Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
 www.flickr.com/photos/sportsroadhouse/sets/72157634863426909/?SportsRoadhouse.com%2FSteelers
Egy képgaléria a táborrólpolamalu
Pola,gyanús a 9.-ik sor jobb szélén,ő nem a Te fiad?....😊
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
 www.flickr.com/photos/sportsroadhouse/sets/72157634863426909/?SportsRoadhouse.com%2FSteelers
Egy képgaléria a táborról
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Malone Höri líblingje, csak picike 😊Wyatt
A Steelers már a második csapat, ahonnan elküldik (előtte a Coltsnál járt), szóval lehet, hogy az ő profi karrierje itt véget is ért.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Malone Höri líblingje, csak picike 😊

több mint 11 éve
Kitettük Omar Huntert (DL) és Nigel Malone-t (CB), leigazoltuk helyettük Ryan Steedet (CB) és John Rabe-et (TE).vassadi
gondolom nem én vagyok az egyetlen akiknek ezek a nevek nem mondanak semmit 😊BigBen7
Camp body-k, ennél többet nem is kell róluk tudni. 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Rabe volt valami világháborús film?
Steed tavaji Jets udfa aztán Szencc töltelék
a fehír csóka valymi minessotai rokker, idei TE rank 22. by cbsspór
szóval igennagy sleeperek, dehát mibű lesz a cserebogár, hosztunk egy kis reményt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Kitettük Omar Huntert (DL) és Nigel Malone-t (CB), leigazoltuk helyettük Ryan Steedet (CB) és John Rabe-et (TE).vassadi
gondolom nem én vagyok az egyetlen akiknek ezek a nevek nem mondanak semmit 😊
több mint 11 éve
Kitettük Omar Huntert (DL) és Nigel Malone-t (CB), leigazoltuk helyettük Ryan Steedet (CB) és John Rabe-et (TE).
több mint 11 éve
A tegnapi edzés fénypontja, amiről sutianap is írt, a backs on backers drill volt. Bell kapta a legtöbb lehetőséget, és aránylag jól helytállt. Woodley oktatta, ebben nincs semmi meglepő, de Jarvis Jonesszal (akivel a leggyakrabban került szembe) nagyjából egyenlő végeredményt hozott a párharcuk. Bell ezt nyilatkozta: "It was 2-2. The first one I won. The next two Jarvis got me. He kept hitting me with that bull rush." A tegnapi edzést lezáró 11 a 11 elleni gyakorlat alatt az első csapat 5 offensive snapjéből 4-szer Bell volt pályán RB-ként, és háromszor ő futhatott a labdával.

- A backs on backers drill alatt a támadóknál Will Johnson, Redman és Spaeth jól teljesített, Paulson és Batch kevésbé, a védőknél Marshall McFaddent és Woodley-t emelték ki.
- A második csapat támadófala tegnap: Long - Hubbard - Malecki - Beachum - Whimper.
- Dwyer is leadott 25-30 fontot az offseasonben, saját állítása szerint most 230 font körül van, és az első preseason meccsig szeretne lemenni 225-re.
- Tegnap kimaradt, hogy Woodley kondijával most maximálisan elégedett a stáb, Butler nyilatkozta róla: "Right now, Wood is where we need to have him. He looks good. He looks real good."
- Allen, Van Dyke és Hawthorne sem tudott edzeni tegnap.

Ma pihenőnap van, a következő edzés holnap lesz.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Tegnapvót épp bakkonbakkerz gyakorlat, mikoris ráengedték JarvizJót Lövonra póráz meg szájkosár nélkül megnézni, hogy hogy csilingel 😉 Tomlin szerint “Ninety-five’s heavy-handed.” De Csingiling is megvolt elégedve vele, hogy elgyepálták. Timmons beberította Johannzon kisasszonyt, valamint a Báró és Mekfedden mutattak be egy rögtönzött kabarégyakorlatot, amin egy pár edző kikattant. JarvizJó ment koverbe es, Butts a nyakán - eszonta az édesanyanyelvin-e: “He talked about how bad I dropped in college. He talked about it a lot. I really wasn’t asked to do it much in college, but he really wants me to improve on it. He really wants me to better my technique. Every day we work on the techniques involved and we’re getting better at it. I’ve been doing it for quite some time now. I did it in rookie minicamp and OTAs and now we’re in training camp, so I understand what he expects out of me and I’m going to try my best to make it work out for him.” Ijenek vannak Vincéről semmi.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
néhány mondatból még akár 2 szót is megértettem 😀BigBen7
pedig van Napsütötte diksöneri... 😀Medvepapa
azé némi nemű gyak orlás is seggit.... Jarvis pusztít?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Minden fűszál KertészBráunnak dolgozik, Hawtron is megsérült, gyerünk hosszúzarvú, faszikám, húzzál bele.

