Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
ha már kikapunk, kapjunk ki rendesen és legyen 0-16
harcoljunk meg a Jaguarsszal azért az 1/1-ért, legalább ezzel tegyük izgalmassá a szezont 😀
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
ha a papírforma bejön, elképzelhető, hogy mind a 4 csapat az 5 forduló után negatív mérleggel áll..remélem összekapják magukat a srácok és behúzzák NY-ban az első győzelmet, mert még minden a kezünkre játszhat!!!

Go Haley!!!Klaci79
Írjál sokat, mert mindig felnevetek látva a Haley-avatart! 😀 😀

És azt is bevezethetnénk, hogy itt minden hozzászólást Go Haley felkiáltással zárunk! 😊 (Ha már a Goodell takarodj nem jött be. 😀Soldados
Imádom, hogy bírod a humort 😀
Amúgy már váltottam a képen az októberi stílusra, de valamiért nem viszi át ide...ez már egy átok marad...

Ja, Go Haley!! 😀
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ha a papírforma bejön, elképzelhető, hogy mind a 4 csapat az 5 forduló után negatív mérleggel áll..remélem összekapják magukat a srácok és behúzzák NY-ban az első győzelmet, mert még minden a kezünkre játszhat!!!

Go Haley!!!Klaci79
Írjál sokat, mert mindig felnevetek látva a Haley-avatart! 😀 😀

És azt is bevezethetnénk, hogy itt minden hozzászólást Go Haley felkiáltással zárunk! 😊 (Ha már a Goodell takarodj nem jött be. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve

Go Haley!!!
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Újra eljött Október. Immár 3. éve szervezzük az akciót.

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szóval TH-t sokszor ekézzük, hogy 3. és hosszúra screent hív. Pedig ez önmagában még nem akkora gond, ez is lehet sikeres, de ehhez kell egy alacsony súlypontú, rendkívül gyors irányváltásra képes, open fielden életveszélyes játékos/futó. Bizony, például egy Sproles, aki tegnap meg is csinált egy ilyen playt. Vagy egy Ray Rice. Ki ne emlékezne 4. és 26-ra megcsinált 1st downjára. Na de nekünk van-e ilyen játékosunk? Nincs.Soldados
Van egy Antonio Brown-unk aki szintén nagyon jól táncol attól függetlenül hogy nem olyan alacsony, mint az említett személyek. Rá is ment a play és ennél messzebb Sproles sem jutott volna.laby
AB kiváló játékos és ő open fielden is veszélyes, de korántsem annyira, mint Rice vagy Sproles. Erre a 2 emberre nem akkora ostobaság 3. és hosszúra screent hívni, de nekünk nincs olyan játékosunk egy sem, akire ez a play 3. és +10-re jó döntés lenne. Azért nem jó döntés, nmert minimális az esélye, hogy 1st down lesz belőle.

AB-nek sokkal nagyob erőssége, hogy emberrel együtt, "traffic-ben" is képes a catch-re. Ezért ezt kéne erőltetni. Nálunk az állomány miatt ostobaság 3. és hosszúra screent hívni, mert nem sok esélye van, hogy 1st down lesz belőle. Érdekes, a korábbi rendszerben az egyik leghatékonyabbak voltunk 3rd downban, mert ott igenis bevállaltuk Wardra, AB-re, vagy Millerre a +10 yardos passzt. És hiába tudta mindenki, hogy mi jön, netán még azt is, hogy ki(k)re. Mert ezek olyan játékosok, akik forgalomban is megcsinálják a kulcsfontosságú elkapást. Ezt kéne erőltetni, ez feküdne mindenkinek, QB-nak, WR-nek, Te-nek egyaránt. Nem a buzi screen, amiből - állítom - még egy 3. és hosszút sem csináltunk meg.Soldados
Utóbb írtakkal egyetértek miszerint dobálhatnánk ugyan azokat a passzokat amik mindig Ward-nak mentek majd visszavonulása utána Brown-nak.
Megnézheted az említett screen playt bőven a maximálisat hozta ki belőle, 1 inch-el se tudott volna többet kihozni más sem.
Én továbbra is állítom hogy Brown tökéletes a screen-re is, értem és tudom is hogy nem az a legnagyobb erőssége viszont igen is tud táncolni és hozni YAC-ot bőven. Ez szubjektív, sose fogsz meggyőzni róla hogy nem alkalmas rá, én se foglak meggyőzni hogy alkalmas.laby
Igen, tudom, hogy nem volt benne több. Tehát pont ez a lényeg, faszság volt ezt hívni. Semmi értelme nem volt. Pont ezt mondom. 😊

