Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Állítólag tradelni próbáljuk Dwyert.vassadi
Minek ?? 😀patriksteelers
Mert azzal, hogy Bellt a 2. körben draftoltuk, nyilván all-down backként számolunk vele.

Maradna Redman, Bell és ...?
Mendy nincs már nálunk, Clay és Rainey státuszát nem tudom, ki lenne a 3. RB?Jan
Tegnap leigazoltuk Stephens-Howlingot, és itt van még Baron Batch is.
Bell kiválasztása elég egyértelművé teszi, hogy Dwyert és Redmant sem tartják feature back kaliberű futónak. Redman elkapásban jó, ideális 3rd down back, míg Dwyer egy sima power runner, akinek így nem sok hozzáadott értéke van, ha nem ő az elsőszámú RB.
Szóval az igazság az, hogy ezek után Dwyer tradelése teljesen logikus lépés lenne.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
BBatch,a festő..😊
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Maradna Redman, Bell és ...?
Mendy nincs már nálunk, Clay és Rainey státuszát nem tudom, ki lenne a 3. RB?
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Minek ?? 😀

több mint 11 éve
Állítólag tradelni próbáljuk Dwyert.
több mint 11 éve
tavaly jött Taamu, (aki az élő példa rá, hogy mekkora istenáldotta tehetségű játékos-elemző vagyok, megmondtam hogy nem látok benne semmit, és tényleg nem lett belőle semmi 😊Jan
Ezzel nem vagy egyedül. 😛

Illetve a S és CB poszt kérdéses még szerintem, de nem hiszem hogy van még bent olyan játékos, aki érdemben javítana a helyzetünkön.Jan
Dehogynem. Ott van még Phillip Thomas, neki nagyon tudnék örülni 4/18-nál (második körben is elfogadtam volna Bell helyett), járt is nálunk privát workouton. De a safety-k közül szóba jöhet itt még Rambo vagy akár az általad is említett Miles. CB-t nem hoznék a negyedik körben, de ha az FO mégis cornert akar, akkor Poyer és Webb a két potenciális jelölt.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ha Jesse Williams tovább csúszik még néhány helyet, akkor én feltradelnék érte. Tavaly 4/24-ről mentünk fel 4/14-re Ta'amu-ért egy hatodik körös pickért cserébe, ennél nem kerülne többe egy hasonló, kb. 10 helyes felmozgás 4/18-ról. Úgy tűnik, hogy a stáb nem tekinti komoly neednek az NT-t, pedig szerintem az, és ha azt veszem, hogy egy 4. körös pickért el tudnánk hozni egy olyan játékost, aki végre megoldja a posztot, talán már első szezonjától, akkor ez eléggé kihagyhatatlannak tűnik.
Az NT mellett S, CB, TE és OG jöhet még leginkább szóba, a hátsó körökben pedig akár azokra a posztokra is érkezhet még project játékos, ahová az első két napon már draftoltunk, esetleg QB vagy ILB.vassadi
Nagyon úgy néz ki. Már két éve téma volt hogy miért nem húztuk be hátul Powe-t, tavaly jött Taamu, (aki az élő példa rá, hogy mekkora istenáldotta tehetségű játékos-elemző vagyok, megmondtam hogy nem látok benne semmit, és tényleg nem lett belőle semmi 😊 ) idén eddig senki... Lehet hogy McLendon-nal akarják megoldani a posztot, Ziggy neve is felmerült valahol, és ha ez nem válik be, csak akkor hoznak korai pickkel NT-t.

Illetve a S és CB poszt kérdéses még szerintem, de nem hiszem hogy van még bent olyan játékos, aki érdemben javítana a helyzetünkön. Esetleg be lehetne húzni azt a Steelers-tetkós srácot, hadd örüljön a nép... 😊
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
N
Értem én, hogy kell az RB, de talán még a 4. körben is bent lett volna (persze ezt nem tudhatjuk, hogy a csapatok big boardján hol volt).
tenorx
Napok, sőt hetek óta arról cikkeztek, hogy a Broncos nagyon csipázza Bellt, szerintem, ha nem viszitek ki, akkor őt rántják be Ball helyett.

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amúgy Soldival mi van? Hónapok óta nem ír, pedig kíváncsi lennék a véleményére.

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát be kell valljam őszintén én a Jones picket nagyon szeretem, Wheatonel együtt, és különösebb bajom a Bell pickkel sincs bírom a srácot, főleg ha ma feltradelünk Willimasért,akkor én nagyon elégedett leszek a draftunkkal... úgyhogy ma egy Williams pickért nagyon szorítok.

" class="embed">
több mint 11 éve
Bellről és Wheatonról Haley nyilatkozott.
több mint 11 éve
utolsó nap milyen posztokra érdemes játékost hozni??patriksteelers
Ha Jesse Williams tovább csúszik még néhány helyet, akkor én feltradelnék érte. Tavaly 4/24-ről mentünk fel 4/14-re Ta'amu-ért egy hatodik körös pickért cserébe, ennél nem kerülne többe egy hasonló, kb. 10 helyes felmozgás 4/18-ról. Úgy tűnik, hogy a stáb nem tekinti komoly neednek az NT-t, pedig szerintem az, és ha azt veszem, hogy egy 4. körös pickért el tudnánk hozni egy olyan játékost, aki végre megoldja a posztot, talán már első szezonjától, akkor ez eléggé kihagyhatatlannak tűnik.
Az NT mellett S, CB, TE és OG jöhet még leginkább szóba, a hátsó körökben pedig akár azokra a posztokra is érkezhet még project játékos, ahová az első két napon már draftoltunk, esetleg QB vagy ILB.
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyébként steelers.com-ot érdemes nézegetni, már vannak fent videók.
Itt például egy interjú Jarvis Jonesszal:  www.steelers.com/video-and-audio/videos/1-on-1-with-No-1/255b78d8-0567-4fd2-a767-e51b18a1a505