több mint 11 éve
vaagy ráveszitek Ádit a reportrasutianap
Tessék:
- Kaboly szerint Redman eddig nagyon meggyőző.
- A fiatal elkapók tegnap inkonzisztensen teljesítettek, Wheatonnek is volt néhány dropja.
- A Reggie Dunn hype gondolom amiatt jött elő megint, hogy a puntok fogadásánál volt olyan, hogy egyszerre négy labdát tartott meg. A bohóckodás ment, az elkapó gyakorlatok már kevésbé, ő is sokat droppolt. Én nem vagyok híve az ST-only játékosok rosteren tartásának, de más posztokon talán tudunk spórolni (pl. azzal, hogy Beachum univerzális falember, vagy ha Woods egy személyben alkalmas lesz 4. DE-nek és 2/3. NT-nek), és akkor esetleg beférhet. Olyan szempontból mindenképpen jó lenne, hogy nem kellene Brownt és Sanderst punt returnerként használni.
- Paulsonnak voltak látványos elkapásai, de - nem meglepő módon - Spaeth az elsőszámú TE. Will Johnson is jeleskedik elkapásoknál.

A mai napról annyit már tudni lehet, hogy Allen a térdsérülése miatt nem edz.

Ma edz először teljes felszerelésben a csapat.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
csak drága, freedonlód meg megszűnt, alássan...sutianap
szerencsére én pdf-ben kigyűjtöttem a fontosabb szavakat, kifejezéseket. 😀Medvepapa
he-he akkor viszont tartozol, maj leverem nyírtelken a kocsmábasutianap
részemről lenne a szerencse... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
szerencsére én pdf-ben kigyűjtöttem a fontosabb szavakat, kifejezéseket. 😀Medvepapa
he-he akkor viszont tartozol, maj leverem nyírtelken a kocsmábasutianap
Egyébként, ha rendszeresen olvasol Rejtőt, közelebb jutsz a megoldáshoz
több mint 11 éve
he-he akkor viszont tartozol, maj leverem nyírtelken a kocsmába

több mint 11 éve
szerencsére én pdf-ben kigyűjtöttem a fontosabb szavakat, kifejezéseket. 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
csak drága, freedonlód meg megszűnt, alássan...

több mint 11 éve
pedig van Napsütötte diksöneri... 😀

több mint 11 éve
Akkósekaptok linket, nem azér transzlá torok látástó mikulásig, hogy élvezzétek, hanem hogy tanujjatok. Csak várjatok betyárok míg Haszi végez a motorosokkal a bevezetőn, azt csak pupilláztok miisaz a nyelvében él a pircing 😀 vaagy ráveszitek Ádit a reportra 😀

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
néhány mondatból még akár 2 szót is megértettem 😀
több mint 11 éve
No a minimanóklubból RedzsiDánn pergeti a perecet, az okosok szerint, ha pirít a visszahordásba - lesz spottya a rösztlin. Ellenék Kortezkéje meg a kicsi Vándájk sérülésecskét szedett a réten és jegecskézték őket, háp lehet gyönni kell, mer győni fog a nagyszerű Kertész a kiterjedt Barna családbú, örülünk Robbent?!

több mint 11 éve
jah, mer a fal végre megvan, nézzük ami tutti hozzá Ben, Tónio, Emánel. Ugye zsírúj No1 futóval, Spét ragasztózhattya a kezét, Vídön megint reménység, meg két hikomat veterán WR hozzá nonallback két futó. Ehhez képest Sanders tavaly nem tudott előlépni, én várom a másik Brownt kurvára, node mindeggy is, tehát legyen visszahordó, de ne basszuk mán el az eddigi egyetlen offenzívípont visszahordásra, mer ígyis nagyon rongyosmadzagon táncol az egész.

több mint 11 éve
TonioBrownnal visszahordatni így, az a húszra lapokérni köbö, na most föisbasztammagamsutianap
Stephens-Howling is ott van, de ő is inkább kickoff returner. Justin Brown az Oklahomán is szerepet kapott az ST-ben (punt return TD-t is szerzett tavaly), de nem hiszem, hogy egy hozzá hasonló possession receivert élesben odaállítanának. Szóval nem kizárt, hogy A. Brown még egyértelmű nr. 1 WR-ként is hord majd vissza puntokat. Azért remélhetőleg nem így lesz.
több mint 11 éve
TonioBrownnal visszahordatni így, az a húszra lapokérni köbö, na most föisbasztammagam