1. és 10-nél lehet screent hívni, 2.-ra is, de 3. és hosszúra a mi keretünkkel ostobaság. Soha nem sikerült nekünk, ellenben 2 éve még ligaelsők voltunk (vagy TOP3-ban) 3rd down mutatóban, igaz, akkor bevállaltuk a 3. és hosszúra a középhossz, vagy akár a hosszú passzokat (jajj de szép is volt a BAL-t egy ilyen play-jel kipicsázni a PO-ban...)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szóval TH-t sokszor ekézzük, hogy 3. és hosszúra screent hív. Pedig ez önmagában még nem akkora gond, ez is lehet sikeres, de ehhez kell egy alacsony súlypontú, rendkívül gyors irányváltásra képes, open fielden életveszélyes játékos/futó. Bizony, például egy Sproles, aki tegnap meg is csinált egy ilyen playt. Vagy egy Ray Rice. Ki ne emlékezne 4. és 26-ra megcsinált 1st downjára. Na de nekünk van-e ilyen játékosunk? Nincs.Soldados
Van egy Antonio Brown-unk aki szintén nagyon jól táncol attól függetlenül hogy nem olyan alacsony, mint az említett személyek. Rá is ment a play és ennél messzebb Sproles sem jutott volna.laby
AB kiváló játékos és ő open fielden is veszélyes, de korántsem annyira, mint Rice vagy Sproles. Erre a 2 emberre nem akkora ostobaság 3. és hosszúra screent hívni, de nekünk nincs olyan játékosunk egy sem, akire ez a play 3. és +10-re jó döntés lenne. Azért nem jó döntés, nmert minimális az esélye, hogy 1st down lesz belőle.

AB-nek sokkal nagyob erőssége, hogy emberrel együtt, "traffic-ben" is képes a catch-re. Ezért ezt kéne erőltetni. Nálunk az állomány miatt ostobaság 3. és hosszúra screent hívni, mert nem sok esélye van, hogy 1st down lesz belőle. Érdekes, a korábbi rendszerben az egyik leghatékonyabbak voltunk 3rd downban, mert ott igenis bevállaltuk Wardra, AB-re, vagy Millerre a +10 yardos passzt. És hiába tudta mindenki, hogy mi jön, netán még azt is, hogy ki(k)re. Mert ezek olyan játékosok, akik forgalomban is megcsinálják a kulcsfontosságú elkapást. Ezt kéne erőltetni, ez feküdne mindenkinek, QB-nak, WR-nek, Te-nek egyaránt. Nem a buzi screen, amiből - állítom - még egy 3. és hosszút sem csináltunk meg.Soldados
Utóbb írtakkal egyetértek miszerint dobálhatnánk ugyan azokat a passzokat amik mindig Ward-nak mentek majd visszavonulása utána Brown-nak.
Megnézheted az említett screen playt bőven a maximálisat hozta ki belőle, 1 inch-el se tudott volna többet kihozni más sem.
Én továbbra is állítom hogy Brown tökéletes a screen-re is, értem és tudom is hogy nem az a legnagyobb erőssége viszont igen is tud táncolni és hozni YAC-ot bőven. Ez szubjektív, sose fogsz meggyőzni róla hogy nem alkalmas rá, én se foglak meggyőzni hogy alkalmas.