Értelmes a srác, be kell valljam, remélhetőleg a pályán is jó lesz 😊
több mint 11 éve
Szvsz nekem már tökmindegy, csak maradjon rosteren, neadjisten kezdjen 😀
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
utolsó nap milyen posztokra érdemes játékost hozni??

több mint 11 éve
Nekem egy nagy bajom van... Arthur Brown.
Ha behúztuk volna a második körben a JJ pickkel is megbarátkozok, de hogy helyette Bellt...
Értem én, hogy kell az RB, de talán még a 4. körben is bent lett volna (persze ezt nem tudhatjuk, hogy a csapatok big boardján hol volt).
Mindenesetre Brown fájdalmas.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Wheaton pick-et imádom, a többivel barátkozok egyenlőre.
Le'Veont is komázom, csak nem ennyire hogy itt húzzuk. Minden esetre szerintem Ő is ígéretes és hasznunkra lesz csak fura volt ebbe a szituba Őt húzni.
Valamint JJ is biztosan jóval jobb lesz, mint Worilds.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Há nemő fogyasztott le vagy harmic fontot? Picicsengő raketta lesz?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
3. körben, ilyen szintű WR-t nyugodtan ki lehet húzni, még ha én nagyon erőltetem is ezt a John Jenkins picket. 😊
Ami az érdekes, hogy mennyire sematikusan húzunk: Jones tipikus pass rusher OLB (amilyen Harrison is volt), Bell pont úgy néz ki és úgy mozog, mint általában a Steelers RB-k szoktak, Wheaton pedig nekem olyan, mint ha Brown és Sanders keveréke lenne valahol.
Tulajdonképpen kezdek megbarátkozni a Bell pickkel is már, talán csak azért zavart ennyire, mert a draft előtt nagyon szerettem volna egy alaposan lecsúszó Ball-t vagy Lacy-t kihúzni mondjuk a 3-4. körben.
Nálam eddig: Jones A+, Bell C, Wheaton A-.FranzFerdinand
És tényleg:
" @JeromeBettis36: Congrats @L_Bell24 welcome to the @Steelers!! The steel city loves big backs!! Believe me!
több mint 11 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Nem értem mi ez a Lacy imádat. Elit fal mögött futott akkora lyukakon hogy egy tankhajó is elfért volna. Szerintem túlértékelik nem kicsit. Ballnak jobban örültem volna, de nézegettem Bell összefoglalóit és egyre jobban tetszik. Mozgása, felépítése tipikus Steelers futó és elkapni is jól tud.

Steelers fan
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 442 — no es importante
2/18: Le'Veon Bell

Értékelés: ZS-

Biztos, hogy a Steelers FO választja ezeket a játékosokat? 😕 Borzalmas.vassadi
Érthetetlen pick.Bazzani
...
 bowl.hu/draft_pozicios_rangsorok?pozicio=RB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
3. körben, ilyen szintű WR-t nyugodtan ki lehet húzni, még ha én nagyon erőltetem is ezt a John Jenkins picket. 😊
Ami az érdekes, hogy mennyire sematikusan húzunk: Jones tipikus pass rusher OLB (amilyen Harrison is volt), Bell pont úgy néz ki és úgy mozog, mint általában a Steelers RB-k szoktak, Wheaton pedig nekem olyan, mint ha Brown és Sanders keveréke lenne valahol.
Tulajdonképpen kezdek megbarátkozni a Bell pickkel is már, talán csak azért zavart ennyire, mert a draft előtt nagyon szerettem volna egy alaposan lecsúszó Ball-t vagy Lacy-t kihúzni mondjuk a 3-4. körben.
Nálam eddig: Jones A+, Bell C, Wheaton A-.
több mint 11 éve
3/17. - Markus Wheaton, WR (Oregon State)

Korrekt.
több mint 11 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
Nem értek én ehhez a sporthoz (sem). 😊 Nem zavar, hogy húzunk RB-t, de én a negyedik kör előtt nem terveztem, ugyanis szerintem olyan mély most pont ez a poszt, hogy ilyen szintű futó még sok van. Nem rossz, de nem is kiemelkedően jó, ahogy az egész idei RB class. Nem lennék meglepve, ha Banks lett volna az eredeti terv, de ő kiment, viszont így sikerült se nem (nagy) needre, se nem BPA-t húzni. Fura, rossznak tűnő választás. 😕FranzFerdinand
És Bell reális értéke is kb. a 4. körre tehető, legjobb esetben. Ezt elbénáztuk.vassadi
Én Bellt maximum az 5. körben húztam volna ki. Lett volna olyan futó (Ball vagy Lacy), akiért nem lett volna sok a 3. kör sem mondjuk, de az nem ő volt. Brown, Allen, Jenkins, Hankins, Williams, Swearinger stb., szóval bőven lett volna lehetőség ennél kisebbet reachelni... Mindegy, valószínűleg látnak benne olyat, amit én nem, és általában azért ők az okosabbak. 😉
több mint 11 éve
Akkor a fogalmakkal van a baj.
Nálam a nem húzunk rosszul az első körben azt jelenti, hogy mondjuk 5ből 3 pro bowler lesz, nem azt, hogy átlagos kezdő.