következőt okoskodtam ki, RB - tehát ugye a Bilz leigazolta Anthony Dixont ugyi akkor udi nem megy vissza 
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.

több mint 11 éve
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!
több mint 11 éve
A Chiefs nagyon panaszkodik Sanders miatt.
több mint 11 éve
Igen úgy néz ki, hogy Kiesel vet minért nem akar aláírni, inkább szögre akasztja, aztán az is lehet, hogy ez csak a többi csapatnak szól, hogy ne is keressék, aztán a végén aláír nálunk vet minért 😀Persze ez csak az én fikcióm 😀