több mint 12 éve

AB-nek sokkal nagyob erőssége, hogy emberrel együtt, "traffic-ben" is képes a catch-re. Ezért ezt kéne erőltetni. Nálunk az állomány miatt ostobaság 3. és hosszúra screent hívni, mert nem sok esélye van, hogy 1st down lesz belőle. Érdekes, a korábbi rendszerben az egyik leghatékonyabbak voltunk 3rd downban, mert ott igenis bevállaltuk Wardra, AB-re, vagy Millerre a +10 yardos passzt. És hiába tudta mindenki, hogy mi jön, netán még azt is, hogy ki(k)re. Mert ezek olyan játékosok, akik forgalomban is megcsinálják a kulcsfontosságú elkapást. Ezt kéne erőltetni, ez feküdne mindenkinek, QB-nak, WR-nek, Te-nek egyaránt. Nem a buzi screen, amiből - állítom - még egy 3. és hosszút sem csináltunk meg.

több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Van egy Antonio Brown-unk aki szintén nagyon jól táncol attól függetlenül hogy nem olyan alacsony, mint az említett személyek. Rá is ment a play és ennél messzebb Sproles sem jutott volna.

több mint 12 éve
Gondolom még nem volt szerencséd kinti meccsen részt venni, de kívánom ezt a szerencsét! Mondjuk egy Seahawks hazai mérkőzésre. Nyilván ott is lesznek unalmas másodpercek, de eszed ágában nem lesz elkezdeni hullámozni és nem azért mert körülötted kiröhögnének. Ez annak a jele, hogy a közönség unatkozik, márpedig ez volt talán az eddigi legjobb meccs Londonban és mivel Steelers szurkoló vagyok, nagyon nem unatkoztam. Viszont a semlegeseknek elhiszem, hogy nem tetszett a harmadik negyed, viszont a csapatom éppen pályán volt és azzal voltam elfoglalva. Azért azt ne felejtsd el, hogy nem csak ők akarják idehozni, mi is szeretnénk, hogy idehozzanak minél több meccset.
Csodálkozom, ha ezt amerikai foci szurkolóként nem érted meg és magyarázni kell, de szerintem egy Seahawks-Bears meccsen nem fogsz hullámozni amikor örülsz, hogy végre élőben láthatod a csapatod!Klaci79
Volt már szerencsém odaát meccshez 😊
Viszont kihagytad a fő faktort. A hullámzás beletartozik az európai futballkultúrába. LEgalábbis laikusként így gondolom 😊 Az,hogy Európában elővesz a közönség egy meccsen, szerintem természetes.
Nem csak akkor csinálják,ha unatkoznak. Magyar focimeccsen talán. De pl volt szerencsém MKB Veszprém meccsekhez, ahol hatalmas tétnél, kiélezett helyzetben elkezdtük a hullámzást, sőt Premier League meccsen is ültem már úgy,hogy hajtós,élvezetes meccsen ment a hullámzás. Pont Londonban...
😊undisputedly
Furcsa ez, mert láttam már jó néhány európai focimeccset, ahol szó sem volt hullámzásról...lehet persze, hogy nem voltak unalmasak...mindenesetre igazi kuriózum, ha a szurkolók úgy kezdenek hullámzásba, hogy a mérkőzés izgalmakat tartogat, hiszen olyankor az embert lefoglalja a mérkőzés és Londonban most pontosan ez történt. De nem csak én hanem a Vikings szurkolói sem értették, legalábbis akikkel hazafelé beszéltem. Szerintem ez az egész hullámzás nem része semmi focikultúrának, különösen nem az amerikainak és ha hosszan tartott volna az a mérkőzés élvezetét csökkentette volna. De szerencsére, ahogy Soldi is írta, éppen hogy el tudták kezdeni, főleg a felső szektorban. Engem mindenesetre zavart, de ettől még aki megveszi a jegyét az csinálja ha neki unalmas a látvány.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 813 — SuperBowl Champions 2013/2014
Gondolom még nem volt szerencséd kinti meccsen részt venni, de kívánom ezt a szerencsét! Mondjuk egy Seahawks hazai mérkőzésre. Nyilván ott is lesznek unalmas másodpercek, de eszed ágában nem lesz elkezdeni hullámozni és nem azért mert körülötted kiröhögnének. Ez annak a jele, hogy a közönség unatkozik, márpedig ez volt talán az eddigi legjobb meccs Londonban és mivel Steelers szurkoló vagyok, nagyon nem unatkoztam. Viszont a semlegeseknek elhiszem, hogy nem tetszett a harmadik negyed, viszont a csapatom éppen pályán volt és azzal voltam elfoglalva. Azért azt ne felejtsd el, hogy nem csak ők akarják idehozni, mi is szeretnénk, hogy idehozzanak minél több meccset.
Csodálkozom, ha ezt amerikai foci szurkolóként nem érted meg és magyarázni kell, de szerintem egy Seahawks-Bears meccsen nem fogsz hullámozni amikor örülsz, hogy végre élőben láthatod a csapatod!Klaci79
Volt már szerencsém odaát meccshez 😊
Viszont kihagytad a fő faktort. A hullámzás beletartozik az európai futballkultúrába. LEgalábbis laikusként így gondolom 😊 Az,hogy Európában elővesz a közönség egy meccsen, szerintem természetes.
Nem csak akkor csinálják,ha unatkoznak. Magyar focimeccsen talán. De pl volt szerencsém MKB Veszprém meccsekhez, ahol hatalmas tétnél, kiélezett helyzetben elkezdtük a hullámzást, sőt Premier League meccsen is ültem már úgy,hogy hajtós,élvezetes meccsen ment a hullámzás. Pont Londonban...
😊
több mint 12 éve
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy amerikában az ellen ugyan úgy huhog-e, mint ahogy tették a Vikings fanok amikor a Steelers Offense volt a pályán..Dodó
Nem huhog,hanem a saját védelmét élteti.

Amúgy mi a probléma ahullámzással? Semmi.
Ennyire ne akarjuk már uniformizálni a dolgokat.undisputedly
Lehet, hogy neked semmi, de baromira nem szeretem ha megy a meccs és közben körülöttem ugrálnak az emberek a hullámmal. Mindezt csak azért, mert két játék között van 40 mp szünet és a nagy különbség miatt éppen unatkoztak. Ez a soccer-ben egy megszokott dolog, de itt nem az, hiszen a pályán lévő események amúgy is nehezen láthatóak mondjuk a középső futásoknál.Klaci79
Pont erről van szó. "ez a soccerben megszokott dolog,itt nem"
Az nem fog menni,hogy exportálják magát az észak-amerikai kultúrát.
Európába akarnak hozni meccseket, akkor hozzá kell szokniuk,hogy az európai emberek más szurkolói környezetben nőttek fel, még a nyugateurópaiak is 😊
Az,hogy egyeseknek nem tetszik,ha körülöttük hullámzik a tmeg,az már szubjektív.

Csodálkozom, ha ezt amerikai foci szurkolóként nem érted meg és magyarázni kell, de szerintem egy Seahawks-Bears meccsen nem fogsz hullámozni amikor örülsz, hogy végre élőben láthatod a csapatod!undisputedly
több mint 12 éve
@Soldi: azt megértem persze,igazad van, játék közben tényleg nem szerencsés. Viszont amikor játékmegszakítás van,akkor miért ne?
Szvsz nem lenne szerencsés,ha az európai fanokat szurkolási-kézikönyvvel próbálnák felvértezni meccs előtt. A huliganizmus maradjon távol, plusz az erőszakos viselkedés minden formája, de amúgy úgy színes az európai meccs,ha nem egy az egyben másolata a tengerentúli hangulatnak,még akkor sem ha pl magyar fanként az ember azt szeretné,hogy ha már ott van,akkor azt kapja amit odaát is kapna.undisputedly
De a hullámzás nem olyan, hogy félperc múlva abbamarad, amikor folytatódik a játék. Ezért nem is kell elkezdeni.

Mellesleg nem kell kézikönyv, alakul ez magától, ahogy szocializálódik az európai NFL-tábor. Pár éve még simán ment a hullámzás, vasárnap alig-alig indult be és hamar abba is maradt, mert a stadion fele (tehát akik vmelyik csapatért szorítottak), nem akart kibaszni a csapatával.

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy amerikában az ellen ugyan úgy huhog-e, mint ahogy tették a Vikings fanok amikor a Steelers Offense volt a pályán..Dodó

Lehet, hogy neked semmi, de baromira nem szeretem ha megy a meccs és közben körülöttem ugrálnak az emberek a hullámmal. Mindezt csak azért, mert két játék között van 40 mp szünet és a nagy különbség miatt éppen unatkoztak. Ez a soccer-ben egy megszokott dolog, de itt nem az, hiszen a pályán lévő események amúgy is nehezen láthatóak mondjuk a középső futásoknál.Klaci79
Európába akarnak hozni meccseket, akkor hozzá kell szokniuk,hogy az európai emberek más szurkolói környezetben nőttek fel, még a nyugateurópaiak is 😊
Az,hogy egyeseknek nem tetszik,ha körülöttük hullámzik a tmeg,az már szubjektív.

@Soldi: azt megértem persze,igazad van, játék közben tényleg nem szerencsés. Viszont amikor játékmegszakítás van,akkor miért ne?
Szvsz nem lenne szerencsés,ha az európai fanokat szurkolási-kézikönyvvel próbálnák felvértezni meccs előtt. A huliganizmus maradjon távol, plusz az erőszakos viselkedés minden formája, de amúgy úgy színes az európai meccs,ha nem egy az egyben másolata a tengerentúli hangulatnak,még akkor sem ha pl magyar fanként az ember azt szeretné,hogy ha már ott van,akkor azt kapja amit odaát is kapna.undisputedly
a "mexikói" hullám sem európából ered. máskülönben bőszáni hullámozni sztem, kb annyit jelent, hogy borzasztó a meccs és inkább máshogy szórakoztatják magukat a népek. az egyszerű népek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amúgy tegnap néztem a Saints-Fins első félidejét és eszembe jutott valami, amivel jól lehet érzékeltetni Haley pancserságát.

Szóval TH-t sokszor ekézzük, hogy 3. és hosszúra screent hív. Pedig ez önmagában még nem akkora gond, ez is lehet sikeres, de ehhez kell egy alacsony súlypontú, rendkívül gyors irányváltásra képes, open fielden életveszélyes játékos/futó. Bizony, például egy Sproles, aki tegnap meg is csinált egy ilyen playt. Vagy egy Ray Rice. Ki ne emlékezne 4. és 26-ra megcsinált 1st downjára. Na de nekünk van-e ilyen játékosunk? Nincs. És itt jön az, amit mindig mondok. Nem magával TH által játszatni kívánt stratégiával van baj, az lehet sikeres. Csak nem a mi játékosállományunkkal. Nekünk nincs Sproles, vagy Rice. BB-nek és elkapóinknak sem fekszik ez a sok rövid, ritmusos dink &dunk. De van Miller, Brown, Cotchery és a gunslinger BB. Az erősségeket kéne domborítani, nempedig erőfutókra 3. és sokra screent hívni... Mert az besül, nem a játékos erősségére épít, sőt, kifejezetten a gyengeségeit hozza ki.

És a számok még nem is fejezik ki hűen, de ezért vannak a játékosok jelenleg komfortzónán kívül és ezért voltak komfortzónán belül korábban (most nem a korábbi OC-k neve a lényeg). Ezért frusztráltak most a hibánál (lásd Sanders) és ezért voltak magabiztosak korábban még akár 3 szar negyed után is. Akkor ezért nyertük a szoros meccseket, most ezért bukjuk. Igenis azt kell játszani, hogy BB-t hagyni futkorászni jobbra balra a fal mögött, a WR-eknek hagyni, hogy 10 yd mélységben improvizáljanak, hívni kell a deepeket leszarva a okádék falat, Miller, Brown, Jerrico emberrel a nyakán is képes clutch elkapásra, ezt kell nyomni, nem a dink&dunkot, amit egész egyszerűen egyetlen ember sem érez magáénak a keretből.

több mint 12 éve

Szvsz nem lenne szerencsés,ha az európai fanokat szurkolási-kézikönyvvel próbálnák felvértezni meccs előtt. A huliganizmus maradjon távol, plusz az erőszakos viselkedés minden formája, de amúgy úgy színes az európai meccs,ha nem egy az egyben másolata a tengerentúli hangulatnak,még akkor sem ha pl magyar fanként az ember azt szeretné,hogy ha már ott van,akkor azt kapja amit odaát is kapna.
több mint 12 éve
 www.steelers.com/video-and-audio/videos/SteelerNation_UK_Interview/abf37e93-f721-4c03-8f47-b4074ba24279
A videó vége felé a Big Benes (óratorony) kép után beszél róla Gordon, hogy kiutaznak mindenhonnan magyar szurkolók és első közt minket említ 😀
több mint 12 éve
Ha már ismét felmerült Arians neve, megnéztem hogy ő pillanatnyilag hogy áll O terén. És milyen az élet; a Cards pontosan ugyanannyi O playt játszott mint mi (250), és pontosan ugyanannyi pontot is szerzett mint mi (69). Totál yardban is kicsi az eltérés. Ebből nem akarok semmilyen következtetést levonni, csak mint érdekességet megemlítem. 😊Jan
Még erre akartam írni.

Az sem mindegy, hogy mi honnan jutottunk a mostani szinthez és a Cards O honnan jutott ide. Előbbinél egyértelmű visszaesés, utóbbinál egyértelmű előrelpésről beszélhetünk. Tavaly a Cards O, mint olyan, egész egyszerűen kb nem létezett, ahhoz képest ez egy szép teljesítmény, amit csinálnak idén.

több mint 12 éve

Ebben a játékban nem jó a hullámzás, mert a saját csapatom Offense-t nem akarom zavarni hangzavarral. Ennyi. Ez más sportágban mehet, amifociban nem, ennek konkrét oka van, hogy ebben a sportban miért nem.

több mint 12 éve

Lehet, hogy neked semmi, de baromira nem szeretem ha megy a meccs és közben körülöttem ugrálnak az emberek a hullámmal. Mindezt csak azért, mert két játék között van 40 mp szünet és a nagy különbség miatt éppen unatkoztak. Ez a soccer-ben egy megszokott dolog, de itt nem az, hiszen a pályán lévő események amúgy is nehezen láthatóak mondjuk a középső futásoknál.
több mint 12 éve

Ennyire ne akarjuk már uniformizálni a dolgokat.
több mint 12 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
 www.facebook.com/photo.php?fbid=658779084147461&set=a.658778860814150.1073741827.100000461271613&type=1&theater

Hogy kik voltak nemtudom, de a sorban mellettem álltak, és a bejáratnál csináltunk egy képet, akik körülöttünk voltak magyarok.
több mint 12 éve
Egyébként én azt mondtam, hogy nem kell Francsi Európába, csak minden 2. héten vagy akár minden héten a szezonban legyen egy alapszakasz meccs itt.
Én akár minden héten ott ülnék, igaz akkor azonnal Londonban keresnék melót 😀
több mint 12 éve
Azt akartam még kérdezni, hogy kik voltak azok akik fent egészen magasan ültek, nagyjából a Steelers játékoskijáró felett és egy hatalmas Magyar zászlót tettek ki maguk elé??? A zászló fénylépe megvan és ha megvan kik azok, szerintem fel is ismerik magukat a képen, átküldeném, gondolom öröm lenne ilyet az albumba tenni.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 715 — Chiefs GM
Ezt kiegészítve pedig egy zárógondolat:

az pedig végképp elképzelhetetlen, hogy európai csapatokkal bővítsék a ligát (még ha fel is töltik őket igazi amcsikkal, vagy tagbaszakadt európaiakkal)... nem biztos, hogy az NCAA játékos azért repesne, hogy a London Bobbies, vagy a Párizs Croissants csapatában játszhassa le karrierje első pár évét, mert oda draftolták... az európaiak meg főként a még erősebb dopping-szabályzás miatt nem érhetnek a nyomukba...

Nehéz kérdés ez, de úgy fest nekünk itt csak ennyi jut... évi egy-két meccs, ahol nincs pokol, de lehet jó meccs 😐 😉Collapo
Azért szerintem a Budapest Csülköspacals vonzó lenne... 😊